DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Rali

Sajtós-Paizs: A féktávok versenye

Jó emlékekkel várja a 2017-es Országos Rallye Bajnokság első murvás versenyét, az Iseum Ralit a Sajtós Dénes - Paizs Róbert páros. A miskolci teszt baleset után a Honda teljesen új karosszériát kapott és készen áll a hétvégére.

Az elmúlt két évben Dénes mindkétszer kategória második helyen végzett a Rallye2-es mezőnyben, ám idén sokkal másabb lesz minden, hiszen az a bajnokság kevesebb szakaszon kisebb versenytávot teljesít, mint az ORB. Ebből adódik az is, hogy nem versenyeztek még minden szakaszon, így a pályabejárást még komolyabb körültekintéssel kell kezeljék.

sajtos_szhely_elott_002



„Szeretünk Szombathely környékén versenyezni, sok szép emlékünk származik innen. Az idei évben is fontos az eredmény, de az elsődleges a kilométerek gyűjtögetése” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás a csapat koordinátora.

A csapat még sosem versenyzett Pirelli gumival murván, ezért a féktávokat is sokat kell majd gyakorolni, és szerencsére erre meg is lesz a lehetőség, hiszen a rendező az idei évre is kiírta a hivatalos tesztet, amin a srácok részt vesznek majd.

„Feltöltöttük a szervizbuszt új versenyabroncsokkal és reméljük, hogy ezen a téren nem szenvedhetünk hátrányt a többiektől. Az egész csapat már nagyon várja, hogy ott legyünk a versenyen és újra bekerüljünk a rallye vérkeringésébe” – zárta a beszélgetést Tamás.

A 2017-es Iseum Rali 11 gyorsasági szakasszal és 133,8 versenykilométerrel várja az Országos Rallye Bajnokság résztvevőit.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: