Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 1. szerda
TOVÁBBI FORMULA-1-ES HÍREK

Ricciardo: Igazi harcosok vagyunk!

Daniel Ricciardo, a Red Bull F1-es versenyzője nagyon örül, hogy lassan megtapasztalhatja, hol vannak az autó határai – abban azonban már most biztos, hogy nagy fizikai erőnlétre lesz szüksége idén.


A McLaren F1-es csapatának vezérigazgatói posztjáról novemberben eltávolított brit hazája Védelmi Minisztériumában kapott új állást.

Hétfőre virradóra rendezték Los Angelesben a 89. Oscar-gálát, ennek apropóján pedig az F1 hivatalos Twitter-oldala is kiosztotta a maga díjait.

A Jaguart Magyarországon forgalmazó AutoPalace Hungary Kft. érdekes akcióba kezdett. Színészeknek adja tesztelni autóit, s gyerekeket visznek színházba, akik csak segítséggel tehetik meg ezt.

Amióta visszavonult az F1-es közvetítésektől, nagyon keveset, sőt, szinte semmit sem tudni Pailk Lászlóról - most feleségét, a TV2 híradósaként dolgozó Marsi Anikót kérdezték róla.

Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője úgy érzi, az elmúlt néhány évben jelentős változáson ment keresztül, így ma már igazán élvezi az életet – elmondta, ezt korábban miért nem tudta megtenni.

Úgy tűnik, Fernando Alonso már-már megszokottnak nevezhető téli közösségi médiás szünetét kedvese is tiszteletben tartotta, most viszont nem is egy posztot tett fel a spanyolról.

Hóban futott és rendkívül keményen edzett, valamint steakkel és csirkehússal tömte magát Esteban Ocon két hónapon át, hogy felkészüljön az új autók vezetésére.

Alonso szerint a Ferrari 200-szorosára javult, Schumacher nem akar bocsánatot kérni a gyorsaságáért, Massa debütál, Eddie Irvine pedig hozza a formáját. Ez történt március 1-jén az előző években.

Az 1980-as F1-es szezon harmadik versenyén, a dél-afrikai Kyalamiben olyan dolog történt, amire előtte tizenkét esztendőn át nem volt példa. Francia örömmel zárult a szomorúan induló hétvége.

Egy hatvanéves autógyár és egy világbajnok tervező nevét viselve érkezett meg a „trójai” F1-es csapat a királykategóriába – a sikerhez „csak” két dolog hiányzott: sok türelem és több pénz.

A március 1-je a Dél-Afrikai Nagydíjak napja, hiszen négyet is rendeztek ezen a napon az F1 története során. Most az 1992-es futamnak nézünk utána, ami előrejelzett egy hatalmas erőfölényt a szezonra.

Az idei Mobil Világkongresszuson a BMW Group a jövő intelligens kapcsolódási technológiáira fókuszál, és bemutatja fejlesztéseit az automatikus parkolás terén is.

Az igényes háziasszonyoknak, és a hobbijukat magas színvonalon űző akvaristáknak már világszerte bizonyított, mostantól az elektromos városi mobilitás terén is minőségre törekszik, korrekt áron.

Egyetlen eszközben ötvözi az autós navigáció és a fedélzeti kamera funkciót a Mio MiVue Drive sorozata. Navigáció, Extreme HD minőségű felvétellel...

A Fordokba beépített modem csatlakozási lehetőséget és szórakozást kínál utazás közben az utasoknak és a gyerekeknek...

Olvastad már?