Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. augusztus 29. hétfő

Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának egyetlen magyar tagja Christopher Mies és a Belgian Audi Club Team WRT vendége volt az elmúlt hétvégén a Hungaroringen...

„Már csak a csoda segíthet Schumacheren”

Minden idők leghíresebb F1-es pilótájának pontos állapotáról továbbra sem tudni semmit, a Mercedes egykori menedzsere pedig nagyon pesszimista vele kapcsolatban...

Button még mindig egy piszok mázlista!

A McLaren-Honda világbajnokának legendásan jó az ízlése a nők terén, s nincs ez másként jelenlegi kedvese, Brittny Ward esetén sem, aki szerencsére sűrűn oszt meg magáról látványos fotókat.

Az F1-es sztárok is követték az olimpiát

Véget értek a riói nyári játékok, melyek a fél világ figyelmét lekötötték – a Formula-1 nagy nevei sem kivételek ez alól, mint közösségi oldalaik bejegyzései tanúsítják.

Schumacherért imádkozik a Ferrari papja

Csak isten tudja, hogy mi lesz Michael Schumacher sorsa, és azt is, hogy miért állította ilyen próbatétel elé a hétszeres bajnok fiát - ezekkel a szavakkal emlékezett meg a Ferrari legendájáról Sergio Mantovani.

Kiss Norbi és kedvenc gépei

Versenykamionban lassan egy ország ismeri Kiss Norbi kétszeres Európa bajnok kedvenc márkáját, a Mercedest. Arról viszont sokkal kevesebbet hallani, két keréken és vízen, mire esik a választása.

Hogy vannak mostanában a pilóták kedvesei?

A nyári szünet nemcsak az F1-es versenyzők, hanem párjaik számára is felüdülést jelent, hiszen végre elutazhatnak kedvesükkel: mint az alábbi válogatásban látható, többen így is tettek.

Retro - Prost és Piquet az élen ütköznek

Alain Prost merész manőverével önmagát és riválisát is kiütötte az élről, tálcán nyújtva át a kettős győzelmet a Ferrarinak - mindez 1983-ban ezen a napon történt a Holland Nagydíjon.

Retro – Két nagyon drága pont

Lewis Hamilton egyetlen ponttal maradt le arról, hogy történelmet írjon, és újoncként megnyerje a világbajnoki címet. Ha nincs az a defekt a Török Nagydíjon…

Retro - Schumacher sportszerűtlenül nyer

Michael Schumacher 91 futamgyőzelme között akad néhány, amelyeket vitatott körülmények között nyert meg - az egyik legemlékezetesebb ilyen eset az 1995-ben ezen a napon rendezett Belga Nagydíjon történt.

1982-ben ezen a napon 28 év után először rendeztek Svájci Nagydíjat, amiben az volt a különös, hogy Svájcban ekkor már tiltott volt az autóversenyzés. Így hát nem is ott tartották.

Ennél aktuálisabbak nem is lehetnénk: a játékos az F1 2016-ban, a Belga Nagydíjon az utolsó helyről rajtolt el Lewis Hamiltonként, és megpróbálta megnyerni a versenyt. Meddig sikerült felérnie?

Játszanak-e a pilóták az F1 2016-tal?

Mind élményben, mind grafikában az egyik legizgalmasabb játék az F1 2016 - de vajon maguk a pilóták kipróbálták-e már? Egyáltalán töltik-e ilyesmivel az idejüket?

Kirúgathatod magad az F1 2016-ban?

A népszerű videóblogger, Tiametmarduk mindent megpróbált, hogy elveszítse ülését a Codemasters legújabb játékának karriermódjában - nézzük, vajon sikerült-e neki?

Amikor a két Ferrari eltorlaszolja az utat

...méghozzá az Eau Rouge előtt. Már megszokott, hogy egy új F1-es játékban sokan a baleseteket "tesztelik le" először. Itt egy újabb válogatás olyan esetekből, amik csak a virtuális világban léteznek.

Olvastad már?