DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Off-road

Luigi: Sikeres tesztverseny Máriapócson!

Hétvégén Magyar Rallycross Ob-t rendeztek Máriapócson. Luigi idén először állt rajthoz hazai versenyen a Skoda Fábia MK II-vel, mivel az autó csak a legutóbbi Eb futamra állt össze.

Idén nem veszünk részt a Magyar Bajnokságban - meséli a regnáló bajnok,Luigi -. A mostani hétvége egy tesztverseny volt, ugyanis Belgiumban csak az utolsó futamra - ami mindössze négy kör volt - állt össze teljesen a versenyautóm, így a német nagydíj előtt mindenképp ki kellett próbálni a különböző beállításokat, és versenykörülmények között kellett tesztelnünk.

image004



Máriapócs erre volt most jó - folytatja Luigi -, tökéletesen is sikerült, minden kifutásnál a leggyorsabb voltam és megnyertem a kategóriámat, de a legfontosabb, hogy jól és megbízhatóan működött az autóm. Új szerelőim vannak, akik remekül dolgoztak a hétvégén,  és új programok is készültek az autóra, amik szintén jól debütáltak. Következő versenyünk a németországi Európa-bajnoki futam lesz június 19-21 között,  most már arra készülünk teljes erőbedobással.

image002

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: