Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 23. csütörtök

Rali hírek

Hodosi-Holló: Szilveszteri csapatás

Az ORB-ben versenyző Hodosi Gábor – Holló Barnabás párosra tavalyig nem volt jellemző, hogy érdekelné a Szilveszter Rali. Aztán az elmúlt évben tettek egy próbát, és mivel tetszett nekik, úgy döntöttek idén is szórakoztatják magukat és a népet.

részletek

A jókedvre koncentrálnak Hibjánék

A Citroen C2R2-vel versenyző Hibján József – Szurovcsák István kettős idén már megkaparintotta az A6 bajnoki címét, ezért a Szilveszter Rali nekik feltöltődés az ünnep után.

részletek

Kazár: Célunk a címvédés, buli, jó hangulat!

Eljött az utolsó erőpróba a 2016-os szezonban a Pro Racers duója számára. A többszörös abszolút bajnok és címvédő Kazár Miklós, Ferencz Ramón kettős kőkeményen készül az évzáró meghívásos versenyre.

részletek

Kazár: Olyan gyors leszek, amilyen csak tudok

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 18. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye-n. A december 27-29. közötti évbúcsúztató versenyen az elmúlt két viadal győztese is rajthoz áll.

részletek

Huszonnégy márka csap össze a Hungaroringen

Egyre több, eddig létező rekord már most megdőlt az idei, 18. alkalommal megrendezendő Szilveszter Ralin. A december 27-29 közötti évbúcsúztató versenyen összesen 291-en (!) hajtanak majd végig a kijelölt szakaszokon – ebből hét lesz az előfutók száma –, és az előzetes nevezési lista alapján összesen 53 hölgy ott lesz a rajtnál.

részletek

Rekordok ralija a hungaroringi évzárón

Úgy tűnik, idén is megdőlnek a legfontosabb rekordok a 18. alkalommal megrendezendő Szilveszter Ralin. A nevezési lehetőséget öt nap után le kellett zárni...

részletek

Matics keresztben repült a Mikulás Ralin

Tovább folytatta szárnyalását Matics és Zejda a Mikulás Ralin, ahol a legjobb mitsubishis párosként az abszolút negyedik helyet szerezték meg – csak R5-ös és Szuper–2000-es autók végeztek előttük.

részletek

Öcsi és a Mikulás: Sikeres visszatérés!

Balázs Öcsi visszavonulás előtt egy EVO9-es volánja mögött gépészkedett, most pedig hasonló típussal, jelesül Balogh Jani és Holczer Dani bajnok autójával teljesítette az egynapos versenyt.

részletek

Jánosáékat megfertőzte az összkerekes

A Subaru Impreza megfertőzte a Jánosa Ákos – Brunekker Árpád kettőst. A murvára eddig sem sokat panaszkodtak, mert kedvelik, de most, hogy beleszerelmesedtek az összkerekes autóba...

részletek

Kurtos: Egy pótkerék három defekt

A Mikulás Rali sosem volt egy egyszerű verseny. Kurtos Robi és László István számára is feledhetetlen futam lesz, ugyanis annyi „ajándékot” kaptak menet közben, hogy nem győzték kapkodni a fejüket.

részletek

Sajtós: Virgácsot kaptunk a Mikulástól

Egy hosszú pénteki teszttel indult a Sajtós Dénes - Paizs Róbert 2016-os Mikulás Rallye-ja, ahol több beállítást is kipróbáltak, de végül a Veszprémben már használt futómű beállítások maradtak.

részletek

Turán: Az év egyetlen technikai hibája

Turán Frigyesnek és Zsiros Gábornak jól indult a legendás 20. Mikulás Rali, de sajnos a párosnak egy technikai hiba miatt idő előtt fel kellett adnia az évadzáró versenyt.

részletek
Olvastad már?