Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 21. kedd

A brit F1-es pilóta jelenleg egyedülálló, azonban éveken keresztül volt se veled, se nélküled kapcsolatban Nicole Scherzingerrel - a négyszeres világbajnok azt mondta, megtanulta a leckét.

Új gazdára lelt Michael Schumacher 2001-es, futamgyőzelmeket és világbajnoki címet szerzett Ferrarija. Az árverésen a vörös gép jelentősen drágábban cserélt gazdát, mint várták.

A sportág ügyeletes rosszfiúja, vagy legalábbis annak tartott Kevin Magnussen januárban a pályán kívül fogja megvívni következő harcát, menedzserével való korábbi szakítása miatt.

Az F1-es legenda pályafutását számtalan film megörökítette már, életét azonban első ízben viszik színpadra Rio de Janeiróban, egy híres brazil színész által megformálva.

Nem meglepő módon Michael Schumacher nyerte azt a szavazást, amin a valaha volt legjobb F1-es Ferrari-versenyzőről voksolhattak a rajongók. Szavazz, te kit tartasz a legjobbnak!

Interjút készített Lewis Hamiltonnal a GQ magazin, amelyben az F1 csak érintőlegesen szerepelt: beszélt viszont a világbajnok trendről, a ruhatáráról és arról is, szeretne a Taplógáz 2 című filmben szerepelni.

Pénz, siker, csillogás - a felszín ennyit mutat meg a Forma-1-es versenyzők életéből, azonban Jenson Button rámutatott, hogy még visszavonult pilótaként sem könnyű normális életet élni.

Pedig nem is volt olyan régen, hogy a motorcseréért kapott rajtbüntetés maradékát a futamon kellett letölteni. Az F1 több alternatívát kipróbált, mire a jó(nak tűnő)t megtalálta.

Hímesháza aranygyermeke révbe ért: Michelisz Norbert első WTCC-szezonja végére beteljesítette minden magyar autósport-rajongó álmát, és győzelmet szerzett a legnagyobbak között.

1943-ban ezen a napon született a francia Jacques Laffite, aki ugyan Frank Williams csapatában debütált az F1-ben, mégis egy másik, ma már nem létező legendás istálló színeiben vált sikeressé.

Nem kizárólag rajtbüntetések miatt fordulhat elő az, hogy valaki megnyeri az időmérő edzést, ám a rajt pillanatában már sehol sincsen. Schumacher, Coulthard és Stoner is járt így többek között.

Az elsődlegesen repüléssel foglalkozó Cranfield Aerospace Solutions Ltd. legyártott egy új F1-es szimulátort, amit a szemléletes videó mutat be. GT-verzió és VR-szemüvegre szabott változat is létezik.

A videó készítői ezúttal is fáradságot nem kímélve lemodellezték az egy héttel ezelőtti Brazil Nagydíj összes balesetét az F1 2017 játékban – néhány tényleg elég élethűre sikerült.

Közeledik a szezonzáró, hangolódjunk az F1 2017-tel: ilyen egy kemény kör Abu Dhabiban a játékkal, méghozzá egy Mercedesszel.

A múltkori Brazil Nagydíjon a bokszutcából indulva lett negyedik a Mercedes brit pilótája – vajon sikerült ezt megismételnie a játékosnak a négyszeres világbajnok virtuális megfelelőjével?


Olvastad már?