Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Rali hírek

Tanak megduplázta előnyét az Argentin Ralin

A Toyota észt versenyzője 46,5 másodperces fórral várhatja az Argentin Rali vasárnapi szakaszait, Kris Meeke azonban problémával szembesült.

részletek

Argentin Rali: Nagy csatában Tanak az élen

Délután parádézott a Toyota észt pilótája, de mindent egybevetve elég eseménydús pénteki napon van túl a WRC mezőnye a szezon ötödik hétvégéjén.

részletek

Botka: Nagyot estünk, de már felálltunk!

A Botka Rally Team párosa az utolsó előtti szakaszon hatalmasat esett az 53. Azores Airlines Ralin, ami az idei ERC sorozat első versenye volt. A versenyzőpáros nem sérült meg, az autó viszont...

részletek

Tanak második helyen végzett Korzikán

Ott Tanak remek teljesítménnyel másodszor végzett dobogós helyen ebben az idényben a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team színeiben a rali világbajnokság francia futamán.

részletek

Ogier idén harmadszor is nyert

A Citroen és a Hyundai hétvégéje sem sikerült igazán jól, Tanak és Lappi is megvillant a Toyotával, Loeb 2. lett a power stage-en, Ogier pedig újabb győzelmével növelte előnyét a pontversenyben.

részletek

Ogier az élen, de mögötte teljes a káosz

Egyetlen tizedmásodperc a különbség a második-harmadik helyezett között az utolsó versenynap előtt, amelyen ugyan csak két szakaszt rendeznek, de az egyik 55 kilométer hosszú...

részletek

Ogier már fél perccel vezet, Loeb kiesett

Futott egy második időt, majd leesett az útról a Citroen kilencszeres világbajnoka, az aktuális címvédő viszont leiskolázta a mezőnyt a Korzika Rali első versenynapján.

részletek

Korzikán bizonyíthat a Yaris WRC

A 2018-as rali világbajnokság negyedik fordulójában Korzika kanyargós aszfaltútjain száguldanak majd végig a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team pilótái.

részletek

ERC: Botka bukott, Herczig hatodik lett

Megkezdődött a rali-Eb 2018-as szezonja, méghozzá három magyar párossal - Érdiék és Botkáék nem jártak szerencsével, Herczigék viszont remek eredménnyel nyitottak.

részletek

ERC: Szakaszgyőzelemmel kezdtek Botkáék

A mesés szépségű szigeten megrendezett Azores Airlines Rallye-val indult a 2018-as Európa-bajnoki sorozat. A csapat kalandosan ért ki a futamra, de a szenzációs részeredménnyel kezdtek...

részletek

Loeb komolyabban visszatérhet a WRC-be?

A Citroennél szeretnék, ha nem csak három futamon indulna a kilencszeres világbajnok - Kris Meeke is próbálja meggyőzni, a legenda viszont nem szeretne teljes szezont futni.

részletek

Ogier behúzta a Mexikó Ralit és az élre állt

A címvédő megőrizte, sőt növelte is szombatról hozott előnyét a szezon harmadik versenyén, amely után ismét átvette a vezetést az összetettben. Sebastien Loeb ötödik hellyel tért vissza a WRC-be.

részletek
Olvastad már?