Steward
Gellérfi Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. július 5. vasárnap

A brit pilóta exbarátnőit említve elsőre valószínűleg mindenkinek Nicole Scherzinger neve ugrik be, ám a brit pilóta hódítási listája ennél lényegesen hosszabb.

Állatságok - F1-es pilóták házi kedvencei

Azt gondolhatnánk, hogy az F1-es pilóták kevés otthon töltött idejük miatt nem tartanak állatot – ennek ellenére jó néhány olyan versenyző van, aki családtagnak tekint egy kutyát vagy macskát.

A Királynő oktatta etikettre Hamiltont

Az F1-es világbajnok II. Erzsébettel ebédelt, ám megsértett egy fontos szabályt. A Királynő, látva a versenyző modortalanságát, kioktatta őt az étkezőasztalnál követendő illemre.

Nem partiarc a Red Bull-vezér

Sok ismert üzletemberrel kapcsolatban teljesen megszokottnak mondható, hogy partiról partira járnak, az F1-ben is hatalmas sikereket elérő Dietrich Mateschitz viszont nem épp ez a típus.

Pilótabarátnők: Anne-Marie Prost, a túlélő

Alain Prost szerint felesége a legfontossabb ember volt az életében. Kívülről házasságuk kiegyensúlyozottnak látszott, azonban Anne-Marie-nak sok mindent kellett eltűrnie és megbocsátania párjának.

Verstappen: Inkább Bernie, mint egy nő!

Egy interjújában állították dilemma elé a 17 éves újoncot, aki különösen választott: inkább Bernie Ecclestone-nal vacsorázna kettesben, mint egy gyönyörű nővel.

Vettel a Hungaroringre menet F1-est tankolt

Sebastian Vettel vasárnap a Ferrari Racing Days sztárvendégeként a Hungaroringen vizitál, amelynek keretében egy közeli Shell töltőállomásra is ellátogatott egy reklámfotózás kedvéért.

Amikor... álmok és lábak törtek

Pályára szaladó pap? Szétrobbanó gumik? A vb-esélyes lábtörése? Győzelem a bokszutcában? Ezek mellett még hat emlékezetes pillanatot gyüjtöttünk össze a silverstone-i F1-es futamok történetéből.

Retro – Utolsó győzelem a horrorbukás után

Belgiumban elhunyt csapattársának ajánlotta karrierje utolsó F1-es sikerét Didier Pironi, aki nem sokkal korábban túlélt egy hatalmas balesetet – akárcsak Rene Arnoux a ma 33 évvel ezelőtti futamon.

Retro – Marko elveszti fél szemét

A Charade Circuiten rendezett 1972-es Francia Nagydíjon a pálya széli kövek játszották a főszerepet: Chris Amon egyetlen F1-es győzelmét vesztette el miattuk, Helmut Marko pedig ennél is többet...

Avagy amikor még különlegességnek számított a négykiállásos taktika az F1-ben. Ma van a 11. évfordulója annak a Francia Nagydíjnak, amelyen a Renault túl korán érezte a kezében a győzelmet.

Az alábbi videóban olyasmit láthatunk a jövő héten megjelenő Formula-1-es szimulátor keretei közt, amit a valóságban még soha: esős futamot a villanyfényes szingapúri versenypályán.

Ahol Rubens Barrichello bajnok lett

A lenti videóban a Game Stock Carral láthattok egy versenyt a brazíliai Veloparkon, a brazil V8-bajnokság egyik helyszínén. Ezt a szériát egyébként tavaly Rubens Barrichello nyerte!

Frissítés érkezett a DiRT Rally-hoz

A Codemasters a Formula 1 mellett próbál más területeken is igyekszik helytállni, és nagyon úgy tűnik, hogy sikerül is: a DiRT Rally legújabb frissítésével ismét komoly előrelépést tettek.

Így szállsz el az F1 2015-ben

Meglehetősen sok előzetes videót megmutattunk már az F1 2015-ről, csak éppen azt nem, hogyan töröd össze magad a játékban: egy Maldonado-stílusú játékosnak köszönhetően ezt is megnézheted.

Olvastad már?