Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

Off-road hírek

Wieszt Jankó kategóriát vált!

A nyirádi szezonzáró futamot követően értékeltük a futam és a szezon történéseit, amikor is meglepő kijelentést tett Jankó.

részletek

Szabó Krisztián az év ralikrosszversenyzője

Az Európa-bajnoki cím megnyerése után Szabó Krisztián egy rangos hazai díjat is megszerzett: eredményei elismeréseként az MNASZ őt választotta meg a 2016-os év legjobb ralikrosszosának.

részletek

Csendes Zsolt dobogóra állt Nyirádon

A GFS Racing Team színeiben versenyző Csendes Zsolt az október 7-9. között megrendezett Rallycross Országos Bajnokság utolsó futamán állt rajthoz...

részletek

Marton Gergely: Győztes jutalomjáték

Bajnokként érkezett a 2016-os Országos Rallycross Bajnokság nyirádi záró futamára, és újabb győzelemmel távozott a vörös katlanból Marton Gergely, aki ezzel feltette a koronát idei menetelésére.

részletek

Váratlan győzelemmel végződött a szezon

Közös versennyel, Nyirádon zárult a hazai ralikrosszos és autókrosszos szezon: mindkét széria legmagasabb kategóriája az aktuális bajnok nélkül zajlott, ami a szokásosnál nagyobb esélyt adott a többieknek.

részletek

Indiai kézbe került a magyar bajnok cége

Ábrahám Károly, a magyar autókrossz sokszoros bajnoka és a sportág egyik fő mecénása nemcsak a versenypályákon, hanem az üzleti életben is sikeres

részletek

Marton Gergely újra bajnok!

Tökéletesen alakult a 2016-os Országos Rallycross Bajnokság utolsó előtti, a máriapócsi RabócsiRingen rendezett futama az M-F Motorsport versenyzője, Marton Gergely számára...

részletek

Autókrosszban is bizonyított Bendegúz

Eseménydús hétvégével mutatkozott be Hangodi Bendegúz az autókrosszban: szombaton egy műszaki probléma ellenére a juniorok között a legjobbnak bizonyult...

részletek

Lehetetlen nem létezik: Borulás után győzelem

Az M-F Motorsport a nyirádi Rallycross Challenge Europe, FIA Közép-Európai Zóna Trófea, valamint magyar, osztrák, cseh és szlovák bajnoki rallycross futamon bizonyított: lehetetlen nem létezik.

részletek

Marton Gergely: Győzelemmel felérő dobogó

Pozitív hétvégét zárt Greinbachban, a 2016-os Rallycross Országos Bajnokság negyedik futamán Marton Gergely. Az M-F Motorsport versenyzője hatalmas csatában végül a 3. helyen végzett.

részletek

KPT Ausztriában is legyőzhetetlen

Az országos ralikrosszbajnokság ezúttal hazánk határain kívül, Greinbachban vendégeskedett a negyedik forduló erejéig. Hiába próbálkoztak azonban osztrákok is: KPT megszerezte negyedik győzelmét.

részletek

Marton Gergely győzelme Máriapócson

Az M-F Motorsport ifjú versenyzője, Marton Gergely remek teljesítményt nyújtva megnyerte a 2016-os Rallycross Országos Bajnokság harmadik, a máriapócsi RabócsiRingen rendezett futamát.

részletek
Olvastad már?