Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 27. vasárnap

Rali hírek

Hadik messze a mezőny fölé nőtt Miskolcon

Eger után Miskolcon sem lehetett legyőzni Hadik Andrást, sőt, ezúttal hatalmas fölénnyel aratott győzelmet a hazai pályán versenyző borsodi pilóta Turánék és Velenczeiék előtt.

részletek

Hadik magabiztosan vezet, Kazár hibázott

Húsz másodperces előnnyel zárhatta a Miskolc Rali első versenynapját Hadik András és Igor Bacigál, mögöttük pedig már többen is hibáztak az élmezőnyben - az utolsó gyorsaságit törölték.

részletek

Futamgyőzelemre készül hazai versenyén Kazár

A 2018-as idény ezúttal Miskolcon folytatódik a magyar ralisport számára, így a korábbi négyszeres abszolút bajnok Kazár Miklós és navigátora, Tóth Zsolt hazai futamon folytathatja a szereplését.

részletek

Programterv és térképek a Miskolc Raliról!

Április 27. és 29. között Miskolcon folytatódik az országos ralibajnokság. Mutatjuk a menetrendet, a térképeket, tehát mindent, amire a helyszínre látogatónak szüksége lehet!

részletek

Hadik András: Otthon, édes otthon

Hadik András határozott elképzeléssel rendelkezik a 24. Hell Miskolc Rali kapcsán. Az egri futamgyőzelem után hazai pályán is szeretne az élen végezni.

részletek

Friedmann: Várakozáson felüli rajt

Több korábbi rutinos páros bajnoki osztályt váltott a téli szünetben, ennek köszönhetően alaposan megerősödött az Országos Rally Challenge (ORC). A nagy csata tehát borítékolható, ebben a mezőnyben...

részletek

Szenzációs verseny következik Miskolcon

A Credobus Eger Ralin megszerezte első négy abszolút bajnoki pontját Lovász Pál és Kürti Tamás. Az i20-as, R5-ös Hyndai-al a kettős a tizennegyedik helyen zárta a Heves megyei szezonnyitót.

részletek

Riskó Dániel: Megvalósult álom

Motorprobléma miatt esett ki a szezonnyitó Credobus Eger Ralin Riskó Dániel és Adorján Szabolcs. A fiatal páros kedvét azonban nem vette el a sikertelen nyitány...

részletek

Kazár: Óriási reflektor gyulladt

Korábbi négyszeres bajnokként az elmúlt éveket nehezen élte meg Kazár Miklós. Elsősorban technikai gondok és a korábbi autója gyengébb teljesítménye miatt, nem tudott beleszólni a bajnoki harcba.

részletek

Fogarasi nyerni szeretne Miskolcon

Felkészülve várja az Országos Rallye Bajnokság idei második futamát, a Hell Miskolc Ralit, az MR Racing Hondás alakulata az ifj. Fogarasi Attila - Papp Tamás duó.

részletek

Kurtos szeretne ismét jól teljesíteni

Az egri futamon jól szerepelt Kurtos Robi és Szegedi Máté a Mitsubishivel, kategória 3. helyen végeztek. Robi megelégedett volna egy ugyanilyen befejezéssel a Miskolc Ralin...

részletek

Jánosa alapfelállása: első háromban lenni

Az Eger Ralin első helyen végzett Jánosa Ákos és Rubóczky Attila. Örülnének, ha a miskolci pályákon is jól szerepelnének és hasonló eredményt érnének el.

részletek
Olvastad már?