Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

Rali hírek

Íme a Toyota WRC csapatának 2019-es felállása

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapata még javában versenyben van az idei világbajnoki címért, de már be is jelentették a jövő évi felállást.

részletek

Loeb a jövő évi visszatérését fontolgatja

Sebastien Loeböt újra éhessé tette a sikerre a múlt hétvégi, Katalán Ralin aratott elképesztő győzelme. Egyre vonzóbbnak tartja a lehetőséget, hogy 2019-ben is visszatérjen a WRC-be.

részletek

Hihetetlen: Loeb nyerte a Katalán Ralit

Van, ami sosem változik: a kilencszeres világbajnok hosszú évek kihagyása után ebben a szezonban harmadik próbálkozásra futamot tudott nyerni a WRC-ben. Egy legenda visszatért.

részletek

WRC: Tanak az élen, Neuville-ék szenvednek

Közel félperces előnyben van az észt toyotás, miközben Sebastien Ogier csak a hetedik, Thierry Neuville pedig a kilencedik helyről várhatja a folytatást - Sebastien Loeb a negyedik helyen áll.

részletek

Herczig nem maradéktalanul boldog

Ha csak az ERC-szezon előtti célokat nézzük, Herczig Norbinak semmi oka nem lenne panaszra, de a MOL Racing Team pilótájában van hiányérzet az abszolút 6. hely után is.

részletek

Dupla dobogóval növelte előnyét a Toyota WRC

Sokáig az újabb Toyota mesterhármas is esélyesnek tűnt, végül a Brit Ralin megszerzett két dobogós helyezésével növelte előnyét az első helyen álló TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapata.

részletek

Ogier-siker, Neuville-hiba, Tanak-dráma

Ott Tanak sima győzelmet bukott el egy technikai hiba miatt, Sebastien Ogier pedig hónapok óta először tudott futamot nyerni, így két versennyel a vége előtt kis híján utolérte Thierry Neuville-t.

részletek

Tanak már fél perccel vezet Neuville előtt

Ismét a Toyota ásza áll az élen - Neuville második, Ogier csak ötödik a walesi WRC-futamon, ami döntő lehet a bajnokság kimenete szempontjából.

részletek

Botka: Kell egy kis önbizalom – irány Porec!

Az utóbbi évek legnehezebb Barum Raliján célba ért a Botka – Mesterházi duó. A csapat a szezonzáró Eb futam előtt még mindenképp szeretett volna elindulni egy versenyen.

részletek

Óriási balesetet úsztak meg Olaszországban

A Rally San Martino nevű, úgynevezett történelmi ralin a nézők egyszer csak egy ijesztő jelenetre lehettek figyelmesek: egy Fiat 131-es, benne versenyzővel és navigátorával beleesett egy mély árokba.

részletek

Török Rali: újabb kettős győzelem a Toyotának

Az embert és gépet próbáló Török Rali után, három futammal az idei évad vége előtt a Toyota átvette az első helyet a rali világbajnokság konstruktőri versenyében...

részletek

WRC: Tanak megint nyert és megelőzte Ogier-t

A vasárnapi négy gyorsasági nem hozott jelentős változást, Ott Tanak nem hibázott és sorozatban harmadik futamgyőzelmét is behúzta a brutális pályákon zajló Török Ralin.

részletek
Olvastad már?