Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 25. hétfő

Rali hírek

Herczig: Idén már reális cél az Eb-dobogó

A MOL Racing Team óriási reményekkel, feltüzelve várja az ERC-rajtot, Herczig Norbi a tavaly felszedett versenyrutinban bízik az Azori-szigeteki rajt előtt. A dobogóra szeretne odaérni.

részletek

Továbbra is az élen a WRC-ben a Toyota

A TOYOTA GAZOO Racing pilótája, Ott Tanak egy impozáns utolsó nap végén, nagyszerű hajrával a második helyen futott be Yaris WRC-jével a Mexikó Ralin, megőrizve első helyét a pilóták között.

részletek

WRC: Ogier mindent vitt Mexikóban

A Citroen francia pilótája Monte-Carlo után második győzelmét aratta a rali-világbajnokság idei szezonjában, mi több, maximális pontszámmal zárta a mexikói küzdelmet.

részletek

WRC: Ogier az élen, megvádolták a Citroent

A címvédőnek izgalmas napja volt a Mexikó Ralin, Kris Meeke pedig megvádolta korábbi csapatát, a Citroent - Ott Tanak közben már a második helyért támadhat vasárnap.

részletek

Mexikó: Ogier vezet, szörnyű nap a Hyundainál

Mindhárom i20 WRC bajba került, kettő pedig ki is esett már, hiába volt ott a legjobb három között - Sebastien Ogier elégedett lehet, de Elfyn Evans, Kris Meeke és Ott Tanak sem panaszkodhat.

részletek

Megint kiszállhat a WRC-ből a Citroen

A francia gyártó szerint muszáj, hogy a rali-vb is reagáljon a világ és az autóipar változásaira, úgyhogy Sebastien Ogier szerződésének lejárata egyben az ő határidejük is lehet.

részletek

Élre állt a WRC-ben a Toyota

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapat idei első győzelmét ünnepelte múlt hétvégén a 2019-es FIA Rally Világbajnokságon, Svédországban, hiszen Ott Tanak magabiztosan győzött.

részletek

Tanak-győzelem, Ogier-betli a Svéd Ralin

Tanak uralta a WRC-futamot Svédországban, Lappi és Neuville óriásit vívott a második helyért, a regnáló világbajnok viszont csak két pontot szerzett ezen a hétvégén.

részletek

WRC: Tanak dominál a Svéd Ralin

A Toyota észt klasszisa messze a mezőny fölé nőtt Svédországban, mögötte viszont kiélezett küzdelem zajlik - már csak három gyorsasági van hátra a WRC-szezon második futamából.

részletek

WRC: Váratlan arc az élen, Ogier eldobta

A címvédő Sebastien Ogier a hó fogságában ragadt, de kiesett már a kétszeres világbajnok Marcus Grönholm, valamint Jari-Matti Latvala is - az első helyen egy váratlan fiatal tűnt fel.

részletek

A 2017-es siker ismétlésében bízik a Toyota

A Toyota Yaris WRC a 2019-es FIA Rally Világbajnokság második fordulójában arra a Svéd Rallyra készül, ahol a világbajnokságba való visszatérését követő első győzelmét aratta két évvel ezelőtt.

részletek

Nagy változások jöhetnek a WRC naptárában

Jean Todt FIA-elnök azt szeretné, ha egy futam két országot is érintene, így lenne hely olyan versenyeknek is, mint a Szafari Rali, Japán, Thaiföld, vagy Indonézia.

részletek
Olvastad már?