Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 21. szerda

Rali hírek

Ogier behúzta a Mexikó Ralit és az élre állt

A címvédő megőrizte, sőt növelte is szombatról hozott előnyét a szezon harmadik versenyén, amely után ismét átvette a vezetést az összetettben. Sebastien Loeb ötödik hellyel tért vissza a WRC-be.

részletek

Ogier három szakaszra a győzelemtől

Sok minden történt a Mexikó Rali második teljes versenynapján, amely során egy ideig a visszatérő Sebastien Loeb is vezetett, de a címvédő jött ki mindebből a legjobban.

részletek

Mexikó Rali: Sordo az élen, Loeb a nyomában

A visszatérő kilencszeres világbajnok rögtön az első napon szakaszt tudott nyerni és pár másodpercre van attól, hogy vezesse a futamot – Elfyn Evans navigátora viszont agyrázkódást szenvedett.

részletek

Exkluzív: Vatanen a híres Pikes Peak-filmről

Alig találni olyan raliimádót, aki ne látott volna legalább egy részletet a valaha készült egyik legjobb autósportos kisfilmből, a ralivilágbajnok Ari Vatanen szereplésével.

részletek

WRC: Neuville nyert, Ogier nagyot húzott

Vasárnap sem hibázott, így összességében magabiztos győzelmet aratott Svédországban Thierry Neuville - közben a világbajnok Sebastien Ogier sikeresen taktikázott az utolsó gyorsaságin.

részletek

WRC: Neuville közel a svéd sikerhez

Növelte előnyét a Hyundai belga pilótája és ha nem hibázik, akkor már nem nagyon lehet utolérni vasárnap - a világbajnok Ogier és csapata viszont továbbra is a leggyengébb a gyári mezőnyben.

részletek

Svéd Rali: Hyundai-uralom és Ford-betli

Az első három helyen a három Hyundai áll, majd jönnek a Citroenek és a Toyoták, mindenki lemaradt, aki a Montén elöl volt - Ogier még a legjobb tízbe sem fér be és közel három perc a hátránya.

részletek

Világbajnoki raliautó a LEGO kínálatában

A Ford, a LEGO Csoport és a ralispecialista M-Sport ma bemutatta a LEGO®Speed Champions sorozat új darabját, ami Európa-szerte az otthonokba varázsolja a raliversenyek hangulatát.

részletek

Győzelemre készül a Toyota a svéd hómezőkön

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team nagy reményekkel készül a 2018-as szezon második fordulójára, az e hét végén, február 15-18-án megrendezett Svéd Ralira.

részletek

Exkluzív: Aki úgy tudta megfogni, mint senki

Egy raliversenyző életében rendszeresen adódnak olyan pillanatok, amikor a másodperc törtrésze alatt kell megfelelően reagálni egy nem várt történésre, és ha hibázik, az akár az életébe is kerülhet.

részletek

Lelkesen várja a Svéd Ralit a Toyota

Az évadnyitó Monte-Carlo Ralin elért dupla dobogós helyezése után a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team csapata rendkívül jó pozícióból várja a folytatást.

részletek

A Fiesta első csatája a Monte-Carlo Ralin

Sébastien Ogier magabiztos győzelemmel nyitott a rali világbajnokság 2018-as szezonjában, amikor Ford Fiesta WRC gépével első helyezést szerzett a múlt heti Monte-Carlo Ralin.

részletek
Olvastad már?