Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. október 10. szombat

Ma van 30 éve annak, hogy Alain Prost egy McLarent vezetve megszerezte első F1-es világbajnoki címét, aminek alkalmából a csapat egy vicces, de mégis sokatmondó összefoglalóval állt elő.

Hakkinen egy McLaren P1 tulajdonosa

Mika Hakkinen – a korábbi Formula-1-es világbajnok – a kilencvenes évek népszerű és eredményes versenyzője volt. 1991-ben a Lotusnál kezdett, majd 1993-tól a McLaren csapatában vezetett.

A moziban is összecsap a McLaren és a Ferrari

Megkezdődött a forgatása annak a filmnek, ami az F1-es csapatfőnök Bruce McLaren életét hivatott bemutatni, és ami várhatóan 2016-ban kerül majd a filmvászonra, ezzel igazi kihívója lesz a Ferrarinak.

Ezért járnak iskolába az autóversenyzők

A Toro Rosso újonca, Carlos Sainz nem idei szezonját, hanem iskolaéveit tartja élete eddigi legnehezebb időszakának, de szerinte megérte a fáradozás: a mai pilótáknál már a műveltség is követelmény.

Geri Horner: Világsztárból boldog háziasszony

Az énekesnő egykor a világ egyik legnépszerűbb lánybandájának tagja volt, mégis most, Christian Horner mellett éli élete eddigi legszebb időszakát. Idilli családi életükről és otthonukról is beszélt.

Így öltöztek a pilótabarátnők Ázsiában

A távol-keleti futamokra, Szingapúrba és Japánba nem sok versenyző kedvese látogatott el - ezúttal csupán Jessica Button és Jennifer Becks csinos ruhadarabjait csodálhattuk meg.

Verstappen a szőke versenyzőnőkre bukik

Úgy tűnik, véget ért Max Verstappen előző kapcsolata, hiszen mostanában egy másik szőke lány oldalán láthatjuk – aki exéhez, Sabre Cookhoz hasonlóan szintén autóversenyző.

Retro - Szertefoszlott álmok és gumik

Nyolc éve egy hajszál választotta egy Lewis Hamiltont attól a lenyűgöző teljesítménytől, hogy már debütáló évében világbajnokká váljon. Egy máig érthetetlen hiba akadályozta ezt meg.

F1-Archív: Schumacher élete legszebb napja

Hova nem igazol Raikkönen, jön-e a 11. csapat, Vettel kétszer is negyedszer, az újonc a vb-cím kapujában, egy 17 éves pilóta Williamst tesztel, a 42 éves bajnok nem vonul vissza. Október 6. hírei.

Retro – Schumacher álmai füstbe mentek

Ma 9 éve rendezték a 2006-os Japán Nagydíjat, Michael Schumacher utolsó előtti F1-es futamát, melyen a németet hat év után először érte utol motorhiba, s ezzel lemondhatott a nyolcadik bajnoki címről.

Ma 13 évvel ezelőtt, 2002. október 9-én hozta nyilvánosságra Max Mosley eszement elképzelését a Formula-1 megújításáról – melyet aztán rövidesen újabb elképesztő javaslatok követtek.

SimTech rovatunkban rendszerint különböző autós játékokat, illetve szimulátorokat mutatunk be, most viszont lássunk valami egészen mást: száguldás a magyar Alföldön egy InterCityvel!

Tekerd meg, mint Ken Block!

A DiRT3 Gymkhana-módjával száguldozik az alábbi videón látható fiatalember – ám ezúttal nem az az érdekes, hogy mit csinál, hanem hogy mivel csinálja: egészen pazar a felvételen szereplő szimulátor.

Virtuálisan már versenyez a Haas

Egy az F1 2014-hez készített módosítás segítségével már a pályán is megtekintheted az újonc amerikai istálló autóját – legalábbis annak egy rajongó által megálmodott változatát.

Vesd össze a nézését meg a járását!

Melyik néz ki szebben és melyik mozog szebben? Az alábbi összehasonlító videóban a Project CARS és a Forza 6 legfontosabb jellemzőit vetik egybe - mondd, te melyiket választanád?

Olvastad már?