Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 29. szerda

Motor hírek

Rossi aggódik a tempó hiánya miatt

Miközben csapattársa az összes előszezoni tesztet megnyerte, az olasz számára inkább a szenvedésről szólt a felkészülési időszak: a kilencszeres világbajnok elismeri, késésben vannak...

részletek

Három bukás után is bizakodó Marquez

A címvédő háromszoros MotoGP-bajnok spanyol Marc Marquez minden bizonnyal szeretné elfelejteni az előszezoni tesztek utolsó felvonását, miután háromszor is bukott a Repsol Hondával.

részletek

Vinales a katari tesztet is behúzta

Valencia, Sepang és Phillip Island után Dohában sem talált legyőzőre a Yamaha új szerzeménye, aki így hibátlan mérleggel zárta a felkészülési időszakot. Marquez viszont háromszor is eldobta a vasat.

részletek

Vinales vezetésével három Yamaha az élen

A korábbi teszteken rendre leggyorsabb Maverick Vinales érte el a legjobb köridőt a MotoGP katari tesztjének második napján, megelőzve csapattársát, Valentino Rossit és az újonc Jonas Folgert.

részletek

Katar: Dovizioso az élre repítette a Ducatit

Az olasz kezdte legjobban a MotoGP utolsó előszezoni tesztjét, maga mögé utasítva az eddigi teszteken leggyorsabb Vinalest, valamint Crutchlow-t. Marquez motorján bemutatkozott a Honda új burkolata.

részletek

Lehetetlen, hogy a MotoGP visszatérjen Spába

Noha néhány hete felmerült, hogy a legendás belga helyszín újra bekerülne a világbajnokság vérkeringésébe, a Dorna elnöke gyakorlatilag kizárta ennek lehetőségét.

részletek

A MotoGP legmenőbb csapatbemutatója

Az új szponzor miatt immár Reale Avintia Racing névre hallgató alakulat az andorrai hegyekben prezentálta Hector Barbera és Loris Baz 2017-es versenygépét – amelyet egy helikopter szállított...

részletek

„Lorenzo ne gondolkodjon sokat a Ducatin”

Iannone szerint a spanyolnak nem kellene túl sokat gondolkoznia azon, hogyan tudná kihozni a maximumot a Ducatiból. Az olasz úgy véli, minél előbb rá kell érezni a motor által igényelt stílusra.

részletek

Espargaro őszintén beszélt kirúgásáról

Az immár a Gresini Apriliát erősítő spanyol motoros elfogadja, hogy tavaly nem volt elég versenyképes, ezért leigazolták a helyére Andrea Iannonét – ennek tálalásával azonban nagyon nem ért egyet.

részletek

Az idei Gresini Aprilia is bemutatkozott

A gyári csapatok közül utolsóként a noale-i márkán volt a sor, hogy végre megtartsa hivatalos csapatbemutatóját, amelyen két új pilótájuk, Aleix Espargaro és Sam Lowes prezentálták az RS-GP 2017-et.

részletek

A győzelem elérhetetlen a Ducatinak

A Yamahától a Ducatitól igazoló spanyol szerint további körökre és kilométerekre van szüksége ahhoz, hogy kiismerje a Desmosedici GP17-et és megértse, hogyan tudna gyorsabban motorozni a kanyarokban.

részletek

Szabadon fejleszthetők a „belső szárnyak”

A MotoGP technikai igazgatója megerősítette: a megszorítások csak a motor burkolatát és a külső aerodinamikai elemeket érintik, így a gyártók új megoldásaikat az idény közben is módosíthatják.

részletek
Olvastad már?