Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

Nemzetközi hírek

Vettel a Formula-E-t kritizálja

Sebastian Vettel nem beszélt pozitívan az egyre népszerűbb elektromos szériáról. A német felsorolt néhány érvet, amiért valószínűleg ő sosem fog a Formula-E-ben szerepelni.

részletek

Nézd élőben a TOP50 gáláját!

Szombaton átvehetik megérdemelt trófeáikat Magyarország legjobb autóversenyzői, a gálán pedig egy F1-es futamgyőztes is megjelenik. A díjátadót élőben követhetik olvasóink.

részletek

Marquezt nem érdeklik a rekordok

A Repsol Honda világbajnoka saját bevallása szerint nem törődik a számokkal és azzal, hogy kiket érhet utol a közeljövőben az örökranglistákon, egyszerűen csak szeretné élvezni, a versenyzést.

részletek

Hivatalos: Világkupa lesz a WTCC-ből

A Motorsport Világtanácsának szerdai ülése megerősítette az egy ideje már köztudatban levő pletykát: TCR-szabályok jönnek a WTCC-be, amely elveszti világbajnokság státuszát.

részletek

Piquet Jr. elküldte a fenébe a halo pártolóit

A Formula-E pilótái szerencsésnek érzik magukat amiatt, hogy e sorozatban még nem jelent közvetlen fenyegetést a fejvédőelem bevezetése, ám mikor bedobtuk a témát a versenyzők közé, rögtön ráharaptak.

részletek

Ambiciózus tervvel készül a Zengő

Jövőre alapjaiban változik meg a WTCC helyzete: olcsóbbá válnak a versenyautók, ami kiváló lehetőséget ad a kisebb csapatok kibontakozására. Zengő Zoltán „magyar” autóval vágna bele a következő évbe.

részletek

Nagy falat a Formula-E a Le Mans-győzteseknek

Az új szezonban olyan, komoly nemzetközi sikerekkel rendelkező pilóták debütáltak a Formula-E-ben, mint Andre Lotterer és Neel Jani, ám az első versenyükön még alig értették, mi zajlik a pályán.

részletek

Az ilyen szezon elfogadhatatlan Lorenzótól

Főmérnöke szerint ugyan összességében pozitív a 2017-es esztendő mérlege a spanyolnak, de azt ő is tudja, hogy ha jövőre ugyanazokkal a problémákkal szembesülnek, mint idén, már nem lesz kifogásul.

részletek

Így látja a Toyota a kezdő WRC-szezont

A Toyota 18 év kihagyás után idén tért vissza a Rali-vb-re, a Yaris WRC versenygép pedig sikerrel állt helyt debütáló évében...

részletek

Sajtó: Névváltás, három futam a WTCC-ben

Hivatalos álláspont a héten érkezhet a túraautó-világbajnokság jövőjéről, sajtóértesülések szerint azonban megszületett az egyezség a TCR-rel, amely a következő két évre szól.

részletek

Egy idei döntését bánta meg Michelisz

Egyelőre a csalódottság uralja Michelisz Norbert érzéseit, aki indexes rovatában beszélt a katari műszaki hiba okáról, valamint összegezte elmúlt szezonját, amely során egyetlen dolgot tenne másként.

részletek

WTCC: Egyik hondásnak sincs szerződése

A Honda nem döntött még szerepvállalásáról a bizonytalan jövőjű szériában, ennek megfelelően pedig pilótáikat, Micheliszt, Monteirót és Guerrierit is várakoztatják. A M1RA is szerepel az egyenletben.

részletek
Olvastad már?