Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 23. kedd

Off-road hírek

Marton Gergely újra bajnok!

Tökéletesen alakult a 2016-os Országos Rallycross Bajnokság utolsó előtti, a máriapócsi RabócsiRingen rendezett futama az M-F Motorsport versenyzője, Marton Gergely számára...

részletek

Autókrosszban is bizonyított Bendegúz

Eseménydús hétvégével mutatkozott be Hangodi Bendegúz az autókrosszban: szombaton egy műszaki probléma ellenére a juniorok között a legjobbnak bizonyult...

részletek

Lehetetlen nem létezik: Borulás után győzelem

Az M-F Motorsport a nyirádi Rallycross Challenge Europe, FIA Közép-Európai Zóna Trófea, valamint magyar, osztrák, cseh és szlovák bajnoki rallycross futamon bizonyított: lehetetlen nem létezik.

részletek

Marton Gergely: Győzelemmel felérő dobogó

Pozitív hétvégét zárt Greinbachban, a 2016-os Rallycross Országos Bajnokság negyedik futamán Marton Gergely. Az M-F Motorsport versenyzője hatalmas csatában végül a 3. helyen végzett.

részletek

KPT Ausztriában is legyőzhetetlen

Az országos ralikrosszbajnokság ezúttal hazánk határain kívül, Greinbachban vendégeskedett a negyedik forduló erejéig. Hiába próbálkoztak azonban osztrákok is: KPT megszerezte negyedik győzelmét.

részletek

Marton Gergely győzelme Máriapócson

Az M-F Motorsport ifjú versenyzője, Marton Gergely remek teljesítményt nyújtva megnyerte a 2016-os Rallycross Országos Bajnokság harmadik, a máriapócsi RabócsiRingen rendezett futamát.

részletek

Ralikrossz – minden, mi szem-szájnak ingere

A május 15-16-i versennyel méltó módon ünnepelték meg a versenyzők a Rabócsiring 20. születésnapját, hiszen a Pünkösdi Rallycross Parádé hihetetlen küzdelmeket hozott minden kategóriában.

részletek

Leszakadt kardán és kiszakadt gömbfej...

A GFS Racing Team színeiben versenyző Csendes Zsolt a Super Touring Cars +2000 kategóriában rajtolt el Máriapócson egy Opel Ascona 400 Turbóval.

részletek

Így zajlott KPT hétvégéje Máriapócson

Kiss Pál Tamás eredményes hétvégét zárt a ralikrossz országos bajnokság második fordulóján, Máriapócsón, most pedig megérkezett a húsvéti versenyek hivatalos összefoglalója is.

részletek

Sikeres Európa-bajnoki szintfelmérő

Minden szempontból pozitív hétvégét zárt a Slovakia Ringen az M-F Motorsport csapata, ahol az FIA Közép-Európai Zóna Trófea és egyben az Országos Rallycross Bajnokság idei második fordulóját re

részletek

Rabócsiring: A nyuszi sok izgalmat hozott

Hihetetlen izgalmakat hozott a 2016. március 27-én és 28-án megrendezésre kerülő húsvéti ralikrossz verseny a Rabócsiringen. Nem csak a döntőkben, hanem már az edzések és az előfutamok alatt is...

részletek

Szabó Krisz győzelemmel kezdte az évet

Nem is melegíthetett volna jobban az Európa-bajnokságra Szabó Krisztián, aki felkészülésként rajthoz állt az országos ralikrossz bajnokság húsvéti versenyén: első hellyel távozott Máriapócsról.

részletek
Olvastad már?