DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Rali

A Pirelli gratulált a magyar ERC-sikerekhez

Az autogumiplaza.hu, mint a Pirelli versenyabroncsok hazai forgalmazója, valamint a Pirelli Hungary Kft. nevében gratulálunk a magyar versenyzőknek, az ERC sorozat talán legnehezebb versenyén, az Acropolis Ralin nyújtott teljesítményükhöz, az ott elért eredményeikhez.

Gratulálunk a Herczig Norbert-Ferencz Ramón párosnak az ERC abszolút második helyhez!

Herczig_Acropolis_3



Norbiék már az első gyorson jelezték, hogy igenis komolyan számolni kell velük, és okosan, taktikusan versenyezve szenzációs eredményt értek el.

Gratulálunk az ifj. Érdi Tibor-Papp György párosnak az ERC2 győzelemhez, valamint az abszolút 10. helyhez!

Tibiék már komolyabb tapasztalatokkal vágtak neki az idei versenynek. Az ERC2 kategóriában majd 2 perces előnnyel diadalmaskodtak, és a sok R5-ös autó között az abszolút 10. hely is nagyon komoly fegyverténynek minősül.

Érdi-Acropolis-2

Gratulálunk a szervizcsapatok minden tagjának, akik a nélkülözhetetlen műszaki és logisztikai hátteret biztosították, nélkülük nem lehet eredményesen versenyezni ebben a sportban. Nagyon jó érzés, hogy ezek a versenyzők a nemzetközi porondon is a PIRELLI csúcsminőségő abroncsait használják, büszkék vagyunk, hogy régóta tartó partneri kapcsolatunk ilyen eredmények eléréséhez segítette őket. Nagyon köszönjük az együttműködést!

Az ERC sorozatban évek óta állandó résztvevőnek számító Botka Dávid - aki 2015-ben megszerezte az ERC2-es bajnoki címet – az Acropolis Ralit kihagyta, de a két hét múlva sorra kerülő Cyprus Rally-n már ismét az indulók között láthatjuk Mesterházi Márk navigálásával és szintén PIRELLI abroncsokon, de rajtuk kívül még Bereczki Norbiéknak is szoríthatunk a ciprusi viadalon!

Minden magyar párosnak és csapatnak szorítunk, hogy a jövőben is hasonló sikerekkel örvendeztessék meg a ralisport hazai rajongóinak népes táborát.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: