Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 20. vasárnap

Rali hírek

Jánosa: Nem így terveztük

A Baranya Ralin Jánosa Ákos és Rubóczky Attila nagy küzdelem árán ért célba. Nagyon jól indult a versenyük, de végül egy defekt miatt olyan hátrányba kerültek, amit már nem lehetett ledolgozni.

részletek

Versenyre mennél hétvégén? Itt a választék!

Bár az F1 nyári szünetre vonult a hétközi teszt után, az előttünk álló hétvégén sem marad autósport nélkül az, aki hazai rendezvényre látogatna - mutatjuk a kínálatot!

részletek

Jánosa: Egy komplex verseny előtt állunk

A Baranya Kupára készülő Jánosa Ákos és Rubóczky Attila kicsit furcsának talál egy-két dolgot az előttük álló versennyel kapcsolatban, de bíznak benne, hogy jól sül el majd minden.

részletek

Harcban a bajnoki címért Tim Gábor

Idén három rali versenyen indult Tim Gábor, Timár Tamás navigátorával, egy Nissan Sunny GTi volánja mögött. Két versenyen abszolút értékelésben is nyertek és elhozták a kategória győzelmet is.

részletek

Szenzációs pályák és félreérthető szabályok

Komoly nemzetközi mezőnybe cseppent a múlt hétvégén az MR Racing Hondás legénysége a Neukirchner András - Guzi Róbert páros, akik Romániában a 25. Hargita Gyöngye Ralin indultak.

részletek

Benik: Jöttem, láttam, majdnem győztem

Második helyen fejezte be a 24. Veszprém Rallye-t a Benik –Rácz páros és ezzel a kicsit elferdített történelmi mondattal is zárhatta volna a nyolc év utáni visszatérését a háromszoros bajnok.

részletek

Kurtos várja, hogy mellé álljon a szerencse

A Veszprém Ralin csak egy gyorsot tudott teljesíteni Kurtos Róbert és Szegedi Máté a Mitsubishivel, mert a harmadik motor is bedobta a törülközőt.

részletek

Jánosa: Kettővel rosszabb, mint ami kellene

A Veszprém Rali után arra jutott Jánosa Ákos és Brunekker Árpád, hogy a bajnokságot tekintve nem értek el olyan rossz eredményt, hiszen abszolút és kategória 3. helyen végeztek. Persze Ákinak ez pont kettővel rosszabb, mint amit szeretne.

részletek

Neukirchner: Kalandozás Erdélyben

Az autógyilkos Veszprém Rali helyett a Hargita Gyöngye Ralit választotta az MR Racing Hondás alakulata a Neukirchner András - Guzi Róbert páros, akik már a helyszínen élvezik Erdély szépségét.

részletek

Vizelli pontszerző helyen debütált

Sikeresen mutatkozott be az első osztályban a Korda Racing versenyzőpárosa, Vizelli Károly és Nagy Péter pontszerző helyen érkezett célba a Skoda Fabia R5-tel.

részletek

Botka Dávid új korszakot kezd Hargitán

A jubileumi, 25. Hargita Gyöngye Ralin szerepel először versenykörülmények között az új autójával Botka Dávid. Nem csak az autó lesz újdonság a hétvégén, hanem a navigátor is.

részletek

Kazár Miklós: A rali ettől rali!

Készült a remélt nagy visszatérésre Kazár Miklós a hétvégi Veszprém Ralin, és az idei esztendő rengeteg megpróbáltatása után végre elégedetten zárhatott egy versenyt.

részletek
Olvastad már?