Steward
Gellérfi Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. február 11. csütörtök

Bizonyára minden régi vágású F1-rajongó retinájába beégett Flavio Briatore tekintélyt parancsoló arckifejezése, de most próbáljuk mégis elfelejteni. Minden jel arra utal, hogy az egykori csapatfőnök plasztikai műtéten esett át.

Egy F1-es pilóta is dühönghet a közutakon

Felipe Nasr nemcsak a versenyautókat imádja, hanem a közúti járgányokért is rajong – a brazil pilóta kulisszatitkokat árult el szabálytalankodásairól, vezetési stílusáról.

Sainz élvezi a magányt Londonban

Carlos Sainz, a Toro Rosso F1-es pilótája rendkívül élvezi a magányt és az önállóságot Londonban: a fiatal versenyző nemrégiben költözött Angliába, és a nyüzsgő nagyvárosban nagyon nyugodt életet él.

Második gyermeke is volt Fangiónak

Évtizedeken keresztül úgy tudták, az F1 legendás ötszörös bajnokának nincsen leszármazottja. A DNS-tesztek bebizonyították, hogy Ruben Vazquez is az argentin fia.

Zaklatás: Nem könnyű most Magnussennek lenni

Ismét a címlapokon Magnussen, ám ezúttal nem az új F1-es szerződése miatt: a dán pilótát és kedvesét zaklatják az interneten – bár hivatalosan még nem erősítették meg a fenyegetés tényét.

Költözz be Eddie Irvine luxusvillájába!

Az egykori F1-es pilóta meghirdette írországi lakosztályát napjaink egyik legfelkapottabb szálláskereső oldalán, így pár napra bárki kipróbálhatja, hogy milyen egy híresség otthonában élni. Persze nem ingyen.

Héder Barna Palik Lászlót hozhatja magával?

A korábban az RTL Klub F1-es műsorait vezető Héder Barna lett az M4 új sportigazgatója - még az is megtörténhet, hogy korábbi munkatársát és barátját, Palik Lászlót is hazahívhatja a köztévéhez.

Retro – Az AFM első pilótája

Persze semmilyen közvetlen (vagy közvetett) kapcsolat nincs az Autósport és Formula Magazin és a német csapat közt, akiknek első pilótája tejszállítóként ismerkedett meg a motorzajjal...

Retro - Egy kör mindent megváltoztat

Egy pilóta, aki még a Ferrarinál is lehúzott egy szezont, ám mára mégis csak két nagy balesetről emlékezhet rá az F1 világa. Pedig ha egy körrel tovább tart az a bizonyos Belga Nagydíj 1958-ban...

Retro – A be nem váltott osztrák ígéret

1983-ban ezen a napon látta meg a napvilágot Christian Klien, aki bár három évet is eltöltött az F1-ben, pont addigra kellett távoznia a Red Bulltól, amikor a csapat égisze emelkedni kezdett.

A 2010-es előszezon abból a szempontból kétségkívül különleges volt, hogy hosszú idő után először egyszerre három új istálló bukkant fel az F1-ben – az érkezés a legkevésbé sem volt zökkenőmentes.

Az alábbi videó a Codemasters legújabb F1-es játékát mutatja be, ezúttal a grafika szemszögéből: a leggyengébb beállítástól a legerősebbig - mit tud nyújtani az F1 2015?

Újabb balesetcsokor az F1 2015-ből

Kicsúszások, megpördülések, ütközések, autótörések, tömegkarambolok – a Formula-1-es játékok megunhatatlan elemei a látványos, akár a valóságtól elrugaszkodó balesetek. Íme, egy újabb válogatás!

Ez ám „a” liga: Indul az A-liga

Február 21-én rajtol az rFactor szerelmesei számára talán már jól ismert bajnokság, az A-liga. További részletek a www.a-liga.hu oldalon.

Egy Ford Falcon V8 és a Mount Panorama

Noha legutóbb a bathursti 12 órás mezőnye vette birtokba az ausztrál pályát, ez még nem ok arra, hogy ne nézhessünk meg egy remek Project Cars-gameplayt a helyszínről.

Olvastad már?