Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. december 3. szombat

Jó esély tűnik arra, hogy az F1-től elbúcsúzó pilóta egy televíziós közvetítésben tűnjön fel jövőre – meglepetésre nem egy brazil, hanem valószínűleg olasz tévének dolgozhat.

Maximálisan megérdemelten engedhette el magát Nico Rosberg az Abu Dhabi Nagydíj után. Képekben mutatjuk be, hogyan ünnepelt a német a pályán és pályán kívül, a folytatást csak elképzelni tudjuk.

Egymásnak estek a magyar és a külföldi rajongók a visszavonuló francia túraautós profilján – az ok természetesen nem más, mint a tegnap esti szezonzáró utolsó köre, amikor Muller elengedte(?) Tiago Monteirót.

Egész oldalas hirdetéssel és szegény gyermekek támogatásával akarta (most már ex) szponzora kiengesztelni a mexikói F1-es pilótát, de fordítva sült el a dolog...

A világbajnok apja, Anthony Hamilton szerint fontos váltás zajlik a motorsportban: többé már csak az elit engedheti meg magának, hogy versenyezzen, az alacsonyabb rétegek kiszorulnak.

A jövő hétvégén következik az év utolsó futama, az F1-es Abu Dhabi Nagydíj, ám előtte még volt egy hetük a pilótáknak, hogy kipihenjék az interlagosi fáradalmakat – lássuk, ki mivel ütötte el az időt.

A maranellóiak évente megrendezik szokásos, karácsony előtti évösszegző eseményüket, de a csapattól származó információk szerint könnyen lehet, hogy ez idén elmarad majd.

Egy napfényes nyári napon GP2-es pilóta érkezett a Hungaroringre: F1-es világbajnok apja küldte azért, hogy egy magyar barátja megtanítsa neki a pálya fortélyait első versenye előtt.

E napon született Roberto Mieres, az argentin pilóták nagy generációjának tagja, azon nyolc versenyző egyike, akik a királykategória mellett olimpikonként is képviselték hazájukat.

A kis Schumacher sosem léphetett ki bátyja árnyékából: ráadásul a Williamsnél töltött évei alatt azért is kritikát kapott egyenesen főnökétől, mert nem dolgozott olyan keményen, mint csapattársa.

Miért nem valósult meg Stallone F1-es filmje? Hogyan vált teljesen jelentéktelenné a hollywoodi sztár a száguldó cirkusz paddockjában? És végül miért büntette a világot a Felpörgetve című alkotással?

Rosberg és Hamilton ütközik, a német hátraesik, és csapattársa lesz a világbajnok ebben az alternatív valóságban – ráadásul a sivatagi versenyt még az eső is felkavarja.

Egy lelkes játékos 100 %-os versenytávot teljesített az F1 2016-tel Abu Dhabiban Nico Rosberg bőrébe bújva, és megszerezte azt a harmadik helyet, amely a németnek vasárnap már elég lenne vb-címéhez.

A múltkori Brazil Nagydíjon minden a Red Bull versenyzőjéről szólt, így egy játékos kipróbálta, hogy vajon hasonló produkcióra képes-e Interlagosban a holland autójában ülve, mint maga a pilóta.

Furcsa leírni, de jelenleg ez a két csapat van az utolsó két helyen, és az utóbbi két évben az utolsó helyen állomásozó csapat, a Black Light GP jelenleg a 6. helyen áll.

Olvastad már?