DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Motor

Valentino Rossi motokrosszbalesetet szenvedett

Nicky Hayden edzésbalesete után nem jó érzés az újabb hír, hogy a Doktor is edzésbalesetet szenvedett motokrossz-edzése közben. Kórházban ápolják, de szerencsére nem olyan súlyos a helyzet, mint Hayden esetében.

Valentino Rossi balesetet szenvedett saját edzése közben az olaszországi Cross Club Cavallarában, Mondavióban csütörtökön. A Movistar Yamaha közleményben tudatta, hogy a 38 éves motorost a helyi kórházba szállították.

Valentino Rossi sérüléseit kórházban ápolják


Rossi hasi és mellkasi sérüléseket szenvedett, de törést nem állapítottak meg nála és súlyos sérülése sincs. Annyira viszont nem volt könnyed baleset, hogy a kórházból ki is engedték volna, így a kilencszeres világbajnok nem mehetett még haza.

A pénteki nap során további vizsgálatoknak vetik alá, vélhetően kora délután már több információ áll rendelkezésre. Mostanában nem jó ómen Olaszországban edzeni két futam között, Nicky Hayden szintén Olaszországban szenvedett balesetet bő egy hete kerékpáredzés közben, ám az ő sérülései nagyon súlyosak voltak, hétfőn a 2006-os MotoGP világbajnok a kórházban elhunyt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: