Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 19. vasárnap

Élő cikkek

Mi történt az első edzésen Mexikóban?

Már csak három versenyhétvége van hátra a szezonból. Először a tavaly óriási népszerűségnek örvendő mexikóvárosi pályára tért vissza a mezőny, ahol legutóbb Nico Rosberg uralkodott.

részletek

Ez történt az USA Nagydíjon Austinban

A vasárnap esti futam kritikus lehet a bajnokság szempontjából: Lewis Hamiltonnak győzelemre kell fordítania pole-pozícióját, ha nem akar lemondani negyedik címéről.

részletek

Így lett Hamiltoné a rajtelsőség

Az időmérőről szőtt élő szöveges közvetítésünkből visszanézhetitek, hogyan zajlott a rajthelyek leosztásáról döntő edzés Austinban.

részletek

Így zajlott az USA GP harmadik edzése

Pénteken mindkét tréningen egy-egy Mercedes bizonyult a leggyorsabbnak, ám délután Ricciardo révén egy Red Bull is befurakodott közéjük. Vajon mi lesz a felállás az időmérő előtti utolsó gyakorláson?

részletek

Ez történt a második szabadedzésen Austinban

A Mercedes és Hamilton vitte az USA Nagydíj első szabadedzését, amelyen több furcsa jelenet is lezajlott. Vajon mit tartogat a 21 órakor induló második F1-es tréning?

részletek

Ez történt az első austini edzésen

Közép-európai idő szerint délután 5-kor ültek először autóba az F1-es mezőny pilótái, hogy teljesítsék az első szabadedzést Austinban. Élő szöveges közvetítésünkben percről percre beszámoltunk a történésekről.

részletek

A Japán Nagydíj percről percre

Nico Rosberg megnyerte a Japán Nagydíjat - így zajlott a futam élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Így zajlott a szoros suzukai időmérő

Élő szöveges közvetítésünkben a suzukai kvalifikáció minden fontos pillanatát megörökítettük. Itt visszanézhetitek, hogyan is dőlt el a pole-pozíció sorsa.

részletek

Percről percre a Japán Nagydíj 3. edzése

A pénteki edzéseken Nico Rosberg volt a leggyorsabb, ám Lewis Hamilton lemaradása minimális volt vb-éllovas kollégájához képest. Vajon kinek sikerült legjobban az időmérő előtti utolsó gyakorlás?

részletek

A Japán Nagydíj 2. edzése percről percre

A második edzésről készült szöveges közvetítésünkben nyomon követhetitek a szezon egyik legvarázslatosabb hangulatú versenyhétvégéjének péntek délutáni történéseit.

részletek

Percről percre a fordulatos Malajziai Nagydíj

Tavaly Sepangban a Ferrari csodát tett, 2016-ban, az újraaszfaltozott pályán azonban Lewis Hamilton tűnik a toronymagas favoritnak. Frissülő szöveges közvetítés a Malajziai Nagydíjról.

részletek

Ez történt a sepangi időmérőn

A Malajziai Nagydíj időmérőjéről készített élő szöveges közvetítésünkből visszakövethetitek a rajtrácsról döntő edzés minden jelentős pillanatát.

részletek
Olvastad már?