Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Rali hírek

WRC: Tanak megint nyert és megelőzte Ogier-t

A vasárnapi négy gyorsasági nem hozott jelentős változást, Ott Tanak nem hibázott és sorozatban harmadik futamgyőzelmét is behúzta a brutális pályákon zajló Török Ralin.

részletek

Toyota 1-2, bukott esélyesek, elégett Citroen

Ahogy arra lehetett számítani, bőven hoz hatalmas fordulatokat a brutális pályákon zajló Török Rali: a két legnagyobb bajnokesélyes kiesett, egy harmadik nevethet a végén.

részletek

Egy nap után három tized Neuville előnye

Nyolc év szünet után tért vissza Törökországba a rali-vb mezőnye, a brutális pályák azonban nem zavarták meg a két legnagyobb esélyest: Neuville és Ogier között alig három tized a különbség.

részletek

Megvédte bajnoki címét a Hideg-Kerék kettős

Küzdelmes versenyen szerezte meg az elsőséget Nova Goricában, és ezzel megvédte horvát abszolút bajnoki címét Hideg Krisztián és Kerék István.

részletek

WRC: Aláírt az idei legnagyobb favorit

Három évvel meghosszabbította szerződését az idei rali-világbajnokság legnagyobb esélyese, Thierry Neuville - a belga pilóta marad a Hyundainál, Sebastien Ogier sorsa viszont még kérdéses.

részletek

Török Rali: Terepen bizonyíthat a Yaris WRC

A Finn Ralit és a Német Ralit, azaz két győzelmet és két dupla dobogót köszönhetően a világbajnoki címért is versenyben lévő TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapat előtt új kihívás áll...

részletek

Rali Eb futamot rendeznek Magyarországon

A Magyar Közlöny 2018/135-ös száma ismertette, hogy a kormány döntést hozott az FIA ERC magyarországi versenyének megrendezéséről a 2019-23 közötti időszakban.

részletek

Még jobbá tenné a Yaris WRC-t Akio Toyoda

A TOYOTA GAZOO Racing WRC csapata Finnország után Németországban sem elégedett meg a futamgyőzelemmel, ismét dupla dobogót szerzett, így a gyártó reális eséllyel szállhat be a konstruktőri csatába.

részletek

Zlínben újra versenyben a Botka Rally Team

Két hónapja, a Ciprus Ralin ült utoljára versenyautóban Botka Dávid és Mesterházi Márk. Hetedik helyen fejezték be a futamot...

részletek

Tanak megint nyert, Neuville növelte előnyét

A Toyota észt pilótája sorozatban második futamgyőzelmét ünnepelheti, így egyre inkább visszatér a bajnoki csatába - amiben Neuville tovább növelte előnyét Ogier-vel szemben.

részletek

Német Rali: Tanak verhetetlen, Ogier bajban

A Toyota észt pilótája fél kézzel már fogja a győzelemért járó trófeát, a regnáló világbajnok viszont visszaesett a hatodik helyre, ismét "kármentésre" kényszerül.

részletek

WRC: Aszfalton is Tanak az úr

A Toyota észt pilótája a hét szakaszból hatot megnyert pénteken, de így is kevés az előnye Sebastien Ogier-vel szemben - Thierry Neuville a harmadik helyről várhatja a folytatást.

részletek
Olvastad már?