Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. november 28. szombat

Az Abu Dhabi Nagydíj hétvégéjén még mindig szóban forog a McLaren pilótáinak viccelődése, amit a két héttel ezelőtti interlagosi hétvégén mutattak be, noha immár nem pozitív értelemben.

Briatore: Ezért nem jártam Schumachernél

Egykori csapatfőnöke egy német lapnak nyilatkozva elárulta, hogy miért nem látogatta meg síbalesete óta a hétszeres világbajnok F1-legendát, akinek állapotáról nem sokat lehet tudni.

Massa fia lopta el a show-t Interlagosban

A Brazil Nagydíj hétvégéje alatt a kis Felipinho Massa már-már izgalmasabb műsort csinált és nagyobb figyelmet kapott, mint édesapja.

Újra együtt Scherzinger és Hamilton?

Az angol sajtó ismét arról cikkezik, hogy a Mercedes pilótája és exbarátnője, az énekes Nicole Scherzinger visszatalált egymáshoz. Egy klubban keveredtek különös szituációba.

Verstappen is a rajtrácslányok híve

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel mellett a mezőny legfiatalabb tagja is a régimódi tábort erősíti: ő sem támogatja a Brazíliában ismét feltűnt F1-es rajtrácsfiúkat.

Corinna Schumacher világbajnokságot rendez

A német pilóta felesége már korábban is rendezett lovasversenyeket, mégis nagy meglepetésként robbant a hír, hogy ő szervezheti meg a 2016-os világbajnokságot saját birtokukon.

Interlagos: Brazil ruhákba öltözött feleségek

Az idei Brazil Nagydíjon a kevés összegyűlt pilótabarátnő mind ugyanattól a cégtől választott ruhákat, népszerűsítve a Felipe Massa sógornője által alapított vállalatot.

Amikor... Schumacher behúzta a nyakát

A szezon utolsó futama előtt is összegyűjtöttük az adott helyszín legemlékezetesebb pillanatait - így fest az Abu Dhabi-Top 10, komoly bukásoktól, érzelmes bajnoki címekig.

Szám szerint: Ahol a McLaren áll az élen

Nagyítóval kell keresni olyan nagyléptékű, korszakos F1-statisztikát, melyben a McLaren megelőzi a Ferrarit, s ráadásul az élen van: most egy ilyen kimutatást osztok meg a kedves Olvasóval!

Retro – A legelső Amerikai Nagydíj

A jelenlegi Formula-1-es USA GP elődjét, az American Grand Prize-t 1908-ban ezen a napon tartották, az európaiak pedig elkalapálták a helyi konkurenciát. Természetesen magyar induló is volt.

Bár egy jelenleg a Közel-Keleten bujkáló köztörvényes csaló is tárgyalt a felvásárlásról, végül eredeti tulajdonosához került vissza ma 6 éve az F1 negyedik legrégebbi csapata a BMW kihátrálása után.

Persze csak az F1 2015 virtuális világában húzta be Jenson Button – akarjuk mondani, Aarav Aarava – egy 4. hellyel a vb-címet. A versenyt Bottas nyerte Williamsszel.

Segítség nélkül nem könnyű

Egyik olvasónk elvitte néhány körre a Mazda 787B-t az Assetto Corsában úgy, hogy minden vezetési segédletet kikapcsolt. Így már bőven nem gyerekjáték, és kellett is gépészkedni a volán mögött gazdagon.

Mekkora paraszt vagy?

Mármint a szó legnemesebb értelmében! A farmerszimulátorral megtalálhatod a választ erre a kérdésre – ennél hangulatosabb kedvcsináló videó pedig valószínűleg még sosem készült a játékhoz!

Perez köröz Perezzel

Lehet, hogy az F1 2015-öt erős túlzás szimulátornak nevezni, de Sergio Perez számára mégis pont megfelelt arra, hogy a Mexikói Nagydíj előtt gyakoroljon egy kicsit hazai versenyére.

Olvastad már?