Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

Rali hírek

Hibján: Lassabban kellett volna kezdeni

A veszprémi versenyen sajnos az első szakaszon felborult Hibján Joci és Szurovcsák Pisti a Citroennel. Hálistennek mindketten jól vannak, és nem szegte kedvüket a sikertelen futam.

részletek

Tim Gábor hét pontos Veszprém Ralija

Rendkívül erős év kezdés, dobogó majd győzelem, így érkezett Tim Gábor a Rallye2-be. Azonban hamar kiderült, hiába a jó kezdeti tempó, a rali nagyon összetett és nehéz szakág erős mezőnnyel...

részletek

Kazár: Csodálatos ez az érzés, köszönöm...

Fantasztikusan tért vissza a hazai rali bajnokság mezőnyébe Kazár Miklós: a Pro Racers pilótája navigátorával, Tóth Zsolttal az élen végzett, így majdnem 3 év után ismét megízlelhette a győzelem ízét.

részletek

ORB: Herczig győzött, majd félreállt

Az idén az ERC-ben vitézkedő magyar bajnok magabiztos autózással nyerte a Veszprém Ralit, ám a céldobogóról leérkezve leadta menetlevelét, hivatalosan semmissé téve eredményeit.

részletek

A csapat és az autó remek, most mi jövünk!

Készül a remélt nagy visszatérésre Kazár Miklós: a Pro Racers pilótája navigátorával, Tóth Zsolttal a lehető legaprólékosabban felépítette felkészülését a hétvégi Veszprém Ralira.

részletek

Odafigyelősen, fokozatosan, szépen felépítve

A szombathelyi futam óta nem állt rajthoz Kurtos Robi és Szegedi Máté, de ezerrel készülnek a Veszprém Ralira.

részletek

Hibján: Legyen értelme annak, amit csinálunk

Annak ellenére jókedvűen várja a veszprémi futamot Hibján Joci és Szurovcsák Pisti, hogy nem tudnak részt venni a teszten. Optimistán állnak az egészhez, pedig tudják, ez a murva kicsit más...

részletek

Turánék imádják a Veszprém Ralit

Második, és egyben utolsó murvás versenyéhez érkezett az Országos Rallyebajnokság, mely ötödik futamának Veszprém ad otthont július 7-én, 8-án.

részletek

Kazár Miklós: új motor, régi sikeresség

Túl van az idei quad bajnoki szezon újabb fordulóján Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában ismételten rajt-cél győzelmet aratva az első helyen végzett.

részletek

Hibján: Nem adta egykönnyen senki magát

A székesfehérvári futamon Hibján Joci és Szurovcsák Pisti újabb pontokkal gazdagodott az 6-os géposztályban, a 4. helyüknek köszönhetően. Ők már az első gyors előtt harcoltak...

részletek

Jánosa: Szerencse a szerencsétlenségben

A Székesfehérvár Ralin ismét rájárt a rúd…akarom mondani a jeladó a Jánosa Ákos – Rubóczky Attila párosra. A Peugeot Kupában végig stabilan tartották a második helyet, de a technika közbeszólt.

részletek

Tim Gábor: Megpróbálunk felállni

Tim Gábor pályaversenyzésben már megszokta, hogy az autósporttal jár a műszaki hiba. Voltak idényei, mikor sorozatban esett ki, rajta kívül álló okok miatt. Most is hasonló helyzetbe került.

részletek
Olvastad már?