Steward
Bognár Viktor
2017. szeptember 22. péntek

Élsportolók ritkán csoportosulnak olyan eseményen, amely az alkoholfogyasztásra épül, ám a BMW-nél már nyolcéves hagyomány, hogy saját autóversenyzőiket és partnereiket meginvitálják a müncheni Oktoberfestre.

Az utcai pályán indokolatlanul megjelenő emberek nem számítanak újdonságnak a délkelet-ázsiai helyszínen, most két drukker és egy biztonsági őr incidensét vizsgálják a szingapúri szervezők.

Fontos változás történhet az eddig svájci otthonában ápolt Michael Schumacher számára: az Egyesült Államokba szállíthatják, hogy egy különleges klinikán folytatódjon hosszú útja a felépüléshez.

Egy dokumentumfilm nyitotta fel a világbajnok szemét: meggyőződése, hogy az állatokat és saját egészségét is óvja azzal, ha kizárólag növényi táplálékot fogyaszt, azonban még csak az út elején járt.

Miközben az F1-es sajtó és a rajongók azon töpreng, hogy menedzserként milyen új kapukat nyithat meg Nico Rosberg a visszatérésre vágyó Robert Kubica számára, a német világbajnokra ennél sokkal fontosabb helyen van szükség.

A finn versenyző a napokban átlépett első házasévén, melyet a Szingapúrba történő utazás előtt gyorsan meg is ünnepelt párjával. Mit érdemes tudni nejéről, Emiliáról?

A brit F1-es pilóta ismét belevetette magát az életbe, Szingapúrt követően a magyar modellel és a Paris Saint-Germain csatárával múlatta az időt.

Lewis Hamilton nyári balszerencse-sorozata nyerő helyzetbe hozta Nico Rosberget, ám egy alattomos technikai hiba elég volt ahhoz, hogy a brit átvegye a pontverseny vezetését csapattársától.

A britnek néhányszor meggyűlt a baja a kerekekkel pályafutása során, és 1991-ben persze hogy akkor jött el a szezon egyik legemlékezetesebb pillanata, amikor az F1-es vb már a hajrájban járt.

Épp ezen a napon, szeptember 22-én rendezték az 1996-os F1-es szezon utolsóelőtti versenyét, ahol Damon Hillnek megvolt az esélye bebiztosítani a világbajnoki címet újonc csapattársával, Jacques Villeneuve-vel szemben.

Az 1974-ben ezen a napon rendezett Kanadai Nagydíjon sokáig úgy tűnt, négy pilóta szinte azonos pontszámmal várhatja majd a szezon utolsó futamát. A dolgok aztán kétszer is fordulatot vettek.

A készítők ismét nem sajnálták a fáradságot, és a Szingapúri Nagydíj minden balesetét lemodellezték az F1 2017 játékkal.

Nem minden tökéletes az idei F1-es játékban sem - íme egy csokor érdekes probléma, amibe beleütközhetünk a használata közben.

Az F1-es szimulátorban is érződik, hogy mennyire összetett és nehéz ez a pálya - az alábbi videóban szereplő körben nem sok tizedmásodperc maradt.

1:30,758: ez az a köridő, amelyet az alábbi videóban produkált a gamer. Túl sok hiba nincs benne, vajon a valóságban is ilyen tiszta köröket futnak majd a versenyzők jövő hétvégén?


Olvastad már?