DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Off-road

Készen áll a végjátékra a HQ Racing

Egy hosszú és nem mindig egyszerű szezon végén az év utolsó ralikrosszfutamára készül a HQ Racing két pilótája, a Magyar Kupa értékelésében második helyen álló Hangodi Bendegúz (Honda) és édesapja, a Supercarsban versenyző Hangodi Zoltán (Nissan).

unnamed_3



"Nagyon sűrű az októberi programunk, elég kevés volt az időnk, úgyhogy Beni autójára koncentráltunk. Úgy tűnt, hogy az enyém egy alkatrész hiánya miatt nem is lesz kész, már le is tettem arról, hogy versenyezhetek a hétvégén, de a szervizcsapatom, és különösen Bajai András valósággal csodát tett, és az utolsó pillanatban végül elkészült a Nissan. Persze én csak örömautózni akarok, mert ezt a kocsit nagyon élvezetes vezetni, de nem rajtam van most a hangsúly, hanem azon, hogy Beni a lehető legtöbbet tudja kihozni a hétvégéből, ezért fogunk mindent megtenni mi is és ő is. Nagyon készült erre a versenyre, mindent meg fog tenni, hogy a lehető legjobb eredményt érje el, aztán onnantól fogva meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok" – fogalmazott Hango.

Szombaton délelőtt 09:30-tól az első előfutamokkal indul a verseny programja, a második előfutamok 13:30-tól kezdődnek. Vasárnap korán indul a nap, reggel 7:30-tól kezdődnek a harmadik előfutamok. 10:30-tól a versenyzői felvonulást láthatják a nézők, majd pedig következnek az igazi izgalmak: 11:30-tól az elődöntőkre, 13:45-től pedig a döntő futamokra kerül sor. A hétvégét (és az idei szezont) 16:30-tól a díjkiosztó zárja.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: