Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 26. szerda

Motor hírek

Vinales: Mintha nulláról kezdenénk

A spanyol versenyző összességében csalódott a szezon első felével: úgy érzi, az utóbbi versenyeken túl sok pontot veszítettek, ezért a nyári szünetben keményen kell dolgozniuk, hogy visszatérjenek az élre.

részletek

"Marquez csak játszik az ellenfeleivel"

Az LCR motorosa, Cal Crutchlow szerint Marquez a legerősebb versenyző a bajnokságban, s a szezon végén ő fogja megszerezni a vb-címet. A brit úgy véli, spanyol márkatársa olyat tud a kanyarokban, amit a többi hondás nem.

részletek

Marquez és Rossi Hamiltonról és Vettelről

A MotoGP jelenlegi két legnagyobb sztárját is megkérdezték a Bakuban történt Vettel és Hamilton közti ütközésről. Rossi kifejezetten kedvelte, amit látott.

részletek

Ismét új listavezető, négyen tíz ponton belül

Marc Marquez sorozatban szerzett nyolcadik sachsenringi győzelmével a negyedik helyről egészen az elsőig ugrott előre az összetettben, amely még soha nem volt ilyen szoros a szezon felénél.

részletek

Marquez nyolcadszor, Folger a nap hőse

Továbbra sincs ellenfele a Repsol spanyoljának Németországban, aki újabb sikerével a vb-tabella élére ugrott. Pedig a Tech3 újonca sokáig kergette őt, a dobogó alsó fokára pedig Pedrosa állhatott fel.

részletek

Marquez varázsolt, ismét a pole-ban

Sorozatban nyolcadszor indulhat az első rajtkockából a Német Nagydíjon a spanyol versenyző, nincs ellenfele ezen a pályán - Rossi csak a kilencedik helyről indulhat.

részletek

Marquez az élen, Rossi motorja ismét megállt

A Repsol világbajnoka érte el a legjobb időeredményt a mozgalmas harmadik edzésen, megelőzve Vinalest és Folgert. Rossi annak ellenére lett hatodik, hogy a tréning elején ismét leállt alatta a Yamaha.

részletek

Barbera a Repsol Hondák előtt az esőben

Hol elállt, hol felerősödött az eső a Német GP második gyakorlásán, amelyen végül az Avintia spanyolja zárt az élen Marquez és Pedrosa előtt. Dovizioso hetedik, a Yamahák a bőven a top10-en kívül.

részletek

Dovizioso 38 ezreddel Vinales előtt

A világbajnoki pontverseny új éllovasa bizonyult a leggyorsabbnak az új aszfalt és új gumi miatt tíz perccel meghosszabbított első szabadedzésen, megelőzve yamahás ellenfelét és Dani Pedrosát.

részletek

Mit vásárolt első fizetéséből Rossi?

A Sachsenringen is folytatódott a hagyomány, hogy a csütörtöki sajtótájékoztató végén a rajongók által a közösségi oldalakon feltett kérdésekre kellett válaszolniuk a jelenlévő motorosoknak...

részletek

Rossiék előtt bizonyíthat két magyar fiatal

Somosi Alexander és Kakuszi Ádám újabb pontszerzéssel folytatná szereplését az ADAC Junior Cup következő versenyhétvégéjén, míg az utánpótlás reménységei ezúttal Kakucson szállnak motorra.

részletek

A jelenség, amit úgy hívnak: Valentino Rossi

20 évvel és 313 nappal azt követően, hogy életében először nyert egy világbajnoki futamon, Valentino Rossi a hétvégén Assenben megszerezte karrierje 115. győzelmét.

részletek
Olvastad már?