Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. július 28. csütörtök
TOVÁBBI FORMULA-1-ES HÍREK

Indonézia Haryanto búcsújára készül

A Német Nagydíjon biztosan versenyez, de nagy az esélye, hogy utána búcsút int az F1-nek a Manor pilótája. Hazájából nem túl biztató hírek érkeznek szponzori hátterét illetően.


A Magyar Nagydíjat hivatalosan „az év legnívósabb partija” zárta le a budapesti Buddha Bárban, ám a mértéktelen alkoholfogyasztásnak fájó eredménye lett: két hoszteszlány is elájult a buliban.

Hogy szabadítja ki anyósát Ecclestone?

Kedd reggel robbant a hír a világsajtóban, hogy egy brazil bűnbanda elrabolta Bernie Ecclestone feleségének édesanyját, és rekordösszegű váltságdíjat kérnek érte. De kell vajon fizetnie a FOM elnökének?

Rosberget gyerekek közül rángatta ki az FIA

Nico Rosberg szombat délutánja leginkább egy hullámvasúthoz hasonlított, a németnek ráadásul a fóti gyermekotthon csemetéi között, jópofizva kellett tudomásul vennie, hogy vizsgálják időmérős eredményét.

Palvin Barbi pörkölttel kínálta Hamiltont

A magyar szupermodell és a F1-es pilóta a hungaroringi hétvégén is összefutott egymással: egy étterem újranyitó ünnepségén vettek részt, ahol a Mercedes versenyzője a hazai ízeket is megkóstolhatta.

Vele NEM randizik Lewis Hamilton

Bár Sara Ojjeh nevét a beütve a Google-be számos közös kép bukkan fel Lewis Hamiltonnal az első találati pozíciókban, a brit elég egyértelműen közölte, hogy nincs köztük semmi a McLaren-tulaj lányával.

Kinek szurkol Dzsudzsák Balázs az F1-ben?

A Ferrari és a Red Bull is meghívta, így a Magyar Nagydíjon labdarúgó-válogatottunk csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs is megjelent a Hungaroringen. A Bursaspor játékosa élvezte a kalandot.

Kiss Norbi és a Ford együtt a macskákért

Együtt készül az idei Sziget Fesztiválra a Macskaárvaház Alapítvány és a Ford. A népszerű autómárka magyarországi importőre immáron sokadszorra áll Kiss Norbert által fémjelzett civil szervezet mellé.

Retro - Sérülés után a dobogó tetejére

Az 1997-ben ezen a napon rendezett Német Nagydíjat Gerhard Berger és talán az egész Benetton csapat utolsó nagy tündöklésének tekinthetjük. Az osztrák az esélyekkel dacolva futott domináns hétvégét.

Retro – Senna oktat az esős-száradó pályán

1988-ban ezen a napon rendezték Hockenheimben az F1-es Német Nagydíjat, amelyen Ayrton Senna briliáns vezetéssel vezette újabb kettős győzelemre az egész évben domináló McLaren-Honda istállót.

Retro - Prost büntetéssel nyer utoljára

Az 1993-ban ezen a napon rendezett hockenheimi Német Nagydíj jelentette az F1 addigi legsikeresebb versenyzője egyik sikersorozatának a végét - ráadásul nem is akármilyen körülmények között.

Az 1986-os hockenheimi futam valószínűleg nem került volna az F1 történelemkönyvébe, ha egy egészen elképesztő utolsó kör nem borít fel szinte mindent, ami addig lezajlott a versenyen.

Ha valamilyen forradalmi újdonságot kell népszerűsíteni, a Formula-E sosem marad le: a mezőny egyik tagja, Daniel Abt kóstolhatott bele a virtuális valóságba.

Virtuálisan már visszatértünk Hockenheimbe

Bár a Német Nagydíj tavaly elmaradt, épp egy F1 2015-ben futott onboard virtuális körrel hangolódunk a hétvégén megrendezendő hockenheimi versenyre.

Egy esős kör a Hungaroringen Hamiltonnal

A Magyar Nagydíj szombati időmérőjén erre a valóságban is sor került, de most az F1-es játékokat készítő Codemastersnek köszönhetően megnézhetjük, hogyan fest mindez a virtuális világban.

Magyarországon is bővít a navigációk éllovasa

Az ABC Data, a modern IT és szórakoztató elektronikai piac vezető disztribútora regionális szerződést kötött az elektronikus térképek és autós navigációk vezető Európai szolgáltatójával.

Olvastad már?