Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 23. szerda

Rali hírek

Óriási fejlődést mutatott aszfalton a Yaris

a Német Rali utolsó napját: két újabb szakaszgyőzelmével ötre növelte a hétvégén szerzett szakaszgyőzelmei számát, és látványosan bemutatta, mekkorát fejlődött a csapat teljesítménye aszfalton.

részletek

Tanak újra megállíthatatlan, előnyben Ogier

Szombatot és vasárnapot is kézben tartotta az észt pilóta, aki második győzelmét könyvelte el Németországban. Neuville volt a legnevesebb kieső, így fordulat történt a bajnokságban, a WRC2-ben pedig el is dőlt a cím.

részletek

WRC: Készülőben az újabb észt siker

Tanakról és Mikkelsenről szólt a Német Rali szombati napja is, a fordos előnye azonban már 21 másodpercet tesz ki. A féltengelyét elhagyó Neuville volt a legfontosabb veszteség.

részletek

WRC: Tanak vezet a trükkös német pályákon

Thierry Neuville és Sebastien Ogier is csak a szerencsének köszönheti, hogy még versenyben van, Andreas Mikkelsen viszont a második helyről állt ki - rengeteget hibáznak a pilóták a Német Ralin.

részletek

Újra ERC futamon indulnak Botkáék

Ahogy ígérte korábban a Botka Rally Team pilótája: akkor indul újra Eb futamon, ha ütőképes autóval tudja felvenni a kesztyűt Európa élmezőnyével. Az új autó, a Skoda Fabia R5 bizonyított két hete...

részletek

Történelmi győzelmet aratott a Toyota

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team ragyogó győzelmet aratott a hazai pályának számító Finn Ralin: a csapat hármas számú pilótája, Esapekka Lappi szerezte meg a futam első helyezését.

részletek

Folytatódik Loeb és a PSA együttműködése

A Versaille Satory-ban létrehozott PSA Motorsport, amely magában foglalja a Peugeot Sport, a Citroën Racing és a DS Performance egységeit, rövidesen az első születésnapját ünnepli.

részletek

WRC: Új futamgyőztes Finnországban!

Esapekka Lappi pályafutása első abszolút sikerét jegyezte, a második helyről pedig összesen három tizedmásodperc döntött - remek futamot zárt a WRC mezőnye a finn pályákon.

részletek

WRC: Elképesztő futam zajlik Finnországban

Az első öt helyen olyan pilóta áll, aki még soha nem nyert versenyt, gyakorlatilag biztos, hogy újoncgyőztest avatunk vasárnap - Neuville nagyon értékes pontokat szerezhet.

részletek

WRC: Totális hazai dominancia a Finn Ralin

A világbajnok már kiesett, fő kihívója alig nyolcadik, ellenben két finn újonc ott van a dobogón - az első ötben négy hazai pilóta található, a sztárok egyáltalán nem brillíroznak.

részletek

Örömünnep a Hyundai-nál!

A Hyundai Motorsport történetében kiemelkedő futamot tudhat maga mögött, mindhárom pilótája az élmezőnyben futott be, megszerezve az első és második helyezéseket is.

részletek

WRC: Drámai végjáték után Neuville

Az élen álló Ott Tanak két szakasszal a vége előtt hibázott, Ogier felért a dobogóra, a Hyundai kettős győzelmet aratott - véget ért a rendkívül fordulatos Lengyel Rali.

részletek
Olvastad már?