Steward
Admin

Még egy Formula-1-es pilóta mércéjével is extrém, amire Valtteri Bottas vállalkozott: a Finn Légierő egyik bemutatóján szállt a felhők közé, közben pedig telefonjával videózott.

A kölni kiállítás nem az első az utóbbi években, amely Michael Schumacher előtt tiszteleg: a múzeum fő kiállítási darabjai a hétszeres világbajnok 12 korábbi autója.

A Formula-1 2009-es világbajnoka korábban egy évig volt házas. Instagram-posztjában tudatta a világgal, hogy eljegyezte barátnőjét, a korábbi playmate Brittny Wardot.

Bár a pályán továbbra is tragikusan szerepel a grove-i F1-es gárda, legalább a hagyományos montreali raftversenyen nem talált legyőzőre a konstruktőri tabellán utolsó helyen álló csapat.

Hamilton szerint számos problémát vet fel az a lista, amelyet a 100 leggazdagabb sportolóról tett közzé a a Forbes magazin. Szerinte továbbra is hátrányos a női és a színesbőrű sportolók helyzete.

A kanadai sajtó robbantotta a hírt: egy nő zaklatással vádolja Kimi Raikkönent, és rengeteg pénzt követel tőle. A finn szerint zaklatja és zsarolja őt, ezért feljelentést tett.

Videó is készült arról, hogy Lewis Hamilton egy malibui parkolóban maradt hófehér LaFerrarijával, miután a vadonatúj autó lerobbant: a világbajnok kénytelen volt autómentőt hívni.

Beszállna a Formula-1-be a Michelin, Alonso adott esetben sorozatot váltana, Fisichella fizetni is képes lenne egy ferraris ülésért, rekordösszegű pénzbüntetést kap Ralf Schumacher.

Az 1961-es F1-es szezon főként a maranellói istálló sikereiről szólt, amely minden más helyszínnél jobban kicsúcsosodott a Belga Nagydíjon, ahol az olaszok autói az első négy helyen értek be a célba.

Napra pontosan 29 éve rendezték minden idők egyik legkaotikusabb F1-es versenyét, az 1989-es Kanadai Nagydíjat, amely a Ferrari bohózatba illő jelenetével indult, és Senna drámájával zárult.

1936-ban ezen a napon született a Formula-1 történetének talán egyik legelfeledettebb világbajnoka, aki úgy tudott a csúcsra érni, hogy ehhez csapatának tulajdonosát kellett legyőznie.

A rajongók kívánsága meghallgató fülekre talált a Codemasters részéről, ugyanis a nyár végén megjelenő új játékban benne lesz a Brawn GP 2009-es világbajnok autója.

Mi kell egy őrületes virtuális futamhoz? A recept: a Le Mans-i pálya, a 70-es évek gépszörnyetegei, valamint egy VR-szemüveg. Az eredmény magával ragadó!

Íme egy kör az idei Ferrarival a közelgő Francia Nagydíj helyszínén - hangolódjunk a következő Formula-1-es hétvégére.

Íme egy ragyogó ötlet: az okosdzseki jelzi a kerékpárosnak, ha kanyarodni kell, a többieknek pedig azt, hogy kanyarodni fog...


Olvastad már?