Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. június 27. hétfő

Az F1-es pilóta augusztusban veszi feleségül gyermeke anyját, Minttu Virtanent. Egy finn pletykalap a menyegző több részletéről lerántotta a leplet. Vettel nem kapott meghívót.

Button partnere megnézte a McLaren partnerét

A wokingi istálló együttműködésre lépett egy divatcéggel, a partnerséget megbélyegző londoni fogadásra pedig Jenson Button egy narancssárga McLarennel érkezett - na meg Brittny Warddal.

Így szurkolnak az F1-esek az Eb-n

Természetesen a Formula-1-es pilótákat sem hagyja hidegen a Franciaországban zajló labdarúgó Európa-bajnokság, aminek sokan Twitter-csatornájukon is hangot adtak.

Szerelmi négyszögben a MotoGP-sztár

Szappanoperába illő történetről számoltak be az olasz bulvárlapok, melynek főszereplője két csinos hölgy mellett egy olasz válogatott labdarúgó és egy MotoGP-pilóta – a helyszín a csodás Ibiza.

Crazy Eddie még mindig csúcsformában!

Már ötven is elmúlt Michael Schumacher egykori csapattársa, az örökifjú észak-ír, de az ezredforduló ügyeletes F1-es fenegyereke még most sem szégyenkezhet félmeztelen fotói miatt.

F1 és foci – Hamilton vagy Ronaldo a nyerő?

A négykerekű sportok és a labdarúgás két szupereredményes, ám megosztó alakját hasonlítjuk össze különböző szempontok alapján. A lényeget azonban olvasóinkra bízzuk: szavazzatok!

Chris Brown koncertjével hangoltak Bakuban

A világhírű amerikai énekes péntek este adott koncertet az F1-es Európa Nagydíj helyszínén: a fotók tanúsága szerint ezrek voltak kíváncsiak napjaink egyik legnépszerűbb előadójára.

Retro – A Ferrari utolérhetetlen

Mindössze első évét teljesítette az olasz csapat színeiben, de Niki Lauda számtalanszor megvillantotta képességeit, amelyek később három bajnoki címet értek neki. A Holland Nagydíjon a Ferrari más ligában autózott.

Retro – „Győzz Gilles-ért!”

Versenyzett a McLaren, Ferrari, Renault és még Haas színeiben is, de valódi sikert csak az olaszokkal tudott elérni – akik Gilles Villeneuve halála után hívták a csapatba.

Retro - Schumacher utoljára áll a dobogón

Az Európa Nagydíj 2008-as Valenciába költözése nem bizonyult nagy sikernek az izgalmakat és a népszerűséget illetően, és sajnos az egyetlen igazán emlékezetes futamot is akkor szolgáltatta, amikor már túl késő volt.

A harmadik Magyar Nagydíjon folytatódott a McLaren-Honda azévi dominanciája, de Ayrton Senna és Alain Prost gondoskodtak róla, hogy újabb szoros csatáról maradjon emlékezetes a futam.

Az Euro Truck Simulatorban sem fenékig tejfel az élet - ilyen az, amikor egy kamionos megpróbálja végezni a munkáját, de a forgalom nem hagyja azt szó nélkül...

Az ügyes sofőröket jutalmazza az okostelefon

Alacsonyabb utazási költségekkel jutalmazni az ügyes autóvezetőket – ez az alapötlete a Ford Intelligens Mobilitás új kísérletének, ami hasonló szemlélettel működik, mint a fitness...

A Formula-E beszáll az e-sport-üzletbe

Napjaink legmodernebb autósport-szériája új területre teszi rá a kezét: a virtuális versenyzés terén elért sikereknek köszönhetően külön e-sport eseményt akarnak rendezni Las Vegasban.

Formula Junior: A-liga kezdőként

Ebben a cikkben a történetem mesélem el az A-ligával kapcsolatban, és néhány észrevételt is leírok a ligáról, ahol most teljesítettem első versenyen, az Európa Nagydíjat.

Olvastad már?