Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 23. kedd

Rali hírek

Herczig-Bacigál: Fontos pontok, értékes ezüst

Április utolsó hétvégéjén az észak-borsodi és a nógrádi pályákra volt hivatalos a Magyar Országos Rallye Bajnokság mezőnye, az esztendő második aszfaltos versenyén, a Steelvent Ózd Ralin.

részletek

Velenczei Ádám dobogóra állhatott Ózdon

Az abszolút harmadik helyen zárta a Steelvent Ózd Ralit Velencei Ádám és Szedő Csaba a Korda Racing Hyundai i20 R5-ös versenyautójával, Vizelli Károly megismételte miskolci kategória győzelmét...

részletek

Rossz döntéseket hoztak Turánék Ózdon

A miskolci ezüstérem után most nagy küzdelemben és némi szerencsével sikerült megszereznie a negyedik helyet a Turán-Farnadi kettősnek - elkeseredve azonban nincsenek.

részletek

Vincze drámája után Hadik nyerte az Ózd Ralit

Az első helyért vívott a fiatal skodás, de az utolsó szakaszon defektet kapott, így lemaradt a dobogóról - Hadik viszont megszerezte idei első sikerét, így a bajnokságban is felvette a kesztyűt.

részletek

Dobogós folytatást vár Ózdon a Korda Racing

Sikeres napon van túl a Korda Racing Hyundai i20 R5-ös versenyautójával Velenczei Ádám és Szedő Csaba, a páros parázs küzdelem után az abszolút negyedik helyen zárta a futam első napját.

részletek

Hadik vezet Ózdon, Herczig harmadik

Hadik András és Vincze Ferenc feszül egymásnak az első helyért, Herczig Norbert látótávolságon belül van, Turán Frigyes csak hatodik - közben Ollé Sándorék óriási bukást szenvedtek el.

részletek

ORB: Ilyen volt a mezőny 26 évvel ezelőtt

Hétvégén rendezik az Országos Rali Bajnokság második futamát, de előtte még nézzünk rá az 1991-es Salgó Rali nevezési listájára - vannak érdekességek.

részletek

Dupla bevetés: Ózdról a Nagy Futamra

Bizakodva várja az Országos Rally Bajnokság második futamának rajtját Velenczei Ádám és Szedő Csaba, akik az Ózd Rali céljából a Nagy Futam felé veszik az irányt.

részletek

Ózdon az időjárás döntő faktor lehet

Fokozódik a feszültség, nő az adrenalin és a várakozás. A miskolci győzelem után itt az újabb feladat: az előttünk álló hétvégén az ugyancsak aszfaltos Ózd Ralival folytatódik a bajnokság.

részletek

Az Ózd Rali még Miskolcot is felülmúlja?

Berényi Ákos szerint ha az idő hasonló lesz, mint a szezonnyitón, akkor akár még nagyobb csata is kibontakozhat hétvégén, mint az év első futamán - közeleg az Ózd Rali!

részletek

Kurtosnak fel van adva a lecke

A miskolci futamon nagyon jól érezte magát Kurtos Róbert és Szegedi Máté. A kocsival sem voltak különösebb gondok, de most pár nappal az Ózd-Salgó előtt akad még teendőjük a rajtig.

részletek

Jánosa-Rubóczky: Izgatottan várják Salgót

A Salgó Ralin sem lesz más a célja Jánosa Ákosnak és Rubóczky Attilának, mint javulni a számukra új technikával. Tudják mire kell figyelniük, már csak be kell ültetni a gyakorlatba.

részletek
Olvastad már?