Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő

Rali hírek

Nem ül többet versenyautóba a magyar ralis

Nem szakad el a sporttól, tervei vannak, de távolabb akar kerülni a tűztől Mida Béla. A tavalyi Lyukóbánya-Parasznya futamon súlyos sérülést szenvedő navigátor részletesen beszélt a balesetről.

részletek

Velenczei Ádám dobogóra állt Miskolcon

Remekül végződött a 24. HELL Miskolc Rali Velenczei Ádám és Szedő Csaba számára, a Korda Racing versenyzőpárosa a Hyundai i20 R5 versenyautóval megismételve eddigi legjobbját a harmadik helyen végzett

részletek

Féktelenül száguldoztak Miskolcon Kurtosék

A Miskolc Ralin hatodik helyen végzett a 3-as kategóriában Kurtos Robi és Szegedi Máté. Egyből úgy kezdték a versenyt, hogy fék nélkül rajtoltak, majd megpróbálták ledolgozni a lemaradásukat.

részletek

Jánosa Ákos: A szerencse forgandó

A Miskolc Ralin ismét első lett a Peugeot Kupában, illetve a 6-os csoportban Jánosa Ákos és Rubóczky Attila. Szép teljesítmény egy kis szerencsével megspékelve.

részletek

Végig küzdötték Miskolcot Hibjánék

A miskolci szakaszok, a meleg és a hosszú etapok rendesen kifárasztották Hibján Jocit és Szurovcsák Pistit. Kicsit jobb eredményre vágytak, de örülnek, hogy célba értek.

részletek

Rallye2-ben Tim Gábor nyerte a Miskolc Ralit

Tim Gábornak egy versenyre volt szüksége, hogy felvegye a ritmust a Rallye2-ben, Timár Tamás navigátorával a Miskolc Ralin az utolsó gyorsaságin fordított, és megnyerte a versenyt!

részletek

Turán: Abszolút második hely Miskolcon

A 24. Miskolc Rally második versenynapján mindent megtett a Turán Motorsport versenyzőpárosa a hőn áhított győzelem eléréséért, de ezúttal a második helyen végzett Turán Frigyes és Bagaméri Laci.

részletek

Hadik messze a mezőny fölé nőtt Miskolcon

Eger után Miskolcon sem lehetett legyőzni Hadik Andrást, sőt, ezúttal hatalmas fölénnyel aratott győzelmet a hazai pályán versenyző borsodi pilóta Turánék és Velenczeiék előtt.

részletek

Hadik magabiztosan vezet, Kazár hibázott

Húsz másodperces előnnyel zárhatta a Miskolc Rali első versenynapját Hadik András és Igor Bacigál, mögöttük pedig már többen is hibáztak az élmezőnyben - az utolsó gyorsaságit törölték.

részletek

Futamgyőzelemre készül hazai versenyén Kazár

A 2018-as idény ezúttal Miskolcon folytatódik a magyar ralisport számára, így a korábbi négyszeres abszolút bajnok Kazár Miklós és navigátora, Tóth Zsolt hazai futamon folytathatja a szereplését.

részletek

Programterv és térképek a Miskolc Raliról!

Április 27. és 29. között Miskolcon folytatódik az országos ralibajnokság. Mutatjuk a menetrendet, a térképeket, tehát mindent, amire a helyszínre látogatónak szüksége lehet!

részletek

Hadik András: Otthon, édes otthon

Hadik András határozott elképzeléssel rendelkezik a 24. Hell Miskolc Rali kapcsán. Az egri futamgyőzelem után hazai pályán is szeretne az élen végezni.

részletek
Olvastad már?