Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. október 4. vasárnap

A távol-keleti futamokra, Szingapúrba és Japánba nem sok versenyző kedvese látogatott el - ezúttal csupán Jessica Button és Jennifer Becks csinos ruhadarabjait csodálhattuk meg.

Japán hírességek Suzukában

A Japán Nagydíj hétvégéjén világsztárok helyett csupán néhány olyan ismert ember fordult meg az F1-es paddockban, akik valamilyen módon kapcsolódnak a japán motorsporthoz.

Ezért járnak iskolába az autóversenyzők

A Toro Rosso újonca, Carlos Sainz nem idei szezonját, hanem iskolaéveit tartja élete eddigi legnehezebb időszakának, de szerinte megérte a fáradozás: a mai pilótáknál már a műveltség is követelmény.

Button még mindig külön él feleségétől

A McLaren pilótája egy angol lapnak vallott arról, hogy feleségével még most, esküvőjük után is több ezer kilométerre élnek egymástól, és ezen egyelőre nem is terveznek változtatni.

Geri Horner: Világsztárból boldog háziasszony

Az énekesnő egykor a világ egyik legnépszerűbb lánybandájának tagja volt, mégis most, Christian Horner mellett éli élete eddigi legszebb időszakát. Idilli családi életükről és otthonukról is beszélt.

Új hírek Schumacher állapotáról

Egy brit lap szállított információkat a hétszeres F1-es világbajnok egészségi helyzetével kapcsolatban. Javulása nagyon lassú, és mindössze 45 kilogrammot nyom.

Hamilton nem ment Buttonnal bulizni

Legtöbb megnyilvánulása kicsapongó képet fest Lewis Hamiltonról: egy interjúban azt bizonyította be, ez korántsem így van, versenyhétvégéken kizárólag az F1-re koncentrál.

Retro – Egy klasszikus születése

Amikor ma 67 évvel ezelőtt először rendeztek nagydíjat a silverstone-i katonai repülőtéren, kevesen hitték volna az autóversenyzés egyik legnagyobb hagyománnyal bíró versenyének születését látják.

Retro - Akit kísértett Villeneuve halála

69 éve ezen a napon született Gilles Villeneuve halálos balesetének résztvevője, Jochen Mass, aki miután szenvedő alanya lett egy újabb hasonló bukásnak, még abban az évben hátat fordított az F1-nek.

Retro - Akit a versenyzés hiánya ölt meg

Az 1960-as években sok pilóta még a versenypályán veszítette életét, ám a 87 éve ezen a napon született Willy Mairesse számára annak tudata jelentette a véget, hogy többé nem ülhet versenyautóba.

Hunt és Lauda 1976-os világbajnoki harcának fontos állomása volt az F1-es Kanadai Nagydíj. A verseny első két helyezettje nagy ütközetet vívott, aztán mindketten orvosi ápolásra szorultak.

Egy az F1 2014-hez készített módosítás segítségével már a pályán is megtekintheted az újonc amerikai istálló autóját – legalábbis annak egy rajongó által megálmodott változatát.

Ismét a Transzfogarasi úton

Néhány napja olyan sikert aratott a világhírű erdélyi út virtuális változatáról megosztott videó, hogy gyorsan hoztunk még egyet: ezúttal az rFactorral driftelnek a hegyek közt.

Száguldás az erdélyi halálúton

A Transzfogarasi út a régió egyik legismertebb útja, melynek építése egyes becslések szerint akár száz ember életét is követelhette, s közlekedni sem veszélytelen rajta. Így fest az Assetto Corsában.

A legjobb bokszkiállás-szimulációk

Az igazán körültekintő grafikusok a bokszkiállások valósághű lefestésére is figyelnek. A Project CARS, as Assetto Corsa és F1-es szimulátorok ezen elemeit hasonlíthatjuk össze az alábbi videóban.

Olvastad már?