Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Rali hírek

Kazár Miklós: az újjászületés éve lesz 2018

Noha még el sem kezdődött a rallye szezon 2018-ban, a Pro Racers versenyzőjével máris annyi minden történt, ami másnak akár egy egész szezonra elég lenne.

részletek

Balogh Jani R5-tel és új navigátorral

Egy rendkívül változatos és viszontagságos szezon van Balogh Jani mögött, hiszen több műszaki gond és néhány hiba is hátráltatta a tavalyi bajnoki futamokon.

részletek

Egy Opel Adam R2-vel indul Egerben Tim Gábor

Tim Gábor újra komoly autóba ülhet, hisz a mai napon jelentette be a JG-2 Racing, hogy a többszörös magyar bajnok vezetheti az Eger Ralin a gyári fejlesztésű Opel Adam R2-t.

részletek

Botka: Negyedik EB szezonunkra készülünk

Közös sajtótájékoztatón vázolta fel idei terveit a két Európa-bajnok rali csapat: a Botka Rally Team és az Érdi Rally Team. Botkáék 2015-ben, Érdiék tavaly szerezték meg az Európa-bajnoki címet az ERC2 kategóriában. Botka Dávid büszkén mutatta meg az idei versenyautóját a sajtó képviselőinek és az érdeklődőnek, és csapata terveiről is nyíltan beszélt a versenyző.

részletek

Az Eb-n folytatja a magyar ralibajnok

Herczig Norbert új navigátorral és új csapatnévvel vág neki egy új feladatnak 2018-ban: négyszeres magyar bajnokként az ERC küzdelmeiben vesz részt az előttünk álló szezonban.

részletek

Az Európa-bajnokságon indul Kazár Miklós

Versenyautót vált és a rali Európa-bajnokságon áll rajthoz az idei szezonban a korábban négy abszolút magyar bajnoki címet szerzett Kazár Miklós, aki navigátorát is lecseréli a 2018-as évre.

részletek

Kovács Marcell: Pozitív élmény volt a verseny

Csalódottan fejezte be a 2017-es Szilveszter Rallye-t a Kovács Marcell - Paizs Róbert duó, akik egy anyagfáradás miatt az ötödik szakasz előtti etapon ki kellett álljanak a versenyből. A csapat az idők alapján elégedett volt mindennel és ezért folytatni szeretnék a rallys vonalat is.

részletek

Tim Gábor újra győzött a Szilveszter Ralin!

A többszörös magyar és nemzetközi bajnok Tim Gábor számára egy utolsó kihívást tartogatott a 2017-es év. A december végi Szilveszter Ralin nem volt más a célja, hogy megismételje a 2016-os sikert.

részletek

Sikeres évet zárt a Korda Racing

Mindkét versenyautójával a célban zárta a 19. Szilveszter Rallyt a Korda Racing, Vizelli Károly és Kiss Ferenc is értékes tapasztalatokkal lett gazdagabb az év utolsó napjaiban a csapat R5-öseivel.

részletek

Ismét Vincze nyerte a Szilveszter Ralit

Pénteken már nem forgott veszélyben a Vincze-Bazsó kettős győzelme az évzáró futamon, 2016-hoz hasonlóan ezúttal is a skodás párosé lett az év utolsó ralisikere.

részletek

Nyilatkozatok a Sziveszter Rali első napjáról

Hatalmas csata várható az abszolút győzelemért az idei Szilveszter Ralin Vincze Ferenc és Kiss László között – Bernek Péter kategóriája éléről folytatja.

részletek

Vincze kezdett legjobban a Szilveszter Ralin

Megkezdődött a hazai ralisport hagyományos évzáró futama, ahol két gyorsasági szakaszt követően a tavalyi győztes áll az élen, igaz, mindössze fél másodperces előnnyel.

részletek
Olvastad már?