| |
Williams: Jobb eredményre számítottunk
2012.05.26, szombat 17:56

Pastor Maldonado a kilencedik helyen fejezte be a Monacói Nagydíj időmérő edzését, de tíz helyes rajtbüntetést kap a harmadik szabadedzésen, Sergio Perezzel történt ütközése miatt.

Pastor az időmérő edzés során versenyképes időket futott, de a harmadik etapban leggyorsabb köre alatt a forgalom hátráltatta.

Bruno Senna a 14. pozícióban végzett a nagyon szoros időmérő edzésen.

Mark Gillan, műveleti főmérnök:
"Nehéz és dolgos napja volt a csapatnak, nem olyan eredményt értünk el, melyet szerettünk volna. Pastor autója komoly sérüléseket szerzett a harmadik szabadedzésen és a szerelők fantasztikus munkát végezve megjavították az időmérő edzés kezdetére. Pastor tíz helyes rajtüntetést kapott Perezzel történt ütközése miatt. A kilencedik és a 14. helyezés ellenére elemzéseink azt mutatják, hogy az időmérő edzésen az első öt helyezés valamelyike elérhető lett volna."

Pastor Maldonado:
"Minden nagyon szoros volt ma. Sebességünk megvolt és úgy tűnt, az első ötbe kerülünk, de forgalomba kerültem a leggyorsabb körömben. A második gyors köröm a harmadik etapban lassabb volt, mivel tapadást veszített az autó és a gumik. Nehéz holnapi nap lesz a büntetéssel, de mindent megteszek és majd meglátjuk, mi lesz."

Bruno Senna:
"Csalódott vagyok. Az autó jól ment, de sajnos túl keményen nyomtam és nem sikerült megfelelő köridőt elérni. Mérges vagyok magamra, de tudjuk, erős autóval rendelkezünk, így majd meglátjuk, mit tudunk elérni holnap. Soha nem lehet tudni, mi történik Monacóban, de mindig könnyebb helyzetben vagy, ha a rajtrács elejéről indulsz."
f1hungary.fw.hu


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek