Steward
Admin

Az F1 hétvégi, Monacóba tett látogatásával ismét előkerült a rajtrácslányok korábban nagy vitákat kiváltó témája. Lewis Hamilton el sem tudja képzelni az ikonikus versenyt nők nélkül.

A látássérült rajongó nem is sejtette, micsoda meglepetést tartogat számára a Formula-1: az életre szóló ajándékban Baumgartner Zsoltnak és a kétülésesnek volt főszerepe.

Gyakran előfordult az elmúlt években, hogy a Monacói Nagydíjra egy-egy pilóta egészen különleges, ütős festéssel készült. Raikkönen, Vettel, Vergne, Bottas is többek között.

Az F1 korábbi vezére, Bernie Ecclestone közel 4,2 millió eurót fizetett ki azért a McLarenért, amellyel a legendás Ayrton Senna megnyerte az 1993-as Monacói Nagydíjat.

Egy holland online szupermarketnek 150 ezer eurós sérelemdíjat kell fizetnie Max Verstappen Formula-1-es pilótának, amiért egy reklámjukban a hasonmását használták.

Rosszindulatú kamuprofilok garázdálkodására hívja fel rajongóinak figyelmét a legnagyobb közösségi oldalon Lewis Hamilton, akik a nevével visszaélve próbálnak pénzt kiszedni a gyanútlan emberekből.

Általában pozitívumként emlegetik, hogy a WEC paddockja sokkal nyíltabb, mint a Formula-1-é: Fernando Alonso azonban múlt hétvégén a hátulütőket tapasztalta meg, minden alkalommal rajongók tömege üldözte.

Az F1 egykori ura május 22-én beszélt ügyfélautós elképzeléséről, dicsérte a gyorsan kopó Pirelliket és fenyegette a Ferrarit. De ezen a napon igazolta le Fernando Alonsót is a Minardi.

Ezzel a címmel anno a Formula magazinban közöltünk beszámolót a 2008-as Monacói F1-es Nagydíjról - Lewis Hamilton tankönyvbe illő módon okította a mezőnyt vizes pályán a hercegség utcáin.

Az 1966-os Monacói Nagydíj nem csak az új szabályok miatt volt különleges és zűrzavaros, hiszen egy máig fennálló negatív rekordot is felállított a célban értékelt pilóták számát illetően.

Olivier Panis nevét hallva elsősorban az 1996-os monacói siker juthat eszünkbe, pedig volt egy ennél is sokkal nagyobb versenye, ahol erőből, káosz nélkül is nyerhetett volna, ha Irvine is úgy akarja.

A HTC az új megoldásokat, az egyedülálló teljesítményt és a kivételes formatervezést szem előtt tartva alkotta meg a HTC U12+ okostelefont.

Kiváló válogatás a barcelonai F1-es futam legjobb pillanataiból belsőkamerás nézetből - csak éppen nem a valóságban, hanem egy virtuálisan újraalkotott formában.

Ha valaki szeretné felidézni a harminc évvel ezelőtti körülményeket és virtuálisan a részese lenni, természetesen megteheti.

Hangolódjunk a soron következő F1-es futamra: íme egy virtuális kör Monacóban az Assetto Corsával.


Olvastad már?