Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 18. szerda

A nizzai városvezetés úgy határozott, hogy a néhai F1-es pilóta emlékének adózva utcát neveznek el Bianchiról a dél-franciaországi városban.

A nemrég 48. évét betöltő hétszeres F1-es világbajnok kezelése rengeteg pénzbe kerül, helyzete pedig még nehezebbé vált, ugyanis két támogatója is otthagyta az expilótát.

Ma tudódott ki, hogy mellkasi fertőzés miatt karácsony óta kórházban fekszik Stirling Moss. Állapota kezdetben súlyos volt, de azóta jelentősen javult, ő maga pedig jó hangulatban van.

Nem hazudtolja meg magát Lewis Hamilton, aki Amerikában, a havasokban hangolódik az új szezonra. Több téli extrém sportba is belekóstolt: snowboardozásából és hómobilozásából mutatunk ízelítőt.

A Mercedes F1-es csapatának motorsport-igazgatója elmesélte, hogyan teltek napjai szűk negyven évvel ezelőtt, Bécsben, Ausztria fővárosában.

Egy régi komód hasadékában talált világháborús szerelmes leveleket Jenson Button családjával hozott kapcsolatba egy hölgy – a helyi múzeum szerint viszont minden Buttont Jenson rokonának gondolnak…

Egy finnországi webáruházban kapható az a kollekció, melyet minden Raikkönen-rajongó nyugodtan ráadhat gyermekére – azoknak a babáknak ajánljuk, akik tudják, hogy mit csinálnak!

Bár futamot még nem nyert, mégsem lehet azt mondani, hogy Valtteri Bottas eddig nem alkotott maradandót az F1-ben. Időmérős szárnyalás zöldfülűként, 12 helyes felzárkózás, és más nagy pillanatok.

Az F1 legszörnyűbb tragédiájaként egyeseknek az 1961-es monzai tömegkatasztrófa, míg másoknak az imolai fekete hétvége jut eszébe – az első halálfutam borzalmai viszont jóval kevésbé ismertek.

Az eset természetesen a viharos 2007-es szezonhoz kapcsolódik, amikor a két versenyző csapattárs volt a McLarennél. Az istálló egy ideig szabályosan tiltotta Hamiltonnak, hogy a spanyolt megemlítse.

Gilles Villeneuve minden idők egyik legjobb versenyzője és legragyogóbb egyénisége volt az F1-ben, aki sokak szerint a leglátványosabb vezetési stílust és a legösztönösebb zsenit képviselte a pályán.

Kiemelkedő lehetőség tárult a magyar szimulátoros világ elé. Keszthelyi Vivien csapata, a Team VRS a januárban induló VirtualSimRacing által szervezett Audi TT kupájába száll be, mint támogató.

Kucsár győzelmével a Red Rush átvette a csapatbajnokság vezetését. A liga történetében először nem a One By One vezet. És egyébként elég durván szoros a csapatverseny, és az egyéni is.

A Formula-E ugyan csak a virtuális világban versenyzett a híres Las Vegas Strip városrészben, de Sam Bird a valóságban is végigment a pálya egy szakaszán. Csillogás, 360°-os videó, életre kelt virtuális valóság = az autósport jövője?

Törés, zúzás, bukások tömkelege - egyenesen a GTA V-ből!

Olvastad már?