Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 29. szerda

Az Ausztrál Nagydíj második helyén végző F1-es világbajnok búcsút intett személyi edzőjének, és egyedül végzi fizikai felkészülését az idei szezonban.

Jenson Button kedvese mindig is roppant aktív volt a közösségi médiában, s nincs ez másként mostanság sem - és mivel úgy tűnik, hogy az F1-es "WAG" köréből ő az egyik legnépszerűbb, idejét éreztük ismét bemutatni, mit csinál mostanság.

Tragédia rázta meg a Schumacher-családot: elhunyt Karl-Heinz Schumacher, aki különösen azért állt közel a hétszeres világbajnokhoz, mert ő segítette édesanyját a szülei válásakor.

Nem az F1 vagy valamely sportkocsija révén került be a Ferrari a hírekbe: Olaszországban még tervük végrehajtása előtt lecsaptak a bandára, amely a legendás alapító sírját akarta kifosztani.

Nem sikerült meggyőznie a bíróságot, akik ugyan elismerik, hogy ez árthat a megítélésének és a nagyköveti feladatainak, így is fél évre eltiltották az autóvezetéstől a korábbi F1-es tesztpilótát.

A Jaguart Magyarországon forgalmazó Auto Palace Hungary Kft. érdekes akcióba kezdett. Színészeknek adja tesztelni autóit. Az autókkal olyan gyerekeket is visznek színházba, akik segítségre szorulnak.

Hamarosan kistestvért kap Robin Raikkönen, a szülők pedig nem titkolják annyira a család életét a rajongók elől, mint néhány másik F1-es pilóta. Azért játszanak egy kicsit az érdeklődők idegeivel, hiszen mindent most még nem árultak el.

A 2010-es Ausztrál Nagydíj abban is különbözött a többitől, hogy mindössze 2006-ban és 2010-ben fordult elő eddig 1996 óta, hogy nem Melbourne volt az idénynyitó verseny.

1993. március 28-án rendezték az az évi F1-es világbajnokság Brazil Nagydíját, amely a legendás Ayrton Senna utolsó hazai győzelmeként vonult be a történelembe.

Két borzalmas baleset keretezi a hűtőszekrénygyár F1-es csapatának történetét: az egyik a sportág történetének talán legszégyenteljesebb pillanata, a másik viszont a túlélés igazi csodája.

Ezen a napon rendezték 1976-ban, Hunt és Lauda évében a Long Beach-i nagydíjat. A későbbi bajnok Mario Andrettivel a rajtrácson egy újságíró közölte, hogy csapata kiszáll az F1-ből.

Molnár Attila megszerezte idei negyedik futamgyőzelmét, s ezzel immár ő rendelkezik a legtöbb győzelemmel a szezonban. Monzában a kevés versenyző ellenére jó futamot láthattunk, melyen Híves a bokszból ért fel a dobogóra.

A diákok nagyobb sebességbe kapcsolnak, hiszen idén a 33. Shell Eco-marathon visszatér Londonba. Ebben az évben négy magyar csapat vesz részt a május 25. és 28. közötti versenyen...

Az Assetto Corsával ezt is megteheted - pattanj be egy 1966-os autóba és küzdj meg az azóta legendássá váló olasz versenypályával!

Ezt a videót különösen azok figyelmébe ajánljuk, akik nem igazán rajonganak az újgenerációs Formula-1-es autókért: nézd meg, hogy zúzzák össze őket - természetesen csak virtuálisan!

Olvastad már?