Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. december 2. péntek

Jó esély tűnik arra, hogy az F1-től elbúcsúzó pilóta egy televíziós közvetítésben tűnjön fel jövőre – meglepetésre nem egy brazil, hanem valószínűleg olasz tévének dolgozhat.

Maximálisan megérdemelten engedhette el magát Nico Rosberg az Abu Dhabi Nagydíj után. Képekben mutatjuk be, hogyan ünnepelt a német a pályán és pályán kívül, a folytatást csak elképzelni tudjuk.

Egymásnak estek a magyar és a külföldi rajongók a visszavonuló francia túraautós profilján – az ok természetesen nem más, mint a tegnap esti szezonzáró utolsó köre, amikor Muller elengedte(?) Tiago Monteirót.

Egész oldalas hirdetéssel és szegény gyermekek támogatásával akarta (most már ex) szponzora kiengesztelni a mexikói F1-es pilótát, de fordítva sült el a dolog...

A világbajnok apja, Anthony Hamilton szerint fontos váltás zajlik a motorsportban: többé már csak az elit engedheti meg magának, hogy versenyezzen, az alacsonyabb rétegek kiszorulnak.

A jövő hétvégén következik az év utolsó futama, az F1-es Abu Dhabi Nagydíj, ám előtte még volt egy hetük a pilótáknak, hogy kipihenjék az interlagosi fáradalmakat – lássuk, ki mivel ütötte el az időt.

A maranellóiak évente megrendezik szokásos, karácsony előtti évösszegző eseményüket, de a csapattól származó információk szerint könnyen lehet, hogy ez idén elmarad majd.

Bár sosem nyert F1-es nagydíjat, egyszer másodikként zárta a Ferrari mögött a konstruktőri világbajnokságot a BAR, amely csapatnak Jenson Button felemelkedése és pár színes történet köszönhető.

Néhány F2-es futam is elég volt ahhoz, hogy felkeltse egy csapatfőnök figyelmét a királykategóriában – ám az ifjú a britnek sajnos mindössze négy versenyt szánt a sors. Chris Bristowra emlékezünk.

A kis Schumacher sosem léphetett ki bátyja árnyékából: ráadásul a Williamsnél töltött évei alatt azért is kritikát kapott egyenesen főnökétől, mert nem dolgozott olyan keményen, mint csapattársa.

Ma 116 évvel ezelőtt született az egyetlen autóversenyző, akinek haláláért a Loch Ness-i szörnyet tették felelőssé – szőrmekereskedéstől a fantasztikus világcsúcsokon át a végzetes kísérletig.

Rosberg és Hamilton ütközik, a német hátraesik, és csapattársa lesz a világbajnok ebben az alternatív valóságban – ráadásul a sivatagi versenyt még az eső is felkavarja.

Egy lelkes játékos 100 %-os versenytávot teljesített az F1 2016-tel Abu Dhabiban Nico Rosberg bőrébe bújva, és megszerezte azt a harmadik helyet, amely a németnek vasárnap már elég lenne vb-címéhez.

A múltkori Brazil Nagydíjon minden a Red Bull versenyzőjéről szólt, így egy játékos kipróbálta, hogy vajon hasonló produkcióra képes-e Interlagosban a holland autójában ülve, mint maga a pilóta.

Furcsa leírni, de jelenleg ez a két csapat van az utolsó két helyen, és az utóbbi két évben az utolsó helyen állomásozó csapat, a Black Light GP jelenleg a 6. helyen áll.

Olvastad már?