Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 23. csütörtök

Rali hírek

Herczig Norbert is a MOL csapat tagja lett

A nagyközönség számára is publikussá vált, ami egy nagyon színvonalas sajtótájékoztató keretén belül került bejelentésre: Herczig Norbert 2017-től a MOL támogatott sportolója.

részletek

Nyerj jegyet a Miskolc Rali prológjára!

Ismét megcsodálhatjuk az ORB mezőnyét a Miskolc Rali salakpályás prológján - nyerj belépőt a Formula.hu-val!

részletek

Az ORB-ben támadnak a Ranga-testvérek

Ma hivatalosan is bejelentette a Ranga Motorsport, hogy Ranga Péter és ifj. Ranga László is egy-egy R5-ös Skoda Fabiával indul az ORB 2017-es küzdelmeiben.

részletek

Sajtós Dénes: Új csapat, új kihívások

Új csapatban és az ORB mezőnyében indítja az évet a Sajtós Dénes - Paizs Róbert páros. Az első osztályba való lépés egyetlen oka, hogy kilépjenek az egy napos Rallye 2-es versenyzésből...

részletek

Hivatalos! - Nem Egerben indul a raliszezon

Ez úton tájékoztatjuk Önöket és minden érdeklődőt, hogy amint arról korábban is értesülhettek már, az MNASZ 2017. évi Rallye Bajnokságának nyitó futama nem az Eger Rali lesz.

részletek

Szilveszter Rali: Fülig ért a szájuk, amíg...

A szilveszteri futamra nem sok terve volt Hodosi Gábornak és Holló Barnának, csak annyi, hogy élvezzék a versenyzést. Ezt csak félig-meddig tudták véghez vinni...

részletek

„Csak Zsigulival” a nézőknek!

Nagyszerűen zárult a 18. Szilveszter Rallye, ahol a kegyes időjárással párosulva rengeteg néző találta meg a szórakozását. Sok beérkezett nevezés érkezett...

részletek

Ferjáncz András újból a pályán

A Livewire Team pilótájával, Ferjáncz Andrással beszélgettem, aki január 15.-én egy zártpályás versennyel kezdi az évet. Az interjú alatt elkanyarodtunk a 2017-es versenyszezonjára is.

részletek

A Szilveszter Ralit nem hagyhatták ki

Négy Rali 2-es és több MARB-futam, plusz a Szilveszter Rali - ebből állt a László-Szabó páros 2016-os éve. A North Racing versenyzői 2017-ben szeretnének az ORB-ben, vagy külföldön is indulni.

részletek

Leütöttek egy nézőt a Szilveszter Ralin

Egy megálló autóhoz mentek be a pályára a nézők, de érkeztek a biztonsági őrök. A rendőrség meghallgatásokat tart, a rendezők és a Rallye Szakági Bizottság is vizsgálatokat indított.

részletek

Hivatalos: Elmarad idén az Eger Rali

Már korábban is lehetett híreket hallani kapcsolatban, most pedig Lakatos Róbert, a Laroco Msc és a szervezőbizottság elnöke az alább olvasható közleményben meg is erősítette a verseny törlését.

részletek

Még nem dőlt el az Eger Rali sorsa

Egyelőre kérdéses, hogy mi lesz a hagyományos szezonnyitóval, jelenleg is folynak a tárgyalások - az MNASZ a hónap végéig közzéteszi, hogy hogyan néz ki a 2017-es versenynaptár.

részletek
Olvastad már?