Steward
Gobodics Tamás
2017. október 19. csütörtök

Ronaldo, LeBron James és Federer illusztris társaságába sorolta a Forbes a Formula-1-es mezőny három tagját. Hamilton a sporthoz nem kapcsolódó bevételekben emelkedik igazán társai fölé.

Napra pontosan négy évvel Maria de Villota halála után a kártérítést követelő család megegyezett a Manorral – habár a csapat valójában már nem is létezik.

Szürreális pillanatok zajlottak le a TV2 50 milliós játszma című műsorában: a vetélkedő házigazdája ártatlanul próbálta megmagyarázni a játékosoknak, hogy ki is az a Lewis Hamilton, de nem számított arra, ami ezután következett.

Igazi ricciardós csemegére találtunk a Red Bull oldalán: az ausztrál F1-es úgy döntött, összeír egy halom kérdést, amelyeket aztán feltesz magának. Ezek közül válogattunk.

Wili Weber juttatta Michael Schumachert az F1-be, és szinte végig egyengette pályafutását. Ma ő sem tud többet a rajongók millióinál: Corinna Schumacher megtiltotta, hogy látogassa a hétszeres bajnokot.

Árverésre bocsátják a hétszeres világbajnok Michael Schumacher 2001-es egyéni és gyártói világbajnoki címét megszerző Ferrariját. A német legenda több futamgyőzelmet szerzett gépét bárki megveheti..

Egy rendkívüli kezdeményezés keretében, ahol a rajongók személyesen tehettek fel neki kérdéseket, Daniel Ricciardo elárult valamit, amit eddig nem tudtunk róla: egy napon szeretne Lewis Hamilton csapattára lenni.

Lewis Hamilton a Kínai Nagydíjat követően hét pont előnnyel rendelkezik ferraris riválisával szemben – ez a mondat 2007-ben és 2008-ban is elhangozhatott, de mennyire más előzmények után...

Születésnapját ünnepli Heikki Kovalainen, akinek ugyan sikerült tartania magát a finnek kimagasló eredménysorozatához, ám száznál több futama ellenére is nehéz megítélni, hogy túl sokat, vagy túl keveset ért el képességeihez mérten az F1-ben.

Jenson Button 2009-ben épp ezen a napon szerezte meg eddigi egyetlen világbajnoki címét, Retro rovatunk mai írásában a felejthetetlen brazíliai címszerzésre tekintünk vissza.

Az első és egyetlen Marokkói Nagydíj igazi taktikai csatát hozott a Ferrari és a Vanwall között, de utóbbi csapat nem csak a bajnoki címet veszítette el, hanem egyik versenyzőjét is 1958-ban ezen a napon.

Úgy érzi, sebessége alapján továbbjuthatott volna a döntőbe, de mindkét futamon balszerencse üldözte, így nem utazhat Abu Dhabiba. A londoni elődöntőbe jutó 17 éves Bereznay Dániellel beszélgettünk.

A napokban megjelenő játékban mentori szerepet kapott a háromszoros világbajnok: ő segíti és látja el tanácsaival a gamereket, emellett a fejlesztésben is részt vett.

Amikor valaki beleolvas a Futurer elektromos rollerének leírásába, azt gondolja: túl szép, hogy igaz legyen. Vajon eljött az ideje, hogy az ember maga mögött hagyja a klasszikus gyaloglást.

Hangolódjunk a hétvégi USA Nagydíjra: egy virtuális kör az austini F1-es pályán egy Ferrari és az F1 2017 közreműködésével.


Olvastad már?