Live cikkek - Formula.hu
Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

Élő cikkek

ÉLŐ: A Mexikói Nagydíj harmadik edzése

Kövessétek velünk az Autodromo Hermanos Rodriguez utolsó tét nélküli eseményének minden fontos eseményét élő szöveges közvetítésünk segítségével, ha már a tévé sem adja.

részletek

Így zajlott Mexikói GP második edzése

Elsőre Valtteri Bottas kezdett a legjobban, de hogyan folytatódik a Mexikói Nagydíj hétvégéje? A második szabadedzést is élőben követhetik nálunk szöveges közvetítésünkkel.

részletek

Így telt a Mexikói Nagydíj első edzése

Közeleg az F1-es szezon vége, Mexikó a versenynaptár hátulról harmadik helyét foglalja el. Élő, szöveges közvetítésben számolunk be az első szabadedzés eseményeiről.

részletek

Így történt: USA Nagydíj, a futam

Vasárnap este rajtol az F1 Austinban. Ez Lewis Hamilton első lehetősége negyedik vb-címe bebiztosítására: a brit Sebastian Vettel elől indul a rajtrács éléről. Folyamatosan frissülő közvetítésünk beszámol minden eseményről.

részletek

Így zajlott az USA Nagydíj kvalifikációja

Emberemlékezet óta nem kezdődött már Európában ilyen késői órában F1-es kvalifikáció, de ugyanolyan lelkesedéssel jövünk élő szöveges közvetítésünkkel az austini eseményekről.

részletek

Így zajlott az USA Nagydíj harmadik edzése

Kövesd velünk elejétől a végéig az austini hétvége harmadik szabadedzését - vajon kinek sikerül jobban a felkészülés az időmérőre? A Mercedesnek, a Ferrarinak, vagy a Red Bullnak?

részletek

Az USA Nagydíj második edzése

Mivel az F1 Amerikában versenyez, az események késő délután és este zajlanak. A második edzésen Hamilton újabb elsőségre tör: szöveges közvetítéssel tudósítunk a történésekről.

részletek

Az USA Nagydíj első szabadedzése

Kései időpontban, de megkezdődik az idei USA Nagydíj hétvégéje - az első szabadedzéstől kezdve élőben követjük majd az eseményeket szöveges közvetítésünkben.

részletek

Így került a cím kapujába Hamilton Japánban

Csonka szabadedzések után Hamilton-rajtelsőség született, de az előző versenyek a Ferrarinak kedveztek, és a Red Bull is magára talált: izgalmas futamra van kilátás Suzukában, melyet a szokásos élő, szöveges formában követünk.

részletek

Ez történt a Japán Nagydíj időmérő edzésén

A pénteki és a szombat délelőtti gyakorlások egyaránt kurtára sikerültek különböző okok miatt, így az erőviszonyok pontos ismerete nélkül következik a kvalifikáció Suzukában – tartsatok velünk!

részletek

Így zajlott a Japán GP utolsó szabadedzése

A pénteki csonka napot követően itt az utolsó egy óra, amikor a csapatok még tét nélkül próbálgathatják a beállításokat Suzukában – tartsatok velünk, hogy semmiről se maradjatok le!

részletek

ÉLŐ: A Japán Nagydíj második szabadedzése

Komoly esőben kezdődik meg a második szabadedzés Japánban, kövesse velünk az eseményeket élőben - az első gyakorláson Sebastian Vettel volt a leggyorsabb, de hogyan alakul az erősorrend most?

részletek
Olvastad már?