Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. december 7. szerda
TOVÁBBI FORMULA-1-ES HÍREK

Rosberg és Hamilton aláírt sapkái árverésen!

Az Adj, hogy Adhassunk Alapítvány két nagyszabású árverést indít egy súlyosan beteg kisfiú megsegítésére, illetve a jövő évi segítségnyújtások előkészítésére: két aláírt F1-es sapka is a kikiáltási tárgyak között!


Vasárnap sokan furcsállták, hogy testvérével, Nicolas Hamiltonnal vetette át az Autosport Awards díjátadón kapott trófeáját a háromszoros világbajnok, ám a Mercedes pilótája nyomós okkal hagyta ki a rendezvényt.

Volt, aki elismerő szavakkal reagált Nico Rosberg visszavonulására, Max Verstappen inkább Twitteren hülyéskedett egy sort a Mercedesszel. Tényleg lesz interjú hétfőn?

Jó esély tűnik arra, hogy az F1-től elbúcsúzó pilóta egy televíziós közvetítésben tűnjön fel jövőre – meglepetésre nem egy brazil, hanem valószínűleg olasz tévének dolgozhat.

Maximálisan megérdemelten engedhette el magát Nico Rosberg az Abu Dhabi Nagydíj után. Képekben mutatjuk be, hogyan ünnepelt a német a pályán és pályán kívül, a folytatást csak elképzelni tudjuk.

A tulajdonképpen visszavonuló F1-es világbajnok barátnője, Brittny Ward szereti megmutatni szépségét a közösségi oldalakon, most azonban egy müzli-reklám kedvéért vetkőzött bikinire. Mi megvennénk…

A világbajnok apja, Anthony Hamilton szerint fontos váltás zajlik a motorsportban: többé már csak az elit engedheti meg magának, hogy versenyezzen, az alacsonyabb rétegek kiszorulnak.

Egész oldalas hirdetéssel és szegény gyermekek támogatásával akarta (most már ex) szponzora kiengesztelni a mexikói F1-es pilótát, de fordítva sült el a dolog...

Bulawayo szülötte az F1-es dobogó második fokán - nem sokon múlott, hogy a sport múltjának egyik legszebb tündérmeséjét szolgáltassa John Love, aki 1924-ben éppen ezen a napon látta meg a napvilágot.

Bár már harminc éve versenyzett, fia révén minden mai F1-rajongó ismeri Keke Rosberg nevét. A bajszos világbajnok sebességben kiemelkedett, szerénységben kevésbé. Ma van a születésnapja.

Még mindig csak 30 éves, de már négy szezon óta nincs az F1-ben - és továbbra is akkora érdeklődés veszi őt körül, mintha a nagydíjgyőzelmekért harcolna. Robert Kubica képes volt új életet kezdeni.

A leghosszabb, a legrövidebb, a legpechesebb, a legritkább, a legnemesibb, a legmenőbb: összeszedtünk egy halom érdekességet a Formula–1-es versenyzők neveiről.

Mármint nem az F1-ben pár éve bevezetett új módszerre gondolunk, hanem a legújabb játékokban látható safety carra: az alábbi balesetválogatásban többször is nekimennek a biztonsági autónak, de…

A napokban elkészült a száguldó cirkusz szezonját feldolgozó, népszerű játék telefonos változata is.

Rosberg és Hamilton ütközik, a német hátraesik, és csapattársa lesz a világbajnok ebben az alternatív valóságban – ráadásul a sivatagi versenyt még az eső is felkavarja.

Első meglepetésként a naptárban nem szereplő Szocsiban jártunk. Másik meglepetés, hogy Radványi Richárd, aki eddig hátul szokott lenni, és esni-botlani szokott, tegnap meglepően...

Olvastad már?