DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Off-road

Harsányi Zoltán: Győzelemre fel!

Rég nem indult már olyan balszerencsésen versenyszezon az RXC Technics Motorsport kilencszeres magyar bajnok versenyzője számára, mint az idei, de Harsányi Zoltán célja változatlan.

A Nyílt Országos Ralikrossz Bajnokság valamennyi futamán a győzelemért hajt hűséges társával, az Evo V-ös Mitsubishi Lancerrel. Ez alól természetesen a most hétvégén, a máriapócsi RabócsiRingen sorra kerülő bajnoki forduló sem jelent kivételt. „A győzelem a cél, mint mindig. Mi más is lehetne?” – tette fel a kilenc bajnoki címmel a háta mögött abszolút indokolt kérdést Harsányi Zoltán, majd sietve hozzátette:



„Persze hihetetlenül erős az idei mezőny, és nagyon tisztelem minden ellenfelemet, de ha nem a győzelem lenne a célom, akkor el se indulnék. Csapatommal együtt mindent megteszünk annak érdekében, hogy a balszerencsés szériát végleg magunk mögött hagyjuk, és Kárai Tamás és Kiss Pál Tamás után csatlakozzunk a SuperCars idei futamgyőzteseinek névsorához. Az Evo V-ösünk még mindig egy nagyon ütőképes autó, és én tudom, hogy van még benne néhány győzelem. Remélem, ezen a pünkösdi hétvégén sikerül ezt megmutatnunk” – mondta el a pilóta.

A legnagyobb kívánsága azonban az előttünk álló hétvégével kapcsolatosan nem is ez, hanem: „Csak az időjárás el ne rontsa a bulit! Ez a legnagyobb kívánságom. Legyen szép, napsütéses idő, egy jó hangulatú verseny sok nézővel, és győzzön a legjobb!” – adta meg a felütést a máriapócsi hétvégének Harsányi Zoltán, akinek hátránya jelenleg 13 pont a bajnoki éllovas Wieszt Jankóval szemben. 

Egy kis plusz kedvcsináló a máriapócsi hétvégéhez: 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: