DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Off-road

Borbás: Jöhet a hajrá!

A Bánkuti MotorSport versenyzője, Borbás Bálint számára eddig álomszerűen alakult a 2017-es versenyévad, két futammal a szezon vége előtt ugyanis vezeti a Rallycross Országos Bajnokság Suzuki Kupa kategóriájának összesített pontversenyét, így versenyzői pályafutása harmadik évében reális bajnoki esélyekkel érkezik a szezonhajrába. Az előttünk álló hétvégén a megújult nyomvonalú RabócsiRingen tehet újabb lépést a hőn áhított cél elérése felé.

„Izgatottan várom a máriapócsi hétvégét. Biztos vagyok benne, hogy szoros csaták lesznek az év hátralevő két futamán is, és az izgalmakon csak fokozni fog, hogy immár a bajnoki címért is folyik majd a küzdelem, ráadásul Máriapócson a vadonatúj nyomvonalon versenyezhetünk majd. Próbálom kihozni magamból a maximumot minden egyes futam minden egyes körében, ahogy eddig is tettem. Ha ez sikerül, én a végeredménytől független elégedett leszek” – kezdte futam előtti nyilatkozatát Bálint.

2



Hogy érez-e plusz nyomást amiatt, hogy ilyen kevéssel a szezon vége előtt még mindig ő vezeti a bajnokságot, és reális esélye mutatkozik a bajnoki címre?

„Lehetőségként élem meg ezt, nem nyomásként. Egy lehetőségként, ami feldob és motivál, amivel szeretnék élni. Ugyanakkor a fő célom Máriapócson is az lesz, hogy élvezzem a versenyzést. Szerencsés vagyok, hogy egy újabb élményekkel teli hétvégét tölthetek el a szeretteim körében, miközben azt csinálhatom, amit szeretek. Nagyon boldog időszak ez az életemben, és egyszerűen csak szeretném kiélvezni ezeket a pillanatokat, amíg lehetőségem van rá. Felszabadultan, nagyon jó hangulatban és érzésekkel várom tehát ezt a hétvégét. Ezúton is köszönöm mindenkinek az eddigi szurkolást, türelmet, segítséget, jó szót, biztatást. Támadunk tovább ezerrel!” – zárta gondolatmenetét Borbás, aki időközben árulja bajnoki éllovas Suzukiját, és várja a hozzá hasonló versenyzői álmokat dédelgető potenciális vásárlók érdeklődését.

„Szeretném, ha más is annyi örömét lelné ebben a csodálatos autóban, mint én” – kommentálta a hírt szűkszavúan a 28 éves versenyző. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: