Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Rali hírek

Címvédőként indul a Ringen a Korda Racing

A visszatérés jegyében készül az év utolsó versenyére a Korda Racing: bő egy évtized után visszatér Korda Erik csapatához és a Hyundaihoz a kétszeres magyar bajnok Kiss Ferenc.

részletek

Igazi legenda debütál a Szilveszter Ralin

Az idén visszatérő Kiss Ferenc először indul az óévbúcsúztató versenyen, ahol többek között a két kétszeres bajnokokkal, Kazár Miklóssal és Vincze Ferenccel kell megküzdenie.

részletek

Szilveszter Rali: Az újdonságok versenye lesz

Úgy tűnik, idén sem fog unatkozni az, aki kilátogat a 19. alkalommal megrendezendő Szilveszter Ralira. A december 27-29 között hagyományosan a Hungaroringen megrendezendő évbúcsúztatón ugyanis...

részletek

Lovászék méltó módon zárták a 2017-es évet

Az LP Winner Motorsport versenyzőpárosai várakozásaiknak megfelelő eredménnyel zárták a 2017-es év utolsó versenyét, a 21. Taxi4 Mikulás Rallye-t, melyen az abszolút 10. helyet tűzték ki célul.

részletek

Neukirchnerék erre vágytak egész évben

Az L10-es kategória második helyén zárta 21. Taxi4 Mikulás Ralit az MR Racing Hondás alakulata a Neukirchner András - Guzi Róbert páros, akiket ezúttal a technikai problémák sem tudtak megállítani.

részletek

Kazár: gyorsaság, defekt, látvány és élvezet

Noha már véget ért a Pro Racers duója számára az idei bajnoki szezon, Kazár Miklós kőkeményen készült az immár hagyományosnak mondható év végi meghívásos versenyekre.

részletek

Mikulás Rali 2017 – Jó buli volt

Hat nagyon élvezetes gyorsasági szakasza volt a 2017-es, immár 21. Mikulás Ralinak, melyen a Turán Motorsport versenyzőpárosa, Turán Frigyes és Bagaméri László a 2. helyen végzett.

részletek

Rangáék címet védtek a Mikulás Ralin

Tavaly megnyerték a jubileumi kiírást, majd idén behúzták a veszprémi bajnoki futamot, most pedig ismét a legjobbnak bizonyultak a 21. alkalommal megrendezett versenyen, Turán Frigyeséket megelőzve.

részletek

Mikulás Rali: Buliverseny

A horvátországi ralishow után a magyar buliversenyen is részt vesz az MR Racing hondás párosa, a Neukirchner András - Guzi Róbert duó. A srácok számára ez lesz az idei első bevetés a Veszprém környéki kemény murvás pályákon, hiszen a Veszprém Ralit egy külföldi kirándulás miatt kihagyták.

részletek

LP Winner Motorsport: Jutalomjáték

Két versenyautóval vesz részt az LP Winner Motorsport csapata a 2017-es Mikulás Ralin. A Lovász Pál - Kürti Tamás egység a jól bevált Hyundai i20-asát veti be a murvás versenyen, az idei Rali2-es bajnokok a Csomós Miklós - Nagy Attila duó pedig pályafutása során először összkerék-meghajtású autóval próbál szerencsét.

részletek

A Korda Racing telepakolja a Mikulás-puttonyt

Szinte mindent bevet az idei Mikulás Ralin a Korda Racing, Korda Erik csapata összesen hat versenyautóval érkezik a 21. Taxi4 Mikulás Ralira.

részletek

Mikulás Rali 2017 – Durva murva buli

Az országos ralibajnokság véget ért, de a versenyzési lehetőség azért még akad. Ilyen például a december 10-i Mikulás Rali is, mely 2017-ben már a 21.!

részletek
Olvastad már?