Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

A háromszoros világbajnok kiélvezi a nyári szünet minden hátralevő pillanatát: motorokat és quadokat próbál ki, egyik napot pedig hat bikinis nő társaságában töltötte.

Lewis Hamilton többször is nyilatkozott már arról, hogy szeretne kipróbálni egy MotoGP gépet. Kifejezetten Valentino Rossi motorját nézte ki most magának, az olasz szívesen fogadja az F1 ászát.

Michael Schumacher fia jelenleg a Formula-3-as Európa Bajnokságban tekeri a kormányt, most nagy megtiszteltetés érte, édesapja egyik világbajnoki címet szerzett versenyautóját vezetheti.

A hétszeres F1-es világbajnok hatalmas eszmei értékű gyűjteménnyel rendelkezik, relikviáiból pedig 2018-ban kiállítást rendeznek Kölnben.

Lewis Hamilton mindig is az aktív pihenést kedvelte, nincs ez másképp a mostani, négyhetes F1-es nyári szünetben sem. Azért egy csodaszép göndör lány is feltűnt a háromszoros világbajnok mellett.

Az F1-es pilóták közül kétségtelenül Lewis Hamilton az, aki a legtöbbet hallat magáról a közösségi médiában, ám állítása szerint egyáltalán nem posztol sűrűn. A magamutogatást viszont nem önmagáért vagy a sportért, hanem a rajongókért teszi.

Alice Brasseur hosszú ideig alkotott egy párt a Force India F1-es pilótájával, Esteban Oconnal, életének minden egyes momentumát azonban most is folyamatosan megosztja Instagramján, a mi nagy-nagy örömünkre.

Az Osztrák Nagydíj helyszíne – ma Red Bull Ring – három periódusban is szerepelt a versenynaptárban: a legelső futamra tekintünk vissza, ahol a hazai favorit helyett a Ferrari tarolt.

Bár csupán harmadik alkalommal nem ő nyert abban az évben, mégis az 1992-es Magyar Nagydíj volt Nigel Mansell élete legboldogabb futama, hiszen egy nagy hajrával bebiztosította a világbajnoki címet.

A Ferrarit óriási sikerekig vezető Michael Schumacher–Ross Brawn kettős legnagyobb alakítását a 13. hungaroringi F1-es futam hozta: a német fantasztikus taktikai győzelmet aratott azon a délutánon.

Egy őzt is elütöttek, a futamot pedig kétszer szakították meg piros zászlóval az 1987-es Osztrák Nagydíjon tömegbaleset miatt, ahol a furcsa történések után végül a Williams fölényes 1-2-es győzelmeinek egyikét ünnepelte.

Jövő héten, augusztus 25-én jelenik meg a Codemasters soron következő játéka, az F1 2017. A gyártó újabb kedvcsinálót adott ki a játékról.

Egyre közelebb vagyunk a Belga Nagydíjhoz - íme egy kör Spában egy Ferrarival az Assetto Corsában.

Az elmúlt időszakban kezdtek napvilágot látni az F1-es futamok virtuális összefoglalói, most viszont egy rajongó az idei baleseteket játszotta újra és vágta össze egy videóba.

Már csak kevesebb, mint két hetet kell várniuk a játékőrülteknek arra, hogy a Codemasters piacra dobja az F1 2017-et - a fejlesztő addig is ezzel a "félversennyel" kedveskedik a rajongóknak.


Olvastad már?