Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

Rali hírek

Te melyik pályát választod az Ózd Ralin?

Közeledik az ORB második futama, nézzük a programot - szakaszok, időpontok, pályazárások, minden, amit tudni kell!

részletek

Velenczei Ádám sokat tanult Miskolcon

A Hyundai i20 R5-tel először versenyző Velenczei Ádám és Szedő Csaba már a Hell 23. Miskolc Ralin is fel tudta venni a versenyt az élmezőnnyel.

részletek

Kazár: Versenyképesek voltunk, de...

Miután idén elmaradt az Eger Rali, így a 2017-es idény ezúttal Miskolcon kezdődött a négyszeres abszolút bajnok Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón számára.

részletek

Herczig: Kemény csata, értékes győzelem

Néhány gyorsaságinak ugyan el kellett telnie ahhoz, amíg ismét felvette a bajnoki ritmust Herczig Norbert és Bacigál Igor. Az R5-ös Skoda Fabiaval azonban egyre inkább formába lendültek...

részletek

Bodolai: Biztonságos nyolcadik hely

Az év első versenye még a tapogatózásról szólt, de a tempó így sem hiányzott: Bodolai Lászlóék a nyolcadik helyen zárták a Miskolc Ralit, ám Ózdon már ennél magasabbra törnek majd.

részletek

Második helyen végzett Turán és Farnadi

Szoros küzdelemben végül a második helyen végzett a 23. Miskolc Ralin a Turán Motorsport újdonsült versenyzőpárosa, Turán Frigyes és Farnadi Ági. A navigátor remekül diktálta az itinert...

részletek

Bajnoki formában kezdte az évet Herczig

Csak megszorítani tudták riválisai a címvédő Herczig Norbertet a szezonnyitó Miskolc Ralin, megverni nem - másodikként Turán, harmadikként Vincze, negyedikként Ranga végzett.

részletek

Nagy csatában Herczig az élen Miskolcon

Három páros is szakaszt nyert az ORB idei első futamának nyitónapján, Balogh János szezonja viszont nem indult jól - nézzük, hogy mi történt szombaton a Miskolc környéki pályákon!

részletek

Kazárék nyerték a prológot

Majd tízezer néző előtt vette kezdetét az idei bajnokság első versenye, a Miskolc Rallye

részletek

Hodosi: Nyomjuk neki, „oszt” valami lesz

Hodosi Gábort és Holló Barnát nem igazán kell bemutatni senkinek, mindenki tudja, hogy egy Ladával versenyeznek. Ez a Miskolc Ralin sem lesz másképp.

részletek

Miskolcon debütál az R5-ös Hyundai

Minden fronton támadásba lendül az Országos Rally Bajnokság idei szezonjában a Korda Racing. A csapat első-, hátsó és összkerekes autóval is ostromolja a csúcsokat a szezonnyitó Miskolc Ralin.

részletek

Kazár: Nem görcsölünk, a lényeg a jó hangulat

Miután idén elmaradt az Eger Rali, így a 2017-es idény ezúttal Miskolcon kezdődik a szakág számára. A négyszeres abszolút bajnok Kazár Miklós és navigátora hazai futamon mutatkozik be.

részletek
Olvastad már?