Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

Rali hírek

Meeke kiesett, Ogier bajban, Neuville az élen

A Citroen brit pilótája az első helyről adta fel a futamot a C3 WRC motorproblémája miatt, a kibontakozó Neuville-Ogier csatának pedig a francia váltógondja vetett véget.

részletek

WRC: Eddig aszfalton is Meeke diktál

Négyből három szakaszt megnyert a brit pilóta a Korzika Rali első napján, eddig csak Ogier tudja tartani a tempóját, a többiek csak tisztes távolból követik - Mexikó után ismét a Citroen az élen.

részletek

Gőzerővel készül Korzikára a Toyota

A Toyota GAZOO Racing World Rally Team és pilótái, Jari-Matti Latvala és Juho Hanninen Korzika szigetére vették az irányt, hogy április 6. és 9. között rajthoz álljanak a Rali-vb negyedik futamán.

részletek

WRC: Belenyúlhatnak a legendás versenybe

Már megint a túl magas átlagtempó okozhat kellemetlen gondokat - a bajnokság egyik legjobb szakaszát kell módosítani, hogy az FIA előírt követelményeinek megfeleljen.

részletek

Trump miatt tűnhet el egy WRC-futam

Komoly bajban lehet a Mexikó Rali az Egyesült Államok elnöke miatt - vajon más futamokra is hatással lesz majd a későbbiekben?

részletek

Ogier-t kizárhatják a Mexikó Raliról!

A verseny a célban ér véget – sőt, mint tudjuk, néha még akkor sem. Sebastien Ogier Mexikóban elért második helyezése veszélybe került a sebességváltója miatt.

részletek

Mexikó Rali: Meeke behúzta, de hogyan?

A Citroen brit klasszisa magabiztos előnyét kis híján elszórakozta, amikor az utolsó szakaszon leesett az útról - szerencséjére azonban vissza tudott térni és így megszerezte idei első győzelmét.

részletek

Meeke és a Citroen karnyújtásnyira a sikertől

A brit pilóta félperces előnnyel várhatja az utolsó két pályát, Sebastien Ogier hibázott, Dani Sordo óriási iramban zárkózik - nagyjából így lehet összefoglalni a Mexikó Rali szombati napját.

részletek

Meeke vezet, túlmelegednek az új WRC-k

Megküzdenek a mexikói hegyi levegővel az új generációs WRC-k, gyakorlatilag mindenki ugyanazzal a problémával bajlódott - a rövidített első nap után Kris Meeke vezet és csak Ogier van hozzá közel.

részletek

Közúti baleset miatt csúszik a Mexikó Rali

A túlbonyolított szervezés mellékhatása: rögtön törölni kell a WRC-futam első két gyorsasági szakaszát, magyar idő szerint nem sokkal éjfél előtt rajtolhat csak el a mezőny.

részletek

A világbajnokság, ami nem kér a hibridekből

A WRC határozott nemet mondott a motorsportokban egyre inkább terjeszkedő hibrid rendszerekre - a rali-vb-n belátható időn belül nem váltanak ilyen technológiára.

részletek

Nagyon gáz, ha egy WRC-sztárnak fizetnie kell

Az utóbbi évek egyik legjobb ralipilótája ülés nélkül maradt 2017-re és nemrég az utolsó esélye is elszállt - szerinte fizetett ő már eleget, nem kell bizonyítania semmit. És még sincs helye.

részletek
Olvastad már?