DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Rali

Gyerünk a borvidékre versenyezni

A raliban elkezdődik 2015. március 27-én a szezon. Fontos tényező, hogy újra megrendezésre kerül az Eger Rally immár 10. alkalommal. Népes mezőnnyel büszkélkedhetett régen ez a rendezvény, de talán most még azt is felülmúlja a versenyezni vágyók száma. Ebből a North Racing duói sem akartak kimaradni.

A Jubileumi eseményen mindenki jól érezheti majd magát, legyen az versenyző vagy néző, szurkoló esetleg turista. Mind egytől-egyig meg fogja találni a városban azt a varázst, amit a rali nyújt ilyenkor ennek a gyönyörű helynek. Nem volt kérdés, hogy a North Racing színeiben évek óta megmérettetésre készülő párosok csatasorba állnak az egri borvidéken. A régi gyorsasági szakaszok szerelmesei az egy éves kimaradást követően most majd új pályán is megmutathatják tudásukat.

north 



A North Racing 15 versenyzőpárosa áll a rajthoz az egri futamon, ahol az előfutóktól, a Historicon, a Rally2-őn, és az Országos Rally Bajnokságon keresztül minden bajnokságban szerepelnek nevezői. Nagy eséllyel indulnak ezek a párosok, mivel vannak, akik hosszú évek, vagy akár évtizedek óta képviseltetik magukat a raliban, igen méltó helyen.

Hosszú hétvégének néznek a fiúk elébe, ugyanis a tesztelést, majd a pályabejárásokat követően azonnal bele kell vetniük magukat a viadalba, és újból meg kell mutatniuk, hogy helyük van a raliban. Persze idei első versenyről beszélvén figyelni fognak a fokozatosság elvére, mert mint tudjuk a rali veszélyes játék azoknak, akik nem használják a fejüket. De a csapatok, melyek jogosan vágynak a dobogó legfelső fokára, tisztában vannak a feladatukkal, és azt mindig kellő összpontosítással és fegyelemmel végzik el.

Tehát mindenki, aki ellátogat a 10. Eger Rallyra szurkoljon a Noth Racing versenyzőinek, mert ott semmi másra nincs szükség, csak adrenalinra és szurkolásra.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: