Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 27. szombat

Rali hírek

Két keréken a balatoni borvidékeken

Pünkösd hétvégén második alkalommal rajtol el a Motoros Borok Útja Rali, hogy a XXI. autós Magyar Borok Útja Rallye nyomdokain felfedezze a Balatoni Borrégiót.

részletek

Jánosa és Brunekker látja a fejlődést

Az Iseum Raliról Jánosa Ákos és Brunekker Árpád kupákkal távozott. Sikerült a kategória 2. és az abszolút 3. helyen végezniük az idei első murvás versenyen. Örülnek az eredménynek, de...

részletek

Hibjánék örülnek az eredményüknek

A szombathelyi pályákat nagyon élvezte Hibján József és Szurovcsák István, és ennek köszönhetően szép eredménnyel fejezték be a versenyt. Joci szerint ebben a brutális mezőnyben jó az eredmény.

részletek

Irány a Balaton! Na nem az, a másik!

Tim Gábor, háromszoros gokart és gyorsasági magyar bajnok, és a 2016-os Skoda Octavia Cup bajnoka, az idei szezonban a MARB Rallye sorozat futamain indul...

részletek

Kazár: Nagy hajrá után ötödik hely

Folytatódott a magyar ralisport bajnoki szezonja, és az elmúlt hétvégén a Pro Racers duója egyik kedvenc versenyükön, az Iseum Ralin állt rajthoz.

részletek

Herczigék ismét győztek Szombathelyen

2015 és 2016 után idén is megnyerte a szombathelyi murvás futamot Herczig Norbert és Bacigál Igor. A SKODA Rally Team Hungaria párosa szenzációs teljesítményt nyújtott az M6Log Iseum Ralin.

részletek

Herczig verhetetlen volt Szombathelyen

A szombat esti szoros állást két gyorsasági szakasz alatt dűlőre vitte a bajnok páros vasárnap reggel, majd magabiztos teljesítménnyel húzta be idei második győzelmét.

részletek

Velenczei Szombathelyen is dobogó közelben

Az abszolút negyedik helyen zárta az Iseum Rali első versenynapját Velenczei Ádám és Szedő Csaba a Korda Racing Hyundai R5-ös versenyautójával, Alberti Szabolcs a legjobb elsőkerekes a mezőnyben...

részletek

Herczig vezet Szombathelyen, Turán kiesett

Kétszereplőssé vált az ORB idei harmadik futamán első helyéért folyó küzdelem, miután Turán Frigyesék Ford Fiestája megadta magát - Herczig és Hadik között így is nagy csata várható.

részletek

Történelmi debütálás a ralibajnokságban

A magyar rali története során először kezdődött egy futam kvalifikációval, ráadásul rögtön három páros is tizedre azonos idővel teljesítette azt.

részletek

Kurtos-Szegedi: Irány a murva!!!

El tud indulni Kurtos Róbert és Szegedi Máté a Szombathely Ralin, igaz kölcsön motorral, de ott lesznek. Senkivel sem fognak foglalkozni, csak saját maguk és a nézők kedvére autóznak majd.

részletek

Jánosa Ákos: Át kell mindenen nyomni

Jánosa Ákos mellé visszatér a Szombathely Ralin Brunekker Árpi, aki izgatottan várja, hogy beülhessen ismét a jobb egybe. Árpi nyomon követte az eseményeket, míg nem versenyzett, de...

részletek
Olvastad már?