DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Motor

Botrány, lesifotósok próbáltak bejutni Hayden kórtermébe

Nicky Hayden rendkívül súlyos balesetet szenvedett szerdán Olaszországban, kritikus állapotban fekszik egy cesenai klinikán. Szombaton botrányos jelenetek játszódtak le, lesifotósok próbáltak bejutni Haydenhez.

Miután biciklizés közben elütötte egy autó Nicky Haydent még a hét közepén, súlyos fejsérülésekkel szállították egy olasz klinikára, ahol megállapították, hogy komoly agysérülést szenvedett az amerikai MotoGP világbajnok, aki azóta is rendkívül kritikus állapotban van, gépek tartják életben. A helyszínen van vele menyasszonya, Jackie, édesanyja, Rose és testvére, Tommy is.

A paparazzók azonban természetesen itt is megjelentek, megpróbáltak bejutni az intenzív osztályra, hogy exkluzív fényképeket készíthessenek az öntudatlanul, kómában fekvő Nicky Haydenről, hogy utána aranyáron eladják a fotókat a sajtónak. A szituáció kísértetiesen hasonlít Michael Schumacher esetéhez, akivel a Grenoble-i kórházban esett meg hasonló, miután síbalesetét követően ott ápolták.

Haydent még ilyen állapotban sem hagyják békén


Szerencsére Schumacher esetében sem sikerült végül és most sem, nem jutottak be a kórterembe. A helyi rendőrség a katonaság segítségét kérte, így a kórház területét és közvetlen környezetét szigorú zár alá vették. A helyzettel az a gond, hogy így sajnos a valódi motorsport-rajongók sem mehetnek az épület közelébe se, akik a helyszínen szorítanának a motoros felépüléséért és ecsetelnék jókívánságaikat a családnak.

Lesifotósok voltak, vannak, lesznek, sajnos számukra az emberi méltóság mit sem ér, csak a pénz, amit a ritka fényképekért kaphatnának.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: