Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 23. csütörtök

Az Abu Dhabi Nagydíjat megelőzően Lewis Hamilton még gyorsan elrepült New Yorkba, hogy lila melegítőt húzzon magára, és labdákat dobáljon színészekkel egy jó cél érdekében.

A legtöbben a Red Bull ausztrál F1-es pilótájával ragadnának ott egy lakatlan szigeten, de akadt olyan is, aki szerint inkább maradna egyedül - Ricciardo legszívesebben Raikkönennel menne.

A brit F1-es pilóta jelenleg egyedülálló, azonban éveken keresztül volt se veled, se nélküled kapcsolatban Nicole Scherzingerrel - a négyszeres világbajnok azt mondta, megtanulta a leckét.

Új gazdára lelt Michael Schumacher 2001-es, futamgyőzelmeket és világbajnoki címet szerzett Ferrarija. Az árverésen a vörös gép jelentősen drágábban cserélt gazdát, mint várták.

Nem meglepő módon Michael Schumacher nyerte azt a szavazást, amin a valaha volt legjobb F1-es Ferrari-versenyzőről voksolhattak a rajongók. Szavazz, te kit tartasz a legjobbnak!

A sportág ügyeletes rosszfiúja, vagy legalábbis annak tartott Kevin Magnussen januárban a pályán kívül fogja megvívni következő harcát, menedzserével való korábbi szakítása miatt.

Interjút készített Lewis Hamiltonnal a GQ magazin, amelyben az F1 csak érintőlegesen szerepelt: beszélt viszont a világbajnok trendről, a ruhatáráról és arról is, szeretne a Taplógáz 2 című filmben szerepelni.

Ayrton Senna 1994-es tragédiája sok évre megkeserítette a Williams F1-es csapat tagjainak életét: rendszeresen bíróságra jártak, hogy tisztázzák az ellenük felhozott emberölési vádakat.

Kötelező lesz a fejvédelem 2018-tól a Formula-1-ben. Időnként a száguldó cirkuszban történtek drámai változások, ezek közül idézünk most fel néhányat a teljesség igénye nélkül.

Az utókor lesújtó véleménnyel volt róla, többször börtönbe került, ám egy nagy ajándékot is kapott az élettől: minden idők legtragikusabb Indy 500-án túlélte a túlélhetetlent. Salt Walther története.

Ezúttal egy szinte elfeledett kort elevenítünk fel a rovatban: a 20-as évek kiválósága, Pietro Bordino nyerte az első monzai Olasz Nagydíjat, és szomorú balesetben, egy kutya miatt lelte halálát.

Az elsődlegesen repüléssel foglalkozó Cranfield Aerospace Solutions Ltd. legyártott egy új F1-es szimulátort, amit a szemléletes videó mutat be. GT-verzió és VR-szemüvegre szabott változat is létezik.

A videó készítői ezúttal is fáradságot nem kímélve lemodellezték az egy héttel ezelőtti Brazil Nagydíj összes balesetét az F1 2017 játékban – néhány tényleg elég élethűre sikerült.

Közeledik a szezonzáró, hangolódjunk az F1 2017-tel: ilyen egy kemény kör Abu Dhabiban a játékkal, méghozzá egy Mercedesszel.

A múltkori Brazil Nagydíjon a bokszutcából indulva lett negyedik a Mercedes brit pilótája – vajon sikerült ezt megismételnie a játékosnak a négyszeres világbajnok virtuális megfelelőjével?


Olvastad már?