Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 27. vasárnap

Off-road hírek

Nehéz hétvégén állt ismét dobogóra Beni

Minden nehezítő körülmény ellenére is jó eredményekkel zárta a ralikrossz bajnokság greinbachi futamát a HQ Racing két pilótája.

részletek

Aranyra cserélné az ezüstöt Ausztriában Beni

Újabb állomásához érkezik a hazai ralikrossz bajnokság ezen a hétvégén: a sorozat idei ötödik állomásaként az ausztriai Greinbachba látogat a mezőny.

részletek

Borbás Bálint: Greinbachi jutalomjáték

A Bánkuti MotorSport versenyzője, Borbás Bálint a Suzuki Kupa összesített pontversenyének éllovasaként utazik a hét fordulóból álló 2017-es Rallycross Országos Bajnokság ötödik futamára...

részletek

Borbás éllovasként győzelemre tört Kakucson

Egy megismételhetetlen álomrajt és egy rajt-cél győzelem a harmadik előfutamban; egy átgondolt kockázatvállalás a döntőben és egy balszerencsés rajtavesztés – ezek a kulcsszavak.

részletek

Éllovasként érkezik Borbás Kakucsra

A Bánkuti MotorSport versenyzője, Borbás Bálint számára eddig álomszerűen alakul a 2017-es Rallycross Országos Bajnokság...

részletek

Sikeres hétvégéje volt a HQ Racingnek

Sikeres hétvégét tudhatnak maguk mögött a HQ Racing pilótái: a ralikrossz bajnokság múlt hétvégi máriapócsi futamán Hangodi Zoltán nyolcadik lett a SuperCars mezőnyében, míg Hangodi Bendegúz a Magyar Kupa értékelésben a 2. helyet szerezte meg.

részletek

Borbás élete első futamgyőzelme

A lehető legjobb eredménnyel zárult a Bánkuti MotorSport versenyzője, Borbás Bálint számára a 2017-es Rallycross Országos Bajnokság RabócsiRingen rendezett harmadik fordulója.

részletek

Újabb versenyt nyert KPT

Maximális pontszámmal nyerte a bajnoki címvédő Kiss Pál Tamás a Total Rallycross Országos Bajnoki III. futamot Máriapócson, és ezzel tovább növelte előnyét a hazai bajnokságban.

részletek

Benire komoly kihívás vár Máriapócson

Ha RabócsiRing, akkor ralikrossz, és ha ralikrossz, akkor természetesen a HQ Racing versenyzői sem maradhatnak otthon: Hangodi Zoltán és Hangodi Bendegúz is ott lesz a június 3-5. között Máriapócson.

részletek

Borbás: Jókat csatáztunk!

A Bánkuti MotorSport versenyzője, Borbás Bálint folytatta jó szereplését a 2017-es Országos Rallycross Bajnokságban, hiszen a RabócsiRing két futamán is rajt-cél győzelmet aratott...

részletek

Barcelonából Máriapócsra: KPT eddig 100%-os

A hazai ralikrossz bajnokság második futamát is megnyerte Kiss Pál Tamás, és ezzel két futam után az élen áll a pontversenyben.

részletek

Kiss Pál Tamás Máriapócson is nyert

Húsvét hétvégéjén a Rabócsiringen folytatódott a hazai ralikrossz-bajnokság, amelynek fő kategóriájában a szlovákiai idénynyitóhoz hasonlóan a korábbi formulaautós pilóta diadalmaskodott.

részletek
Olvastad már?