DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Rali

Levél az MNASZ elnökétől, Benyó Miklóstól

Rövidesen lezárul egy szakasza közös munkánknak. A ti megbízásotokból egy rövid, de igen változatos időszakot töltöttünk el együtt és küzdöttünk szeretett sportágunk jelen és jövőbeni sikereiért. Köszönöm a bizalmat.

A 2014. évi közgyűlést követően azzal az elhatározással kezdtem el munkámat, hogy stabil kiszámítható gazdálkodással tudjuk a mai kornak megfelelő szövetség létrehozásának feltételeit biztosítani. Szüntessük meg az állandóan visszatérő vitákat, alakítsunk ki egy irányba mutató fejlesztési stratégiát, céljaink legyenek valóban közösek.

Tudtuk, hogy nem sok idő áll rendelkezésünkre. Az elnökség valamennyi tagja motivált volt, alkotni, nagy dolgokat létrehozni.

Visszatekintve elmondhatom, hogy becsülettel tettük dolgunkat, keresve a legjobb megoldásokat.

IMG_7043_resize



Kiegyensúlyozott gazdálkodással stabilizáltuk pénzügyi helyzetünket. Száz százalékot meghaladó mértékben teljesítettük pénzügyi bevételi tervünket, miközben költségszintünk a tervezett mértéket nem érte el.

Büszkeséggel tölt el versenyzőink kiemelkedő nemzetközi sikere, amely példaképet mutathat a mai magyar ifjúságnak. Meg vannak a saját példaképeink, nincs szükség idegen glóriákra, sztárokra.

Szövetségünk jelentős eredményeket ért el az utánpótlás fejlesztés területén. Ehhez hozzájárult a MOB pályázatán elnyert pénzügyi támogatás, a Hungaroringgel történő együttműködés és az FIA Young Driver Academy Selection programban való részvételünk.

A fejlesztési program folytatása közös érdekünk és feladatunk. Bízom abban, hogy ebben a munkában széleskörű támogatást kapok ismételt megválasztásom esetén.

Az FIA Institute pályázat keretében megteremtettük azokat a feltételeket, amelyek megléte esetén sikerrel pályázhatunk az FIA arany fokozatú regionális oktatóközpont státusz megszerzésére , amely a térségben egyedül álló lehetőséget biztosít a szakember képzés területén. Európában három ASN ( spanyol, angol, német) rendelkezik ilyen akkreditációval.

Rendkívüli lehetőség az MNASZ-nek ez az akkreditáció. Dolgozzunk érte, hogy elnyerhessük!

Az FIA elnökével, alelnökével és az FIA Közép-Európai Zóna elnökével folytatott tárgyalásaim nagymértékben erősítették nemzetközi kapcsolatainkat. Az FIA bizottsági tagjaink száma két fővel növekedett. Sportszakembereink rendszeresen meghívást kaptak rangos nemzetközi eseményekre. Az FIA magyar szakembert választott az év legjobb versenyigazgató helyettesének. Ezen tények igazolják, hogy az MNASZ elismert tagja a nemzetközi autósport nagy családjának.

Folyamatosan figyelemmel kísértem a magyar bajnoki és nemzetközi eseményeket. Személyes találkozásaink alkalmával kaptam biztatást, dorgálást, kritikát. Köszönöm mindenkinek a véleménynyilvánítást. A tőletek kapott információ többször átsegített a minden napi munka nehézségein és erőt adott a folytatáshoz.

Ez az erő most is bennem van. Azzal a céllal fordulok hozzátok, hogy jelezzem, készen állok a folytatásra.

Kérlek benneteket aktívan vegyetek részt a közgyűlésen. Szavazatotokkal támogassátok megújuló csapatomat, amely garanciája a megkezdett munka folytatásának, a fejlődésnek és stabilitásnak.

Hozzunk létre együtt egy korszerű, hazai és nemzetközi viszonylatban elismert szövetséget.

Továbbra is kérlek Benneteket, segítsük egymást! Bízzatok bennem! Tudjátok, én a versenyzői érdekeket képviselem.

 

Budapest, 2015. január 21.

Clip_2

               Benyó Miklós

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: