Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 25. hétfő

Élő cikkek

Így folytatódott a csütörtöki edzésnap

Már az első szabadedzésen pályacsúcsot döntött Ricciardo Monacóban: vajon mennyit gyorsulnak az autók délután? Frissülő, szöveges közvetítés az eseményekről.

részletek

Csütörtöki edzéssel indult a monacói hétvége

Évente csupán egyszer adatik meg, hogy csütörtökön Formula-1-es szabadedzésről tudósítsunk, már csak ezért is érdemes követni élő szöveges közvetítésünkben a Monacói Nagydíj első gyakorlását.

részletek

A Berlin ePrix hétvégéje élőben

Szerkesztőségünk a hétvégén a helyszínről követi az elektromos sorozat berlini fordulóját, első kézből szállítva a friss híreket. Rosberg tesztje, egy új sorozat bemutatója és a verseny történései élőben!

részletek

A Spanyol Nagydíj történései percről percre

Kövessétek velünk élő szöveges közvetítésünkben a 2018-as F1-es szezon első európai futamát, benne a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull pilótáinak győzelemért folyó újabb harcával.

részletek

Ez történt a Spanyol Nagydíj időmérőjén

Élő szöveges közvetítésünk a barcelonai F1-es hétvége időmérőjéről. Tartsatok velünk, és kövessük együtt, ki szerzi meg a pole-t a szezon első európai futamára.

részletek

Így zajlott a Spanyol Nagydíj 3. szabadedzése

Kövesd velünk élőben a Spanyol Nagydíj harmadik szabadedzésének minden egyes pillanatát, percről percre!

részletek

ÉLŐ: A második szabadedzés Barcelonából

Nincs lazsálás, ma délután 3 órakor folytatódik az F1 spanyolországi versenyhétvégéje - kövessük együtt, mit alkot a száguldó cirkusz mezőnye a napsütötte Barcelonában!

részletek

A Spanyol Nagydíj első edzése Kubicával

Kövessétek élő szöveges közvetítésünkben a 2018-as F1-es szezon első európai versenyhétvégéjének nyitányát, ami egyúttal új mérföldkövet is jelent Robert Kubica visszatérésében.

részletek

ÉLŐ: Azerbajdzsáni Nagydíj - a futam

Vettel rajtol a pole-ból, mögötte a két Mercedes, a két Red Bull és az eltérő stratégián lévő Raikkönen - megszerzi-e idei harmadik győzelmét a Ferrari német világbajnoka?

részletek

Így zajlott az azerbajdzsáni időmérő

Elérkezett az Azerbajdzsáni Nagydíj hétvégéjének első tétre menő eseménye. Kövessétek élő szöveges közvetítésünkben, hogyan zajlik a rajthelyeken való osztozkodás a 20 pilóta között.

részletek

Így zajlott az Azeri Nagydíj 3. edzése

Kövessétek velünk a bakui hétvége utolsó szabadedzését percről-percre frissülő élő közvetítésünkben - ne maradj semmiről!

részletek

ÉLŐ: A második szabadedzés Bakuból

Az első gyakorláson szenvedett a Ferrari, kíváncsian várhatjuk, hogy mi történik a másodikon - természetesen erről is élő szöveges tudósításunkban számolunk be!

részletek
Olvastad már?