Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. július 5. vasárnap

A brit pilóta exbarátnőit említve elsőre valószínűleg mindenkinek Nicole Scherzinger neve ugrik be, ám a brit pilóta hódítási listája ennél lényegesen hosszabb.

Állatságok - F1-es pilóták házi kedvencei

Azt gondolhatnánk, hogy az F1-es pilóták kevés otthon töltött idejük miatt nem tartanak állatot – ennek ellenére jó néhány olyan versenyző van, aki családtagnak tekint egy kutyát vagy macskát.

A Királynő oktatta etikettre Hamiltont

Az F1-es világbajnok II. Erzsébettel ebédelt, ám megsértett egy fontos szabályt. A Királynő, látva a versenyző modortalanságát, kioktatta őt az étkezőasztalnál követendő illemre.

Nem partiarc a Red Bull-vezér

Sok ismert üzletemberrel kapcsolatban teljesen megszokottnak mondható, hogy partiról partira járnak, az F1-ben is hatalmas sikereket elérő Dietrich Mateschitz viszont nem épp ez a típus.

Pilótabarátnők: Anne-Marie Prost, a túlélő

Alain Prost szerint felesége a legfontossabb ember volt az életében. Kívülről házasságuk kiegyensúlyozottnak látszott, azonban Anne-Marie-nak sok mindent kellett eltűrnie és megbocsátania párjának.

Verstappen: Inkább Bernie, mint egy nő!

Egy interjújában állították dilemma elé a 17 éves újoncot, aki különösen választott: inkább Bernie Ecclestone-nal vacsorázna kettesben, mint egy gyönyörű nővel.

Vettel a Hungaroringre menet F1-est tankolt

Sebastian Vettel vasárnap a Ferrari Racing Days sztárvendégeként a Hungaroringen vizitál, amelynek keretében egy közeli Shell töltőállomásra is ellátogatott egy reklámfotózás kedvéért.

Amikor... álmok és lábak törtek

Pályára szaladó pap? Szétrobbanó gumik? A vb-esélyes lábtörése? Győzelem a bokszutcában? Ezek mellett még hat emlékezetes pillanatot gyüjtöttünk össze a silverstone-i F1-es futamok történetéből.

Retro – Utolsó győzelem a horrorbukás után

Belgiumban elhunyt csapattársának ajánlotta karrierje utolsó F1-es sikerét Didier Pironi, aki nem sokkal korábban túlélt egy hatalmas balesetet – akárcsak Rene Arnoux a ma 33 évvel ezelőtti futamon.

Retro – Marko elveszti fél szemét

A Charade Circuiten rendezett 1972-es Francia Nagydíjon a pálya széli kövek játszották a főszerepet: Chris Amon egyetlen F1-es győzelmét vesztette el miattuk, Helmut Marko pedig ennél is többet...

Avagy amikor még különlegességnek számított a négykiállásos taktika az F1-ben. Ma van a 11. évfordulója annak a Francia Nagydíjnak, amelyen a Renault túl korán érezte a kezében a győzelmet.

Meglehetősen sok előzetes videót megmutattunk már az F1 2015-ről, csak éppen azt nem, hogyan töröd össze magad a játékban: egy Maldonado-stílusú játékosnak köszönhetően ezt is megnézheted.

IndyCar: 500 mérföld online

A hétvégén az Indycar idei második 500 mérföldes versenyét rendezte Fontanában. Íme, egy online verseny az amerikai pályáról az iRacinggel – az autó az elmúlt 3 évben használt Dallara kasztni.

Ősszel jön a virtuális Formula-E!

Fontos bejelentésre került sor a csütörtöki napon: már csak szeptember közepéig kell várnia azoknak, akik szeretnék újrajátszani a Formula-E történetének első szezonját.

Itt a legújabb F1 2015-trailer

Már alig több, mint egy hét van hátra az F1 2015 megjelenéséig: most meghoztuk a legújabb trailert, mely igyekszik a játékmenetből is minél több dolgot megvillantani számunkra.

Olvastad már?