Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Off-road hírek

Borbás éllovasként győzelemre tört Kakucson

Egy megismételhetetlen álomrajt és egy rajt-cél győzelem a harmadik előfutamban; egy átgondolt kockázatvállalás a döntőben és egy balszerencsés rajtavesztés – ezek a kulcsszavak.

részletek

Éllovasként érkezik Borbás Kakucsra

A Bánkuti MotorSport versenyzője, Borbás Bálint számára eddig álomszerűen alakul a 2017-es Rallycross Országos Bajnokság...

részletek

Sikeres hétvégéje volt a HQ Racingnek

Sikeres hétvégét tudhatnak maguk mögött a HQ Racing pilótái: a ralikrossz bajnokság múlt hétvégi máriapócsi futamán Hangodi Zoltán nyolcadik lett a SuperCars mezőnyében, míg Hangodi Bendegúz a Magyar Kupa értékelésben a 2. helyet szerezte meg.

részletek

Borbás élete első futamgyőzelme

A lehető legjobb eredménnyel zárult a Bánkuti MotorSport versenyzője, Borbás Bálint számára a 2017-es Rallycross Országos Bajnokság RabócsiRingen rendezett harmadik fordulója.

részletek

Újabb versenyt nyert KPT

Maximális pontszámmal nyerte a bajnoki címvédő Kiss Pál Tamás a Total Rallycross Országos Bajnoki III. futamot Máriapócson, és ezzel tovább növelte előnyét a hazai bajnokságban.

részletek

Benire komoly kihívás vár Máriapócson

Ha RabócsiRing, akkor ralikrossz, és ha ralikrossz, akkor természetesen a HQ Racing versenyzői sem maradhatnak otthon: Hangodi Zoltán és Hangodi Bendegúz is ott lesz a június 3-5. között Máriapócson.

részletek

Borbás: Jókat csatáztunk!

A Bánkuti MotorSport versenyzője, Borbás Bálint folytatta jó szereplését a 2017-es Országos Rallycross Bajnokságban, hiszen a RabócsiRing két futamán is rajt-cél győzelmet aratott...

részletek

Barcelonából Máriapócsra: KPT eddig 100%-os

A hazai ralikrossz bajnokság második futamát is megnyerte Kiss Pál Tamás, és ezzel két futam után az élen áll a pontversenyben.

részletek

Kiss Pál Tamás Máriapócson is nyert

Húsvét hétvégéjén a Rabócsiringen folytatódott a hazai ralikrossz-bajnokság, amelynek fő kategóriájában a szlovákiai idénynyitóhoz hasonlóan a korábbi formulaautós pilóta diadalmaskodott.

részletek

Borbás: Dobogós szezonkezdet

Remekül indult a 2017-es RallycrossOrszágos Bajnokság a Bánkuti MotorSport versenyzője, Borbás Bálint számára, aki a SlovakiaRing-i szezonnyitón a 3. helyet érte el a Suzuki Kupa mezőnyében...

részletek

Tökéletesen kezdte a szezont Kiss Pál Tamás

Mindhárom előfutamot, a középdöntőt, és a döntőt is megnyerte Kiss Pál Tamás a Rallycross Országos Bajnokság első fordulójában a Slovakiaringen. A SPEEDBOX Racing Team versenyzője, a maximális 30 ponttal zárta az első futamot.

részletek

Szlovákiában indult a ralikrossz-ob

Március végén elkezdődött a ralikrossz országos bajnoksága: az elsődleges kategóriában a címvédő Kiss Pál Tamás győzelemmel nyitott, de a többi osztályt a külföldiek vitték.

részletek
Olvastad már?