Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 22. hétfő

Motor hírek

Mi motiválhat egy négyszeres világbajnokot?

A Repsol Honda spanyoljának egyelőre nincs szüksége extra ösztönzésre: a legjobb gyártó színeiben versenyezve is folyamatosan fejlődni és tanulni akar.

részletek

Miért igazán különleges Marquez?

A Repsol Honda távozó csapatfőnöke elsősorban nem is a pályán mutatott teljesítményéért csodálja az immár hatszoros világbajnok spanyol motorost.

részletek

Csak szélsőséges volt a Yamaha éve

Összességében így értékelt a gyári alakulat vezetője, Lin Jarvis, aki szerint hiába nyújtottak olykor kiváló teljesítményt, a szezon jelentős része az alacsony tapadási problémák megoldásával telt el.

részletek

Rossi: Még egy jó tíz év van a karrieremben

Persze nem a MotoGP-ben: bár az olasz „fél” a visszavonulástól, úgy érzi, a királykategóriából való távozás után még sokáig indulhat különböző autóversenyeken, például raliban vagy Le Mans-ban.

részletek

Marquezt nem érdeklik a rekordok

A Repsol Honda világbajnoka saját bevallása szerint nem törődik a számokkal és azzal, hogy kiket érhet utol a közeljövőben az örökranglistákon, egyszerűen csak szeretné élvezni, a versenyzést.

részletek

Az ilyen szezon elfogadhatatlan Lorenzótól

Főmérnöke szerint ugyan összességében pozitív a 2017-es esztendő mérlege a spanyolnak, de azt ő is tudja, hogy ha jövőre ugyanazokkal a problémákkal szembesülnek, mint idén, már nem lesz kifogásul.

részletek

Rossi: A 2016-os verzióra fog épülni a motor

Ezt a Yamaha ezen a héten tartott sepangi privát tesztjét követően egy rádióműsorban erősítette meg a „Doktor”, aki arról is beszélt, hol és miért csúszott félre az idei váz fejlesztése.

részletek

Doviziosónak maradnia kellene?

Magasztalják Andrea Dovizioso idei évét a Honda és a Yamaha csapatvezetői, viszont egyelőre nem tervezik leszerződtetni a bajnoki második olaszt saját alakulatukhoz.

részletek

A Yamaha tesztjével zárult a 2017-es év

Míg a csapatok nagy része a múlt héten Jerezben gyakorolt, a hangvillások úgy döntöttek, a média figyelmétől távol, Malajziában folytatják a különböző vázverziók és motorblokkok próbálgatását.

részletek

Megdönti-e Marquez Agostini rekordjait?

A 15-szörös világbajnok és 122-szeres futamgyőztes olasz legenda szerint erre készül a repsolos, és szeretne ott lenni, amikor a még mindig csak 24 éves spanyol felülmúlja az eredményeit.

részletek

Halálos baleset történt Makaóban

A brit Daniel Hegarty a világ egyik legveszélyesebb motorversenyének tartott Makaói Nagydíjon elszenvedett balesetének következtében hunyt el.

részletek

A világbajnok elsőségével zárult a teszt

Marc Marquez gyakorlatilag az egész szerdai napot az első helyen töltötte, még Maverick Vinales keddi idejét is megjavította. Dani Pedrosa révén kettős sikernek örülhetett a Repsol Honda.

részletek
Olvastad már?