Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 24. kedd

Motor hírek

Legfőbb erősségét veszítette el Lorenzo

Az ötszörös világbajnok mindig híres volt a kiváló rajtjairól, ám a GP18-as Desmosedicivel eltűnt az előnye a többiekkel szemben. A spanyol motoros beszélt katari fékhibájáról is.

részletek

Rea nem akar töltelék lenni a MotoGP-ben

Jonathan Rea menedzsere sokkal elfoglaltabb idén, mint korábban bármikor, ugyanakkor a háromszoros Superbike-világbajnok egyre kevésbé tartja valószínűnek, hogy szériát váltson és a MotoGP-ben folytassa a pályafutását.

részletek

Rossi az elektronikát okolja a lemaradásért

Az olasz motoros szerint ezen a téren jár előrébb a Honda és a Ducati, de úgy érzi, a Yamaha felismerte a hibát. A „Doktor” reméli, hogy a problémák ellenére lehet esélyük a vb-címre idén.

részletek

Rossi: Miért mennek a többiek ilyen lassan?

Valentino Rossi már a tizenkilencedik szezonját tapossa a motorversenyzés királykategóriájában. Visszaemlékezett tizennyolc évvel ezelőtti debütálására, amikor is túlságosan elbízta magát.

részletek

Kakuszi Ádám célba veszi az élmezőnyt

A H-Moto Team fiatal tehetsége rengeteget fejlődött az ADAC Junior Cup hivatalos misanói tesztjén.

részletek

Miért Syahrint ültették Folger helyére?

A Tech3 Yamaha csapatmenedzsere saját bevallása szerint is rizikós döntést hozott a maláj motoros leigazolásával, ám a szakember szeret kockázatot vállalni, és úgy érzi, bejött a lépés.

részletek

Rossi: Senki sem tudja, mi lesz Argentínában

A Katarban dobogóra álló olasz szerint idén is pályáról pályára változhatnak az erőviszonyok a MotoGP-ben: mindez főként attól függhet, ki hogyan alkalmazkodik a Michelin abroncsaihoz.

részletek

Rossi dönt a Yamaha új szatellit csapatáról?

Jelenleg három csapatnak is van esélye arra, hogy a KTM-ekre váltó Tech3 helyét átvegye és a Yamaha új szatellit alakulata legyen a MotoGP-ben, a befutó személyét illetően pedig Rossi is dönthet.

részletek

Mit tudtunk meg a Katari Nagydíjon?

Ugyan még csak egy verseny telt el a 2018-as MotoGP-szezonban, mégis van miről beszélnünk közvetlenül a katari futam után. Szoros befutó, három gyártó motorosai az első három helye...

részletek

Marquez sem bírt Doviziosóval Katarban

Bár a rajtja nem sikerült a legjobban, az olasz versenyző apránként levadászta ellenfelét, a befutónál pedig repsolos ellenfele támadását is visszaverte, így végre megnyerte a szezonnyitót.

részletek

Pályacsúccsal Zarcóé a katari pole!

Félelmetes véghajrát láthattunk a katari versenypályán a szombati időmérő edzésen, a pole-pozíciót a Tech3 Yamahával Johann Zarco húzta be, megelőzve Marc Marquezt és Danilo Petruccit. A szabadedzéseken remeklő Andrea Dovizioso csak az ötödik, Valentino Rossi pedig csak a nyolcadik helyen végzett.

részletek

Elmaradt a tűzijáték, Dovizioso vezet

Ahogy arra számítani lehetett, a hőség és az erős szél miatt szinte senki sem javított a pénteki eredményén, így az előző nap végén kialakult sorrend alapján jutottak be a versenyzők a katari kvalifikáció második szakaszába.

részletek
Olvastad már?