Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. augusztus 25. csütörtök

Csak isten tudja, hogy mi lesz Michael Schumacher sorsa, és azt is, hogy miért állította ilyen próbatétel elé a hétszeres bajnok fiát - ezekkel a szavakkal emlékezett meg a Ferrari legendájáról Sergio Mantovani.

Vettel álomcsapattársa Raikkönen

Kipróbálná Michael Schumacher 2004-es bajnokautóját, F1 helyett viszont inkább focizna élete végéig – ezek derülnek ki a Formula1.com „Csak egyet” sorozatának Sebastian Vettellel készített részéből.

Montezemolo tagadja a Schumi-kommentet

Számtalan sajtóorgánum friss tényként közölte Luca di Montezemolo egyik tavaszi nyilatkozatát, melyet Michael Schumacher állapotával kapcsolatban tett - az olasz képviselője most valóban megszólalt.

Egymás ellen versenyzett három Norbi

Michelisz Norbi, Kiss Norbi és Herczig Norbi versenyzett egymással, de hogy az esélyek kiegyenlítődjenek, mindenki azonos járművet, egy gokartot választott versenygépnek.

Az F1-es sztárok is követték az olimpiát

Véget értek a riói nyári játékok, melyek a fél világ figyelmét lekötötték – a Formula-1 nagy nevei sem kivételek ez alól, mint közösségi oldalaik bejegyzései tanúsítják.

Button kedvese nekiment Kardashianéknak

Brittny Ward az Instagramon fakadt ki a nők életét megkeserítő irreális elvárások felelőseire, köztük a Kardashianokra, akiket még csak egy nagybetűre se tartott méltónak – véleményét szó szerint idézzük:

Hogy vannak mostanában a pilóták kedvesei?

A nyári szünet nemcsak az F1-es versenyzők, hanem párjaik számára is felüdülést jelent, hiszen végre elutazhatnak kedvesükkel: mint az alábbi válogatásban látható, többen így is tettek.

Retro – A nagy háború kezdete

Az első apróbb összezördülésekre nem kellett sokat várni a Rosberg-Hamilton páros között, de az igazi bomba 2014-ben épp ezen a napon, a spái futam 2. körében robbant. Szándékos volt vagy sem...?

A Belga Nagydíjak legnagyobb balesetei

Komoly sebességeinek köszönhetően Spa-Francorchamps mindig is táptalaja volt a hatalmas bukásoknak - ebből gyűjtöttünk össze néhányat a 2016-os futamra készülve.

Retro - Barrichello szárnyal, Badoer zuhan

Emlékezetes visszatérések fémjelezték a 2009-ben ezen a napon, Valenciában rendezett Európa Nagydíjat, miközben a McLaren egy bokszutcai hibával vette el a győzelmet Lewis Hamiltontól.

El tudjátok képzelni, hogy két futammal a szezon vége előtt Vettel elmegy a stewardokhoz amellett érvelni, hogy ne zárják ki a bajnoki éllovas Rosberget a versenyből? 1958-ban ezen a napon valami ilyesmi történt.

...méghozzá az Eau Rouge előtt. Már megszokott, hogy egy új F1-es játékban sokan a baleseteket "tesztelik le" először. Itt egy újabb válogatás olyan esetekből, amik csak a virtuális világban léteznek.

Új Guinness-rekord, Forddal a Forzában

Öt, álmos pillantású játékos nyomta le azt a gigantikus, kétnapos futamot egy virtuális Ford GT volánja mögött a Forza Motorsport 6 videojátékon, amellyel sikerült új Guinness rekordot felállítaniuk.

Kirúgathatod magad az F1 2016-ban?

A népszerű videóblogger, Tiametmarduk mindent megpróbált, hogy elveszítse ülését a Codemasters legújabb játékának karriermódjában - nézzük, vajon sikerült-e neki?

F1 2016: Ütközés a bokszutcában

A nagy balesetek elsősorban a pályán történnek, de a bokszutca is potenciális veszélyforrás – különösen, ha két pilóta egymásra nem figyelve érkezik kiállására multiplayer módban.

Olvastad már?