Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 17. szombat

Rali hírek

Jánosáéknál a kulcs a bajnoki cím kapujához

Úgy indult neki a Nyíregyháza Ralinak Jánosa Ákos és Rubóczky Attila, hogy mindenképpen pontot kell szerezniük. Számításaik szerint a múltkori képletes kulcs, nyitja a Peugeot Kupás kapu zárjait...

részletek

Hibjánék ilyen fináléról álmodoztak

Hibján és Szurovcsák tartotta magát a tervhez, miszerint dobogóra szeretne állni. Ezt meg is tették. A Nyíregyháza Ralin A6-ban és 2WD-ben a harmadik, a bajnokságban pedig második helyen végeztek.

részletek

Tim Gábor: Utolsóról a negyedik helyig

Tim Gábor a 2018-as szezonban teljes idényt futott a Rallye2 bajnokságban, mely összesen nyolc versenyt jelentett.

részletek

Turán: Kihoztuk, amit lehetett

Turán Frigyes és Hadik András egész hétvégén késhegyre menő párharcot vívott, de mivel ez egy másfeles szorzójú viadal volt (a hosszabb táv miatt), az utolsó szakasz, vagyis a power stage pontjai döntöttek az abszolút bajnoki címről.

részletek

Hadik András 2018 magyar ralibajnoka

Nem hibázott vasárnap sem a Hadik-Deák páros, a szombaton kiautózott előnyét megőrizve megnyerte a Nyíregyháza Ralit, ez pedig a bajnoki címet jelentette számára.

részletek

Hadik nagy előnyben és közel a bajnoki címhez

Nagy ködben, de élvezetes pályákon zajlott a szezonzáró első napja, de Hadik András eddig megállíthatatlan és mögötte is hatalmas szakadékok vannak a pilóták között.

részletek

Európa-bajnoki futam lesz a Nyíregyháza Rali

Magyarország 2003 óta először rendezhet FIA rali Európa-bajnoki futamot. A Nyíregyháza városában sorra kerülő aszfaltos esemény szerepel a 2019-es előzetes versenynaptárban.

részletek

Végjáték: Ma kezdődik az I.Nyíregyháza Rali

Vadonatúj helyszínen folytatódik, illetve egyúttal fejeződik is be a 2018-as Országos Ralibajnokság. A mindent eldöntő zárófordulónak ugyanis Nyíregyháza ad otthont...

részletek

Kazár: Az utolsó méterig küzdeni fogunk

A korábbi négyszeres abszolút első Kazár Miklós navigátorával, Tóth Zsolttal együtt még matematikailag megszerezheti az újabb bajnoki címet Nyíregyházán...

részletek

Kurtos-Szegedi: Kicsi kocsi újra száguld

Kurtos Robi és Szegedi Máté nyomás nélkül áll majd a Nyíregyháza Rali rajtvonalához. Az előző futamon minden elúszott, de ez nem vette el a kedvüket attól, hogy az évzáró versenyen odategyék magukat.

részletek

Jánosa Ákos: Komoly a tét

A szezon utolsó futama a Nyíregyháza Rali. Mindenki lázban ég, köztük Jánosa Ákos és Rubóczky Attila is, akiket csak pár pont választ el a bajnoki címtől.

részletek

Hibjánék méltó befejezést szeretnének

A Nyíregyháza Rali Hibján Jocinak és Szurovcsák Pistinek hazai futam lesz. Remélik sikeresen alakul a nyíregyházi debütálás, és ők is szépen teljesítenek majd.

részletek
Olvastad már?