Live cikkek - Formula.hu
Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

Élő cikkek

Így zajlott az Olasz Nagydíj időmérője

Az előzetes várakozások szerint Ferrari-fieszta várható az Olasz Nagydíj időmérőjén, de az eső ezúttal is hozhat reményt Lewis Hamilton számára - kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott az Olasz GP utolsó szabadedzése

A két pénteki másfél órás tréning jön a harmadik, egyben utolsó gyakorlási lehetőség az F1-es mezőny számára a monzai időmérő előtt – tartsatok folyamatosan frissülő szöveges-képes tudósításunkkal!

részletek

Olasz Nagydíj, második szabadedzés

Esős nappal indult a szezon 14. versenyhétvégéje a Ferrari hazájában, a monzai aszfaltcsíkon. Ahogy a hétvége minden eseményéről, a második edzésről is szöveggel-képpel tudósítunk.

részletek

Így zajlott az Olasz Nagydíj első edzése

Hatalmas eső okoz nehézséget az Olasz Nagydíj helyszínén: az óriási víz miatt érdekes első szabadedzés elé nézhetünk - igaz, végül elindult a gyakorlás a tervezett 11:00-s időpontban.

részletek

Belga Nagydíj: Így zajlott a futam

A nyári szünet hetei után Spában folytatódik az F1-es szezon. Az edzéseken a Ferrari volt leggyorsabb, az időmérőt azonban Hamilton nyerte a Mercedesszel. Frissülő, szöveges közvetítésünk követi, milyen végkimenetelt hoz a futam.

részletek

Így vált kaotikussá a Belga időmérő

Kié lesz a pole-pozíció a nyári szünetet követő első versenyhétvégén? Kövessétek velünk a Belga Nagydíj időmérőjét élő szöveges közvetítésünkben, hogy ne maradjatok le a történésekről.

részletek

Így zajlott a harmadik belga szabadedzés

A két pénteki szabadedzést a Ferrari testvériesen leosztotta egymás között, egyet Vettel, egyet Raikkönen zsákolt be. Jó előjelekkel készülhettek a vörösök tehát szombatra.

részletek

A második belga szabadedzés

Sokáig tökéletes Ferrari-Mercedes-Ferrari-Mercedes sormintát láthattunki a nyári szünet utáni első F1-es hétvége első szabadedzésén, végül azonban Verstappen odafért a második helyre Vettel mögé.

részletek

Így zajlott az első belga szabadedzés!

Véget ért az egy hónapos nyári szünet a Formula-1 mezőnyének, amely során jelentős változásokat jelentettek be 2019-re. De még az idei szezonból is vannak hátra versenyek, kezdésnek például Belgium.

részletek

Ez történt 33. Magyar Nagydíjon

Esős időmérő edzés után forró futam várható a Hungaroringen. Az elmúlt években gyakran történtek váratlan fordulatok idehaza. Kövessétek a reményeink szerint izgalmas Magyar Nagydíjon szöveges közvetítésünk!

részletek

Így zajlott a Magyar Nagydíj időmérője

Nagyon közel áll egymáshoz a három élcsapat, nézzük, hogy mire mennek egymással azon a magyar pályán, ahol rengeteget számít a rajtpozíció - kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott a Magyar GP utolsó edzése

A pénteki tréningek a Ferrarik és a Red Bullok harcát hozták, miközben a Mercedesek kisebb lemaradásban voltak – de vajon mit hoz a kvalifikációt megelőző utolsó gyakorlás a Hungaroringen?

részletek
Olvastad már?