Steward
Gellérfi Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. augusztus 3. hétfő

Daniel Ricciardo rajongói kérdésekre válaszolt egy vicces interjúban, amit aközben adott, amikor az előző hétvégén budapesti szállásáról a Hungaroringre hajtotta autóját.

Mivel üti el szabadidejét Verstappen?

Hát szimulátorozással. És ezen nem a Toro Rosso F1-es szoftverét értjük, hanem az online simracing bajnokságokat, melyeken sok hasonló korú fiatallal mérheti össze magát.

Button lehet a Top Gear műsorvezetője?

Ehhez foghatót még nem hallottunk eddig Jenson Button jövőjéről: amennyiben elhagyja az F1-es mezőnyt, a BBC népszerű tévéműsorának arca lehet. Hamarosan bejelentés is következhet.

Míg Kimi sörözni ment – Minttuék Pesten

A 2007-es F1-es világbajnok Kimi Raikkönen kis családja a Magyar Nagydíj utáni hétfőn nem sietett egyből haza, ehelyett eltöltöttek még egy kis kellemes időt Budapesten. Minttu bőszen kattogtatott.

Ilyen volt Webber és Vettel kapcsolata

Mark Webber önéletrajzi könyvében őszintén tálalt ki F1-es pályafutása legkényesebb részleteiről, és azt gondolhatnánk, hogy ezek után csak tovább romlott a viszonya volt csapattársával.

Mi köze Jenson Buttonnak a Trónok harcához?

A Formula1.com életének legalapvetőbb dolgairól kérdezte 2009 F1-es világbajnokát, az éjszaki élettől kezdve a hűtő mélyének finomságain át kedvenc vörösboráig.

Bernie rákattant Sarka Katára

A celebhölgy férjével, Hajdú Péterrel és a 2015-ös Magyarország szépével, Kiss Daniellával látogatott ki a 30. F1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésére, ahol nyomban egy kisebbfajta botrányt is kavartak.

F1-Archív: Három jelölt Webber helyére

A Red Bull listáján Alonso, Raikkönen és Ricciardo is. A csapatok számolnak a Lotusszal, a brazil sajtó ünnepel, Ron Dennis pedig kritizálja a Ferrarit és Schumachert is. Június 30. hírei 15 éve.

Retro - A Formula-1 első halálos áldozata

Nemrég sajnálatos módon 26-ra nőtt azoknak a versenyzőknek a száma, akik F1-es hétvégén szereztek halálos sérüléseket egy balesetben. Onofre Marimon volt közülük az első, 61 éve ezen a napon.

Retro - Schumacher sem hitt a győzelemben

A Ferrari számára jobban nem is alakulhatott volna ez a futam, hiszen kettős győzelmet még Michael Schumacher sem mert jósolni. A baj csak az volt, hogy a német lábtörés miatt nem vett rajta részt.

Egyetlen alkalommal rendeztek F1-es versenyt a Berlin melletti hírhedt AVUS-versenypályán, mely nem csak a helyszín sajátosságai miatt vonult be a történelemkönyvekbe.

Természetesen egy autós játék nem lenne az igazi nagy borulások nélkül – így van ez a DiRT Rally esetében is, melynek javított változatai egyre szigorúbban kezelik a bukfenceket.

Ferrarik harca: F40 a 458 ellen

Rég foglalkoztunk már az Assetto Corsával, pedig a játék érdemes rá: az alábbi felvételen egy kétkörös párharc látható két Ferrari közt a cég alapítójáról és fiáról elnevezett aszfaltcsíkon.

Minőségi különbség: Mercedes vs. Manor

Az alábbi összehasonlító videóban ezúttal nem két játékot vethetünk egybe egymással, hanem a leggyorsabb és a leglassabb autót a Codemasters legújabb F1-es játékában.

Csapass a német utakon a DiRT Rallyval!

Ha eddig nem jött meg a kedved a DiRT Rallyhoz, ezt a videót látva ez könnyedén megváltozhat: egyszerűen nagyszerűen sikerült az új ralis játék. Te kipróbáltad már?

Olvastad már?