DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Rali

Az ORB-ben támadnak a Ranga-testvérek

Ma hivatalosan is bejelentette a Ranga Motorsport, hogy Ranga Péter és ifj. Ranga László is egy-egy R5-ös Skoda Fabiával indul az ORB 2017-es küzdelmeiben.

Egy ideje már sejthető volt, péntek este hivatalossá vált: Ranga Péter és ifj. Ranga László is teljes szezont fut az ORB-ben 2017-ben, mindketten a Topp Cars Skoda Fabia R5-ösét használják majd. Előbbi már tavaly is több futamon indult a csúcskategóriás autóval, a Mikulás Ralin abszolút győzelmet is aratott, így neki már van tapasztalata - ráadásul navigátora az a Szőke Tamás lesz, aki tavaly ifj. Tóth János, korábban pedig Kazár Miklós mellett is szerzett tapasztalatot.

Ranga_1



Ranga László mellett is egy régi ismerőst köszönthetünk, hiszen a szintén többszörös magyar bajnok Tóth Imre tér vissza a honi rali körforgásába navigátorként. Az idősebb testvér még nem ült versenyen R5-ös autóban, de öccse beszélt arról, hogy a tavalyi Mecsek Ralin használt beállításait Laci is megkapja, ezekből fognak kiindulni.

A csapatot és a két párost először vasárnap, az orfúi ralisprinten láthatják először az érdeklődők, hiszen a fiúk itt készülnek fel a szezonra, itt teszik meg az első kilométereket és itt igyekeznek majd tökéletesíteni a beállításokat.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: