Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 29. szerda

Rali hírek

A világbajnokot akarta másolni a WRC-pilóta

Jari-Matti Latvala szerint azért nem tudta megverni Sebastien Ogier-t csapattársként, mert mindent úgy akart csinálni, mint a francia - mentálisan teljesen elveszett ebben a harcban.

részletek

Remek eredménnyel tért vissza a Toyota

A világ legnagyobb, és leginnovatívabbnak tartott autógyártója, a rali világbajnokságba 17 év után visszatérő Toyota remek eredménnyel zárta az évadnyitó Monte Carlo Ralit...

részletek

Jean Todt figyelmeztette a WRC rajongóit

Egy spanyol néző tragédiájával kezdődött a 2017-es rali-világbajnoki szezon Monte-Carlóban, melynek fényében a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke felhívást intézett a sorozat rajongóihoz.

részletek

A MINI ötven év után újra a Montén

Szinte napra pontosan ötven évvel azután, hogy 1967-ben elhódította a Monte Carlo Rali abszolút győzelmét, a finn „raliprofesszor” 2017. január 27-én ismét rajthoz áll...

részletek

A VW autójával térhet vissza a WRC-sztár

Andreas Mikkelsennek idén nem jutott gyári ülés, de továbbra sem tett le arról, hogy 2017-es WRC-be üljön az idei szezonban - szerinte lehet még rá esélye, azt is megnevezte, hogy hol.

részletek

Csak a csapat új: Ogier behúzta a Montét

Hiába az új csapat, az új autó és a pokolian nehéz körülmények, ezúttal is Sebastien Ogier sikerével indult a WRC szezonja - Latvala második helyet szerzett a Toyotának, Tanak nagyot mentett.

részletek

Ez a Monte: Neuville is rontott, Ogier vezet

Az utolsó szombati szakaszon veszítette el kényelmes vezető pozícióját Thierry Neuville, az élre így a négyszeres világbajnok Ogier állt - parádésan rajtolhat a Ford, dobogóval nyithat a Toyota.

részletek

WRC: Felhívás a nézők biztonsága érdekében

A csütörtök este balesetet szenvedő Hayden Paddon közleményben fordult a helyszíni rajongók felé a biztonsággal kapcsolatban, egy néző csütörtöki tragédiája fényében.

részletek

Neuville vezet, Ogier hibázott a Montén

Kris Meeke és Juho Hanninen is kiesett saját hibájából, a címvédő pedig reggeli kicsúszását igyekszik ellensúlyozni - már második, de a belga Thierry Neuville egyelőre utolérhetetlen.

részletek

Halálos balesettel kezdődött az idei Monte

Csütörtök este két gyorsaságival elrajtolt az idei WRC-szezon a legendás Monte-Carlo Ralival - eddig Thierry Neuville a leggyorsabb, de sajnos egy szörnyű eset árnyékolta be az idénykezdetet..

részletek

Ki lehet a WRC 2017-es bajnoka?

Mikko Hirvonen beszélt arról, hogy szerinte ki nyeri a WRC idei, az eddigieknél jóval izgalmasabbnak ígérkező szezonját - a finn pilóta reméli, hogy volt csapata örülhet a végén.

részletek

Új korszak kezdődik Monte-Carlóban

Az M-Sport már alig várja, hogy új korszakot nyithasson a FIA Rali Világbajnokságon (FIA), rajthoz állítva az EcoBoost motorral hajtott Ford Fiesta WRC-t a legendás Monte-Carlo Ralin.

részletek
Olvastad már?