Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 23. hétfő

Kamion hírek

Új csapatfőnök az OXXO Racing Team élén

Új csapatfőnökkel vág neki a 2018-as Eb szezonnak az OXXO Hungary Truck Racing Team. Tököly László elnök Sárosi Brúnót bízta meg a kétszeres Európa- és angol bajnok kamionversenyző csapat vezetésével.

részletek

TOP50 – 4. hely: Kiss Norbert

Egy átlagos autósport-rajongó számára kicsit távoli és megfoghatatlan, amit Kiss Norbert csinál ezekben a 18 tonnás gépszörnyetegekben, de ez persze semmit nem változtat azon, hogy Magyarország legnagyobb motorsportos sikerei fűződnek a nevéhez.

részletek

Kiss Norbi ismét év végi dobogón

28 évvel Krasznai János 3. helyezése után az összetettben újra magyar pilóta és újra Mercedesszel lett sikeres a kamion Európa-bajnokságban: a kétszeres bajnok a márkával töltött második szezonjában zárt összetett dobogón.

részletek

Kiss hatalmas csatában a bajnoki dobogóért

Az év utolsó versenyhétvégéjének komoly a tétje a szombathelyi pilóta számára, hiszen a helyosztókért még hatalmas harcban áll Steffi Halmmal és Jochen Hahnnal.

részletek

Magyar mérnök a kamionsport elitjében

Bakó Csaba, a magyar Oxxo Racing kamioncsapat első számú mérnöke mesél saját feladatköréről és az Eb-sikerekről, valamint összehasonlítja Kiss Norbert és jelenlegi versenyzőjük, Ryan Smith teljesítményét.

részletek

Kiss Norbi nehéz vasárnapja Le Mans-ban

A szombaton még futamot nyerő magyar kamionversenyző negyedik és ötödik helyet szerzett Le Mans-ban, így 284 ponttal a bajnokság harmadik helyén áll, egy fordulóval a szezon vége előtt.

részletek

Kiss nevető harmadikként nyert Le Mans-ban

A 2017-es kamion Európa-bajnokság nyolcadik versenyhétvégéjén a mezőnyt a megszokotthoz képest kifejezetten jó idő fogadta, így már ezért is érdemes volt felcserélni a két utolsó versenyhelyszínt.

részletek

Kiss Norbi parádézott Zolderben

Pénteken borongós-esős idő fogadta a kamion Európa-bajnokság mezőnyét. Szombatra azonban kivirradt, sőt felvirradt a Tankpool24 Racing Team történetének eddigi legsikeresebb napja.

részletek

Kiss első napja balszerencsésen zárult

Az új erőforrással Kiss már pénteken is a leggyorsabbak közé tartozott. Szombaton sokáig az övé volt a legjobb idő a superpole alatt is, de az utolsó pillanatban a rutinos róka, Jochen Hahn megtréfálta, és elhappolta a szombathelyi pilóta orra elől a pole-t.

részletek

Kiss Norbert szombati diadala és drámája

Kiss Norbert határozott célokkal indult neki a hazai kamionos hétvégének, és ennek a munkának már pénteken nekilátott csapatával, a Tankpool24 Racing Teammel.

részletek

Találkozz Kiss Norberttel a Hungaroringen!

A 3. Kamion-Eb és Fesztivál csütörtöki médianapján megrendezett sajtótájékoztatón számos hasznos információ hangzott el az elkövetkezendő versenyhétvégével kapcsolatban.

részletek

Ő nyert páros belépőt a kamion-Eb-re

Egy egyszerű kérdésre kellett válaszolnia olvasóinknak, hogy eséllyel induljanak játékunk díjáért, két belépőért a hétvégi versenyre a Hungaroringen. Eredményhirdetés.

részletek
Olvastad már?