DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Rali

Neukirchner hazai pályán!

Nagyon várja az 51. Mecsek Rallye-t az MR Racing Hondás alakulata. A Neukirchner András - Guzi Róbert páros első ízben mérettet meg hazai pályán az Országos Rallye Bajnokság mezőnyében.

A csapat a verseny előtt egy 100 kilométeres tesztel készült, ahol a hosszú hazai pihenő mellett nem csak az autót mozgatták meg, hanem több partnerüknek is megmutatták milyen a ralisport.

„Nagyon ki vagyunk éhezve egy jó és problémamentes versenyre, ezért már nagyon várjuk a hétvégi futamot. Rengeteg új alkatrész került az autóba, amin azt látjuk, egyre jobban kezd összeállni” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás, a csapat koordinátora, majd hozzátette: „A srácoknak ez a hazai versenyük, így számukra is alap, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el.

neo_mecsek17_eloz1



András és Róbert legutóbb Országos bajnokin 2015-ben versenyzett a Mecsekben, akkor még a Rallye2-es bajnokságot képviselve. Négy szakaszból kettőt megnyertek és ezzel övék lett az abszolút és kategória győzelem is.

„Hét autó indul az ORB 2WD kategóriában és szinte mindenkinek van arra esélye, hogy felálljon a dobogó legmagasabb fokára. Ennek tudatában még csillogóbb a jó eredmény, aminek már nagyon örülnénk” – tette hozzá Tamás.

Magyarország legpatinásabb versenye az 51. Mecsek Rali pénteken a prológgal kezdődik, majd további tizenegy szakasz után hirdetnek győzteseket a pécsi Széchenyi téren.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: