Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 25. szerda

Rali hírek

Svéd Rali: Hyundai-uralom és Ford-betli

Az első három helyen a három Hyundai áll, majd jönnek a Citroenek és a Toyoták, mindenki lemaradt, aki a Montén elöl volt - Ogier még a legjobb tízbe sem fér be és közel három perc a hátránya.

részletek

Világbajnoki raliautó a LEGO kínálatában

A Ford, a LEGO Csoport és a ralispecialista M-Sport ma bemutatta a LEGO®Speed Champions sorozat új darabját, ami Európa-szerte az otthonokba varázsolja a raliversenyek hangulatát.

részletek

Győzelemre készül a Toyota a svéd hómezőkön

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team nagy reményekkel készül a 2018-as szezon második fordulójára, az e hét végén, február 15-18-án megrendezett Svéd Ralira.

részletek

Exkluzív: Aki úgy tudta megfogni, mint senki

Egy raliversenyző életében rendszeresen adódnak olyan pillanatok, amikor a másodperc törtrésze alatt kell megfelelően reagálni egy nem várt történésre, és ha hibázik, az akár az életébe is kerülhet.

részletek

Lelkesen várja a Svéd Ralit a Toyota

Az évadnyitó Monte-Carlo Ralin elért dupla dobogós helyezése után a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team csapata rendkívül jó pozícióból várja a folytatást.

részletek

A Fiesta első csatája a Monte-Carlo Ralin

Sébastien Ogier magabiztos győzelemmel nyitott a rali világbajnokság 2018-as szezonjában, amikor Ford Fiesta WRC gépével első helyezést szerzett a múlt heti Monte-Carlo Ralin.

részletek

Exkluzív: Így kezdte a karrierjét egy legenda

A rali-világbajnokság hőskorának egyik legnagyobb legendájával beszélgettünk - sok dolog szóba került, sok érdekességet árult el pályafutásáról a finn Ari Vatanen.

részletek

Sainznak teljesült élete álma

Az utóbbi hetekben többször is címlapra került a Sainz család. Először idősebb Carlos Sainz megnyerte a Dakar Ralit, alig egy héttel később pedig fia vett részt a Monte Carlo Ralin.

részletek

Van, ami nem változik: Ogier behúzta a Montét

A Toyota is maximálisan elégedett lehet a WRC-szezonnyitóval, a Hyundai viszont csalódást keltő eredményt hozott - a világbajnok Ogier ugyanakkor nem talált legyőzőre Monte-Carlóban.

részletek

Monte: Ogier-Tanak csata a győzelemért

Szombat reggel nagyon lemaradt, de aztán nap közben ismét felzárkózott Ott Tanak, még izgalmas lehet az utolsó négy szakasz - Dani Sordo a dobogóról esett ki, Neuville és Evans zárkózik.

részletek

Monte: Ogier vezet a káoszfutamon

Az eseménydús csütörtöki nap után pénteken is rengeteg kalandban volt része a WRC mezőnyének a szezonnyitón - egy dolog van, ami sosem változik, mégpedig az, hogy Sebastien Ogier áll az élen.

részletek

Rögtön drámával indult a Monte-Carlo Rali

Még csak két éjszakai szakaszon van túl a WRC mezőnye a 2018-as szezonból, de Thierry Neuville máris hátrányban van, Sebastien Ogier pedig máris vezet - eseménydús gyorsaságikkal indult az idény.

részletek
Olvastad már?