DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Off-road

Melós hétvége előtt áll a HQ Racing

Nyirádon folytatják idei szereplésüket a HQ Racing pilótái. Hangodi Zoltán (Mazda MX-5), Hangodi Bendegúz (Honda Civic) és Nagy Kamilla (Suzuki Swift) a hazai ralikrossz bajnokság negyedik állomásán állnak rajthoz a hétvégén.

„Voltunk tesztelni mindhárman Nyirádon, és azt hiszem, Beni autóját sikerült igazán jól beállítani, a többi most már rajta múlik. Nálam minden rendben van, szeretnék egy hiba nélküli, jó versenyt futni, és a cél a dobogó. Fizikailag is készülök, most már fél éve járok bokszolni, ami nagyon jót tesz az állóképességemnek. Sok barátom jelezte, hogy lejön megnézni minket, úgyhogy biztosan élvezetes hétvége elé nézünk” – mondta el Hango.

180521_Hangodi_Bendeguz



„Ez az autó ebben a formában tudtommal még nem ment a nyirádi pályán, nem tudtuk, hogy fog viselkedni, viszont a műhelyben kitalált beállítások gyakorlatilag az elejétől működtek. Nagyon jó a kocsi, pozitív dolgokat várok a versenytől, de majd meglátjuk, milyen állapotban lesz a pálya. A szokásos fizikai felkészülés mellett a belső kamerás felvételek elemzésével hangolok a versenyre, az biztos, hogy elég melós hétvége lesz” – nyilatkozta Beni.

180521_Hangodi_Zoltan

A verseny programja szombaton délelőtt 10 órakor az első szabadedzéssel kezdődik, az első előfutamokat 14 órától, a második előfutamokat 16:45-től rendezik meg. Vasárnap reggel 9 órakor folytatódik a második előfutamok sora, 10:45-től kezdődnek a harmadik előfutamok. Az elődöntőkre és a döntőkre 13:30-tól kerül sor a nyirádi pályán.

180521_Nagy_Kamilla

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: