Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. szeptember 1. kedd

Nehezen tudtunk volna más címet adni a hírnek, mely a legendás Top Gear-trió új műsorával kapcsolatban látott napvilágot: Clarkson, Hammond és May fizetése az F1-ben is partiképes lenne.

Kritizálják a "gépfegyveres" Hamiltont

A mezőny szabadelvű pilótája, Lewis Hamilton szombat délután egy újabb vitatható tevékenységgel borzolta a kedélyeket, amikor egy olyan videót osztott meg közösségi oldalán, amin gépfegyverrel tüzel.

Grosjean apai tanácsai Rosbergnek

A német pilóta első gyermekének születését augusztus közepére várták, a Belga Nagydíjra egy különleges menetrendet is kidolgoztak, hogy Rosberg minél hamarabb odaérhessen a kórházba.

Fernando Alonso hódításai

A világbajnok spanyol pilóta mindig is próbálta védeni magánéletét a nyilvánosság elől, ám hazájában a médiának mégis mindig sikerült valamit kiderítenie és pletykálnia nőügyeiről.

Hírességek Belgiumban

Míg a Hungaroringen csak helyi celebeket láthattunk, addig a spái versenyre nemcsak brit műsorvezetők és előadók, hanem egy hollywoodi híresség és két expilóta is kíváncsi volt.

Így öltöztek a pilótabarátnők Spában

A hungaroringi kánikulánál némileg hűvösebb idő ellenére is divatosan öltözött az a néhány pilótafeleség, aki kilátogatott Spába a Belga Nagydíj hétvégéjén.

Alonsóék amerikai útja

A McLaren versenyzője barátnőjével a nyári szünetben néhány különleges napot töltött együtt az egyik kedvenc helyükön, Amerikában. A spanyol Hola! magazin ismét exkluzív képeket közölt a róluk.

F1-Archív: 16 éves tesztel a Lotusnak

A Honda biztos benne, hogy versenyt nyer a McLarennel, Massa nem tér vissza év végéig, Schumacher valószínűleg visszavonul, Button szerint Alonso lesz a világbajnok, Fittipaldi majdnem lebénult.

Szám szerint – A legjobb csapatok

Amennyiben a hatásos és hatékony versenyzést tekintjük egy pilóta vagy csapat mércéjének, akkor az összes helyezést érdemes figyelnünk. Több korszakot hozunk most közös nevezőre a cél érdekében.

F1-Archív: Schumi és Spa háromszor

Három érdekes Schumacherről és a belga helyszínről szóló hírt olvashattunk az elmúlt 18 év augusztus 31-éin, de sok másról, például Fisichella esetleges Ferrarihoz szerződéséről is szó esett.

Ma nyolc éve jelentette be egy bizonyos Vijay Mallya, hogy a következő szezontól kezdve a „Team India” már az F1-es mezőny részét fogja képezni – a Force Indiát köszöntjük „születésnapján”.

Aki járt már nagy európai városban, az bizonyára látta, hogy egy kerékpárt szinte lehetetlen úgy rögzíteni, hogy ne vigyenek el róla alkatrészeket a tolvajok....

Audi R18 e-tron quattro a Nordschleifén

Mennél egy kört a pokolian gyors LMP1-es szörnyeteggel a híres Nordschleifén? Nincs más dolgod, mint elindítani az Assetto Corsát és megteheted! Elképesztő sebességre képes az Audi prototípusa…

F1 TRT - Az első magyar F1-es szimulátor

Családi vállalkozásban, időt, energiát és anyagi forrásokat nem kímélve épült meg az első magyar, mérethű, a valóságot tökéletesen tükröző kormánnyal és erővisszacsatolással felszerelt F1-szimulátor.

105 perces endurance Watkins Glenben

A Projet Cars hosszútávú futamok teljesítésére is lehetőséget ad, ehhez pedig kiváló terepet biztosít az ALMS által is használt Watkins Glen. Ti hogyan bírnátok egy 105 perces versenyzést a gép előtt?

Olvastad már?