Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. szeptember 1. kedd

Nehezen tudtunk volna más címet adni a hírnek, mely a legendás Top Gear-trió új műsorával kapcsolatban látott napvilágot: Clarkson, Hammond és May fizetése az F1-ben is partiképes lenne.

Kritizálják a "gépfegyveres" Hamiltont

A mezőny szabadelvű pilótája, Lewis Hamilton szombat délután egy újabb vitatható tevékenységgel borzolta a kedélyeket, amikor egy olyan videót osztott meg közösségi oldalán, amin gépfegyverrel tüzel.

Grosjean apai tanácsai Rosbergnek

A német pilóta első gyermekének születését augusztus közepére várták, a Belga Nagydíjra egy különleges menetrendet is kidolgoztak, hogy Rosberg minél hamarabb odaérhessen a kórházba.

Fernando Alonso hódításai

A világbajnok spanyol pilóta mindig is próbálta védeni magánéletét a nyilvánosság elől, ám hazájában a médiának mégis mindig sikerült valamit kiderítenie és pletykálnia nőügyeiről.

Hírességek Belgiumban

Míg a Hungaroringen csak helyi celebeket láthattunk, addig a spái versenyre nemcsak brit műsorvezetők és előadók, hanem egy hollywoodi híresség és két expilóta is kíváncsi volt.

Így öltöztek a pilótabarátnők Spában

A hungaroringi kánikulánál némileg hűvösebb idő ellenére is divatosan öltözött az a néhány pilótafeleség, aki kilátogatott Spába a Belga Nagydíj hétvégéjén.

Alonsóék amerikai útja

A McLaren versenyzője barátnőjével a nyári szünetben néhány különleges napot töltött együtt az egyik kedvenc helyükön, Amerikában. A spanyol Hola! magazin ismét exkluzív képeket közölt a róluk.

F1-Archív: Schumi és Spa háromszor

Három érdekes Schumacherről és a belga helyszínről szóló hírt olvashattunk az elmúlt 18 év augusztus 31-éin, de sok másról, például Fisichella esetleges Ferrarihoz szerződéséről is szó esett.

Szám szerint – A legjobb csapatok

Amennyiben a hatásos és hatékony versenyzést tekintjük egy pilóta vagy csapat mércéjének, akkor az összes helyezést érdemes figyelnünk. Több korszakot hozunk most közös nevezőre a cél érdekében.

Retro - Egy német az esőben

Az F1-es rekordok könyvében új fejezet nyílt az összesen 91 diadalt számláló Schumacher győzelmével, de Ayrton Senna hőstettéről is emlékezetes maradt a '92-es belgiumi hétvége.

Az osztrák Harald Ertl valóban újságíróként kezdte pályafutását, aztán egészen az F1-ig jutott. Mégsem eredményei miatt emlékszik rá az utókor, hanem Niki Lauda égő Ferrariból való kihúzása miatt...

Családi vállalkozásban, időt, energiát és anyagi forrásokat nem kímélve épült meg az első magyar, mérethű, a valóságot tökéletesen tükröző kormánnyal és erővisszacsatolással felszerelt F1-szimulátor.

105 perces endurance Watkins Glenben

A Projet Cars hosszútávú futamok teljesítésére is lehetőséget ad, ehhez pedig kiváló terepet biztosít az ALMS által is használt Watkins Glen. Ti hogyan bírnátok egy 105 perces versenyzést a gép előtt?

Schumacher - online vs. valóság

Az rFactorra az egyik legjobban sikerült F1-es mod a CTDP által elkészített 2006-os év volt. Ahogyan azt várhattuk, szépen lassan megkezdődnek az Assetto Corsára való „átpakolások”.

Egy kis kedvcsináló a VSR HTCC 2015-höz

Szeptemberben veszi kezdetét a 6. VSR HTCC, 10 helyszínen, több Suzuki-pilótával a fedélzetén. Ha megküzdenél velük, nincs más dolgod, mint elolvasni a YouTube-on az alábbi videó leírását!

Olvastad már?