Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 23. vasárnap

Rali hírek

Melyik pályát választod Miskolcon?

Több klasszikus gyorsaságira is kimehetünk hétvégén, az ORB idei első futamán - térképeken mutatjuk, hogy mi a választék!

részletek

Sajtós Dénes: Ez már más kávéház lesz

Maximálisan felkészülve várja az ORB-s debütálását a Sajtós Dénes - Paizs Róbert páros, akik a 2017-es évtől a legmagasabb nemzeti bajnokságban próbálnak szerencsét.

részletek

Idén nem lesz gond a miskolci salak minősége

A szervezők feljavították a korábban gondokat okozó salakpálya talajának minőségét, nem lesz vele probléma - szombat este kötetlen program keretében a versenyzőkkel is lehet találkozni.

részletek

Miskolc Rali: Íme a várt kőkemény mezőny

Összesen nem kevesebb mint tizenhat darab R5-ös autó lesz ott a 2017-es ORB első futamán, a Miskolc Ralin amelyre a Formula.hu-n olvasóink is nyerhetnek jegyeket - íme a részletek!

részletek

Ki a legsikeresebb a Miskolc Ralin?

Nézzük át, hogy hogyan alakult a magyar bajnoki futam utóbbi jó pár éve és hogy ki nyerte meg eddig a legtöbbször - hétvégén jön a 2017-es verseny!

részletek

Tiszta év az R5-ös Hyundai-jal?

Lovász Pálék szeretnék megmutatni, hogy mit tudnak a magyar mezőnyben az R5-ös i20-szal - sőt, a Miskolc Rali után nem csak a hazai bajnokság, de néhány Eb-futam is beleférhet a naptárba.

részletek

Így alakul a Miskolc Rali programja

Hamarosan rajtol az idei ORB-szezon, méghozzá a Miskolc Ralival - tekintsük át, hogy mi is vár ránk a hétvége folyamán!

részletek

Kazárék motiváltak, feltöltődtek

A többszörös magyar bajnokkal idén is számolni kell, a tavalyi peches év után most nyugodtabbak lehetnek a körülmények és lobog benne a tűz - motiválja a komoly magyar mezőny.

részletek

Vincze Feri R5-ben, Spici a ralikrosszban

Hivatalossá vált, hogy a fiatal, de már bizonyított tehetség csúcskategóriás autóval száll harcba az ORB-ben, míg a harminc éve ralizó Spitzmüller más sorozatban folytatja.

részletek

Balogh: Rengeteg lehetőség van a Skodában

A 3-as kategória tavalyi bajnoka idén feljebb lép és egy R5-ös Skoda Fabiával veszi fel a kesztyűt - ez jelentős változás, így terhet nem tesz a saját vállára, de szeretne gyorsan autózni.

részletek

Hiányzott a hazai hangulat Turánéknak

Ott lesz a szezonnyitó Miskolc Ralin és teljes ORB-idényt tervez a Turán-Zsíros páros - a tavalyi szezont a világbajnokságon töltő duó izgatottan várja a visszatérést.

részletek

ORB: Minden idők legjobb mezőnye?

Soha ennyi csúcskategóriás raliautó nem indult még a magyar ralibajnokság történetében - a Miskolc Rali mezőnye előzetesen szenzációsnak tűnik.

részletek
Olvastad már?