Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 24. vasárnap

Motor hírek

Izgalmas végjáték várható a MotoGP-ben

Marc Marquez idei negyedik sikerével utolérte Andrea Doviziosót az összetettben, de vajon minek köszönhetően első a spanyol, s mi a helyzet mögöttük?

részletek

Eldőlt, ki helyettesíti Rossit Aragónban

Ahogy az várható volt, a Movistar Yamaha hétfőn hivatalos közleményben nevezte meg azt a versenyzőt, aki a szűk két hét múlva esedékes spanyol versenyen felülhet a hiányzó „Doktor” versenygépére.

részletek

Ezért úszott el Rossinak a világbajnokság?

Valentino Rossi lábtörést szenvedett éppen hazai nagydíja előtt, többhetes kényszerpihenője miatt pedig gyakorlatilag véget értek világbajnoki esélyei. A korábbi években a sérülés miatti kihagyás ugyanezt jelentette.

részletek

Marquez a végén vette el a győzelmet

A verseny elején Jorge Lorenzo, a spanyol kiesése után pedig sokáig Danilo Petrucci vezetett, ám végül a címvédő örülhetett az elsőségnek, miután a legvégén megelőzte az olaszt. Andrea Dovizioso harmadik lett, így pontegyenlőség alakult ki a vb-tabella élén!

részletek

Vinalesé a pole, Dovizioso a második

Izgalmas hármas csatát hozott az időmérő időmérője, amelynek végén a spanyol bő három hónap elteltével szerzett ismét rajtelsőségét a Yamahának. A vb-éllovas lett a második, a címvédő a végén bukott.

részletek

Marquez a végén javította meg Petrucci idejét

Egészen az utolsó percekig várni kellett arra, hogy a versenyzők jobb köridőket érjenek el, mint a pénteki edzéseken. Végül a címvédő bizonyult a leggyorsabbnak Vinales és Petrucci előtt.

részletek

Petrucci öt ezreddel Vinales előtt

Sokáig a délelőtti leggyorsabb címvédő vezette a második edzést is, a fináléban azonban csak elcsúszott, így az elsőséget a Pramac Ducatin ülő olasz húzta be a yamahás spanyol és Dovizioso előtt.

részletek

Marquez kezdett a legjobban a Ducatik előtt

A világbajnoki címvédő elsőségéhez nem férhetett kétség a San Marinó-i Nagydíj nyitó edzésén, mögötte azonban a szabadkártyás Pirro lett a második. az összetettben vezető Dovizioso pedig a harmadik.

részletek

Rossi a sérülésről és a visszatérésről

A múlt héten lábtörést szenvedő olasz versenyző a MotoGP hivatalos honlapjának beszélt először arról, pontosan hogyan sérült meg és előreláthatólag melyik versenyen térhet vissza a mezőnybe.

részletek

Miért problémás F1-es pályákon motorozni?

A másfél héttel ezelőtti silverstone-i verseny során több motoros is panaszkodott az aszfalt állapotára: úgy tűnik, az idei évre sokkal rosszabbá vált a helyzet azokon a helyszíneken, ahol a F1 járt.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Ugyan F1-es futamot nem rendeznek az előttünk álló hétvégén, így is izgalmas sorozatok várnak ránk, amelyekből ráadásul jó párat a tv is közvetít majd - mutatjuk!

részletek

Kiderült mi Dovizioso idei sikereinek titka

A Pramac Racingnél honfitársához hasonlóan egy Ducatival versenyző olasz szerint mindketten hasonlóan motoroznak, a vb-éllovas viszont sokkal finomabban bánik a gázzal.

részletek
Olvastad már?