Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. július 31. vasárnap

Különös egyéni rekord felállítására készül ezen a hétvégén a Pirelli, amit még ennél is különösebb módon tálaltak a világ számára: annyi gumit szállítanak, ami toronyba állítva felérné a Föld legmagasabb pontját.

Elfajult indulatok a Verstappen-családban

A holland sajtó szerint az F1-es pilóta apja fizikailag bántalmazta saját apját, Frans Verstappent. Nem ez az első eset, hogy az exversenyző agresszívan bánt közeli hozzátartozóival.

Hakkinen lesgólja is kellett a 9:6-hoz

Szerda este Mainzban egy jó hangulatú, gólzáporos futballmérkőzéssel jótékonykodott és tisztelegett Michael Schumacher előtt a F1-es pilótaválogatott. A hétszeres bajnok fia is a pályán volt és a kapuba is talált.

Hogy szabadítja ki anyósát Ecclestone?

Kedd reggel robbant a hír a világsajtóban, hogy egy brazil bűnbanda elrabolta Bernie Ecclestone feleségének édesanyját, és rekordösszegű váltságdíjat kérnek érte. De kell vajon fizetnie a FOM elnökének?

Hoszteszlányok lettek rosszul az F1-es partin

A Magyar Nagydíjat hivatalosan „az év legnívósabb partija” zárta le a budapesti Buddha Bárban, ám a mértéktelen alkoholfogyasztásnak fájó eredménye lett: két hoszteszlány is elájult a buliban.

Suzuka, Rio és hoki – Ismerd meg Bottast

A mezőny másik finnje Twitter-profilján válaszolt rajongók kérdéseire – ebből gyűjtöttünk egy adagot, melyből jobban megismerhetjük „Vale”, azaz Valtteri Bottas személyiségét.

Ezért nem voltak Sarka Katáék a Magyar GP-n?

A hazai sport és a közélet ismert arcai mellett a Magyar Nagydíjon évről évre feltűnnek a celebvilág híres és hírhedt figurái is – ketten most közülük hiányoztak, de sejteni lehet, hogy miért...

Retro – Senna harca a biztonságért

Miután egy éjszakát a kórházban töltött, pár hónappal korábban pedig felborult, Ayrton Senna harcba szállt az FIA elnökével a német F1-es futam biztonságáért – méghozzá eredményesen!

Retro – Senna oktat az esős-száradó pályán

1988-ban ezen a napon rendezték Hockenheimben az F1-es Német Nagydíjat, amelyen Ayrton Senna briliáns vezetéssel vezette újabb kettős győzelemre az egész évben domináló McLaren-Honda istállót.

Retro - Prost büntetéssel nyer utoljára

Az 1993-ban ezen a napon rendezett hockenheimi Német Nagydíj jelentette az F1 addigi legsikeresebb versenyzője egyik sikersorozatának a végét - ráadásul nem is akármilyen körülmények között.

A 2001-es Német Nagydíj nem csak amiatt maradt emlékezetes, mert akkor rendezték az utolsó futamot a hagyományos Hockenheimben. A Schumacherek mellett egy halom kiesés is hozzájárult az izgalmakhoz.

Vagy a valósághoz való hűség miatt inkább csak ők beszélnek? Mindegy is, a lényeg az, hogy az alábbi videó részletes betekintést nyújt az új F1-es játék karrier módjának lehetőségeibe.

Milyen lesz a manuális start az F1 2016-ban?

A hivatalos Formula-1-es játék egyik fő újítása a manuális start lesz: a videó kezdetén ennek működését mutatják be. Később más érdekességeket is górcső alá vesznek.

Kamerák akcióban: Két keréken is biztonságban

Ha azt mondom, road movie, azt mondod, Szelíd motorosok. Ma már nem kell hollywood-i rendezőnek lenni ahhoz, hogy leforgassuk saját mozinkat, amint motorosként vagy bringásként az országutakat rójuk.

Ez a szimulátorozás jövője?

Ha valamilyen forradalmi újdonságot kell népszerűsíteni, a Formula-E sosem marad le: a mezőny egyik tagja, Daniel Abt kóstolhatott bele a virtuális valóságba.

Olvastad már?