Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. október 23. vasárnap
TOVÁBBI FORMULA-1-ES HÍREK

Kvjatot feltüzelte az új szerződés

Danyiil Kvjat számára szombaton biztossá vált, hogy 2017-ben is a Toro Rossónál versenyezhet. Az orosz pilóta természetesen roppantul örül az új lehetőségnek, és a következményekről is szót ejtett.


Szomorkodhatnak a versenyzők, a nézők és a kollégák: elkelt a Hungaroring egyes posztjának vezető sportbírója, Hollósi Györgyi Anett.

A tavalyi év végén Susie Wolff egy határozott indokot hozott fel arra, hogy miért nem folytatja versenyzői karrierjét: mostanra bebizonyosodott, hogy nem a levegőbe beszélt...

Teheneket lasszózott, szalmabálákat kötözött és dobált, és persze autentikus cowboy-öltözéket viselt Daniel Ricciardo egy Austin-közeli farmon – de azért egy 4500 lovas erőgépet is beröffentett.

Magánélete mellett más kérdések is szóba kerültek Lewis Hamilton Ellen DeGeneresnél tett látogatásán, így a háromszoros F1-es bajnok brit arról is beszélt, mi történik, ha egy pilótának pisilnie kell.

Rossz hírünk van azoknak, akik a fent említett közösségi oldalon követik Lewis Hamiltont. A britnek még csak le sincs töltve az alkalmazás, értelemszerűen nem ő tilthatott le a napokban több újságírót.

"Szia Norbi! Biztosan nem emlékszel rá, ilyen lett a ringes ciculi." - Ezt az üzenetet és a mellékelt fotót kapta tegnap este facebookon Kiss Norbi Európa bajnok autóversenyző.

Többek között Kevin Spacey és Sarah Michelle Gellar nyomdokaiba lép Lewis Hamilton azzal, hogy ő is feltűnik majd a népszerű Call of Duty-széria legújabb részében, mely november elején jelenik meg.

John Surtees dominálta az 1966-os év mexikói szezonzáróját a Cooperrel – úgy, hogy az év korábbi részében már a Ferrarival is győzött. Piros autót ezúttal hiába keresett bárki a mezőnyben.

A Fuji Speedway második versenye az elsőhöz hasonlóan szintén történelemkönyvekbe írta magát, igaz, negatívan: egy komoly baleset következtében ketten is életüket vesztették.

2006-ban ezen a napon minden a hétszeres világbajnokról szólt, hiszen mindenki úgy tudta, hogy utolsó futamát teljesíti az F1-ben. A német sokáig emlékezetes versenyzéssel búcsúzott a sportágtól.

Minden idők egyik legnagyobb sportembere, Alex Zanardi ma ünnepli 50. születésnapját. 2001-ben mindkét lábát elveszítette, ám visszatért a versenypályára, és azóta is aktív.

Monaco felett repülő Ferrari, a pályán kívül forgó Toro Rosso és egy abszurd bokszutcai gázolás – úgy tűnik, a legújabb F1-es játékból sem maradtak ki a viccesebbnél viccesebb hibák…

Az akciókamerák terjedésével új műfaj született: a Hot Wheels nevű játék és a GoPro szerelemgyerekeként egészen zseniális videók sora került fel a világhálóra.

Kár, hogy csak virtuális... A Koenigsegg One:1 versenyautók ellen az F1-ből, az IndyCarból és a Le Mans-ból - "előadja" a Forza 6.

Az alábbi előzetes videó azt hirdeti, hogy 2017-től érkezik az Eurosport csatornáira a DR1 elnevezésű drónverseny, ami a technikai sportok világának egy teljesen új dimenzióját nyitja meg.

Olvastad már?