Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Motor hírek

Lorenzo mosolyogva próbálta ki a Ducatit

A Yamahától távozó ötszörös világbajnok spanyol motoros úgy érzi, ugyan vannak gyengeségei a bolognaiak gépének, azokon javítva és az erősségeikre építve jó eredményeket érhetnek el közösen.

részletek

Rossi a Moto3-as rajtok közben kémkedik

A kilencszeres világbajnok hosszú évek óta megnézi a legkisebb géposztály futamainak első pillanatait – az olasz motoros most lerántotta a leplet arról, mi az oka ennek a rituálénak.

részletek

Nem kell változtatni Lorenzo stílusán

A spanyol saját bevallása szerint tudta, hogy gyorsan fog alkalmazkodni a bolognaiak versenygépéhez, s a valenciai teszt tapasztalatai alapján úgy érzi, nem kell radikálisan változtatnia.

részletek

Mikor és hol rendezik a MotoGP tesztjeit?

Bár a katari szezonnyitóig még bő két és fél hónap van hátra, addig már nem kell ilyen sokat várnunk, hogy újra a versenypályán láthassuk a motorokat: íme, a gyorsasági motoros vb tesztprogramja.

részletek

Remek a légkör Lorenzo távozása után

Valentino Rossi legközelebbi barátja, Uccio Salucci szerint enyhült a feszültség a Yamaha bokszán belül, amióta a spanyol rivális átigazolt a Ducatihoz...

részletek

„Az F1 és a MotoGP tanulhatna egymástól”

Jorge Lorenzo szerint jelenleg a MotoGP nyújtja a legjobb szórakozást a motorsportok közül, a száguldó cirkuszban azonban sokkal profibb a környezet, ami a pilóták dolgát is megkönnyíti.

részletek

Ejtették a vádakat Rossi ügyében

Még a valenciai szezonzárón történt incidens miatt jelentették fel a yamahást, ám miután a sértett fél nem írta le pontosan, mit kifogásolt a viselkedésében, a bíróság megszüntette az eljárást.

részletek

MotoGP: Ki szenvedte el a legtöbb bukást?

2016-ban rekordszámú esést láthattunk a gyorsasági motoros világbajnokságon, amely főként a MotoGP-s balesetek számának növekedésének volt köszönhető. Melyik versenyző gyűjtötte be a legtöbb bukást?

részletek

„A Ducati a motorversenyzés Ferrarija”

Elragadtatással beszélt új csapatáról a gyorsasági motoros vb ötszörös világbajnoka, Jorge Lorenzo, aki azt is elárulta, miért lenne különleges számára, ha a bolognai gyártóval is felérne a csúcsra.

részletek

Lorenzo: Aranykorát éli a MotoGP

A spanyol szerint a gyorsasági motoros vb királykategóriája túljutott a néhány évvel korábbi krízisen, amelyet a mezőny növekvő létszáma mellett az idén látott rekordszámú futamgyőztes is bizonyít.

részletek

Iannone válaszolt az ex-csapattársnak

Nem épp baráti viszonyban váltak el egymástól a Ducati gyári versenyzői: Andrea Dovizioso tiszteletlennek nevezte a Suzukihoz távozó ex-kollégáját. Andrea Iannone most reagált honfitársa szavaira.

részletek

Izgalmasabb lett idén a MotoGP?

A rekordot jelentő kilenc futamgyőztest hozó 2016-os szezon után aligha lehet okunk a panaszra, mégis van egy mutató, amely alapján úgy tűnik, idén simábban alakultak a futamok, mint egy éve.

részletek
Olvastad már?