Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. szeptember 1. csütörtök

A hétvégi F1-es futamon első ízben adott interjút Kimi Raikkönen feleségeként Minttu, akit egy finn tévétársaság kérdezett arról, hogy milyen érzés immár férjes asszonyként élni életét.

IndyCar-pilóta a „Szombat esti lázban”

A kanadai James Hinchcliffe-et már eddig is az IndyCar mezőnyének legőrültebb, legszórakoztatóbb figurájának tartották, erre pedig rátett még egy lapáttal, amikor elfogadta egy népszerű tévéműsor meghívását.

Button még mindig egy piszok mázlista!

A McLaren-Honda világbajnokának legendásan jó az ízlése a nők terén, s nincs ez másként jelenlegi kedvese, Brittny Ward esetén sem, aki szerencsére sűrűn oszt meg magáról látványos fotókat.

Webber őszintén: A cipős pezsgő nem jó

A Belga Nagydíj dobogóján Mark Webber ártatlan áldozata lett a legújabb ausztrál ünneplési szokásnak, a cipőből való ivásnak. Az egykori Red Bull-pilóta most felidézte nem mindennapi élményét.

Schumacherért imádkozik a Ferrari papja

Csak isten tudja, hogy mi lesz Michael Schumacher sorsa, és azt is, hogy miért állította ilyen próbatétel elé a hétszeres bajnok fiát - ezekkel a szavakkal emlékezett meg a Ferrari legendájáról Sergio Mantovani.

Kiss Norbi és kedvenc gépei

Versenykamionban lassan egy ország ismeri Kiss Norbi kétszeres Európa bajnok kedvenc márkáját, a Mercedest. Arról viszont sokkal kevesebbet hallani, két keréken és vízen, mire esik a választása.

Vivien Christopher Mies vendége volt a Ringen

Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának egyetlen magyar tagja Christopher Mies és a Belgian Audi Club Team WRT vendége volt az elmúlt hétvégén a Hungaroringen...

Retro – A futam, melyre mindenki emlékszik

Az F1 történetének legnagyobb tömegbalesete, az évtized egyik legnagyobb botránya, egy szimpatikus csapat első és egy kiöregedő bajnok utolsó győzelme. Vízben tocsog Belgium!

Retro - Svájci GP Svájc és Ferrari nélkül

1982-ben ezen a napon 28 év után először rendeztek Svájci Nagydíjat, amiben az volt a különös, hogy Svájcban ekkor már tiltott volt az autóversenyzés. Így hát nem is ott tartották.

Retro – Brazil vagy ausztrál lesz a bajnok?

Ezen a napon tartották a Holland Nagydíjat 1980-ban, amelyen Nelson Piquet második évében bejelentkezett első vb-címéért – miközben egy ifjú pilóta megpróbálkozott, hogy a legfiatalabb F1-es legyen.

Az osztrák Harald Ertl valóban újságíróként kezdte pályafutását, aztán egészen az F1-ig jutott. Mégsem eredményei miatt emlékszik rá az utókor, hanem Niki Lauda égő Ferrariból való kihúzása miatt...

Az új F1-es játékban már azt is letesztelték, hogy melyik autó képes a legnagyobb végsebességre a monzai célegyenes végén. A Mercedes 367 km/órával kezdett, de vajon van-e, aki felülmúlja ebben a címvédő autó virtuális mását?

Játszanak-e a pilóták az F1 2016-tal?

Mind élményben, mind grafikában az egyik legizgalmasabb játék az F1 2016 - de vajon maguk a pilóták kipróbálták-e már? Egyáltalán töltik-e ilyesmivel az idejüket?

Mikor robban fel a gumi az F1 2016-ban?

Az első pár nap még a bemutatóvideók jegyében telt, most viszont egyre jobban belemennek a részletekbe a vloggerek az F1 2016 bemutatásával - most épp a gumik tűrőképessége került nagyító alá.

Amikor a két Ferrari eltorlaszolja az utat

...méghozzá az Eau Rouge előtt. Már megszokott, hogy egy új F1-es játékban sokan a baleseteket "tesztelik le" először. Itt egy újabb válogatás olyan esetekből, amik csak a virtuális világban léteznek.

Olvastad már?