Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Nemzetközi hírek

Így készül versenyezni Billy Monger

Az áprilisban mindkét lábát elveszítő pilóta egy hete bejelentette, hogy ősszel visszatér a versenyzéshez, de eltökélt célja, hogy néhány éven belül ott legyen a Le Mans-i 24 órás rajtjánál.

részletek

Micheliszé a pole Monteiro hazájában

Michelisz Norbert idei második rajtelsőségét szerezte a WTCC-ben, ráadásul az egész nap vele azonos szinten teljesítő Tiago Monteiro az időmérő legvégén hibázott, így két autó is lesz a Honda-csapattársak között a rajtrácson.

részletek

Zarco először a pole-ban, Vinales 11.

A Tech3 Yamaha újonca bizonyult a leggyorsabbnak a vizes pályán rendezett asseni kvalifikáción, maga mögé utasítva a Marquezt és Petruccit. Rossi negyedik, a vb-éllovas Vinales a tízbe sem fért be.

részletek

WTCC: Michelisz-Huff csata az élen

A délelőtti szabadedzést a Honda magyar pilótája zárta a legjobb idővel Vila Realban, majd délután második lett - a tűzoltónak ütköző Coronel nagyon hamar befejezte ezt a hétvégét.

részletek

Úttorlasz miatt intették le az F2 főversenyét

Balesetek és biztonsági autók rengetege után, amikor végre úgy tűnt, hogy több váratlan eseményt már nem hoz az F2 első bakui versenye, egy a 8-as kanyarban falhoz csapódó autó miatt piros zászlóval kellett véget vetni a körözésnek.

részletek

Exkluzív: Ilyen az élete Adrian Newey fiának

Adrian Newey fia, a 18 éves Harrison már a második évét tölti a Formula-3-ban, és futamról futamra egyre jobb, érettebb versenyzővé válik. A fiatal brit a Hungaroringen mesélt egy keveset az „extra kötelezettségeiről” is.

részletek

Vinales vezetésével két yamahás az élen

A vb-éllovas spanyol volt a leggyorsabb a második asseni edzésen, mögötte azonban nem csapattársa, Rossi lett a második, hanem az újonc Folger, megelőzve a hondás Marquezt és a ducatis Doviziosót.

részletek

A #67-es Ford GT története

A Ford idén is ott volt Le Mansban, hogy megismételje tavalyi legendás sikerét a világ legkeményebb autóversenyén. Az utolsó néhány kör méltó volt a híres #golikehell felszólításhoz...

részletek

Kaotikus kezdés, Petrucci a leggyorsabb

Műszaki hibákkal és esésekkel indult az első asseni edzés, amelyet piros zászlóval is meg kellett szakítani. Végül Petrucci volt a leggyorsabb, a leintés után viszont alatta is elfüstölt a Ducati.

részletek

Egy gyönyörű versenyzői párbeszéd

Az autósport rajongói rengeteg szép pillanatot találhatnak szeretett sportágukban: mindenképpen ezek közé tartozik, amikor a versenyzők a legemberibb oldalukat mutatják ki egymás felé.

részletek

A háttérben készülődik a női Formula-1

Ha minden a tervek szerint alakul, már idén debütálhat a kizárólagosan hölgyversenyzők számára kiírt új széria, amely először a motorsport történetében női világbajnokot hirdetne.

részletek

Nem szenvedhet Assenben a Yamaha

A világbajnoki éllovas spanyol és yamahás kollégája, Valentino Rossi is azzal a szándékkal érkezik Assenben, hogy a balul sikerült barcelonai viadal után újra a közvetlen élmezőnybe kerüljenek.

részletek
Olvastad már?