Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 24. vasárnap

Rali hírek

Tizedekre menő csata a lengyel sártengerben

Az első nap után Neuville vezet Tanak és Latvala előtt, Ogier lemaradt, a körülmények pedig egészen brutálisak - ez történt eddig a lengyel WRC-futamon.

részletek

WRC - Padlógázzal Lengyelországban

Az FIA Rally Világbajnokság talán leggyorsabb szakaszai várnak a TOYOTA GAZOO Racing WRC csapatára a Lengyel-ralin (június 29. - július 2.)...

részletek

WRC: Észt győzelem Szardínián

A nagyok lemorzsolódtak – balesetek, lefulladás, alulkormányzottság, váltó- és turbóhiba – így végül Ott Tanak karrierje első győzelmét szerezte a rali-világbajnokság olasz állomásán.

részletek

Carlos Sainz bejelentkezett a Citroennél

A kétszeres világbajnok raliversenyző úgy érzi, hogy a gondokkal küzdő Citroennek az ő tapasztalatára van szüksége - a francia gyártó viszont nem feltétlenül gondolja ezt így.

részletek

Kiszáradt, majd versenyzett Latvala

Élete legnehezebb versenyén van túl Jari-Matti Latvala, aki iszonyatos küzdelmet folytatott saját magával a Portugál Rali alatt - nem adta fel, végül pontszerző helyen zárt.

részletek

Végre: Andreas Mikkelsen újra WRC-ben!

A tavalyi év bronzérmese idén parkolópályára került, de a következő futamon rajthoz állhat egy idei WRC-vel - volt egy csapat, amely úgy érezte, hogy rá van szükség.

részletek

Újra győztes úton Sebastien Ogier

Az M-Sport világbajnoka idén másodszor állhatott fel a dobogó legfelső fokára, miután legyőzte legnagyobb riválisát, Thierry Neuville-t - Ogier ezzel növelte előnyét a pontversenyben.

részletek

Portugál Rali: Ogier vagy Neuville?

Négy gyorsaságija maradt arra Thierry Neuville-nek, hogy utolérje a címvédő Sebastien Ogier-t Portugáliában - más már nem szólhat bele az első helyért folyó csatába.

részletek

WRC: Óriási harc dúl Portugáliában

Az első nap után még hat párosnak is van esélye a győzelemre, pedig Kris Meeke már megint kiszállt a küzdelemből - jelenleg Ott Tanak áll a legjobban, Paddon pórul járt.

részletek

WRC: Neuville dominál, de Ogier vezet

Borzasztóan érdekes szezont látunk eddig az elmúlt években rendre Ogier végső győzelmét hozó rali-világbajnokságon - tekintsük át kicsit, hogy mi is történt eddig és hogy mi várható a folytatásban.

részletek

Hihetetlen: Hét tized döntött Argentínában!

Elképesztő csatában, az utolsó métereken dőlt el a küzdelem a WRC dél-amerikai futamán Thierry Neuville és Elfyn Evans között, Sebastien Ogier-nek ezúttal nem osztottak lapot.

részletek

Evans két defekt után is vezet Argentínában

Óriási csata várható az első helyért a WRC dél-amerikai futamának záró napján - a világbajnok szenved, Neuville támad, a szombati nap vesztese pedig mindenképpen Mads Ostberg.

részletek
Olvastad már?