DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Nyereményjáték

Kisorsoltuk karácsonyi nyereményjátékunk győztesét

Mindössze egyetlen karácsonyi fotót kellett beküldenie annak, aki versenybe akart szállni a több mint 30 ezer forint értékű Formula Smartwatch okosóráért – ma eldőlt, ki lett a szerencsés nyertes!

Az elmúlt két hétben arra kértük Olvasóinkat, hogy amennyiben beszerezték két évösszefoglaló kötetünk, az Autósport évkönyv 2016 vagy a Száguldás és cirkusz 2016-2017-et valamelyikét, akkor küldjenek be egy fotót, amelyen egyik vagy esetleg mindkét kiadványunkkal és egy karácsonyfával láthatóak. Persze nem ok nélkül kértük ezt, hiszen a beküldők között egy több mint 30 ezer forint értékű okosórát ajánlottunk kisorsolásra.

okosora_1



A Formula Smartwatch egy csuklón hordható komplett Android 4.4 operációs rendszerrel telepített okostelefon, azaz nem szükséges telefonhoz csatlakozni, hiszen egy internethozzáféréssel rendelkező SIM-kártya behelyezése után minden funkció azonnal elérhetővé válik, netezz, facebookozz, e-mailezz és SMS-ezz a csuklódon!

Számos kiváló fotó érkezett Facebook-oldalunkra, a mai napon pedig kisorsoltuk a nyertest. A szerencse ezúttal

Csige Lajos

olvasónknak kedvezett, aki az alább látható képet küldte be szerkesztőségünknek. A nyertessel hamarosan Facebook-üzenetben vesszük fel a kapcsolatot. Gratulálunk!

karacsony-csige-lajos

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: