Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. október 13. kedd

Amennyire hasonló az elmúlt években kettejük pályán nyújtott teljesítménye, olyannyira különbözik a két F1-es bajnok életvitele – Vettelt meg is kérdezte a sajtó erről a kérdésről.

Hakkinen egy McLaren P1 tulajdonosa

Mika Hakkinen – a korábbi Formula-1-es világbajnok – a kilencvenes évek népszerű és eredményes versenyzője volt. 1991-ben a Lotusnál kezdett, majd 1993-tól a McLaren csapatában vezetett.

A moziban is összecsap a McLaren és a Ferrari

Megkezdődött a forgatása annak a filmnek, ami az F1-es csapatfőnök Bruce McLaren életét hivatott bemutatni, és ami várhatóan 2016-ban kerül majd a filmvászonra, ezzel igazi kihívója lesz a Ferrarinak.

Modellek és politikusok Szocsiban

A Formula-1-es Orosz Nagydíjra kilátogatott néhány világhírű modell és sportoló, de a legfontosabb vendégek minden bizonnyal a helyi politikusok voltak, köztük az ország első embere.

McLaren: Ezért Prost a legjobb versenyzőnk

Ma van 30 éve annak, hogy Alain Prost egy McLarent vezetve megszerezte első F1-es világbajnoki címét, aminek alkalmából a csapat egy vicces, de mégis sokatmondó összefoglalóval állt elő.

Így öltöztek a pilótabarátnők Ázsiában

A távol-keleti futamokra, Szingapúrba és Japánba nem sok versenyző kedvese látogatott el - ezúttal csupán Jessica Button és Jennifer Becks csinos ruhadarabjait csodálhattuk meg.

Verstappen a szőke versenyzőnőkre bukik

Úgy tűnik, véget ért Max Verstappen előző kapcsolata, hiszen mostanában egy másik szőke lány oldalán láthatjuk – aki exéhez, Sabre Cookhoz hasonlóan szintén autóversenyző.

Retro – Villeneuve butasága, Schumi esélye

Az 1997-es szezon utolsó előtti versenyén, Japánban Jacques Villeneuve hibája lehetetlenné tette a pontok számolgatását – Michael Schumacher viszont nagy ajándékot kapott a kanadaitól.

Retro - Meghekkelték Hamilton Wikipédiáját

Az akkor még újonc stevenage-i pilóta Wikipedia-oldalát egy Mercedeshez tartozó IP-címről módosították 2007 októberében - hol máshol, mint a nagy ellenfél hazájában, Spanyolországban.

Retro - Szokatlan roncsderbi Suzukában

A törött autók nem nyújtanak szokatlan látványt Suzukában, de a 2010-es Japán Nagydíj során tuti volt valami a levegőben - Sebastian Vettelt és Kamui Kobayashit ez azonban nem nagyon érdekelte.

Évfordulós rovatunkban ma egy születésnapos pilótát köszöntünk, aki a ’90-es években még az F1-es szereplésre is esélyesnek tűnt, de végül két nagy balesettel írta be magát az autósport történetébe.

SimTech rovatunkban rendszerint különböző autós játékokat, illetve szimulátorokat mutatunk be, most viszont lássunk valami egészen mást: száguldás a magyar Alföldön egy InterCityvel!

Tekerd meg, mint Ken Block!

A DiRT3 Gymkhana-módjával száguldozik az alábbi videón látható fiatalember – ám ezúttal nem az az érdekes, hogy mit csinál, hanem hogy mivel csinálja: egészen pazar a felvételen szereplő szimulátor.

Virtuálisan már versenyez a Haas

Egy az F1 2014-hez készített módosítás segítségével már a pályán is megtekintheted az újonc amerikai istálló autóját – legalábbis annak egy rajongó által megálmodott változatát.

Vesd össze a nézését meg a járását!

Melyik néz ki szebben és melyik mozog szebben? Az alábbi összehasonlító videóban a Project CARS és a Forza 6 legfontosabb jellemzőit vetik egybe - mondd, te melyiket választanád?

Olvastad már?