Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 16. hétfő

A Mercedes F1-es csapatának motorsport-igazgatója elmesélte, hogyan teltek napjai szűk negyven évvel ezelőtt, Bécsben, Ausztria fővárosában.

A nemrég 48. évét betöltő hétszeres F1-es világbajnok kezelése rengeteg pénzbe kerül, helyzete pedig még nehezebbé vált, ugyanis két támogatója is otthagyta az expilótát.

Ma tudódott ki, hogy mellkasi fertőzés miatt karácsony óta kórházban fekszik Stirling Moss. Állapota kezdetben súlyos volt, de azóta jelentősen javult, ő maga pedig jó hangulatban van.

Nem hazudtolja meg magát Lewis Hamilton, aki Amerikában, a havasokban hangolódik az új szezonra. Több téli extrém sportba is belekóstolt: snowboardozásából és hómobilozásából mutatunk ízelítőt.

Lehet, hogy az F1 történetének legnagyobb mosolyával rendelkezik, ám az ausztrál pilóta felismerte a mentális betegség veszélyeit, ezért egy öngyilkossági kísérletet túlélő honfitársa alapítványát támogatja.

Egy régi komód hasadékában talált világháborús szerelmes leveleket Jenson Button családjával hozott kapcsolatba egy hölgy – a helyi múzeum szerint viszont minden Buttont Jenson rokonának gondolnak…

Egy finnországi webáruházban kapható az a kollekció, melyet minden Raikkönen-rajongó nyugodtan ráadhat gyermekére – azoknak a babáknak ajánljuk, akik tudják, hogy mit csinálnak!

44. születésnapja alkalmából összeszedtük a sportág egyik legtöbbre hivatott, mégis kevés sikert elérő olasz pilótájának legemlékezetesebb F1-es momentumait.

Végigversenyezte a komplett 80-as éveket, 111 nagydíjából pedig csak egyszer tudott pontot szerezni. Az olasz Piercarlo Ghinzani sosem volt eredményes, egy-egy kiscsapat azonban mindig megtalálta őt.

Világbajnok pilóta, tervező és csapatvezetők, Brawn és Newey egyazon istállónál – úgy hangzik, mint egy igazi álomcsapat, nem? Az F1 előző amerikai csapatának sorsát egyetlen rossz döntés pecsételte meg…

Az 1955-ben ezen a napon rendezték az F1-es világbajnokság nyitányát, az Argentin Nagydíjat, bár a verseny bizonyos szempontból sokkal inkább hasonlított a Le Mans-i 24 órásra, mint egy formaautós futamra.

A Formula-E ugyan csak a virtuális világban versenyzett a híres Las Vegas Strip városrészben, de Sam Bird a valóságban is végigment a pálya egy szakaszán. Csillogás, 360°-os videó, életre kelt virtuális valóság = az autósport jövője?

Letisztult, sima felület, használaton alapuló működés, új, kettős kijelző, hangzás, rád szabva, élénk színek és ragyogó részletek az elő- és a hátlapi UltraPixel kamerával - Bemutatjuk a HTC U Ultrát:

Hoztunk róla egy ízelítő videót és egy linket is hozzá!

Törés, zúzás, bukások tömkelege - egyenesen a GTA V-ből!

Olvastad már?