Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Rali hírek

ORB: Mínuszolva már holtverseny van az élen

Többszereplős csata zajlik az idei hazai ralibajnoki címért, két futammal a vége előtt még bármi elképzelhető - főleg mivel két verseny eredményét minden páros el is dobhatja.

részletek

Rali-Eb és ralikrossz-vb érkezhet az országba

Nyíregyháza válhat a magyar autósportélet új központjává: állami támogatással itt rendeznék az ERC szezonzáróját a következő öt évben, továbbá egy új komplexum is épül.

részletek

Kurtos: Már majdnem megérkeztünk

Ha nem is hangyányi, de kevés kellett Kurtos Robinak és Szegedi Máténak, hogy a tervek szerint benne legyenek az első háromban. Végül a 3-as csoport 4. helyén végeztek, ami szintén szép eredmény.

részletek

Jánosa: Mindent vivő eredmény

A dobogó legfelső fokára állhatott fel Jánosa Ákos és Rubóczky Attila az Ózd-Salgó Ralin. A srácok a bajnokság aktuális állásával megelégednének a szezon végén.

részletek

Újra dobogón Hibjánék

Szedte a lábát a Citroen C2R2 Max az Ózd-Salgó Ralin. A hibamentes autózásnak köszönhetően Hibján Joci és Szurovcsák Pisti 3. helyen végzett 2WD-ben és a 6-os kategóriában egyaránt.

részletek

Kazár: Végleg visszatértem a helyes útra

A Pro Racers párosa nyert három szakaszt, elvitte a power stage pontjait, és az Ózd Ralin elért második helyével továbbra is versenyben van az idei abszolút bajnoki címért.

részletek

Kazár nem bírt Vinczével, nyílt a bajnokság

Vincze idei második győzelmét aratta, Kazár és Velenczei ismét dobogóra állhatott, Hadik kiesett, Turán csak hatodik lett - óriási küzdelem várható a szezon hajrájában.

részletek

Ózd Rali: Vincze az élen, Hadik kiesett

Hadik András már az első szakaszon összetörte a Fordot és az esetnél megsérült egy villanyoszlop, amiatt gyorsaságit kellett törölni - az élen nagyon kicsik a különbségek.

részletek

Kazár Miklós: Vadonatúj Skodával támadunk!

Alig várta már a majd kéthónapos nyári szünet végét Kazár Miklós: a Pro Racers pilótája navigátorával, Tóth Zsolttal a lehető legjobb hangulatban vág majd neki a hétvégi Ózd Ralinak.

részletek

Jánosa célja, minél előrébb végezni

Az előttünk álló hétvégi Ózd-Salgó Rali igaz nem tartozik a Peugeot Kupás versenyek közé, Jánosa Ákos és Rubóczky Attila mégis úgy gondolta, jobb, ha indulnak.

részletek

Tóthék jampiznak egyet Ózdon

Az egri és a miskolci futamot követően úgy gondolta a Tóth Attila – Tóth István kettős, hogy vége a bohóckodásnak, eladósorba megy a Lada. Így is volt, de később változott.

részletek

Kurtos-Szegedi: Reszkessetek betörők

A veszprémi futamon kiállt Kurtos Robi és Szegedi Máté, mert nem látták értelmét a küzdelemnek, mert nem akarta a Mitsubishi az igazságot. De ismét erőre kaptak, és hatalmas lendülettel készültek...

részletek
Olvastad már?