Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 25. hétfő

Off-road hírek

HQ Racing: Győzelem és tripla dobogó!

A szombati kicsit visszafogottabb nap után vasárnap parádéztak a HQ Racing pilótái: Hangodi Bendegúz győzött, Hangodi Zoltán és Nagy Kamilla pedig a harmadik helyet szerezték meg a kategóriájukban...

részletek

Derűre ború Nyirádon

Felemásan alakult a ralikrossz bajnokság nyirádi hétvégéje a HQ Racing pilótái számára: hármuk közül ezúttal Hangodi Zoltán érte el a legjobb eredményt, ő negyedik lett...

részletek

Melós hétvége előtt áll a HQ Racing

Nyirádon folytatják idei szereplésüket a HQ Racing pilótái. Hangodi Zoltán, Hangodi Bendegúz és Nagy Kamilla a hazai ralikrossz bajnokság negyedik állomásán állnak rajthoz a hétvégén.

részletek

HQ Racing: Kettős dobogó a kakucsi hétvégén

A csapat fennállásának egyik, ha nem a legsikeresebb hétvégéjét zárta a HQ Racing a Kakucs Ringen, a ralikrossz bajnokság idei második futamán.

részletek

Szőke Márk – Új év, új cél, új esély

A sikerhez nem visz lift. Lépcsőt kell használni. Fokról fokra, lépésről lépésre, újra és újra el kell kötelezned magadat a célod mellett, mely ott vár az utolsó lépcsőfok után. Igen, olykor megtorpansz, talán meg is pihensz, leülsz az egyik fokra és onnan kémleled azt, hogy mit is értél már el eddig, erőt gyűjtesz és mész tovább…, mert tudod, hogy az álmaid mindennél többet érnek!

részletek

Kárai nyitotta győzelemmel a ralikrossz-ob-t

Máriapócson húsvétkor kezdetét vette a ralikrossz-ob szezonja: a SuperCars kategóriában a döntőben fordítottak a magyarok, de a többi nemzetközi kategóriában a külföldiek elorozták a babérokat.

részletek

Újabb győzelemmel zárta a szezont Beni

Vasárnap ott folytatta, ahol szombaton abbahagyta Hangodi Bendegúz: a HQ Racing pilótája az első két előfutam megnyerése után a harmadik előfutam és az elődöntő elsőségét is megszerezte.

részletek

Készen áll a végjátékra a HQ Racing

Egy hosszú és nem mindig egyszerű szezon végén az év utolsó ralikrosszfutamára készül a HQ Racing két pilótája, a Magyar Kupa értékelésében második helyen álló Hangodi Bendegúz (Honda) és édesapja, a Supercarsban versenyző Hangodi Zoltán (Nissan).

részletek

Először győzött a felnőttek között Beni

Ennél jobban nem sikerülhetett volna a ralikrossz bajnokság máriapócsi futama Hangodi Bendegúz számára: a HQ Racing fiatalja az összes előfutam és az elődöntő után a döntőben is diadalmaskodott.

részletek

Ismét magyar bajnok Kiss Pál Tamás

Már a szezon vége előtt, a ralikrossz-ob máriapócsi fordulóján megvédte címét a korábbi formaautós, stílusosan győzelemmel. Kiss a hazai versenyzők becsületét is megvédte: csak ő nyert magyarként.

részletek

Sima hétvégét remél Beni Máriapócson

Utolsó előtti futamához érkezett a hazai ralikrossz bajnokság. Az október 7-8-i versenyre, amelyre Máriapócson kerül sor, a HQ Racing két pilótája, Hangodi Zoltán és Hangodi Bendegúz is nevezett.

részletek

Megvan, hogy ki lesz Kiss Pál Tamás vendége!

Eredményt hirdetünk, megvannak szerencsés nyerteseink - egy valaki elviheti egy hétvégére a Peugeot 3008 Allure tesztautót és Kiss Pál Tamás vendége lehet vasárnap.

részletek
Olvastad már?