Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

Rali hírek

Mecsek Rali: Rangáék nagy hajrája

A Ranga Motorsport mindkét párosa hatalmas hajrát indított vasárnap a Mecsek Ralin. A Ranga Péter, Szőke Tamás kettős két gyorsasági szakaszt megnyert...

részletek

Három a magyar igazság és egy a ráadás

Ezt a mondást a Herczig Norbert – Bacigál Igor páros komolyan vette az ORB hétvégi futamán. A SKODA Rally Team Hungaria versenyzőpárosa ugyanis a Magyar Országos Rallye Bajnokság bajnoka lett.

részletek

Turán: 2 gyorsasági hiányzott a sikerhez

Két gyorsaságival a vége előtt egy kicsúszással ért véget az 51. Mecsek Rali a Turán Motorsport párosa, Turán Frigyes és Bagaméri László számára.

részletek

Herczigék újra magyar bajnokok

Vasárnap nem nyert gyorsaságot, valamint egy alkalommal megforgott a Herczig–Bacigal páros, mégis győztek a szezon utolsó előtti raliján, valamint zsinórban harmadszor abszolút bajnokok lettek.

részletek

Magabiztos Herczig-vezetés a Mecsek Ralin

A nap hét gyorsasági szakaszából ötöt is a Herczig Norbert, Bacigal Igol duó nyert meg, így ők várhatják az élről a másnapi folytatást, megelőzve Hadik Andrásékat és Ranga Péteréket.

részletek

Turán: A java csak ezután jön

Új összeállításban vágott neki a Turán Motorsport párosa az 51. Mecsek Ralinak. A Ford Fiesta R5-ös navigátori ülésébe ugyanis Bagaméri László ült, aki korábban bajnokságot is nyert ebben a szerepben.

részletek

Herczig 20. alkalommal a Mecsekben

Három hónapos szünet után a Mecsekben folytatódik az idei Magyar Országos Rallye Bajnokság. Az előttünk álló hétvégén érdemes lesz ellátogatni a Pécs környékére.

részletek

Első hazai versenyén az új autójukkal Botkáék

A horvátországi győzelem után egyből eldöntötte a Botka Rally Team versenyzője, hogy az 51. Mecsek Rali lesz a következő futam, ahol elindulnak a Skoda Fabia R5-ös autójukkal.

részletek

Új izgalmak várnak ránk a Mecsekben

Az idei bajnokság utolsó előtti futama előtt áll Balogh Jani és Holczer Dani, a helyszínt pedig az őszi pompájába öltöző Mecsek biztosítja.

részletek

Kurtos: Szeretnének átgurulni a céldobogón

Parasznya után a Mecsek Ralin csatázik a Kurtos Róbert – Szegedi Máté kettős. Úgy néz ki a Mitsubishi lóerői előkerültek, míg Máté külföldi versenyeken tapasztalatot gyűjtött.

részletek

Neukirchner hazai pályán!

Nagyon várja az 51. Mecsek Rallye-t az MR Racing Hondás alakulata. A Neukirchner András - Guzi Róbert páros első ízben mérettet meg hazai pályán az Országos Rallye Bajnokság mezőnyében.

részletek

Kibékülnének az ózdi eredménnyel Pécsett

Az LP Winner Motorsport versenyzői maximálisan felkészülve várják Magyarország legpatinásabb versenyének, az 51. Mecsek Ralinak a hivatalos tesztjét...

részletek
Olvastad már?