Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

Rali hírek

Cseh győzelem a jubileumi Szilveszter Ralin

Az Ondrej Bisaha, Petr Tesinsky páros négy szakaszt is megnyert, míg az abszolút második helyen végző Velenczei Ádám, Szedő Csaba kettős két szakaszgyőzelemmel vigasztalódhatott.

részletek

Bisaha-Velenczei csata a Szilveszter Ralin

Pénteken két gyorsasági szakasszal elrajtolt a hazai ralitársadalom szezonzáró eseménye, a jubileumi 20. Szilveszter Rali - egyelőre kétesélyesnek tűnik az első helyért zajló harc.

részletek

A 20. Szilveszter Rali családi esemény

Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke úgy véli, a viadal szervezői újra példát mutattak abban, miként kell egy igazán nézőcsalogató, látványos versenyt megrendezni.

részletek

Jubileumi Szilveszter Rali – a számok nyelvén

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 20. alkalommal megrendezendő Szilveszter Ralin. Összesen 204-en hajtanak majd végig a kijelölt szakaszokon.

részletek

Ralira vált a WTCR magyar versenyzője

A túraautó-világkupában 2018-ban a Zengő Motorsport színeiben versenyző Nagy Norbert természetesen csak egy alkalomra ül raliautóba: ahogyan öt éve minden decemberben, most is a Szilveszter Ralin zárja az óesztendőt.

részletek

Ifj. Kiss László szilveszteri győzelmet remél

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 20. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye-n. A december 27-29 közötti évbúcsúztató versenyen a szervezők is mindent megtesznek.

részletek

Jedlóczky Márkkal a Szilveszter Rallye-n

A JLG Motorsport fiatal versenyzője Jedlóczky L. Márk visszatér kis versenyzői pályafutása legnagyobb sikereinek a színhelyére, a Hungaroringre a jubileumi 20. Szilveszter Rallye-n.

részletek

Megújul a Szilveszter Rali vonalvezetése

Tizenegy kategóriában avatnak győztes a 2018-as raliszezon utolsó versenyén, ahol ebben az évben a Hungaroring belső részei veszik át a főszerepet.

részletek

Ollé Sasa: Megtört a jég!

Sikerre éhesen állt az Ollé Sasa, Czakó Janek alkotta duó a 2018-as szezon zárásának szánt Mikulás Rali előtt. A Fabia R5-tel nehezen ismerkedő pilóta az ózdi esés után úgy érzi, most megtört a jég.

részletek

Tim Gábor új autóval dobogós a Mikulás Ralin

A több nehézséget, három kiesést, de végül kategória harmadik helyet hozó Rallye2 szezon végeztével volt hiányérzet Tim Gáborban és a JG2 Racingben.

részletek

Második hellyel debütált Hangodi a raliban

Második helyen végzett a kategóriájában élete első raliján Hangodi Bendegúz. A HQ Racing fiatal pilótájának Kulcsár Dániel navigált az Opel Adamban a Mikulás Ralin.

részletek

Ollé Sándor nyerte a Mikulás Ralit

Szokás szerint bő mezőnnyel zajlott le a hagyományos Mikulás Rali 2018-ban, de az első hely sorsa igazából nem volt kérdéses: végig Ollé Sándor diktálta az iramot Czakó Janekkel az oldalán.

részletek
Olvastad már?