DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Off-road

Sima hétvégét remél Beni Máriapócson

Utolsó előtti futamához érkezett a hazai ralikrossz bajnokság. Az október 7-8-i versenyre, amelyre a megújult máriapócsi pályán kerül sor, a HQ Racing két pilótája, Hangodi Zoltán és Hangodi Bendegúz is nevezett.

„Múlt hétvégén voltunk tesztelni, és nagyon jó az új pálya, mindkettőnknek nagyon tetszik. Számunkra ez a hétvége elsősorban Beni miatt fontos, az ő versenyzésén lesz a hangsúly, hogy minél szebb eredményt sikerüljön elérnie az év végén, én inkább élvezni szeretném a hétvégét, remélem, jó kis versenyt tudok majd vívni” – mondta el Hango az indulás előtt.

hq-racing-anyag-1



„Remélem, hogy lesz végre egy tiszta hétvégém, amikor sem betegség, sem más gond nem jön közbe, és végre meg tudom mutatni a saját és az autó képességeit is. Tetszik az új vonalvezetés, gyorsabb lett a pálya. A joker külön izgalmas lesz, mert benne van a pakliban a karambol, de remélem, én ki tudok majd maradni a balhékból” – tette hozzá Beni.

A máriapócsi hétvége programja szombaton 11 órától az edzésekkel kezdődik. Az első előfutamokra 14:30-tól kerül sor, a második előfutamok 17:25-től kezdődnek. Vasárnap reggel 8-tól a további második előfutamokkal folytatódik a program, a harmadik előfutamok 10:15-kor kezdődnek. A délután már az elődöntőké és a döntőké: előbbiek 13:15-kor, utóbbiak 14:50-től kezdődnek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: