Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 25. hétfő

Rali hírek

Megduplázódott a Peugeot 208 Kupa mezőnye

Második szezonját kezdi meg a magyar ralibajnokságban a Peugeot 208 Rally Cup Hungary elnevezésű pénzdíjas márkakupasorozat, melynek keretein belül egyforma autókkal, azonos motorvezérlő programmal és jól meghatározott, egységesített körülmények között tudják összevetni tudásukat a kupába nevező párosok.

részletek

Tim Gábor 2019-ben is a Rallye2-ben

Tim Gábor 2018-ban teljes ralis szezont futott a Rallye2-ben. A kezdeti sikerek és az abszolút győzelem a Miskolc Ralin bizakodásra adtak okot, ám több műszaki hiba hátráltatta a vanyarci pilótát...

részletek

ORB: A Citroen a top kategóriában tér vissza

Tizenöt év után újra Citroen Racing támogatással láthatunk autót a hazai rali versenyeken. A TRT Europe által biztosított C3 R5 versenyautóval a Velenczei Ádám – Zsiros Gábor páros fog versenyezni.

részletek

Kubica szponzora a magyar rali márkakupában

Forma-1-es szintű támogató, a Platinum kenőanyag állt be a március végén induló új magyar rali márkakupa mögé.

részletek

Újra itthon versenyez Botka Dávid

A 2018-as esztendő nem nevezhető sikerévnek a Botka Dávid életében. A szezon elején elszenvedett hatalmas bukás rányomta a bélyegét az egész évadra és év végére szétesett a Botka Rally Team.

részletek

Nem várt véget ért a Kumrovec Rally

Betegség vetett véget Várkonyi Szabolcs és Makai Gergely idei első versenyének, a Korda Racing Skoda Fabia R5-ös versenyautójának pilótája a Kumrovec Rally hajrájában kényszerült feladni a versenyt.

részletek

A Kia új márkakupával a magyar raliba!

Új rali-márkakupa sorozat indul 2019-ben Magyarországon. A Kia Rally Cupban egyforma autókkal versenyezhetnek az indulók, hogy ne a technikán, hanem a versenyzők múljon, ki a jobb.

részletek

Harmadik győzelem a Szilveszter Ralin

Tim Gábor és Timár Tamás ezt az elsőséget sokkal többre értékeli, mint az előzőeket, hisz több R5-ös és négykerekes autót megelőzve az abszolút 14. helyen zártak a Peugeot 208 R2-vel.

részletek

Cseh győzelem a jubileumi Szilveszter Ralin

Az Ondrej Bisaha, Petr Tesinsky páros négy szakaszt is megnyert, míg az abszolút második helyen végző Velenczei Ádám, Szedő Csaba kettős két szakaszgyőzelemmel vigasztalódhatott.

részletek

Bisaha-Velenczei csata a Szilveszter Ralin

Pénteken két gyorsasági szakasszal elrajtolt a hazai ralitársadalom szezonzáró eseménye, a jubileumi 20. Szilveszter Rali - egyelőre kétesélyesnek tűnik az első helyért zajló harc.

részletek

A 20. Szilveszter Rali családi esemény

Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke úgy véli, a viadal szervezői újra példát mutattak abban, miként kell egy igazán nézőcsalogató, látványos versenyt megrendezni.

részletek

Jubileumi Szilveszter Rali – a számok nyelvén

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 20. alkalommal megrendezendő Szilveszter Ralin. Összesen 204-en hajtanak majd végig a kijelölt szakaszokon.

részletek
Olvastad már?