Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

Motor hírek

Újabb közleményt adtak ki Haydenről

A cesenai Bufalini Kórház vasárnap újabb közleményben ismertette a nyilvánossággal a szerdán kerékpáros balesetet szenvedő motoros állapotát

részletek

Lesifotósok akartak bejutni Haydenhez

Nicky Hayden rendkívül súlyos balesetet szenvedett szerdán Olaszországban, kritikus állapotban fekszik egy cesenai klinikán. Szombaton botrányos jelenetek játszódtak le, lesifotósok próbáltak bejutni Haydenhez.

részletek

Vinales vezetésével hármas Yamaha-siker

A hangvillások dominanciáját hozta a MotoGP Francia Nagydíjának kvalifikációja: a fiatal spanyol második rajtelsőségét szerezte, míg mellé a vb-éllovas Rossi és a helyi hős Zarco állhat majd fel.

részletek

Reddingé az őrült edzés, a KTM-ek a Q2-ben

A szezon talán legőrültebb öt percét hozta a MotoGP harmadik Le Mans-i tréningje, amelyen az dőmérő második szakaszába jutásért küzdöttek a versenyzők. Végül a Pramac Racing britje volt a leggyorsabb.

részletek

Péntek esti információk Hayden állapotáról

Nicky Hayden súlyos biciklibalesetet szenvedett Olaszországban, a legfrissebb információk is aggasztóak az amerikai motorosról. Félő, hogy hasonlóan járt, mint Michael Schumacher.

részletek

Dovizioso volt a leggyorsabb az esőben

Sokáig Scott Redding, majd Danilo Petrucci vezette a vizes pályán rendezett második franciaországi edzést, a végén azonban mégis a Ducati gyári motorosa bizonyult a leggyorsabbnak Marc Marquez előtt.

részletek

Miller uralta a száradó pályát Le Mans-ban

Eleinte még nedves, a végén azonban már szinte teljesen száraz aszfalton kellett körözniük a MotoGP szereplőinek a Francia Nagydíj első edzésén, amelyen a Marc VDS ausztrálja bizonyult a legjobbnak.

részletek

„Túl sok a felelőtlen autós az utakon”

A MotoGP világát egyként rázta meg Nicky Hayden közúti balesete - amíg az amerikai motoros továbbra is mesterséges kómában fekszik a cesenai kórházban, egykori riválisai a biztonságosabb közlekedésért szólaltak fel.

részletek

H-Moto Team: Újabb pontszerzés a cél!

A 220 Volt H-Moto Team két ifjú motorosa, Kakuszi Ádám és Somosi Alexander a hétvégén folytatja szereplését az egyik legerősebb nemzetközi utánpótlás sorozatban, a német ADAC Junior Cup-ban.

részletek

Nicky Hayden súlyos agysérülést szenvedett

A 35 éves motoros állapota a hírek szerint továbbra is kritikus a szerdán, Olaszországban elszenvedett kerékpáros balesete után.

részletek

Rossi: „Gyerünk, Nicky, veled vagyunk!”

A kilencszeres világbajnok a Facebookon reagált korábbi ellenfele balesetére, amely során súlyos mellkasi és fejsérüléseket szenvedett az amerikai.

részletek

Hayden mesterséges kómában

Egy amerikai motoros lap állítása szerint műtétje után mesterséges kómába helyezték 2006 MotoGP-bajnokát, akiről rövidesen újabb információkat adnak ki – egyedül ő sérült meg a balesetben.

részletek
Olvastad már?