DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Motor

Szívszorító - Így búcsúzik Haydentől kedvese

Nicky Hayden múlt hétfőn, öt nappal súlyos közúti balesete után vesztette életét – a sors tragédiája, hogy éppen napra pontosan egy évvel ezelőtt kérte meg kedvese kezét, aki most szívszorító üzenettel búcsúzott párjától.

Nicky Hayden május 17-én, Rimini közelében szenvedett súlyos közúti balesetet kerékpározás közben, amelynek következtében több napon keresztül a közeli kórház intenzív osztályán ápolták, ám végül belehalt agyi és mellkasi sérüléseibe. A MotoGP 2006-os világbajnoka éppen napra pontosan egy évvel az incidens előtt, 2016. május 17-én jegyezte el Jackie Marint, aki Instagramján megható üzenettel búcsúzott élete párjától:

hayden-bucsu-2017-01



„A mosolyoddal álmodom. Nemcsak akkor, amikor alszom, hanem mint ébren töltött pillanatomban is. Május 17-ének reggele az egyik legkülönlegesebb pillanat volt az életemben, amire vissza tudok emlékezni. Odafent biztos nagyon figyelték, hogyan töltötted az utolsói óráidat velem, és mennyire mindent megtettél, hogy megmutasd, mennyire szeretsz engem. Sosem felejtem el a búcsúcsókunkat, mielőtt elmentél tekerni egyet.

Nicky, a lelkitársam voltál, és magaddal vitted a szívem, amikor elmentél. Megtarthatod, de amikor újra találkozunk, fogd meg a kezemet is, és kísérj haza. Hiányzol – amíg újra nem találkozunk.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: