Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Rali hírek

Jánosa Ákos: Panaszra semmi okunk

A fehérvári futamon azt a célt tűzte ki Jánosa Ákos és Rubóczky Attila, hogy benne legyenek az első ötben. Ezt véghez vitték, sőt csak egy nyúlfarknyival csúsztak le a dobogó aljáról.

részletek

Hibján-Szurovcsák: Felvillanó részeredmények

A fehérvári futam sem úgy alakult Hibján Joci és Szurovcsák Pisti számára, mint szerették volna. A szerencse egy percig nem állt még idén melléjük, ezért kicsit szomorúak.

részletek

Székesfehérváron is jól teljesített a Hyundai

Elégedetten zárta az idei Székesfehérvár Ralit az Overdose Racing Team versenyzőpárosa, Velenczei Ádám és Szedő Csaba folyamatosan az élmezőnyben autózva az abszolút negyedik helyen ért célba.

részletek

MR Racing: Nagyon küzdelmes verseny volt

Az ötös kategória második helyén debütált az MR Racing párosa a Neukirchner András - Guzi Róbert az első osztályban, ahol több technikai probléma is hátráltatta őket a székesfehérvári versenyen.

részletek

Skodára váltanak Botkáék!

Nem csoda, hogy autó cserére adta a fejét a Botka Rally Team. A 2015-ös Mitsubishi-s Európa-bajnoki cím után R5-ös autóra váltott Botka Dávid, de a DS3 nem azt adta, amire a pilóta számított.

részletek

Turán: Nem tetszik, de örülünk

Küzdelemmel teli versenyben végül az abszolút 5. helyet szerezte meg a Turán Frigyes – Farnadi Ági kettős az Országos Ralibajnokság 4. fordulóján, a Székesfehérvár Ralin.

részletek

Herczig: Értékes eredmény Székesfehérváron

Nagy küzdelemben szerzett ezüstérmet az idei Székesfehérvár Ralin Herczig Norbert és Bacigál Igor.

részletek

Óriási csatában nyert Hadik Székesfehérváron

Egy technikai hiba ellenére visszaverte a címvédő Herczig Norbert támadását és idei második futamgyőzelmét aratta a Hadik-Kertész páros az ORB-ben.

részletek

Turán Motorsport - Segítség nélkül!

Jól indult, de balszerencsésen folytatódott a Turán Motorsport párosa, Turán Frigyes és Farnadi Ági számára az Országos Rallye Bajnokság negyedik fordulója, a Székesfehérvár Rallye.

részletek

Botka nem indul Székesfehérváron

Abszolút hatodik helyen fejezte be idei első hazai futamát a Botka Rally Team legénysége. A pilóta nem volt elégedett az autóval és eldöntötte: ezzel a kocsival már nem kíván többet versenyezni.

részletek

Kazár Miklós: Az adrenalin mindent elnyom!

Úgy véli Kazár Miklós, ha az eddigi 25 éves pályafutása során egyetlenegy versenyt sem hagyott ki betegség miatt, akkor ez a hétvégi Fehérvár Ralin sem lehet másként.

részletek

Velenczei Ádám Fehérváron is dobogóra állna

Egy rövid murvás kitérő után ismét aszfaltversenyre készül az Overdose Racing versenyzőpárosa, Velenczei Ádám és Szedő Csaba a Székesfehérvár Ralin is a dobogós helyeket veszi célba.

részletek
Olvastad már?