Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

Rali hírek

Osztrákoknál, nagy csatában

Három WRC mögött az abszolút ötödik helyen végzett a Botka Dávid–Mesterházi Márk Skoda Fabia R5 trió az ausztriai Waldviertel Ralin. Az első három 2018-as Eb-futamra már lefoglalták a szállást a csapat számára…

részletek

Strider-Apkó: A célunkat megvalósítottuk

November második hétvégéjén, Visontán rendezték a harmadik Gulf Racing Day elnevezésű élménynapot, aminek a vártnál nagyobb sikere lett. A szeles és borongós nap ellenére több százan érkeztek a helyszínre a meghívott vendégek és a kíváncsiskodó autósport rajongók.

részletek

Egerben sem osztottak túl jó lapot

Eger és környéke még soha nem mutatta meg késő őszi arcát a hazai Rali-bajnokság indulóinak. Ezúttal szezonzáró futamként szerepelt a versenynaptárban és szép számú mezőny gyűlt össze.

részletek

Tim Gábor raliban is bajnok lett

A gyorsasági szakágtól (Suzuki Kupa, RCM CUP és Skoda Octavia Cup bajnok) a rali felé fordult a 2017-es szezonban Tim Gábor, és először futott teljes bajnokságot a saját építésű Nissan Sunny GTi autójával.

részletek

Kedvenc versenyükön Botka Dávidék

Az ausztriai Waldviertel Rallye-n szerepel a Botka-Mesterházi duó ezen a hétvégén. Sok évvel ezelőtt ez volt az első külföldi versenye, most pedig az első közös murvás versenye lesz a Skodával.

részletek

Megvolt a szezonzáró Lovászék számára

A CREDOBUS Eger Ralival zárták a 2017-es Országos Rallye Bajnokságot az LP Winner Motorsport versenyzői. Jól kezdett Lovász Pál és Kürti Tamás, de a második napon alulmaradt egy hármas csatában.

részletek

Kurtos legyőzte az egri mumust

Nagy volt az öröm Kurtos Robi csapatánál, mikor begurult a Mitsubishi a Dobó téren a céldobogóhoz. Legyőzték az egri mumust, és jó szájízzel távoztak Egerből.

részletek

Jánosa: Szenzációs éven vagyunk túl

Az Eger Rali döntötte el Jánosa és Rubóczky számra az idei bajnokságban való helyüket. Igaz Egerben sikerült felállniuk a dobogó második fokára, ami nem rossz, de így csak negyedikek lettek idén.

részletek

Hibjánék vegyes érzésekkel távoztak

Hibján Joci és Szurovcsák Pisti mindent megtett annak érdekében, hogy a tavalyi bajnoki címüket megvédjék, de a technika ördöge, az erős mezőny, és a szerencse közbe szólt.

részletek

Veszélybe kerülhet a magyar ralibajnoki cím

Kiderült, hogy a Mecsek Ralin történt mintavétel esetén problémák merültek fel több autó üzemanyagával kapcsolatban is - az érintettek között van a bajnok, Herczig Norbert is.

részletek

Kazár Miklós: Végre versenyezhettem!

Az egyik legendás versennyel, az Eger Rallye-val búcsúzott a 2017-es bajnoki szezon. A lényeges kérdések már korábban eldőltek, és a Pro Racers párosa végül is beváltotta az ígéretét...

részletek

Ollé Sasa: Lépésről-lépésre

Hatalmas esése és folyamatos technikai gondjai után, nehezen talált magára Ollé Sasa. Őt azonban nem abból a fából faragták, nem adja fel, folyamatos teszteken kezdte visszanyerni magabiztosságát.

részletek
Olvastad már?