DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Rali

Horvátországban melegítenek a Mikulás Ralira

Déli szomszédjainknál, a horvátországi Santa Domenica Rally Show-n folytatja éves programját az MR Racing Hondás párosa a Neukirchner András - Guzi Róbert duó. A srácok a hétvégi kirándulásra az orfűi Da Vinci Rallye Sprinttel hangolódtak.

A Mecsek Ralin már tudták, hogy kihagyják a szezonzáró egri versenyt és a nagyon jó hangulatú horvát futamra készülnek, ám idő közben úgy alakult, Orfűn is rajthoz állnak. Sajnos a versenyen az egyik féktárcsa kettétört, így ideje korán fel kellett adniuk az amúgy is tét nélküli rallysprint futamot.

neo_mecsek_2017_0009



„Andris és Robi év közben jelezte felém, hogy van ez a horvátországi Rally Show, ahol szívesen mennének idén. Ódákat zengtek róla, hogy milyen jó hangulatú az egész és mivel az idei évre amúgy is két külföldi versenyt terveztünk be, így gondolkodás nélkül mondtam nekik, hogy ott a helyünk” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás a csapat koordinátora, majd hozzátette: „Ez egy buli verseny, ahol a 144 indulóból 46 Magyarországról érkezik. A számok mindent elárulnak, ezért azt gondolom, mindenképpen egy jó hétvége elé nézünk.”

A csapat semmilyen célt nem tűzött ki maga elé, pusztán szeretnék magukat jól érezni, és ha ehhez még jó eredmény is társul, akkor még elégedettebbek lesznek majd. Remélhetőleg jókedvüket az időjárás sem szegi majd, hiszen vasárnapra Savršćak környékére esőt és szelet jósolnak.

A magyarok iránt érdeklődők a Rally Show hivatalos oldalán tájékozódhatnak: https://rallysantadomenica.com

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: