DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Motor

Itt élőben nézheted a Katari Nagydíj eseményeit!

Az első szabadedzésekkel már el is indult a gyorsasági-motoros világbajnokság 2015-ös szezonja. Összegyűjtöttünk néhány oldalt, ahol egész hétvégén élőben nyomon lehet majd követni az eseményeket.

Magyarországon az előző évekhez hasonlóan idén is a DigiSport csatornái közvetítik a gyorsasági motoros világbajnokság eseményeit. Mivel azonban nem csak a MotoGP tartozik a műsorszolgáltató profiljába, és más irányú kötelezettségeik is vannak (ahogy minden más, a sportközvetítések jogai is kemény feltételekhez vannak kötve), előfordulhat, hogy a sorozatnak nem minden eseménye kerül élő egyenes adásban a képernyőkre. Ez a helyzet például a mostani, katari szezonnyitó hétvége esetén is a csütörtöki és a pénteki szabadedzésekkel, amelyek más sportágak eseményei miatt ezúttal nem kerülnek adásba.



Éppen ezért összegyűjtöttünk egy csokorra való linket, ahol elméletileg mindhárom géposztály összes szabadedzése, kvalifikációja, bemelegítése és versenye élőben követhető lesz. Ezeket az oldalakat érdemes az egész szezonra eltárolni, hiszen ezeken a korábbi években szerzett tapasztalataink szerint szinte biztos, hogy az összes nagydíjhétvége teljes terjedelemben követhető lesz, illetve gyakran további versenysorozatok eseményei – például a Superbike világbajnokság Superpole edzései és futamai – is nézhetők.

LINK1

LINK2

LINK3

LINK4

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: