Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Rali hírek

A Red Bull átalakítja a WRC közvetítését

Az energiaital-gyártó teljesen új felfogásban vesz részt a WRC-futamok közvetítéseiben: a januári Monte Carlo-ralitól kezdve ingyenesen tárja a rajongók elé a szezon minden eseményét.

részletek

Bemutatta WRC-autóját és pilótáit a Toyota

Leleplezte a 2017-es fegyverét a Toyota- kedden Helsinkiben bemutatta jövő évi WRC-jét a sorozatban visszatérő gyártó. Egyúttal hivatalossá vált a pilótafelállás is.

részletek

Eldőlt: Ogier az M-Sportnál folytatja

Hat héttel a WRC 2017-es szezonnyitója előtt végre sikerült megegyeznie egy csapattal a sorozatból kiszálló Volkswagen négyszeres bajnokának: Sebastien Ogier Ford Fiestával próbálhatja meg a címvédést.

részletek

WRC: A Hyundai pilótái a legjobbak?

Legalábbis a csapatfőnök szerint ezen a téren mindenképpen előnyben lesznek - eközben az említett pilóták azt szeretnék, ha Sebastien Ogier az M-Sportnál folytatná 2017-ben.

részletek

Nagyon ütős lett a Ford 2017-es WRC-gépe

Komoly figyelem hárulhat jövőre az M-Sport által felkészített Ford Fiestákra, ugyanis könnyen lehet, a rali-világbajnokság címvédője, Sebastien Ogier fogja vezetni az egyiket.

részletek

WRC: Ő lesz a Toyota sztárpilótája 2017-ben

A rali-vb új gyári csapata bejelentette, ki lesz a nagy nevű versenyző, aki a Yarisba ül jövőre – nem meglepő, hogy az illető a kiszálló Volkswagentől érkezik.

részletek

Mégis lesz VW a WRC-ben 2017-ben?

A 2017-es Polo WRC gyakorlatilag kész és többen is érdeklődnek iránta - lehet, hogy Sebastien Ogier megint kikosarazza Malcolm Wilsont és a Fordot? A Volkswagennél nem zárják ki...

részletek

Debütál az új Hyundai i20 R5

A Hyundai csapat elkötelezett a fejlődés iránt és sikerre éhes. Az új generációs modell a már ismert legénységgel (Thierry Neuville, Hayden Paddon és Dani Sordo) indul a 2017-es futamokon.

részletek

A Ford bármeddig hajlandó elmenni Ogier-ért

A napokban eldőlhet a négyszeres világbajnok sorsa a WRC-ben: úgy fest, hogy csak az M-Sport autóját tesztelheti, ezt meg is teszi a héten. Malcolm Wilson nagy fogást csinál?

részletek

Kettős győzelemmel búcsúzott a Volkswagen

Andreas Mikkelsen idei második győzelmét jegyezte Sebastien Ogier előtt, így négy év után stílusosan köszönt el a WRC-től a Volkswagen - igaz, az egyéni második helyet Neuville gyűjtötte be.

részletek

A szezon utolsó szakasza dönthet az ezüstről

Továbbra is Andreas Mikkelsen vezet az Ausztrál Ralin, míg Thierry Neuville a negyedik helyen áll és ha minden így marad, az idény utolsó gyorsaságiján dől majd el az év végi ezüstérem sorsa.

részletek

Ciprusi pálmafák után Alsó-Ausztria

Abszolút negyedik helyen végzett a CNP Asfalistiki Cyprus Ralin a Botka Rally Team párosa. Ezzel a hetedik helyen fejezték be az ERC szezont, de a versenyévadnak még nincs vége.

részletek
Olvastad már?