Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

Élő cikkek

Így zajlott az utolsó edzés Spielbergben

Következik az időmérőt megelőző utolsó erőpróba: vajon ismét Hamilton diktálja majd a tempót vagy átveszi az irányítást a Ferrari? Kövesd az eseményeket folyamatosan frissülő tudósításunkkal!

részletek

Így zajlott a második edzés Ausztriában

Lewis Hamilton és Sebastian Vettel kis különbséggel végzett az első két helyen, jól ment Fernando Alonso is a McLarennel.

részletek

Így zajlott az első szabadedzés Ausztriában

Az F1-esek már a szomszédban vannak: pénteken 10 órakor indul az első tréning a Red Bull Ringen, melyről a Formula.hu a szokásos frissülő, szöveges-képes közvetítésben tudósít.

részletek

A flúgos bakui futam eseményei percről percre

Élő szöveges közvetítésünk visszaolvasásával az őrült Azerbajdzsáni Nagydíj minden fontos pillanatáról tájékozódhattok. És volt is belőle jó néhány.

részletek

Így zajlott az időmérő percről percre

Az Azerbajdzsáni Nagydíj hétvégéjének első tétre menő eseményéről, az időmérő edzésről készült élő szöveges közvetítésünknek visszaolvasásával minden lényeges történéssel képbe kerülhettek.

részletek

Így zajlott a harmadik bakui edzés

Megmarad a Red Bull jó formája? Hogyan alkalmazkodnak a pilóták a megváltozott nyolcas kanyarhoz? Kövessék velünk a gyakorlás eseményeit!

részletek

Így zajlott a 2. azeri edzés

Kitart a Red Bull jó teljesítménye a péntek délutáni tréningen is, és mennyi tartalék van a Mercedesben? Kövessétek nálunk a bakui hétvége második felvonását!

részletek

Az első edzés krónikája Bakuból

Második alkalommal látogatott a Formula-1 mezőnye Azerbajdzsán fővárosába, hogy most még szélesebb autóval küzdjenek meg a szűk kanyarokkal. Élő szöveges közvetítésünkben megörökítettük az első edzés történéseit.

részletek

Ez történt a Le Mans-i 24 óráson

A Formula.hu idén is 24 órás élő közvetítéssel követte végig a világ legnagyobb autóversenyét, a Le Mans-i 24 órás száguldást. Aki velünk tartott egészen vasárnap délutánig, az nem maradt le semmiről!

részletek

Így nyert Hamilton Kanadában

Hamilton és Vettel idén negyedszer sorakozik fel egymás mellett a rajtrács első sorában: melyikük fog nevetni a végén? Szöveges közvetítésünk a montreali futamról.

részletek

Így zajlott a Kanadai Nagydíj időmérő edzése

Így szerezte meg Lewis Hamilton nagy csatában az első rajtkockát Sebastian Vettel előtt.

részletek

Így zajlott a harmadik edzés Kanadában

Már csak egy gyakorlás áll az F1-es mezőny rendelkezésére ahhoz, hogy felkészüljön a montreali időmérő edzésre - kövesd velünk percről percre az eseményeket!

részletek
Olvastad már?