Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 26. péntek

Élő cikkek

Ez történt a Ferrari-bukást hozó szerdán

A második hét második napjához érkezett az F1-es téli tesztelés Barcelonában, kíváncsian várhatjuk, hogy mit hoz nekünk a folytatás - kövessétek velünk az eseményeket élő szöveges tudósításunkban!

részletek

Minden, ami a keddi tesztnapon történt

Néhány szünnap után az F1-es mezőny újra Barcelonában van, ahol készül a második erőfelmérésre: ezúttal várhatóan már mérvadóbbak lesznek a köridők. Élő, szöveges közvetítésünk követi az eseményeket.

részletek

Így zajlott az utolsó tesztnap

Elérkeztünk az első barcelonai teszthét utolsó napjához - nézzük, hogy vissza tudja-e szerezni az első helyet a Ferrari, vagy oda tud-e végre csapni a Mercedes.

részletek

A harmadik nap eseményei percről percre

Tovább folytatódott a kollektív gyakorlás, amelynek az első két napon a Ferrari volt a főszereplője. Szerdán már azonban más volt a helyzet. A Mercedes még mindig nem lépett bele a gázba.

részletek

ÉLŐ: Továbbra is a Ferrari az élen

Tegnap elkezdődött a szezon előtti F1-es tesztidőszak, de ma sincs megállás. Többek között Leclerc, Hamilton, Bottas és Ricciardo is autóba ül a mai napon. A Williams mára sem érkezett meg.

részletek

Hogy volt? – Az év első közös tesztnapja

Eljött az a nap, amelyet egész télen várt a sportág rajongótábora: Barcelonában pályára gördültek az F1-es csapatok 2019-es versenygépei - egyelőre egy hiányzóval.

részletek

Ez mind megtörtént a Marrakesh ePrix-n

Hírek, történések és interjúk a Marrakesh ePrix-ről a teljes hétvége során frissülő élő helyszíni közvetítésünkben. Tartsatok velünk!

részletek

A szezonzáró futam percről percre

Kövessétek velünk a 2018-as Formula-1-es szezon utolsó, 21. futamának történéseit élő szöveges közvetítésünk segítségével. Melyik pilóta zárja győzelemmel az évet?

részletek

Így zajlott az időmérő a Yas Marinán

Jövő márciusig nem lesz több F1-es kvalifikáció, szóval egy jó darabig ez az utolsó lehetőség, hogy együtt kövessük a történéseket élő szöveges közvetítésünkben. Kié lesz az utolsó pole?

részletek

Így zajlott a harmadik edzés Abu Dhabiban

Pénteken Mercedes-Red Bull csatát láthattunk Abu Dhabiban, de a Ferrari sem volt messze – tartsatok velünk a szombati egyórás tréning során, amelyen kiderül, ki hangol a legjobban az időmérőre!

részletek

Ez történt a második edzésen Abu Dhabiban

Következik a hétvége legfontosabb szabadedzése, melyen az elsőnél valósabb képet kaphatunk az erőviszonyokról. Kövessétek szöveges közvetítésünk!

részletek

A feltört kerékvető volt az 1. edzés sztárja

Nem lesz többet Formula-1-es első szabadedzés 2018 során, szóval itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy együtt kövessétek velünk a történéseket élő szöveges közvetítésünkben.

részletek
Olvastad már?