Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 26. szerda

Rali hírek

Evans két defekt után is vezet Argentínában

Óriási csata várható az első helyért a WRC dél-amerikai futamának záró napján - a világbajnok szenved, Neuville támad, a szombati nap vesztese pedig mindenképpen Mads Ostberg.

részletek

WRC: Komoly meglepetés és Ford-uralom

Az első két helyen két olyan pilóta áll az Argentin Ralin, akire nem sokan számítottak, Kris Meeke már össze is törte a Citroent, a Fordokkal pedig egyelőre csak Thierry Neuville tud menni.

részletek

Közeledünk egy horvát WRC-futam felé?

Volt már szó korábban egy horvátországi WRC-fordulóról, és most úgy fest, hogy elég biztató a helyzet - a rali-világbajnokság szupersztárjait csodálhatjuk meg a "szomszédban"?

részletek

Magyar győzelem a Kazár Ralin

Tim Gábor, a 2016-os szezon Skoda Octavia Cup bajnoka a tél folyamán hiába próbált a pályaversenyzés világában maradni, nem rendelkezett a megfelelő háttérrel, hogy tovább folytassa túraautós álmait.

részletek

WRC: Újabb gyári pilótával erősít a Toyota

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team tesztpilótája, Esapekka Lappi és navigátora, Janne Ferm a májusi Portugál Rali futamon áll először rajthoz a WRC mezőnyében.

részletek

A Hyundai sikerei Korzikán

A Hyundai első győzelmét aratta a 2017. évi FIA Rali-világbajnokságon (WRC), miután Thierry Neuville az 5-ös számú Hyundai i20 Coupe WRC kormányánál elsőként ért célba a korzikai futamon.

részletek

Ez már kijárt: Neuville-é a Korzika Rali

Latvala brilliáns autózással, egyetlen tizedmásodperccel győzte le Breent, Ogier megmentette futamát az utolsó szakaszon - a negyedik futamon a negyedik gyártó is felért a csúcsra Korzikán.

részletek

Meeke kiesett, Ogier bajban, Neuville az élen

A Citroen brit pilótája az első helyről adta fel a futamot a C3 WRC motorproblémája miatt, a kibontakozó Neuville-Ogier csatának pedig a francia váltógondja vetett véget.

részletek

WRC: Eddig aszfalton is Meeke diktál

Négyből három szakaszt megnyert a brit pilóta a Korzika Rali első napján, eddig csak Ogier tudja tartani a tempóját, a többiek csak tisztes távolból követik - Mexikó után ismét a Citroen az élen.

részletek

Gőzerővel készül Korzikára a Toyota

A Toyota GAZOO Racing World Rally Team és pilótái, Jari-Matti Latvala és Juho Hanninen Korzika szigetére vették az irányt, hogy április 6. és 9. között rajthoz álljanak a Rali-vb negyedik futamán.

részletek

WRC: Belenyúlhatnak a legendás versenybe

Már megint a túl magas átlagtempó okozhat kellemetlen gondokat - a bajnokság egyik legjobb szakaszát kell módosítani, hogy az FIA előírt követelményeinek megfeleljen.

részletek

Trump miatt tűnhet el egy WRC-futam

Komoly bajban lehet a Mexikó Rali az Egyesült Államok elnöke miatt - vajon más futamokra is hatással lesz majd a későbbiekben?

részletek
Olvastad már?