Steward
Admin
2019. március 24. vasárnap

„Azoknak, akiket érint: b***tok meg” – rádiózta futamgyőzelme után a Mercedes finnje. A kételkedők és kritikusok mellett a támogatónak is üzenhetett, aki hosszú évek után fordított neki hátat.

Ezúttal nem valamelyik trükkös versenypálya, hanem a virtuális tér várja Kiss Norbertet. A kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző egy világszerte népszerű videojáték, a PUBG vb-n vehet részt.

Charles Leclerc még 2017-ben vesztette el édesapját, akinek minden vágya volt, hogy fia Formula-1-es világbajnok legyen. A versenyző így kénytelen volt hazudni neki a halálos ágyán.

Kimi Raikkönen szerint régebben teljesen normális volt számára a folyamatos partizás, hiába tűnhetett ez kívülről kissé furcsának. Megvan az elmélete arról, hogy ez segített is neki.

A 2007-es világbajnok mindent elért a Formula-1-ben, amit csak lehetett, de az Alfa Romeóhoz történt csapatváltása után is motivált. Igaz, sajnálja, hogy kevesebbet lehet a családjával.

Kilencmillió dollárnyi óvadék ellenében szabadlábra helyezték a Renault volt elnökét. Carlos Ghosnt novemberben tartóztatták le súlyos pénzügyi visszaélések miatt Japánban, most távozhatott.

Megjelentek a TommyXLewis divatkollekció tavaszi darabjai: megnéztük, milyen mélyen kell zsebünkbe nyúlni, ha egy F1-es világbajnok nevével fémjelzett pulóvert, hátizsákot vagy akár zoknit hordanánk.

Aligha van még egy olyan versenyző, aki több mint 10 évig a Formula-1 környékén ólálkodott, és mégsem kapott soha esélyt arra, hogy egy nagydíjhétvégén is megmutassa képességeit.

Eleinte még ezt mondta csapattársának a négyszeres világbajnok a modernkori F1 egyik legnagyobb botrányát kiváltó esetről – ügyvédei hatására aztán gyorsan „meggondolta magát”.

A hazai győzelem minden F1-es versenyző egyik legnagyobb álma, így volt ezzel Ayrton Senna is, akinek hosszú éveket kellett várni erre, s végül szinte szó szerint ájulásig harcolt, hogy elérje célját.

A Mercedes parti módja bekerül a köztudatba, visszatér a mezőny Fujiba, lángok martalékává válik a Lotus épülete a Malajziai Nagydíjon - ez történt március 24-én az elmúlt húsz év során.

Na jó, igazit most sem fogtok, de megnézhetjük aarava jóvoltából, hogy milyen is lenne Barcelonában egy verseny, melyen húsz biztonsági autó indul egymás ellen.

Ez a játékos kipróbálta, milyen egy 2019-es F1-es autóval az Ausztrál Nagydíj helyszíne... visszafelé. Vajon jobb versenyeket produkálna, mint az eredeti? Döntsétek el ti.

Nem akárki bújt a legendás brazil bőrébe az 1988-as Japán Nagydíjhoz hasonló időjárást beállítva: a háromszoros világbajnok születésnapján a McLaren szimulátorpilótája, Rudy van Buren...

Elrepül, meghajlik, bereped, de még mindig megy tovább. A Wreckfest törésmodellje bármilyen versenyjátékot tízszer élvezetesebbé tenne.


Olvastad már?