Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 23. csütörtök

Off-road hírek

Ralikrossz – minden, mi szem-szájnak ingere

A május 15-16-i versennyel méltó módon ünnepelték meg a versenyzők a Rabócsiring 20. születésnapját, hiszen a Pünkösdi Rallycross Parádé hihetetlen küzdelmeket hozott minden kategóriában.

részletek

Leszakadt kardán és kiszakadt gömbfej...

A GFS Racing Team színeiben versenyző Csendes Zsolt a Super Touring Cars +2000 kategóriában rajtolt el Máriapócson egy Opel Ascona 400 Turbóval.

részletek

Így zajlott KPT hétvégéje Máriapócson

Kiss Pál Tamás eredményes hétvégét zárt a ralikrossz országos bajnokság második fordulóján, Máriapócsón, most pedig megérkezett a húsvéti versenyek hivatalos összefoglalója is.

részletek

Sikeres Európa-bajnoki szintfelmérő

Minden szempontból pozitív hétvégét zárt a Slovakia Ringen az M-F Motorsport csapata, ahol az FIA Közép-Európai Zóna Trófea és egyben az Országos Rallycross Bajnokság idei második fordulóját re

részletek

Rabócsiring: A nyuszi sok izgalmat hozott

Hihetetlen izgalmakat hozott a 2016. március 27-én és 28-án megrendezésre kerülő húsvéti ralikrossz verseny a Rabócsiringen. Nem csak a döntőkben, hanem már az edzések és az előfutamok alatt is...

részletek

Szabó Krisz győzelemmel kezdte az évet

Nem is melegíthetett volna jobban az Európa-bajnokságra Szabó Krisztián, aki felkészülésként rajthoz állt az országos ralikrossz bajnokság húsvéti versenyén: első hellyel távozott Máriapócsról.

részletek

Ralikrossz-ob: 2/2 Kiss Pál Tamásnak

A szezon második versenyét, a húsvéti máriapócsi viadalt újra KPT nyerte. A Super 1600 kategóriában az Eb-n szereplő Szabó Krisztián vendégeskedett, és orozta el a győzelmet.

részletek

Szabó Krisztián: Gyors kezdés Máriapócson

Szabó Krisztián felkészülésként rajthoz áll a magyar bajnokság húsvéti versenyén: bár csak 12 kört teljesített a számára ismeretlen pályán, ő nyerte az első nap előfutamát.

részletek

Szabó Krisztián újra Magyarországon versenyez

A ralikrossz Európa-bajnokság Super 1600-as kategóriájának harmadik helyezettje az Eb-szezonnyitó előtt gyakorlásként még rajthoz áll Máriapócson, a magyar bajnokság hétvégi versenyén.

részletek

M-F Motorsport: Pozitív visszatérés

Bár a végén, a döntőben, a Marton Gergely révén a remélt győzelem elmaradt, ám összességében így is pozitív érzésekkel távozott a SlovakiaRingről az M-F Motorsport csapata.

részletek

Oláh Gyárfás örül a ralikrossz felfutásának

Az MNASZ elnöke a ralikrossz ob nyitánya alkalmával nyilatkozott a szakág elmúlt években tapasztalható népszerűségéről, és a magyar drukkerek odaadó rajongásáról.

részletek

Ralikrossz: Kiss Pál Tamás győztes kezdése

Az Európa-bajnokságon is induló versenyző a hazai széria nyitányát nyerte magabiztosan, a magyar bajnokot, Kárai Tamást viszont sportszerűtlen magatartás miatt kizárták az elődöntőben.

részletek
Olvastad már?