Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 26. vasárnap

Motor hírek

Így szabályosak a Yamaha rejtett szárnyai

Az előttünk álló 2017-es évad legfontosabb változása, hogy betiltották a kiálló aerodinamikai elemek használatát, így a gyártóknak alternatív megoldáshoz kell folyamodniuk...

részletek

Gyutai Adrián visszatért a H-Moto csapatához

Szinte minden új lesz az idei szezonban Gyutai Adrián számára. A 26 éves motoros ugyanis 2017-ben a német nyílt nemzetközi bajnokságban indul és visszatér régi csapatához is.

részletek

Festmény vagy fotó? El tudod dönteni?

Egyedülálló kiállítás nyílt a spanyolországi Cevera település Regionális Múzemában ahol a Repsol MotoGP-fotósának képeiről készített festményeket lehet megtekinteni február 26-ig.

részletek

Újabb bajnokok a MotoGP Legendák között

1981 és 2000 királykategóriás összetett győztesét éri ez a megtiszteltetés majd az Amerikai és az Olasz Nagydíjon – nekik köszönhetően immár 26 fősre fog bővülni ez az illusztris társaság.

részletek

Vinales: Még gyorsabb lehettem volna

A Suzukitól a Yamahához átigazoló spanyol Valenciához hasonlóan Sepangban is a leggyorsabbnak bizonyult: saját magát is meglepte, milyen gyorsan alkalmazkodott az új motorhoz.

részletek

Stoner: Szárnyak nélkül is erős lesz a Ducati

A bolognaiak tesztpilótájaként tevékenykedő ausztrál, aki Sepangban az első nap leggyorsabbja lett, úgy érzi, az aerodinamikai elemek betiltása ellenére is jó eredményeket érhetnek el a 2017-es szezonban.

részletek

Rossi nagyon szoros csatára számít idén

A sepangi tesztet az összesített lista hatodik helyén záró olasz motoros elégedett a Yamaha fejlesztéseivel, ugyanakkor úgy érzi, a kiélezett eredmények egy rendkívül izgalmas idényt vetítenek előre.

részletek

Gyári Suzukival versenyez idén Bódis Ricsi

A tavalyi sikeres szezon után eddigi pályafutása legnagyobb lehetősége előtt áll Bódis Ricsi. A 220 Volt H-Moto Team motorosa ugyanis 2017-ben a német IDM Superbike kategóriájában áll rajthoz.

részletek

Vinales a sepangi tesztet is az élen zárta

Az utolsó, harmadik nap közel ideális körülmények biztosított a MotoGP szereplői számára, ennek megfelelően a már Valenciában is remeklő yamahás a hét leggyorsabb idejével végzett az első helyen.

részletek

Iannone a leggyorsabb a csonka tesztnapon

Kedden folytatódott a felkészülés a MotoGP malajziai tesztjén, ám a sokáig nedves pálya miatt csak délután tudtak érdemi munkát végezni a csapatok. A legjobb időt a suzukis Andrea Iannone érte el.

részletek

Sepang: Stoner és a Ducati kezdett az élen

A bolognai gyártó tesztpilótájaként jelenlévő ausztrál elsőségével ért véget az év első tesztjének első felvonása. A kétszeres világbajnokot Andrea Dovizioso és Maverick Vinales követte a sorban.

részletek

Gibernau tanácsadó lesz Pedrosa mellett

Futólag már tavaly is felmerült ennek lehetősége, ám most az ex-versenyző a sajtónak megerősítette: hasonló pozíciót fog betölteni a repsolos mellett, mint Luca Cadalora Valentino Rossi oldalán.

részletek
Olvastad már?