Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 25. szombat

Rali hírek

Ogier-t kizárhatják a Mexikó Raliról!

A verseny a célban ér véget – sőt, mint tudjuk, néha még akkor sem. Sebastien Ogier Mexikóban elért második helyezése veszélybe került a sebességváltója miatt.

részletek

Mexikó Rali: Meeke behúzta, de hogyan?

A Citroen brit klasszisa magabiztos előnyét kis híján elszórakozta, amikor az utolsó szakaszon leesett az útról - szerencséjére azonban vissza tudott térni és így megszerezte idei első győzelmét.

részletek

Meeke és a Citroen karnyújtásnyira a sikertől

A brit pilóta félperces előnnyel várhatja az utolsó két pályát, Sebastien Ogier hibázott, Dani Sordo óriási iramban zárkózik - nagyjából így lehet összefoglalni a Mexikó Rali szombati napját.

részletek

Meeke vezet, túlmelegednek az új WRC-k

Megküzdenek a mexikói hegyi levegővel az új generációs WRC-k, gyakorlatilag mindenki ugyanazzal a problémával bajlódott - a rövidített első nap után Kris Meeke vezet és csak Ogier van hozzá közel.

részletek

Közúti baleset miatt csúszik a Mexikó Rali

A túlbonyolított szervezés mellékhatása: rögtön törölni kell a WRC-futam első két gyorsasági szakaszát, magyar idő szerint nem sokkal éjfél előtt rajtolhat csak el a mezőny.

részletek

A világbajnokság, ami nem kér a hibridekből

A WRC határozott nemet mondott a motorsportokban egyre inkább terjeszkedő hibrid rendszerekre - a rali-vb-n belátható időn belül nem váltanak ilyen technológiára.

részletek

Nagyon gáz, ha egy WRC-sztárnak fizetnie kell

Az utóbbi évek egyik legjobb ralipilótája ülés nélkül maradt 2017-re és nemrég az utolsó esélye is elszállt - szerinte fizetett ő már eleget, nem kell bizonyítania semmit. És még sincs helye.

részletek

Miért gond a magas átlagtempó a WRC-ben?

Töröltek egy szakaszt a hétvégi Svéd Ralin, de nem feltétlenül érthető okokból - a WRC menedzsere szerint mindenesetre ezzel a többi rendezőnek is üzennek: nem akarnak ilyen gyors pályákat.

részletek

Ezért szólt ekkorát a Toyota?

A gyártó 17 év után tért vissza a rali-világbajnokságra és már a második futamán győzelmet ünnepelhetett - a győztes Jari-Matti Latvala elárulta, hogy mitől ilyen jó az autó.

részletek

Latvala és a Toyota a csúcson

17 év után tértek vissza a japánok a rali-vb-re és a Monte második helye után már a második futamon meg is szerezték első győzelmüket - Jari-Matti Latvala átvette a vezetést a pontversenyben.

részletek

Elképesztő dráma a Svéd Ralin!

A Hyundai belga pilótája a mezőny felett állt Svédországban, de az utolsó, alig két kilométeres szakaszon hibázott - Monte-Carlo után ismét eldobta magától a szinte biztos győzelmet.

részletek

Neuville ellenállhatatlan, Ogier csak ötödik

Monte-Carlóhoz hasonlóan Svédországban is Thierry Neuville a leggyorsabb az első nap után, a belga pilóta magabiztos előnnyel vezet a rali-világbajnokság idei második futamán.

részletek
Olvastad már?