Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

Rali hírek

Hibjánék a lovak közé csapnak

A székesfehérvári pályákon folytatja a csatázást Hibján József és Szurovcsák István a Citroennel. Száraz időt szeretnének, és elégedettek lennének a tavalyi eredményükkel.

részletek

Nem szabad kiengedni menet közben

Jánosa Ákos és Rubóczky Attila annak ellenére várja a hétvégi Székesfehérvár Ralit, hogy Ákosnak nem igazán a szíve csücske ez a futam. Attila abban bízik, hogy Ákos majd most megkedveli...

részletek

Székesfehérváron folytatódik a küzdelem!

A SKODA Rally Team Hungaria csapatát a szombathelyi murvás győzelem után továbbra is a lendület és az elszántság jellemzi. Nem kérdés, hogy a csapat Székesfehérváron is szeretne remekül szerepelni.

részletek

Abszolút győzelem a Borsodnádasd Ralin

A háromszoros magyar bajnok, és a 2016-os Octavia Cup bajnoka idén nem tudta folytatni a gyorsasági autós karrierjét, így úgy döntött, hogy navigátorával a MARB Rallye versenyein vesz részt.

részletek

Kurtos: Drága mulatság volt, hamar vége lett

Kurtos Robi és Szegedi Máté idén még csak a miskolci versenynek örülhetett igazán. Az azt követő Ózd és Szombathely Ralin mindkét alkalommal tönkrement a kocsiban a motor.

részletek

Két keréken a balatoni borvidékeken

Pünkösd hétvégén második alkalommal rajtol el a Motoros Borok Útja Rali, hogy a XXI. autós Magyar Borok Útja Rallye nyomdokain felfedezze a Balatoni Borrégiót.

részletek

Jánosa és Brunekker látja a fejlődést

Az Iseum Raliról Jánosa Ákos és Brunekker Árpád kupákkal távozott. Sikerült a kategória 2. és az abszolút 3. helyen végezniük az idei első murvás versenyen. Örülnek az eredménynek, de...

részletek

Hibjánék örülnek az eredményüknek

A szombathelyi pályákat nagyon élvezte Hibján József és Szurovcsák István, és ennek köszönhetően szép eredménnyel fejezték be a versenyt. Joci szerint ebben a brutális mezőnyben jó az eredmény.

részletek

Irány a Balaton! Na nem az, a másik!

Tim Gábor, háromszoros gokart és gyorsasági magyar bajnok, és a 2016-os Skoda Octavia Cup bajnoka, az idei szezonban a MARB Rallye sorozat futamain indul...

részletek

Kazár: Nagy hajrá után ötödik hely

Folytatódott a magyar ralisport bajnoki szezonja, és az elmúlt hétvégén a Pro Racers duója egyik kedvenc versenyükön, az Iseum Ralin állt rajthoz.

részletek

Herczigék ismét győztek Szombathelyen

2015 és 2016 után idén is megnyerte a szombathelyi murvás futamot Herczig Norbert és Bacigál Igor. A SKODA Rally Team Hungaria párosa szenzációs teljesítményt nyújtott az M6Log Iseum Ralin.

részletek

Herczig verhetetlen volt Szombathelyen

A szombat esti szoros állást két gyorsasági szakasz alatt dűlőre vitte a bajnok páros vasárnap reggel, majd magabiztos teljesítménnyel húzta be idei második győzelmét.

részletek
Olvastad már?