Live cikkek - Formula.hu
Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

Élő cikkek

Így zajlott Monacói GP harmadik edzése

Cikkünkben percről perce követhetitek figyelemmel a hétvége utolsó F1-es szabadedzését - vajon ki lesz a legjobb az időmérő előtt?

részletek

A 2. edzés percről percre

Lewis Hamilton már az 1. szabadedzésen megdöntötte a monacói körrekordot, de a Ferrari valószínűleg mindent megtesz majd a visszavágásért - s a Red Bull lemaradása sem tűnik olyan nagynak...

részletek

ÉLŐ: Monaco utcáin az F1-es mezőny

A tradicionális monte-carlói programnak megfelelően a hercegségben csütörtökön kerül sor a szabadedzésekre. Frissülő, szöveges-képes közvetítésünk az elsőről.

részletek

Így zajlott a Spanyol Nagydíj

Hamilton rajtol Vettel elől Barcelonában 14 órakor: milyen eredményt hoz a Mercedes-Ferrari csata következő felvonása? A Formula.hu szokásos élő szöveges-képes közvetítéssel figyeli az eseményeket.

részletek

ÉLŐ: Kié lesz a spanyol pole?

Pénteken a Mercedes, a szombati szabadedzésen pedig a Ferrari uralkodott: a kvalifikáció választ ad rá, melyikük vette sikerrel a fejlesztési küzdelmet. Szöveges, élő közvetítés Barcelonából.

részletek

A Ferrari az élre állt az utolsó edzésen

Kövessétek velünk a Spanyol Nagydíj harmadik szabadedzését élő szöveges közvetítésünkön keresztül, hogy ne maradjatok le az egyórás gyakorlás egyetlen fontos pillanatáról sem.

részletek

Így zajlott a csúszkálásokkal teli 2. edzés

Kövessétek élő szöveges közvetítésünkben a Spanyol Nagydíj második gyakorlásának történéseit, hogy ne maradjatok le a versenyre történő legfontosabb felkészülés egyetlen lényeges pillanatáról sem.

részletek

Így zajlott az első szabadedzés Barcelonában

Elérkezett a szezon ötödik versenye, ahol borulhatnak az eddig ismert erőviszonyok: a pénteki szabadedzésen bevetik a fejlesztési csomagokat, köztük a Mercedes egészen megújult autóját.

részletek

Így nyerte meg Bottas az Orosz GP-t

Élő közvetítésünkkel újraélhetik az Orosz Nagydíj eseményeit, ahol Valtteri Bottas egy remek rajt után legyőzte Sebastian Vettelt és Kimi Raikkönent.

részletek

A Ferrari orosz pole-jának krónikája

A kvalifikációval végre komolyra fordultak a dolgok Szocsiban, élő szöveges közvetítésünkből pedig visszanézhetitek, hogyan alakult a Ferrari és a Mercedes csatájának legújabb felvonása.

részletek

Percről percre: Harmadszorra is Ferrari

Az első és második szabadedzést a vörös autók vitték. Az utolsó, 60 perces tréningen visszavág a Mercedes, vagy totális lesz a Ferrari-előny az időmérő előtt? Frissülő szöveges közvetítés az Orosz Nagydíjról.

részletek

Így dőlt meg az orosz pályacsúcs

Jó eséllyel az Orosz Nagydíj is a Mercedes és a Ferrari csatáját fogja hozni, a felkészülés a délutáni második szabadedzéssel folytatódik - kövesd velünk élőben folyamatosan frissülő tudósításunkkal!

részletek
Olvastad már?