Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. augusztus 27. szombat

Minden idők leghíresebb F1-es pilótájának pontos állapotáról továbbra sem tudni semmit, a Mercedes egykori menedzsere pedig nagyon pesszimista vele kapcsolatban...

Schumacherért imádkozik a Ferrari papja

Csak isten tudja, hogy mi lesz Michael Schumacher sorsa, és azt is, hogy miért állította ilyen próbatétel elé a hétszeres bajnok fiát - ezekkel a szavakkal emlékezett meg a Ferrari legendájáról Sergio Mantovani.

Button kedvese nekiment Kardashianéknak

Brittny Ward az Instagramon fakadt ki a nők életét megkeserítő irreális elvárások felelőseire, köztük a Kardashianokra, akiket még csak egy nagybetűre se tartott méltónak – véleményét szó szerint idézzük:

Az F1-es sztárok is követték az olimpiát

Véget értek a riói nyári játékok, melyek a fél világ figyelmét lekötötték – a Formula-1 nagy nevei sem kivételek ez alól, mint közösségi oldalaik bejegyzései tanúsítják.

Vettel álomcsapattársa Raikkönen

Kipróbálná Michael Schumacher 2004-es bajnokautóját, F1 helyett viszont inkább focizna élete végéig – ezek derülnek ki a Formula1.com „Csak egyet” sorozatának Sebastian Vettellel készített részéből.

Kiss Norbi és kedvenc gépei

Versenykamionban lassan egy ország ismeri Kiss Norbi kétszeres Európa bajnok kedvenc márkáját, a Mercedest. Arról viszont sokkal kevesebbet hallani, két keréken és vízen, mire esik a választása.

Hogy vannak mostanában a pilóták kedvesei?

A nyári szünet nemcsak az F1-es versenyzők, hanem párjaik számára is felüdülést jelent, hiszen végre elutazhatnak kedvesükkel: mint az alábbi válogatásban látható, többen így is tettek.

Retro – A nagy háború kezdete

Az első apróbb összezördülésekre nem kellett sokat várni a Rosberg-Hamilton páros között, de az igazi bomba 2014-ben épp ezen a napon, a spái futam 2. körében robbant. Szándékos volt vagy sem...?

A Belga Nagydíjak legnagyobb balesetei

Komoly sebességeinek köszönhetően Spa-Francorchamps mindig is táptalaja volt a hatalmas bukásoknak - ebből gyűjtöttünk össze néhányat a 2016-os futamra készülve.

Retro - A Williams Schumachernek nyer futamot

Az 1996-ban ezen a napon rendezett Belga Nagydíj váratlan végeredményt hozott, és még eső sem kellett hozzá. Egy nagy Verstappen-baleset, egy kommunikációs hiba és egy a szokottnál vérmesebb Ferrari viszont igen.

Lewis Hamilton egyetlen ponttal maradt le arról, hogy történelmet írjon, és újoncként megnyerje a világbajnoki címet. Ha nincs az a defekt a Török Nagydíjon…

Mind élményben, mind grafikában az egyik legizgalmasabb játék az F1 2016 - de vajon maguk a pilóták kipróbálták-e már? Egyáltalán töltik-e ilyesmivel az idejüket?

Új Guinness-rekord, Forddal a Forzában

Öt, álmos pillantású játékos nyomta le azt a gigantikus, kétnapos futamot egy virtuális Ford GT volánja mögött a Forza Motorsport 6 videojátékon, amellyel sikerült új Guinness rekordot felállítaniuk.

Kirúgathatod magad az F1 2016-ban?

A népszerű videóblogger, Tiametmarduk mindent megpróbált, hogy elveszítse ülését a Codemasters legújabb játékának karriermódjában - nézzük, vajon sikerült-e neki?

Amikor a két Ferrari eltorlaszolja az utat

...méghozzá az Eau Rouge előtt. Már megszokott, hogy egy új F1-es játékban sokan a baleseteket "tesztelik le" először. Itt egy újabb válogatás olyan esetekből, amik csak a virtuális világban léteznek.

Olvastad már?