Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

Rali hírek

Hülye hibák miatt vesztett Ogier Szardínián

Ahogy maga a lemaradása is apró volt a később győztes Thierre Neuville-hez képest, úgy Ogier szerint pont ilyen kis hibák vezettek ahhoz, hogy végül nem ők nyerték a WRC szárd raliját.

részletek

Hét tizeddel nyert Neuville a Szardínia Ralin

Szombat este már látszott, hogy óriásit fog vívni a Szardínia Rali első helyéért Sebastien Ogier, valamint Thierry Neuville, ez pedig abszolút be is igazolódott.

részletek

WRC: Ogier és Neuville fej-fej mellett

Alig négy másodperc a különbség a két pilóta között a Szardínia Rali utolsó napját megelőzően - óriási harc várható a hátralévő gyorsaságikon.

részletek

Már most megfogyatkozott a WRC-mezőny

Több éllovas is hibázott, így végül a világbajnok zárta élen az első napot - nagyon sok minden történhet még, nagyon sok van hátra, ez most is kiderült...

részletek

A Pirelli gratulált a magyar ERC-sikerekhez

Az autogumiplaza.hu, mint a Pirelli versenyabroncsok hazai forgalmazója, valamint a Pirelli Hungary Kft. nevében gratulálunk a magyar versenyzőknek, az ERC sorozat talán legnehezebb versenyéhez.

részletek

Raikkönen cáfolta a ralis pletykákat

Monacóban röppent fel a hír, mely szerint Kimi Raikkönen év végén a Ferraritól visszavonulva a rali-vb-n folytatja pályafutását. A finn tagadta a pletykát, ám a lehetőségtől nem zárkózna el.

részletek

Sajtó: Raikkönen WRC-visszatérésre készül

A Monacói Nagydíj hétvégéjén felreppent hírek szerint Kimi Raikkönen a szezon végén a Ferraritól a Toyotához igazolhat. Olajat önt a tűzre, hogy a projektet vezető Tommi Makinen épp ott lazul a finn jachtján.

részletek

WRC: Neuville nyert és a tabella élére állt

A Hyundai belga versenyzője kihasználta a riválisok, főleg Sebastien Ogier hibáját, simán nyert Portugáliában, ezzel átvette a vezetést a pontversenyben - ismét a Citroen teljesített leggyengébben.

részletek

Neuville vezet, Meeke óriási bukást élt túl

Hatalmas szerencse, hogy különösebb baj nélkül szállt ki ebből az autóból Kris Meeke és Paul Nagle - a futamot egyébként továbbra is a belga Thierry Neuville vezeti.

részletek

WRC: Káosznap végén Neuville az élen

A világbajnok Ogier hibázott és kiállt, a legutóbbi futamot megnyerő Tanak, valamint csapattársa, Latvala is kiesett, Paddon pedig kórházba került a balesete után.

részletek

Összefog az F1-es legenda és a Vredestein

A tavaly aláírt megállapodásuk értelmében ismét a Vredestein a világhírű Mille Miglia raliverseny hivatalos gumiabroncspartnere és fő támogatója. Ennek fényében pedig a Mille Miglia szervezői szolgáltatták a hátteret a Vredestein és az egykori Forma-1 pilóta, Jochen Mass egy új, izgalmas partnerségről szóló mai bejelentéséhez.

részletek

Botka: Be kell tudni osztani a gumikat

A 42. Rally Islas Canarias az ERC sorozat idei második futama és ez az a verseny, ahol az aszfalt tapadására nem lehet panasza egyik indulónak sem.

részletek
Olvastad már?