Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

Rali hírek

WRC: Tanak vezet a trükkös német pályákon

Thierry Neuville és Sebastien Ogier is csak a szerencsének köszönheti, hogy még versenyben van, Andreas Mikkelsen viszont a második helyről állt ki - rengeteget hibáznak a pilóták a Német Ralin.

részletek

Újra ERC futamon indulnak Botkáék

Ahogy ígérte korábban a Botka Rally Team pilótája: akkor indul újra Eb futamon, ha ütőképes autóval tudja felvenni a kesztyűt Európa élmezőnyével. Az új autó, a Skoda Fabia R5 bizonyított két hete...

részletek

Történelmi győzelmet aratott a Toyota

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team ragyogó győzelmet aratott a hazai pályának számító Finn Ralin: a csapat hármas számú pilótája, Esapekka Lappi szerezte meg a futam első helyezését.

részletek

Folytatódik Loeb és a PSA együttműködése

A Versaille Satory-ban létrehozott PSA Motorsport, amely magában foglalja a Peugeot Sport, a Citroën Racing és a DS Performance egységeit, rövidesen az első születésnapját ünnepli.

részletek

WRC: Új futamgyőztes Finnországban!

Esapekka Lappi pályafutása első abszolút sikerét jegyezte, a második helyről pedig összesen három tizedmásodperc döntött - remek futamot zárt a WRC mezőnye a finn pályákon.

részletek

WRC: Elképesztő futam zajlik Finnországban

Az első öt helyen olyan pilóta áll, aki még soha nem nyert versenyt, gyakorlatilag biztos, hogy újoncgyőztest avatunk vasárnap - Neuville nagyon értékes pontokat szerezhet.

részletek

WRC: Totális hazai dominancia a Finn Ralin

A világbajnok már kiesett, fő kihívója alig nyolcadik, ellenben két finn újonc ott van a dobogón - az első ötben négy hazai pilóta található, a sztárok egyáltalán nem brillíroznak.

részletek

Örömünnep a Hyundai-nál!

A Hyundai Motorsport történetében kiemelkedő futamot tudhat maga mögött, mindhárom pilótája az élmezőnyben futott be, megszerezve az első és második helyezéseket is.

részletek

WRC: Drámai végjáték után Neuville

Az élen álló Ott Tanak két szakasszal a vége előtt hibázott, Ogier felért a dobogóra, a Hyundai kettős győzelmet aratott - véget ért a rendkívül fordulatos Lengyel Rali.

részletek

Gigászi Neuville-Tanak csata a Lengyel Ralin

Három másodperc választja el a két pilótát az utolsó nap előtt, Latval alatt megállt a Toyota, Ogier már lemondhat a dobogóról.

részletek

Tizedekre menő csata a lengyel sártengerben

Az első nap után Neuville vezet Tanak és Latvala előtt, Ogier lemaradt, a körülmények pedig egészen brutálisak - ez történt eddig a lengyel WRC-futamon.

részletek

WRC - Padlógázzal Lengyelországban

Az FIA Rally Világbajnokság talán leggyorsabb szakaszai várnak a TOYOTA GAZOO Racing WRC csapatára a Lengyel-ralin (június 29. - július 2.)...

részletek
Olvastad már?