Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Rali hírek

Eldőlt az ötszörös világbajnok sorsa

Az M-Sport alakulata kedd este hivatalosan is bejelentette, hogy az idén zsinórban ötödik rali-világbajnoki címét szerző Sebastien Ogier 2018-ban is az ő színeikben indul a WRC-ben.

részletek

Neuville győzelmével zárult a szezon

A Hyundai világbajnoki ezüstérmes belga versenyzője nyerte meg az idényzáró Ausztrál Ralit, míg az őt üldöző Jari-Matti Latvala az utolsó szakaszon dobta el magától a második helyezést.

részletek

WRC: Neuville vezet, Mikkelsen kiesett

Az Ausztrál Rali első napjának végén komoly esély volt arra, hogy a Hyundai kettős győzelemmel zárja 2017-et, Andreas Mikkelsen szombat délelőtti balesete azonban Thierry Neuville kezébe adta az irányítást.

részletek

WRC: Kettős Hyundai-vezetés Ausztráliában

A világbajnok Sebastien Ogier számára főleg az utak takarításáról szólt a szezonzáró első napja, a Hyundai viszont kibérelte az első két helyet - jelenleg Mikkelsen vezet Neuville előtt.

részletek

Jön a Yaris WRC tesztévének utolsó futama

A november 16-19. közt megrendezett Ausztrál Rallyn a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team már értékes következtetéseket vonhat le a FIA Rally Világbajnokságban eltöltött első szezonjáról.

részletek

Ötödször is világbajnok Sebastien Ogier!

Elfyn Evans pályafutása első győzelmét, Sebastien Ogier pedig sorozatban ötödik világbajnoki címét szerezte meg a Wales Ralin - teljes örömünnep volt ez a hétvége az M-Sport Ford számára.

részletek

Ford-uralom Walesben, Ogier közel a vb-címhez

Az M-Sport három autója sajátította ki a dobogót a Wales Rali első napján, Thierry Neuville egy büntetéssel nyitott - Sebastien Ogier egy lépéssel közelebb került ötödik világbajnoki címéhez.

részletek

Vizelli meghódította a RallyLegendet

Meghódította San Marino népes közönségét Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva, a Korda Racing versenyzői közönségdíjas autózással tették emlékezetessé az idei RallyLegendet.

részletek

WRC: Nyert a Citroen, Ogier a cím kapujában

Balesetek helyett a Katalán Ralin Kris Meeke domináns tempójával hívta fel magára a figyelmet. Neuville kiesett, Ogier dobogón végzett, így már a következő hétvégén bebiztosíthatja ötödik vb-címét.

részletek

Murva és aszfalt: Hétvégén jön a Spanyol Rali

A Toyota új kihívásokra számíthat az október 5-8. között megrendezett Rally de Espana, vagyis a Spanyol Rali alkalmával, hiszen ez a WRC egyetlen olyan futama, ami murvás és aszfaltos utakon is fut.

részletek

Ahol nem fér bele semmilyen hiba

Ideje korán véget ért a tengerparti Croatia Rally az LP Winner Motorsport Hyundai-jos egységének, a Lovász Pál - Kürti Tamás egységnek, akik meglehetősen jól kezdték a versenyt, ám...

részletek

Porecben folytatódik Botkáék szezonja

A kimaradt olasz futam után mindenképp szeretett volna egy jót versenyezni a Botka Rally Team pilótája, így a választás a Porec központtal megrendezendő 44.Croatia Ralira esett.

részletek
Olvastad már?