Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 17. péntek

Nem meglepő módon Michael Schumacher nyerte azt a szavazást, amin a valaha volt legjobb F1-es Ferrari-versenyzőről voksolhattak a rajongók. Szavazz, te kit tartasz a legjobbnak!

Új gazdára lelt Michael Schumacher 2001-es, futamgyőzelmeket és világbajnoki címet szerzett Ferrarija. Az árverésen a vörös gép jelentősen drágábban cserélt gazdát, mint várták.

Az F1-es legenda pályafutását számtalan film megörökítette már, életét azonban első ízben viszik színpadra Rio de Janeiróban, egy híres brazil színész által megformálva.

Pénz, siker, csillogás - a felszín ennyit mutat meg a Forma-1-es versenyzők életéből, azonban Jenson Button rámutatott, hogy még visszavonult pilótaként sem könnyű normális életet élni.

A Red Bull pilótája szeretné, ha az új, szinte fogyóeszköznek számító MGU-H egysége végigbírná a szezont, így óvintézkedésekkel készült. Ahogy poénosan fogalmazott, még ottalvós bulit is tartott neki.

A hétszeres F1-es világbajnok, a sportág legendájának állapotáról már hónapok óta semmilyen információ nem szivárgott ki, most viszont a család egyik barátja megtörte a csendet.

Ronaldo, LeBron James és Federer illusztris társaságába sorolta a Forbes a Formula-1-es mezőny három tagját. Hamilton a sporthoz nem kapcsolódó bevételekben emelkedik igazán társai fölé.

Ő volt az első, aki kétszer megnyerte az 500 mérföldest, amerikai bajnoki címet szerzett és sebességrekordot döntött: mindezt egy óriási testi hátránnyal, úgy, hogy fél szemével nem látott.

Csúcsra vitte a Jaguart Le Mans-ban, majd a gyári 911-eseket legyőző Porschét épített. Újra beindította Brawn karrierjét, s ott volt Schumacher első F1-es bajnoki címénél. Ma lenne Tom Walkinshaw születésnapja.

Kétszer is megcsinálta a McLaren a 2000-es évek közepén, hogy egy rivális csapat pilótáját egy évvel korábban elhappolta, aki aztán úgy versenyzett végig egy szezont, hogy tudni lehetett távozásáról.

Az amerikai open wheel-versenyzés világa hemzseg a színes egyéniségektől, és keresve sem lehet találni jobbat náluk a csúcsot és a mélységet is megjárt Paul Tracy-nél.

Közeledik a szezonzáró, hangolódjunk az F1 2017-tel: ilyen egy kemény kör Abu Dhabiban a játékkal, méghozzá egy Mercedesszel.

Célegyenesébe került a World’s Fastest Gamer verseny, melynek tétje a McLaren szimulátoros állása. Az F1-es istálló komolyan gondolja: kognitív tesztek, 100 %-os Indy 500, 24 órás futam, mindez Wokingban.

Érdemes átnézni ezeket a dolgokat a nagy karácsonyi roham előtt - hogyan, honnan és mit érdemes rendelni, mik a legfontosabb tudnivalók egy online vásárlás előtt.

A VOSTOK - EUROPE Energia órák a márkától jól ismert megbízható minőséget nyújtják, melyekre minden helyzetben számíthat viselője. Nevét a Szovjet Energia hordozórakétáról kapta.


Olvastad már?