Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 28. kedd

Rali hírek

Nagyon gáz, ha egy WRC-sztárnak fizetnie kell

Az utóbbi évek egyik legjobb ralipilótája ülés nélkül maradt 2017-re és nemrég az utolsó esélye is elszállt - szerinte fizetett ő már eleget, nem kell bizonyítania semmit. És még sincs helye.

részletek

Miért gond a magas átlagtempó a WRC-ben?

Töröltek egy szakaszt a hétvégi Svéd Ralin, de nem feltétlenül érthető okokból - a WRC menedzsere szerint mindenesetre ezzel a többi rendezőnek is üzennek: nem akarnak ilyen gyors pályákat.

részletek

Ezért szólt ekkorát a Toyota?

A gyártó 17 év után tért vissza a rali-világbajnokságra és már a második futamán győzelmet ünnepelhetett - a győztes Jari-Matti Latvala elárulta, hogy mitől ilyen jó az autó.

részletek

Latvala és a Toyota a csúcson

17 év után tértek vissza a japánok a rali-vb-re és a Monte második helye után már a második futamon meg is szerezték első győzelmüket - Jari-Matti Latvala átvette a vezetést a pontversenyben.

részletek

Elképesztő dráma a Svéd Ralin!

A Hyundai belga pilótája a mezőny felett állt Svédországban, de az utolsó, alig két kilométeres szakaszon hibázott - Monte-Carlo után ismét eldobta magától a szinte biztos győzelmet.

részletek

Neuville ellenállhatatlan, Ogier csak ötödik

Monte-Carlóhoz hasonlóan Svédországban is Thierry Neuville a leggyorsabb az első nap után, a belga pilóta magabiztos előnnyel vezet a rali-világbajnokság idei második futamán.

részletek

Eldőlt: Nem engedik pályára a VW-t

Bár Andreas Mikkelsen nagyon bízott benne, hogy indulhat idén a 2017-es Volkswagen Polo WRC-vel, most már hivatalossá vált, hogy erre biztosan nem lesz lehetősége.

részletek

A világbajnokot akarta másolni a WRC-pilóta

Jari-Matti Latvala szerint azért nem tudta megverni Sebastien Ogier-t csapattársként, mert mindent úgy akart csinálni, mint a francia - mentálisan teljesen elveszett ebben a harcban.

részletek

Remek eredménnyel tért vissza a Toyota

A világ legnagyobb, és leginnovatívabbnak tartott autógyártója, a rali világbajnokságba 17 év után visszatérő Toyota remek eredménnyel zárta az évadnyitó Monte Carlo Ralit...

részletek

Jean Todt figyelmeztette a WRC rajongóit

Egy spanyol néző tragédiájával kezdődött a 2017-es rali-világbajnoki szezon Monte-Carlóban, melynek fényében a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke felhívást intézett a sorozat rajongóihoz.

részletek

A MINI ötven év után újra a Montén

Szinte napra pontosan ötven évvel azután, hogy 1967-ben elhódította a Monte Carlo Rali abszolút győzelmét, a finn „raliprofesszor” 2017. január 27-én ismét rajthoz áll...

részletek

A VW autójával térhet vissza a WRC-sztár

Andreas Mikkelsennek idén nem jutott gyári ülés, de továbbra sem tett le arról, hogy 2017-es WRC-be üljön az idei szezonban - szerinte lehet még rá esélye, azt is megnevezte, hogy hol.

részletek
Olvastad már?