DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Motor

Marquez és Lorenzo bemutatta a 2019-es Hondát

Szerda délelőtt Madridban tartotta hivatalos csapatbemutatóját a címvédő gárda, amely elsősorban a Repsol-Honda kapcsolat 25. évfordulójának jegyében telt, de természetesen lehullt a lepel Marc Marquez és Jorge Lorenzo idei masinájáról is.

A Ducati múlt pénteki prezentációja után a Repsol Hondán volt a sor, hogy megtartsa szezon előtti hivatalos csapatbemutatóját. A helyszín Madrid volt, a rendezvényt pedig a japán gyártó és az olaj-gázipari vállalat együttműködésének 25. évfordulójára fűzték fel. Ennek részeként nemcsak a jelenlegi két motoros, Marc Marquez és Jorge Lorenzo, hanem a kilencvenes évek második felének álomcsapata, Mick Doohan és Alex Crivillé is jelen volt a színpadon.

Az esemény legfontosabb része természetesen a 2019-es RC213V-k leleplezése volt, a festés azonban szokás szerint nem okozott meglepetést: ahogy azt az elmúlt két és fél évtizedben megszokhattuk, ismét a vörös és narancs színek dominálják a dizájnt. A címvédő és hétszeres világbajnok Marquez mellett először láthattuk repsolos színekben Lorenzót is, aki a néhány nappal ezelőtti műtétje ellenére is megjelent a bemutatón. Íme, néhány fotó a motorról és a bemutatóról:

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: