Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 22. hétfő

Rali hírek

Vizelli meghódította a RallyLegendet

Meghódította San Marino népes közönségét Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva, a Korda Racing versenyzői közönségdíjas autózással tették emlékezetessé az idei RallyLegendet.

részletek

WRC: Nyert a Citroen, Ogier a cím kapujában

Balesetek helyett a Katalán Ralin Kris Meeke domináns tempójával hívta fel magára a figyelmet. Neuville kiesett, Ogier dobogón végzett, így már a következő hétvégén bebiztosíthatja ötödik vb-címét.

részletek

Murva és aszfalt: Hétvégén jön a Spanyol Rali

A Toyota új kihívásokra számíthat az október 5-8. között megrendezett Rally de Espana, vagyis a Spanyol Rali alkalmával, hiszen ez a WRC egyetlen olyan futama, ami murvás és aszfaltos utakon is fut.

részletek

Ahol nem fér bele semmilyen hiba

Ideje korán véget ért a tengerparti Croatia Rally az LP Winner Motorsport Hyundai-jos egységének, a Lovász Pál - Kürti Tamás egységnek, akik meglehetősen jól kezdték a versenyt, ám...

részletek

Porecben folytatódik Botkáék szezonja

A kimaradt olasz futam után mindenképp szeretett volna egy jót versenyezni a Botka Rally Team pilótája, így a választás a Porec központtal megrendezendő 44.Croatia Ralira esett.

részletek

Klasszikus raliautót hajthat Latvala

Jari-Matti Latvala, a rali világbajnokságba idén 17 év után visszatérő Toyota első számú pilótája visszaforgatja az idő kerekét, lecserélve a Yaris WRC-t a Toyota egyik legendás autójára.

részletek

Óriási fejlődést mutatott aszfalton a Yaris

a Német Rali utolsó napját: két újabb szakaszgyőzelmével ötre növelte a hétvégén szerzett szakaszgyőzelmei számát, és látványosan bemutatta, mekkorát fejlődött a csapat teljesítménye aszfalton.

részletek

Tanak újra megállíthatatlan, előnyben Ogier

Szombatot és vasárnapot is kézben tartotta az észt pilóta, aki második győzelmét könyvelte el Németországban. Neuville volt a legnevesebb kieső, így fordulat történt a bajnokságban, a WRC2-ben pedig el is dőlt a cím.

részletek

WRC: Készülőben az újabb észt siker

Tanakról és Mikkelsenről szólt a Német Rali szombati napja is, a fordos előnye azonban már 21 másodpercet tesz ki. A féltengelyét elhagyó Neuville volt a legfontosabb veszteség.

részletek

WRC: Tanak vezet a trükkös német pályákon

Thierry Neuville és Sebastien Ogier is csak a szerencsének köszönheti, hogy még versenyben van, Andreas Mikkelsen viszont a második helyről állt ki - rengeteget hibáznak a pilóták a Német Ralin.

részletek

Újra ERC futamon indulnak Botkáék

Ahogy ígérte korábban a Botka Rally Team pilótája: akkor indul újra Eb futamon, ha ütőképes autóval tudja felvenni a kesztyűt Európa élmezőnyével. Az új autó, a Skoda Fabia R5 bizonyított két hete...

részletek

Történelmi győzelmet aratott a Toyota

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team ragyogó győzelmet aratott a hazai pályának számító Finn Ralin: a csapat hármas számú pilótája, Esapekka Lappi szerezte meg a futam első helyezését.

részletek
Olvastad már?