Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 28. péntek

Off-road hírek

Barcelonából Máriapócsra: KPT eddig 100%-os

A hazai ralikrossz bajnokság második futamát is megnyerte Kiss Pál Tamás, és ezzel két futam után az élen áll a pontversenyben.

részletek

Kiss Pál Tamás Máriapócson is nyert

Húsvét hétvégéjén a Rabócsiringen folytatódott a hazai ralikrossz-bajnokság, amelynek fő kategóriájában a szlovákiai idénynyitóhoz hasonlóan a korábbi formulaautós pilóta diadalmaskodott.

részletek

Borbás: Dobogós szezonkezdet

Remekül indult a 2017-es RallycrossOrszágos Bajnokság a Bánkuti MotorSport versenyzője, Borbás Bálint számára, aki a SlovakiaRing-i szezonnyitón a 3. helyet érte el a Suzuki Kupa mezőnyében...

részletek

Tökéletesen kezdte a szezont Kiss Pál Tamás

Mindhárom előfutamot, a középdöntőt, és a döntőt is megnyerte Kiss Pál Tamás a Rallycross Országos Bajnokság első fordulójában a Slovakiaringen. A SPEEDBOX Racing Team versenyzője, a maximális 30 ponttal zárta az első futamot.

részletek

Szlovákiában indult a ralikrossz-ob

Március végén elkezdődött a ralikrossz országos bajnoksága: az elsődleges kategóriában a címvédő Kiss Pál Tamás győzelemmel nyitott, de a többi osztályt a külföldiek vitték.

részletek

Kiss Pál Tamás: Peugeot-val a címvédésért!

A 2017-es Rallycross szezonban Peugeot színekben versenyez a magyar rallycross bajnok Kiss Pál Tamás. Az elmúlt évhez hasonlóan újra két bajnokságban is elindul a SPEEDBOX Racing Team versenyzője.

részletek

Ilyen vagány Suzukit még aligha láttál

Hogy mi kell ahhoz, hogy egy régi típusú Suzuki Swiftet a versenypályák legvagányabb, legvadabb külsejű fenevadjává varázsolj? Elég hozzá egy jó ötlet, na meg Magyarország egyik legjobb graffitiművésze!

részletek

Wieszt Jankó kategóriát vált!

A nyirádi szezonzáró futamot követően értékeltük a futam és a szezon történéseit, amikor is meglepő kijelentést tett Jankó.

részletek

Szabó Krisztián az év ralikrosszversenyzője

Az Európa-bajnoki cím megnyerése után Szabó Krisztián egy rangos hazai díjat is megszerzett: eredményei elismeréseként az MNASZ őt választotta meg a 2016-os év legjobb ralikrosszosának.

részletek

Csendes Zsolt dobogóra állt Nyirádon

A GFS Racing Team színeiben versenyző Csendes Zsolt az október 7-9. között megrendezett Rallycross Országos Bajnokság utolsó futamán állt rajthoz...

részletek

Marton Gergely: Győztes jutalomjáték

Bajnokként érkezett a 2016-os Országos Rallycross Bajnokság nyirádi záró futamára, és újabb győzelemmel távozott a vörös katlanból Marton Gergely, aki ezzel feltette a koronát idei menetelésére.

részletek

Váratlan győzelemmel végződött a szezon

Közös versennyel, Nyirádon zárult a hazai ralikrosszos és autókrosszos szezon: mindkét széria legmagasabb kategóriája az aktuális bajnok nélkül zajlott, ami a szokásosnál nagyobb esélyt adott a többieknek.

részletek
Olvastad már?