Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 18. kedd
Rali

Vizelli Legendre cseréli a Mecseket

Ismét külföldre készül a Korda Racing közönségkedvenc versenyzőpárosa, Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva, tizenöt rali világbajnok társaságában, részt veszt az idén Colin McRae emléke előtt tisztelgő Rally Legenden.

Nem kétség, hogy Vizelli Károly az egyik legnépszerűbb versenyzője a magyar bajnoki mezőnynek - a Korda Racing versenyzője a másodosztályú Ladás futamok mellett az idei Veszprém Ralin már a nagyok között is megmérettette magát egy Skoda Fabia R5-össel. Most egy újabb fejezet következik a létavértesi srác életében, hiszen október közepén a Rally Legend világsztároktól hemzsegő mezőnyét erősíti feleségével, Vizelliné Jobbágy Évával és azzal a Lada VFTS-sel mellyel a magyar és a spanyol közönséget már sikerült meghódítania látványos autózásával.

KR_Vizelli_01

„Nagyon örülök, hogy megvalósulhat ez a több éve dédelgetett álmunk.” – mondta Vizelli Károly. „A Rally Legend hosszú idők óta szerepel a bakancslistámon, és az idei évben végre kipipálhatom! Kíváncsian várom a futamot, hiszen a san marino-i pályákhoz még sajnos nézőként sem volt szerencsém. Ugyan nem sok külföldi versenyen szerepelhettem eddig pályafutásom során, de ahova eljutottam, onnan mindig pozitív élményekkel tértem haza, és szerintem ez most sem lesz másképpen. Az időeredmények ez alkalommal sokadrangúak lesznek - szeretnénk, ha a nézők jól éreznék magukat a pálya szélén, és mi is magunkat az autóban. Erős mezőny ígérkezik, és ha versenygumikkal mennénk, talán a kategóriánkban nézhetnénk az időt, de utcai gumikat szeretnénk feltenni, hogy minél látványosabban sikerüljenek a kanyarvételek, bízva abban, hogy az olasz nézők szívét is meg tudjuk hódítani egy igazi magyar Ladás autózással.”

KR_Vizelli_03

Az október 19-én kezdődő San Marino-i show miatt Karesz kénytelen lesz kihagyni a Mecsek Ralit, így a tervek szerint legközelebb a szezonzáró Eger Rallyn láthatjuk újra a magyar pályákon, ahol aszfalton is szeretné magát kipróbálni a Korda Racing R5-ös Skoda Fabiájval. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?