Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 20. szerda

Kamion hírek

Kiss Norbert dobogóra állt a Hungaroringen

Egy második és egy ötödik helyet szerzett a Kamion Európa Bajnokság magyarországi hétvégéjének első napján Kiss Norbert. A Tankpool24 kétszeres Európa-bajnok magyar versenyzője nagyot versenyezve szerezte meg fontos pontjait a Hungaroringen.

részletek

Hétvégén ismét a Hungaroringen a Kamion-Eb

Szinte ellepik a kamionok most hétvégén a Hungaroringet. Második állomásához érkezik a kamion Európa-bajnokság, az olaszországi Misano után a mogyoródi pályán zúgnak fel az ezer lóerős motorok.

részletek

Kamion-Eb és Fesztivál: Megvannak a nyertesek

Véget ért játékunk, a helyes választ beküldők között kisorsoltunk öt darab páros belépőjegyet a hétvégére - mutatjuk, hogy kik a szerencsések.

részletek

Dinnyés Laci lesz idén a Krasznai-díj átadója

Aki tehát szeretne találkozni a kis magyar RÁBA egykori hősével is Kiss Norbi mellett, annak nincs más dolga, mint kilátogatni a Hungaroringre június 16-17-én és megtalálni őt a paddockban.

részletek

Hírességek álltak a magyar kamioncsapat mellé

Besenyei Péter, Geszti Péter, Kemény Dénes, Polgár Judit, Andy Vajna – csak néhány név azok közül, akik szerepelnek az OXXO Hungary Truck Racing Team, „A győzelem művészete” című kiadványában.

részletek

ETRC: Az első idei magyar futamgyőzelem!

Május 26-27-én Misanoban kezdetét vette a 2018-as Kamion Európa-bajnokság. Míg a versenysorozatban a korábbi években átlag 15 versenykamion indult, az idei évben 21-re nőtt a mezőny.

részletek

Vasárnap dobogóra állt Kiss Norbert Misanóban

Harmadik helye mellé egy negyediket is begyűjtött a kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző.

részletek

Hétvégén megkezdi idei szezonját Kiss Norbi

Misanóban kezdődik meg a FIA ETRC idei szezonja, a Tankpool24 egyik Mercedes versenykamionját idén is a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert vezeti.

részletek

Fekete szörnyeteggel támad Kiss Norbi

Harmadik Európa-bajnoki címéért küzd idén a kamion Eb-n Kiss Norbi. A szombathelyi versenyző és az új csapattársa, Steffen Faas impozáns környezetben leplezte le a Tankpool24 2018-as versenykamionját.

részletek

Ismét tarolt a magyarok kamionja!

Gőzerővel készül a Kamion Európa-bajnokságra Magyarország egyetlen kamionversenyző csapata. A felkészülés részeként az OXXO Hungary Truck Racing Team kamionja rajthoz állt az angol bajnokságban...

részletek

Az AMTS-en mutatja be idei kamionját az OXXO

Teljes felújításon esett át és már túl van első, Angliában végzett tesztjén a kétszeres Európa- és angol-bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team versenykamionja.

részletek
Olvastad már?