DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Off-road

Játék: Legyél Kiss Pál Tamás vendége!

Nyerj egy Peugeot 3008 tesztautót hétvégére, és nézd meg élőben a Total Nemzetközi Rallycross Parádét a RabócsiRingen.

A Formula.hu nyereményjátékra invitálja olvasóit, amelynek fődíja egy személyes találkozó a magyar ralikrossz címvédőjével, az idei Eb-dobogós Kiss Pál Tamással.

peugeot-kpt-mariapocs-01



A Ralikrossz Országos Bajnokság utolsó előtti fordulóját október 8-án rendezik a Máriapócson található RábócsiRingen, a szerencsés nyertest pedig másodmagával aznap a helyszínen vendégül látja maga Kiss Pál Tamás és csapata, a Speedbox Racing Team.

peugeot-kpt-mariapocs-02

Hogy megkönnyítsük a Nyíregyháza melletti helyszínre való eljutást, a nyeremény részét képezi egy Peugeot 3008 Allure tesztautó, amit budapesti felvétellel elvihető a hétvégére, péntektől hétfőig.

peugeot-3008-tesztauto

Ahhoz, hogy tiéd lehessen a tesztautó és az október 8-i találkozó az egyik legismertebb magyar autóversenyzővel, nem kell mást tenned, mint az alábbi mezőkben megadni e-mail címed, valamint válaszolni a következő kérdésre:

Melyik márka versenygépével indult 2017-ben KPT a hazai és nemzetközi ralikrossz bajnokságokban?

A fődíj mellett két további játékosnak különdíjjal kedveskedünk, akik egy-egy példányt kapnak szerkesztőségünkben már javában készülő Autósport évkönyv 2017-ből, amely alapos összefoglalót ad az idei versenyszezon nemzetközi és magyar bajnokságainak történéseiről.  

A játék jövő csütörtökön, október 5-én 12:00 órakor zárul, aznap délután hirdetjük ki a nyerteseket.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: