Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. október 26. szerda

A NASA is alkalmazza azt a módszert, mely a tengerentúli F1-es futamokon segít Lewis Hamiltonnak és a Mercedes mérnökeinek csúcsra járatni teljesítményüket: alvás, napszemüveg, pirulák.

Számos híresség megjelent az USA Nagydíjon, akik közül többen szívesen beszéltek a tévének – Venus Williams azonban élő adásban tett úgy, mintha nem is látná a riportert.

Szomorkodhatnak a versenyzők, a nézők és a kollégák: elkelt a Hungaroring egyes posztjának vezető sportbírója, Hollósi Györgyi Anett.

Magánélete mellett más kérdések is szóba kerültek Lewis Hamilton Ellen DeGeneresnél tett látogatásán, így a háromszoros F1-es bajnok brit arról is beszélt, mi történik, ha egy pilótának pisilnie kell.

A tavalyi év végén Susie Wolff egy határozott indokot hozott fel arra, hogy miért nem folytatja versenyzői karrierjét: mostanra bebizonyosodott, hogy nem a levegőbe beszélt...

"Szia Norbi! Biztosan nem emlékszel rá, ilyen lett a ringes ciculi." - Ezt az üzenetet és a mellékelt fotót kapta tegnap este facebookon Kiss Norbi Európa bajnok autóversenyző.

Teheneket lasszózott, szalmabálákat kötözött és dobált, és persze autentikus cowboy-öltözéket viselt Daniel Ricciardo egy Austin-közeli farmon – de azért egy 4500 lovas erőgépet is beröffentett.

A két bajnoki rivális ütközésével és Schumacher kizárásával végződő 1997-es F1-es idényzárónak volt egy elfeledett szereplője, akinek elmondása szerint a karrierjét tette tönkre Jean Todt futam előtti kérése.

Bár az elmúlt évtizedben is volt pár olyan finálé, amelyen matekozni kellett, semmi nem volt hasonlítható az 1986-ban épp ezen a napon zajló Ausztrál Nagydíjhoz, ahol a nevető harmadiké lett a diadal.

Az Egyesült Államokban a leggyakoribb vezetéknév a Smith, amelyet közel hárommillió ember visel. Az Indianapolis 500-on több, mint hétszázötvenen vettek részt eddig. De egyiküket sem hívták Smith-nek.

Az 1997-es szezonzáró több dolog miatt emlékezetes maradt: az időmérő holtversenye után Schumacher és Villeneuve ütközésével, a kanadai bajnoki címével és Hakkinen első győzelmével búcsúzott az F1 Jereztől.

Emlékszel még az első F1-es játékra, amivel játszottál? És melyik volt a legnagyobb kedvenced? Ülj fel velünk a nosztalgiavonatra, nem bánod meg!

Az akciókamerák terjedésével új műfaj született: a Hot Wheels nevű játék és a GoPro szerelemgyerekeként egészen zseniális videók sora került fel a világhálóra.

Kár, hogy csak virtuális... A Koenigsegg One:1 versenyautók ellen az F1-ből, az IndyCarból és a Le Mans-ból - "előadja" a Forza 6.

Monaco felett repülő Ferrari, a pályán kívül forgó Toro Rosso és egy abszurd bokszutcai gázolás – úgy tűnik, a legújabb F1-es játékból sem maradtak ki a viccesebbnél viccesebb hibák…

Olvastad már?