Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 28. kedd

Nemzetközi hírek

Legalább nyolcan esélyesek a győzelemre

A „Doktor” szerint idén is rendkívül magas színvonalú és kiegyenlített versenyeket láthatunk a MotoGP-ben – ahhoz azonban, hogy ő is esélyes legyen Katarban, előbb a top5-be kellene előre lépni...

részletek

Somfai félidőben is vezet Marokkóban

A Tuareg Rali negyedik napját is hiba nélkül vette Somfai Mátyás, így az UNIQA Sandlander Team quadosa továbbra is vezeti az összetettet.

részletek

Ki lesz a MotoGP idei világbajnoka?

Már tényleg csak napok választanak el minket a MotoGP 2017-es szezonjának rajtjától, a Repsol pedig több egykori és jelenlegi motorost megkérdezett arról, kiket várnak év végén az összetett dobogóra.

részletek

Elfogynak a nevelőszériák!

Drámai csökkentés állt be az F1 legfontosabb utánpótlásbázisát jelentő négy nagy európai nevelőszéria mezőnyében: a GP3 például a kezdeti 30-ról 20 autó alá csökkenhet…

részletek

Somfai jól vette a királyszakaszt

3-2-1: ezek a nap számai - A Tuareg Rali harmadik napján Somfai Mátyás második lett, összetettben pedig továbbra is az első helyen áll a Dakar-tapasztalattal is rendelkező magyar versenyző.

részletek

DTM – A túraautózás csúcsa?

Az autóversenyzők többsége úgy tartja, hogy mára már a DTM számít a túraautó versenyzés csúcsának, és nem véletlenül: a három nagy német márka küzdelme rendre hoz lenyűgöző futamokat.

részletek

Együtt a BMW, az Audi, a Penske és a Renault

Nem csökken az érdeklődés a Formula–E iránt: a jövőre érkező, teljes futamot teljesítő autók erőforrásait legalább kilenc gyártó készíti majd – és még nem is beszéltünk a Mercedes esetleges érkezéséről…

részletek

Gerhard Berger lett a DTM elnöke

Bár korábbi nyilatkozataiban cáfolta, hogy erre készülne, most mégis Gerhard Berger vette át a Német Túraautó Bajnokság irányítótestületének elnöki posztját. Az osztrák új gyártókat, izgalmasabb autókat és versenyformátumot ígér.

részletek

A Citroen idén is veri a Volvót és a Hondát?

A WTCC 2012-es évi világbajnoka, Rob Huff optimistán várja a szezont, miután múlt héten egy kétnapos teszt mind a négy gyakorlásán az első helyen végzett - a Volvo és a Honda lesz a nagy ellenfél.

részletek

A Toyota hitvallásának megtestesülése

A Toyota 2015-ben a TOYOTA GAZOO Racing csapatban egyesítette motorsport-tevékenységeit, és az autóversenyzésben szerzett tapasztalatokat azóta is arra használja, hogy egyre jobb autókat alkosson.

részletek

A versenyzők döntenek a katari esős futamról

Bár Franco Uncini és Loris Capirossi pozitív visszajelzést adott az éjszakai vizes pálya fényviszonyairól, Mike Webb kijelentette: csak akkor fognak esőben versenyezni, ha a pilóták rábólintanak.

részletek

Montoya már várja az Indy 500-at

Juan Pablo Montoya igencsak elfoglalt lesz májusban idén. Ugyan teljes éves szerződése idén nincs, de májusban Indianapolisban két eseményen is rajthoz fog állni a Penske színeiben.

részletek
Olvastad már?