Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 21. szerda

Off-road hírek

Készen áll a végjátékra a HQ Racing

Egy hosszú és nem mindig egyszerű szezon végén az év utolsó ralikrosszfutamára készül a HQ Racing két pilótája, a Magyar Kupa értékelésében második helyen álló Hangodi Bendegúz (Honda) és édesapja, a Supercarsban versenyző Hangodi Zoltán (Nissan).

részletek

Először győzött a felnőttek között Beni

Ennél jobban nem sikerülhetett volna a ralikrossz bajnokság máriapócsi futama Hangodi Bendegúz számára: a HQ Racing fiatalja az összes előfutam és az elődöntő után a döntőben is diadalmaskodott.

részletek

Ismét magyar bajnok Kiss Pál Tamás

Már a szezon vége előtt, a ralikrossz-ob máriapócsi fordulóján megvédte címét a korábbi formaautós, stílusosan győzelemmel. Kiss a hazai versenyzők becsületét is megvédte: csak ő nyert magyarként.

részletek

Sima hétvégét remél Beni Máriapócson

Utolsó előtti futamához érkezett a hazai ralikrossz bajnokság. Az október 7-8-i versenyre, amelyre Máriapócson kerül sor, a HQ Racing két pilótája, Hangodi Zoltán és Hangodi Bendegúz is nevezett.

részletek

Megvan, hogy ki lesz Kiss Pál Tamás vendége!

Eredményt hirdetünk, megvannak szerencsés nyerteseink - egy valaki elviheti egy hétvégére a Peugeot 3008 Allure tesztautót és Kiss Pál Tamás vendége lehet vasárnap.

részletek

Borbás: Jöhet a hajrá!

A Bánkuti MotorSport versenyzője, Borbás Bálint számára eddig álomszerűen alakult a 2017-es versenyévad, két futammal a szezon vége előtt ugyanis vezeti a Suzuki Kupa kategóriát.

részletek

Játék: Legyél Kiss Pál Tamás vendége!

Nyerj egy Peugeot 3008 tesztautót hétvégére, és nézd meg élőben a Total Nemzetközi Rallycross Parádét a RabócsiRingen.

részletek

Szvoboda negyedik hellyel búcsúzott

Fejbúbig érő sárban fejeződött be a nemzetközi cseh motokrosszbajnokság 2017-es idénye. Szvoboda Bence már nem tér vissza az MX2-esek közé.

részletek

HTS Team: Kettős győzelem csuklótöréssel

Menny és pokol. A hazai motokrossz bajnokcsapat, a HTS Team versenyzőinek mindkettőből kijutott az országos motokrosszbajnokság utolsó előtti versenyén.

részletek

Borbás még mindig az élen

Borbás Bálint a Suzuki Kupa összesített pontversenyének éllovasaként utazott a 2017-es Rallycross Országos Bajnokság ötödik fordulójának helyszínére, az osztrák földön található Greinbachba...

részletek

Nehéz hétvégén állt ismét dobogóra Beni

Minden nehezítő körülmény ellenére is jó eredményekkel zárta a ralikrossz bajnokság greinbachi futamát a HQ Racing két pilótája.

részletek

Aranyra cserélné az ezüstöt Ausztriában Beni

Újabb állomásához érkezik a hazai ralikrossz bajnokság ezen a hétvégén: a sorozat idei ötödik állomásaként az ausztriai Greinbachba látogat a mezőny.

részletek
Olvastad már?