Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 26. vasárnap

Rali hírek

WRC: Felhívás a nézők biztonsága érdekében

A csütörtök este balesetet szenvedő Hayden Paddon közleményben fordult a helyszíni rajongók felé a biztonsággal kapcsolatban, egy néző csütörtöki tragédiája fényében.

részletek

Neuville vezet, Ogier hibázott a Montén

Kris Meeke és Juho Hanninen is kiesett saját hibájából, a címvédő pedig reggeli kicsúszását igyekszik ellensúlyozni - már második, de a belga Thierry Neuville egyelőre utolérhetetlen.

részletek

Halálos balesettel kezdődött az idei Monte

Csütörtök este két gyorsaságival elrajtolt az idei WRC-szezon a legendás Monte-Carlo Ralival - eddig Thierry Neuville a leggyorsabb, de sajnos egy szörnyű eset árnyékolta be az idénykezdetet..

részletek

Ki lehet a WRC 2017-es bajnoka?

Mikko Hirvonen beszélt arról, hogy szerinte ki nyeri a WRC idei, az eddigieknél jóval izgalmasabbnak ígérkező szezonját - a finn pilóta reméli, hogy volt csapata örülhet a végén.

részletek

Új korszak kezdődik Monte-Carlóban

Az M-Sport már alig várja, hogy új korszakot nyithasson a FIA Rali Világbajnokságon (FIA), rajthoz állítva az EcoBoost motorral hajtott Ford Fiesta WRC-t a legendás Monte-Carlo Ralin.

részletek

Így vezet közúton a ralivilágbajnok

Sebastien Ogier négy éve verhetetlen a WRC berkein belül, de most arról is beszélt, hogy mi a fontos egy utcai sofőr számára - szerinte mindenkinek gyakorolnia kellene bizonyos dolgokat.

részletek

Új aranykor köszönt be a WRC-ben?

Alig több, mint két hét múlva megkezdődik a WRC 2017-es szezonja és nagyon nehéz egyértelmű esélyest találni - Kris Meeke szerint az idei év legalább olyan jó lesz, mint a régi szép időkben.

részletek

Mikor robbanhat be a WRC Verstappenje?

Egy aktív pilóta szerint a 16 éves tehetségnek már most megvan a tempója ahhoz, hogy bemutatkozzon a WRC-ben - más akadályok azonban egyelőre meggátolják ebben.

részletek

Így fest a Citroen új csodafegyvere

A mai napon, Abu Dhabiban leleplezte 2017-es WRC-autóját a Citroen - a rali-világbajnokságra visszatérő francia gyártó az új C3-mal és Kris Meeke-kel igyekszik ismét elhódítani a bajnoki címet.

részletek

Nagyteljesítményű változat készül a Yarisból

Alig egy héttel azután, hogy a Toyota Helsinkiben bemutatta a Yaris WRC versenyautót, amellyel a vállalat versenycsapatának pilótái a rally világbajnokság következő szezonján méretik meg magukat, a világ vezető autógyártója bejelentette, a jövőben nagyteljesítményű utcai változatot is kínál népszerű kisautójából.

részletek

Autó nélkül maradt a WRC-sztár 2017-re

Hiába nyerte meg a szezon utolsó futamát, hiába végzett sorozatban három éve mindig az év végi dobogón, 2017-ben nem mehet gyári autóval - egy R5-ös Skodával indul Monte-Carlóban.

részletek

A Toyota alig várja az új WRC-szezont

A Toyota a múlt héten leleplezte a Yaris WRC-t és bemutatta a 2017-es pilótáit: már csupán alig egy hónap van hátra a 2017-es WRC monacói rajtjáig, és a japán csapat az utolsó lépéseknél tart felkészülésben.

részletek
Olvastad már?