Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 19. csütörtök

Rali hírek

Kazár Miklós: Emlékezetes premierre vágyom!

A meglehetősen hosszúra nyúlt szünet után a Mecsekben folytatódik a 2017-es bajnoki szezon a Pro Racers párosa számára. Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón igencsak feldobottan érkezik Pécsre...

részletek

Vizelli Legendre cseréli a Mecseket

Ismét külföldre készül a Korda Racing közönségkedvenc versenyzőpárosa, Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva, tizenöt rali világbajnok társaságában, részt veszt az idén a Rally Legenden.

részletek

Felsőnyárádon újra győzött Tim Gábor!

Akik figyelemmel követik Tim Gábor pályafutását, tudhatják, hogy miután több márkakupában is bajnok lett, ideiglenesen felhagyott a pályaversenyzéssel és a rali versenyek felé vette az irányt.

részletek

Az 51. Mecsek Ralival folytatódik az idei ORB

Hosszú, közel három hónapos szünet után folytatódik a 2017-es Országos Rallyebajnokság, mégpedig Magyarország legtradicionálisabb versenyével, a legendás Mecsek Ralival.

részletek

Az MR Racing mosolyt csalt az arcokra

Családias partnernapon van túl az MR Racing Hondás egysége, akik múlt szombaton, Sárisápon két autóval közel 200 kilométeres tesztnapot tartottak.

részletek

Kazár Miklós: Quadon innen, ralin túl

A hétvégén folytatódik az idei quad bajnoki szezon Kazár Miklós számára, aki a 450+ kategóriában mindenképpen a lehető legjobb eredményt szeretné elérni Miskolcon.

részletek

Kurtosékat megviccelte az eső

A Parasznya-Lyukóbánya futam Kurtos Robi és Azari Viktor számára igencsak kalandosra sikerült. A srácok nem készültek az esőre, ezért a slick gumiknak köszönhetően elég sokat autóztak az út szélén.

részletek

Hibján: Rövid volt, de hasznos

A hétvégi futam Hibján Joci és Szurovcsák Pisti számára egy újabb teszt volt. Igaz a táv rövidnek bizonyult, de mégis hasznosnak találták. Ismét kiderült, hogy remekül működik a kocsi.

részletek

Tim Gábor második helyről várja a végjátékot

Tim Gábor, miután több bajnoki cím után ideiglenesen felhagyott a pályaautózással, a hazai MARB sorozat felé fordult, hogy rali versenyeken fejlődhessen tovább.

részletek

Kurtos Róbert: Autóversenyezni akarunk

Elég, ha annyit mondok, hogy a negyedik motort rendelték meg a Mitsubishibe, és ezerrel készültek ők is a Budapest Ralira? Igen, Kurtos Robiról és csapatáról van szó.

részletek

Édeskevés a táv, de jobb, mint a semmi

Utoljára a Baranya Kupán versenyzett Hibján és Szurovcsák, akik nagyon várták a Budapest Ralit. Nem túl lelkesek a kialakult helyzet miatt, de azért örülnek, hogy legalább Parasznyán el tudnak indulni

részletek

Kazár Miklós: arccal a Mecsek Rali felé!

Túl van az idei quad bajnoki szezonnyitón Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában egy hatalmas csatát követően a második helyen végzett.

részletek
Olvastad már?