Live cikkek - Formula.hu
Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 19. csütörtök

Élő cikkek

Ez sült ki az Olasz Nagydíj időmérőjéből

A szombati esős idő a kvalifikáció kezdetéig sem csillapodott, így a szokásosnál is több változó bolygatta fel a monzai rajtsorrendet. Nézzétek vissza az eseményeket élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Így alakult az esős 3. szabadedzés Monzában

Esőáztatta pálya fogadta a csapatokat az Olasz Nagydíj szombati napján, a nedves körülmények pedig jó eséllyel átírják a körvonalazódó erőviszonyokat. Élő, szöveges közvetítés az FP3-ról.

részletek

Így telt az Olasz Nagydíj 2. szabadedzése

Az első tréningen a Mercedes elhúzott a sebesség szentélyében, az összképben azonban az eső is szerepet játszott. Élő, szöveges-képes közvetítés a második felvonásról.

részletek

Ez történt az Olasz Nagydíj első edzésén

Itt a szezon leggyorsabb pályája, lóg az eső lába, Fernando Alonso a halót teszteli, ja, és ez az idei utolsó európai versenyhétvége. Olvassátok vissza a monzai első edzés történéseit.

részletek

A Belga Nagydíj történései percről percre

A 2017-es Formula-1-es szezon 12. fordulójáról készült élő szöveges közvetítésünkből a futam egyetlen fontos pillanatáról sem maradtok le. Vajon milyen meglepetéseket tartogat idén Spa?

részletek

Olvasd vissza a spái időmérő történéseit

Kövessétek a spái kvalifikációt élő szöveges közvetítésünkből, hogy ne maradjatok le egyetlen fontos történésről sem. Kié lesz az első rajthely?

részletek

Így zajlott Belga Nagydíj harmadik edzése

Kövesd az időmérő előtti utolsó F1-es szabadedzés eseményeit élő közvetítésünkben - velünk semmiről sem fogsz lemaradni!

részletek

Ez történt a második szabadedzésen Spában

Az első tréningen a Ferrari gyorsabb volt a Mercedesnél, de csak kettővel puhább fokozatú gumin: vajon milyen eredményt hoz a Belga Nagydíj második tréningje?

részletek

Így zajlott a Belga Nagydíj első edzése

Vége a nyári szünetnek, folytatódik az F1-es szezon - a legendás Spa-Francorchamps-ba érkezett a száguldó cirkusz. A program szokás szerint péntek délelőtt kezdődik, kövesd velünk az első edzést!

részletek

Teszt ÉLŐ: Kubica újra az F1-ben

Az utolsó 2017-es tesztnap főszereplője Robert Kubica lesz, aki 2011-es balesete óta először vezet aktuális Formula-1-es versenygépet. Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

ÉLŐ: A Ringen tesztel az F1-es mezőny

Két napon keresztül a Hungaroringen tesztelnek az F1-es csapatok, kezdődik a program - kövesse nálunk az eseményeket élő, szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Így nyerte meg a Ferrari a Magyar GP-t

Ferrari vagy Mercedes? Vettel, Raikkönen, Bottas, vagy Hamilton? Élő közvetítésünkkel semmiről sem maradtok le a hetven körös verseny alatt!

részletek
Olvastad már?