DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Off-road

Sikeres hétvégéje volt a HQ Racingnek Máriapócson

Eddigi talán legjobb ralikrosszos hétvégéjét zárta a HQ Racing a RabócsiRingen, ahol a hazai bajnokság harmadik állomását rendezték meg a pünkösdi hosszúhétvégén. Hangodi Bendegúz a harmadik pozícióban végzett a juniorok között, Hangodi Zoltán pedig először jutott be a döntőbe, ahol az ötödik helyet szerezte meg.

“A kocsi egész hétvégén szuper volt, hibátlanul működött, de a döntőben beragadt kettesbe a váltó, és így mentem jó másfél kört. Amikor Kárait próbáltam kikerülni, egy kicsit nekiütköztem, és akkor kijött a kettesből, és onnantól rendben volt a váltó. Ennek fényében lehetett volna jobb az eredmény, de összességében nagyon elégedett vagyok a hétvégével” – mondta el Hango.

150526HangodiBendeguz2



Beni egész hétvégén őrizte a harmadik helyet, de számára sem alakult izgalommentesen a finálé. A rajtja nem volt a legjobb, egy kis lökdösődésbe is belekeverdett, visszaesett a negyedik helyre, de végül sikerült visszakapaszkodnia a bronzérmes pozícióba, vagyis eddigi három versenyéből kétszer dobogóra állhatott.

150526HangodiBendeguz1

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: