Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

Rali hírek

Ranga-győzelem a Veszprém Ralin

Elsőként rajtoltak vasárnap, ők takarították az utat, emiatt (meg a tizedmásodpercekre menő, kiélezett csata okán is) száz százalékos koncentrációra volt szükség.

részletek

A sár okozta Turánék vesztét Veszprémben

Deja vu érzést keltett a Veszprém Rali, ugyanis Székesfehérvárhoz hasonlóan az első gyorsaságit közvetlenül megelőzően zúdult egy intenzív nyári zápor a Márkó és Jutaspuszta közötti területre.

részletek

Megszerezte első ORB-győzelmét Ranga Péter

Pályafutása első abszolút sikerét könyvelhette el a fiatal skodás, a visszatérő Benik dobogóra állhatott, Herczig a negyedik helyig kapaszkodott fel és növelte előnyét a bajnokságban.

részletek

Top 10-ben kezdett Vizelli Veszprémben

Kiválóan indult Vizelli Károly királykategóriás pályafutása az idei Veszprém Rallyn, aki élete első R5-ös versenynapján az abszolút hetedik helyet szerezte meg a Korda Racing Skoda Fabia-jával.

részletek

Özönvíz és Ranga-vezetés a Veszprém Ralin

Két gyorsasági várt az országos bajnokság mezőnyére a szombati napon a szezon ötödik állomásán, amelyen nemcsak egymással, hanem az időjárással is meg kellett küzdeniük a versenyzőknek.

részletek

Turán Motorsport: Új motor

Az adminisztratív és technikai átvételeket követően a murvás versenyeken kötelező kvalifikációs szakasszal vette kezdetét az év második laza talajú versenye Veszprémben.

részletek

Próba szerencse Kurtoséknál

Kurtos Róbert és csapata annyira várta a Veszprém Ralit, hogy már kedd óta lent vannak a Balatonnál.

részletek

Szorosan kell fogni azt a gyeplőt Jánosánál

A Veszprém Ralin Brunekker Árpi ül ismét János Ákos mellé, akinek szüksége van még két kupára, mert most furcsán néz ki a szekrénye.

részletek

R5-ös Skodára vált Vizelli Veszprémben

A Rali2 és a Lada VFTS után óriási lépést tesz a Korda Racing versenyzője: a hazai csúcskategóriát erősíti a hétvégi Veszprém Ralin.

részletek

Kazár ígéri, hogy megoldja a feladatot

Ha a tavalyi esetre gondol, még mindig görcsbe rándul a többszörös magyar bajnok gyomra, de most felkészültek a Veszprém Ralira és szeretnének az élmezőnnyel csatázni.

részletek

Ranga Motorsport: Erre vártunk!

Ranga Péter és ifj. Ranga László is bizakodva várja a Veszprém Ralit, mindkettejüknek tetszenek a murvás pályák.

részletek

Turán: Új fejlesztési csomag a Veszprém Ralin

Murvás talajon folytatódik a 2017-es Országos Rallye Bajnokság július 8-9-én a 24. Veszprém Rallye-val. A Turán Motorsport párosa számára nem a megszokott ritmusban történt a verseny előtti...

részletek
Olvastad már?