Live cikkek - Formula.hu
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 18. szombat

Élő cikkek

Így zajlott a Brit Nagydíj első edzése

Nincs megállás, ezen a hétvégén is dübörög tovább az F1-es szezon, ezúttal Silverstone-ban csap össze a mezőny - kövessétek élő szöveges közvetítésünkkel az első szabadedzést!

részletek

Így zajlott az Osztrák Nagydíj

Valtteri Bottas indulhat az élről, mögötte Hamiltonnal és Raikkönennel, Vettel a büntetése után próbálhat felkapaszkodni, míg Alonso csak a mezőny végéről vághat neki a futamnak.

részletek

Ez történt az Osztrák GP időmérőjén

A fejlesztésekkel telepakolt Mercedes remekel Ausztriában, a pályacsúcsot mégis Vettel futotta meg a szabadedzéseken. Kinek a rajtelsőségét hozza az időmérő edzés Spielbergben? Kövessétek szöveges közvetítésünket!

részletek

Így zajlott a harmadik osztrák szabadedzés

Tegnap a mezőny teljesítette az első két szabadedzést Spielbergben, ma pedig, mielőtt eljönne a kvalifikáció ideje, még vár rájuk a harmadik gyakorlás. Vajon ezt is behúzza a Mercedes?

részletek

Így zajlott Osztrák Nagydíj második edzése

Az első gyakorlás a Mercedesé volt, de délutánra módosulhat az erősorrend - kövessétek velünk az eseményeket élő szöveges tudósításunkban!

részletek

Az Osztrák Nagydíj első szabadedzése

Nincs megállás, Franciaország után a mezőny nem pihen, és a hétvégén már Ausztriában vendégeskedik, a Red Bull hazai pályáján. Kövesd velünk a szabadedzés történéseit élőben!

részletek

Így telt a 2018-as Francia Nagydíj

Tíz év után az először rendeznek Francia Nagydíjat a Formula-1-ben, 28 év után tért vissza a versenynaptárba a Paul Ricard pálya. Kövessétek nyomon szöveges-élő közvetítésünkkel, ki nyeri a visszatérő versenyt!

részletek

Így zajlott a Francia Nagydíj időmérő edzése

Kövesd velünk élőben a Francia Nagydíj időmérő edzését - percről percre frissülő közvetítésünkben semmiről nem maradsz le, ami a Paul Ricard-i F1-es pályán történik!

részletek

Így zajlott a Francia Nagydíj harmadik edzése

Kövesd velünk élőben a Francia Nagydí harmadik gyakorlását - percről percre frissülő közvetítésünkben semmiről nem maradsz le, ami a Paul Ricard-i F1-es pályán történik!

részletek

A második edzés mozzanatai

Az első menet a Mercedesé volt, péntek délután folytatódik a felkészülés a hosszú kihagyás után visszatérő Francia Nagydíjra. Szöveges-képes közvetítésünk beszámol a Paul Ricard-i eseményekről.

részletek

Így zajlott a Francia Nagydíj első edzése

Hosszú évek után tér vissza ismét az F1 Franciaországba, méghozzá egy ikonikus pályára - kövessétek velünk az eseményeket folyamatosan frissülő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Ez történt a Le Mans-i 24 óráson

A Formula.hu sorozatban negyedszer követi végig 24 órán át élőben a legendás Le Mans-i egynapos versenyt, benne érdekességekkel, nyilatkozatokkal, videókkal és mindennel, ami a La Sarthe versenypályán történik.

részletek
Olvastad már?