Live cikkek - Formula.hu
Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

Élő cikkek

ÉLŐ: A Mexikói Nagydíj második edzése

Az első gyakorlás a Red Bullé és a Renault-é volt, sem a Mercedes, sem a Ferrari nem villogott - kövessétek velünk, hogy mi történik a Mexikói Nagydíj második szabadedzésén.

részletek

Ez történt a Mexikói Nagydíj első edzésén

Lewis Hamilton ötödször is világbajnok lehet ezen a hétvégén, de a Ferrari ismét erős lehet - kezdődnek a mexikói események, kövessétek őket velünk!

részletek

Így zajlott az amerikai taktikai csata!

Akár már ma világbajnokká koronázhatták a Mercedes címvédőjét, Lewis Hamiltont, ráadásul az is a kezére játszott, hogy riválisa, Sebastian Vettel egy háromhelyes rajtbüntetést kapott.

részletek

Ennyi minden történt az austini időmérőn

Hiába nyúlik éjszakába közép-európai idő szerint az F1 austini kvalifikációja, mi itt vagyunk élő szöveges közvetítésünkkel, és remélhetőleg ti is elnapoltátok az alvást.

részletek

Így zajlott az USA Nagydíj harmadik edzése

Kövesd velünk élőben az F1-es USA Nagydíj harmadik szabadedzését! Vajon kinek sikerül legjobban a felkészülés az időmérőre? Szöveges közvetítésünkből minden kiderül!

részletek

Így zajlott az USA Nagydíj második edzése

Kövesd velünk a második austini F1-es szabadedzés eseményeit élő szöveges közvetítésünkben - velünk nem maradsz le egyetlen pillanatról sem, csatlakozz hozzánk!

részletek

Ilyen volt az esős első edzés Austinban

Viharos időben kezdődik az F1-es versenyhétvége az Egyesült Államokban. Kövessétek a történéseket élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Így zajlott a Japán Nagydíj

A két Mercedes indul az első két helyről, Sebastian Vettel pedig csak a nyolcadikról - döntő ütést mérhet ellenfelére Lewis Hamilton. Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott: Japán Nagydíj, időmérő

A szabadedzések mindegyikén Lewis Hamilton diktálta a tempót Suzukában, a Mercedes arra gyanakszik, van még tartalék a Ferrariban. Frissülő közvetítésben követjük a Japán Nagydíj kvalifikációját.

részletek

Így zajlott a második japán edzés

Az első gyakorláson óriási fölényben volt a Mercedes és különösen Lewis Hamilton, meglátjuk, hogy marad-e a világbajnok dominanciája a második edzésen is - kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott az Orosz Nagydíj

Kövesd velünk élőben a szezon tizenhatodik futamának minden pillanatát, percről percre - velünk nem maradsz semmiről!

részletek

Így zajlott az Orosz GP időmérő edzése

A szabadedzéseken a Mercedes fölénye rajzolódott ki Szocsiban, de vajon a kvalifikáción is könnyedén lenyomják-e a Ferrarikat? Tartsatok velünk az idei tizenhatodik versenyhétvége időmérője során!

részletek
Olvastad már?