DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Rali

Neukirchner: Kalandozás Erdélyben

Az autógyilkos Veszprém Rali helyett a Hargita Gyöngye Ralit választotta az MR Racing Hondás alakulata a Neukirchner András - Guzi Róbert páros, akik már a helyszínen élvezik Erdély szépségét.

Az év elején Szilágyi Tamás, a csapat koordinátora elmondta, hogy 2017-ben két versenyt is szeretnének nemzetközi szinten teljesíteni, amiből az első a 25 éves múltra visszatekintő erdélyi verseny lesz.

neo_fehervar_17_0012



„Csodálatos helyen vagyunk és élvezzük minden percét az ittlétünknek. Minden pálya frissen van aszfaltozva és a rendező nagyon pozitívan áll hozzánk, ami nagyon jó érzés” – kezdte a beszélgetést Tamás.

Andris és Robi a szép helyek mellé egy igazán erős nemzetközi mezőnybe cseppentek bele több magyar páros társaságában és a kategóriájukban is komoly citroenes versenyzők várják, hogy valaki felvegye velük a versenyt.

„A teljesen ismeretlen pályák és vetélytársak ellenére Andrással megbeszéltük, hogy a dobogós helyek egyikét szeretnénk megcélozni” – zárta a beszélgetést Szilágyi Tamás.

A Hargita Rali pénteken a shakedown-nal kezdődik, majd szombat délutánig 12 gyorsasági szakaszt kell teljesíteni a versenyzőknek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: