Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 23. kedd

Élő cikkek

Ilyen volt a Bahreini GP első edzése

Néhány nappal Sanghajt követően ismét felbőgnek az F1-es motorok, ezúttal a sivatag közepén, a bahreini Szahírban - élő közvetítésünkben percről percre követhetitek figyelemmel az első gyakorlás eseményeit.

részletek

Pörögtek az események Kínában

Pénteken még arról beszéltünk, milyen veszély fenyegeti az F1-es futam megrendezését, vasárnap azonban ennek már nyoma sincs. Frissülő, szöveges közvetítés a nedves pályán induló sanghaji versenyről.

részletek

Így zajlott a Kínai GP időmérője

A pálya és az ég tiszta, tehát minden adott ahhoz, hogy izgalmas csatát lássunk a pole-pozícióért az idei F1-es szezon második kvalifikációján.

részletek

Az első érdemi sanghaji edzés története

A köd által tönkretett pénteki edzésnap után szombat reggel már tiszta idő köszöntötte az F1-es mezőnyt a Kínai Nagydíj helyszínén. Szöveges közvetítésünkben végigkövethetitek, hogyan próbálta a mezőny behozni az elveszített időt.

részletek

Így nem történt semmi a 2. gyakorláson

A Kínai Nagydíj második gyakorlását még az elsőnél is jobban ellehetetlenítette a köd. Szöveges közvetítésünkből viszont azt visszagörgethetitek, milyen színes tevékenységekkel töltötték a mezőny tagjai a másfél órás semmittevést.

részletek

Az év első F1-es versenye Ausztráliából

Erre vártak a rajongók már hónapok óta: az Ausztrál Nagydíjjal kezdetét veszi a szezon. Élő, folyamatosan frissülő szöveges közvetítésben számolunk be a Mercedes és Ferrari első összecsapásáról.

részletek

Pörgesd vissza az év első időmérőjét!

Elérkeztünk az F1-es szezon első tétre menő eseményéhez, a melbourne-i idénynyitó kvalifikációjához. Elkaphatja a Ferrari vagy valaki más a Mercedest? Élő szöveges közvetítésünkből kiderül!

részletek

A harmadik szabadedzés percről perce

A mezőnynek ez az utolsó lehetősége arra, hogy megfelelően felkészüljön a melbourne-i F1-es időmérő edzésre, ahol már valóban a legjobb körökön lesz a hangsúly

részletek

A második edzés eseményei percről percre

Megkezdődött a szezonnyitó második másfél órás gyakorlása, amelynek egyetlen fontos pillanatáról sem maradtok le élő szöveges közvetítésünk követésével.

részletek

A szezon első szabadedzésének történései

Vége a várakozásnak, a szokásos hajnali keléssel elstartolt az Ausztrál Nagydíj első szabadedzése. Élő szöveges közvetítésünkkel a pályán történő minden fontos mozdulatról beszámolunk.

részletek

Pályán a WTCC mezőnye Monzában

Hivatalos teszttel hangol a szezonra a WTCC mezőnye, kövesd velünk az eseményeket!

részletek

Ez történt az utolsó tesztnapon

Ennyire gyorsan el tud szaladni nyolc nap. Ma már az utolsó felkészülési napnak veselkedik neki az F1-es mezőny tíz csapata, így aki még ki akar próbálni valamit a pályán az évadnyitó előtt, már csak most teheti meg. Kövessétek élő szöveges közvetítésünket!

részletek
Olvastad már?