Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. október 25. kedd

Számos híresség megjelent az USA Nagydíjon, akik közül többen szívesen beszéltek a tévének – Venus Williams azonban élő adásban tett úgy, mintha nem is látná a riportert.

A tavalyi év végén Susie Wolff egy határozott indokot hozott fel arra, hogy miért nem folytatja versenyzői karrierjét: mostanra bebizonyosodott, hogy nem a levegőbe beszélt...

Teheneket lasszózott, szalmabálákat kötözött és dobált, és persze autentikus cowboy-öltözéket viselt Daniel Ricciardo egy Austin-közeli farmon – de azért egy 4500 lovas erőgépet is beröffentett.

Magánélete mellett más kérdések is szóba kerültek Lewis Hamilton Ellen DeGeneresnél tett látogatásán, így a háromszoros F1-es bajnok brit arról is beszélt, mi történik, ha egy pilótának pisilnie kell.

Rossz hírünk van azoknak, akik a fent említett közösségi oldalon követik Lewis Hamiltont. A britnek még csak le sincs töltve az alkalmazás, értelemszerűen nem ő tilthatott le a napokban több újságírót.

"Szia Norbi! Biztosan nem emlékszel rá, ilyen lett a ringes ciculi." - Ezt az üzenetet és a mellékelt fotót kapta tegnap este facebookon Kiss Norbi Európa bajnok autóversenyző.

Többek között Kevin Spacey és Sarah Michelle Gellar nyomdokaiba lép Lewis Hamilton azzal, hogy ő is feltűnik majd a népszerű Call of Duty-széria legújabb részében, mely november elején jelenik meg.

Massa az élen a Sauberrel? Barrichello nem esik ki hazai futamán? A már rég bajnokká avatott Michael Schumacher a 18. rajthelyen? Bizony, a Brazil Nagydíj 2004-ben ezen a napon bőven hozott meglepetéseket.

James Hunt és Niki Lauda drámai csatát vívott az 1976-os bajnoki címért, és ahogy lenni szokott, akkor is nüanszok döntöttek arról, kié legyen az év legfényesebben csillogó serlege.

2006-ban ezen a napon minden a hétszeres világbajnokról szólt, hiszen mindenki úgy tudta, hogy utolsó futamát teljesíti az F1-ben. A német sokáig emlékezetes versenyzéssel búcsúzott a sportágtól.

2010-ben ezen a napon rendezték az első Koreai Nagydíjat, amelynek alakulását nagyban befolyásolta a vasárnapra megérkező eső, és bár a futam fele safety car mögött zajlott, így is volt bőven történés.

Monaco felett repülő Ferrari, a pályán kívül forgó Toro Rosso és egy abszurd bokszutcai gázolás – úgy tűnik, a legújabb F1-es játékból sem maradtak ki a viccesebbnél viccesebb hibák…

Az akciókamerák terjedésével új műfaj született: a Hot Wheels nevű játék és a GoPro szerelemgyerekeként egészen zseniális videók sora került fel a világhálóra.

Kár, hogy csak virtuális... A Koenigsegg One:1 versenyautók ellen az F1-ből, az IndyCarból és a Le Mans-ból - "előadja" a Forza 6.

Az alábbi előzetes videó azt hirdeti, hogy 2017-től érkezik az Eurosport csatornáira a DR1 elnevezésű drónverseny, ami a technikai sportok világának egy teljesen új dimenzióját nyitja meg.

Olvastad már?