Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. május 3. kedd

No nem az F1-es csapat vezetéséről, azt egyelőre még megtarthatta Vijay Mallya, aki független képviselőként szolgálta hazáját az indiai parlament felsőházában – egészen mostanáig.

Piaggiot kap Kiss Norbiék macskaárvaháza

Jótékonysági akcióval teszi emlékezetessé új, exkluzív szalonjának, bemutatótermének és szerviz központjának megnyitását a legendás Vespa, Moto Guzzi, Aprillia és Piaggio kétkerekűek hazai importőre.

Hamilton nem bokszol Ricciardóval

Az F1-es világbajnok udvariasan, de kihátrált a kihívás elől. Beszélt arról is, hogy felkerült a 100 legbefolyásosabb ember névsorára, és szóba került Prince gitárja is.

Hamilton a leggazdagabb brit sportolóvá vált

A brit Sunday Times a hétvégén nyilvánosságra hozta a Nagy-Britannia és Írország leggazdagabb személyeit felsoroló éves listáját, amelyen több F1-es kulcsfigura neve is megtalálható.

Vajon egy pár a szexi Viki és Alonso?

A lapok továbbra is Viki Odintcova és a kétszeres F1-es bajnok románcáról cikkeznek: az orosz modell, akiről újabb fotókat és egy videót is hoztunk, állítólag a spanyol előző kapcsolatába is bekavart.

Elképesztő sokat keres a Ferrari-elnök

Ha meg szeretnénk tudni, ki keres a legtöbbet az F1-ben, nem a pilóták vagy csapatfőnökök között kell kutakodnunk. Sergio Marchionne, a Ferrari elnöke áll az élen.

Ő Alonso új barátnője?

A kétszeres világbajnok F1-es pilóta, Fernando Alonso a bulvársajtó szerint Dasha Kapustina után ismét egy orosz modell karjaiban kötött ki: Viki Odintcova egészen vadítóan néz ki...

Retro – A B-csoportos tragédiák

A ralisport történetében május 2-át fekete betűkkel írják: 1985-ben és 1986-ban is ezen a napon történt tragikus baleset a Korzika Ralin, melyek a rövid életű, legendás B-csoport végét jelentették.

Retro – Imola első áldozata

A bajra Rubens Barrichello pénteki balesete már figyelmeztetett, aztán másnap bekövetkezett az elképzelhetetlen: Roland Ratzenberger nem élte túl első vezetőszárnyának leszakadását. 1994, Imola.

Retro – A Formula-1 legsötétebb napja

Az 1994-es San Marinó-i Nagydíj az F1 történetének legtragikusabb hétvégéjeként vonult be a történelembe: Ratzenberger szombati halála után a sportág egyik legnagyobbja is távozott az élők sorából.

1998-as világbajnoki hadjárata alatt a finn pilóta szédületes hidegvérről tett tanúbizonyságot, '99 negyedik F1-es futamát, a San Marinó-i Nagydíjat mégis saját hibája miatt kellett feladnia.

Egy részük már megjelent, egy részük épp most fog, egy részük pedig még a tervezőmonitorokon áll - pontosabban száguld! Az alábbi válogatásban a 2016-os év 20 legjobban várt versenyzős játéka látható.

Forza 6: Apex - megjött a Win10-es nyílt béta

A Forza Motorsport 6: Apex nyílt, béta változata május 5-től elérhető a Windows Áruházban. Az új verziót kifejezetten a Windows 10 operációs rendszert futtató eszközökre fejlesztették.

Melyik a legjobb Codemasters F1-játék?

Az alábbi videó a száguldó cirkusz virtuális változatának jogait évek óta birtokló Codemasters F1-es játékait hasonlítja össze egymással: szerinted melyik sikerült a legjobban?

Éld túl Monacót!

Szűk pálya, közeli szalagkorlátok, változó körülmények, túlságosan is lelkes pilóták - minden adott egy jó kis roncsderbihez, s Tiametmarduk legújabb videójában pontosan ezt is láthatjuk...

Olvastad már?