Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. december 8. csütörtök

A szezon végén tulajdonképpen visszavonuló brit F1-es versenyzőnek az University of Bath adományozott tiszteletbeli doktori címet.

Vasárnap sokan furcsállták, hogy testvérével, Nicolas Hamiltonnal vetette át az Autosport Awards díjátadón kapott trófeáját a háromszoros világbajnok, ám a Mercedes pilótája nyomós okkal hagyta ki a rendezvényt.

Jó esély tűnik arra, hogy az F1-től elbúcsúzó pilóta egy televíziós közvetítésben tűnjön fel jövőre – meglepetésre nem egy brazil, hanem valószínűleg olasz tévének dolgozhat.

Volt, aki elismerő szavakkal reagált Nico Rosberg visszavonulására, Max Verstappen inkább Twitteren hülyéskedett egy sort a Mercedesszel. Tényleg lesz interjú hétfőn?

A tulajdonképpen visszavonuló F1-es világbajnok barátnője, Brittny Ward szereti megmutatni szépségét a közösségi oldalakon, most azonban egy müzli-reklám kedvéért vetkőzött bikinire. Mi megvennénk…

Maximálisan megérdemelten engedhette el magát Nico Rosberg az Abu Dhabi Nagydíj után. Képekben mutatjuk be, hogyan ünnepelt a német a pályán és pályán kívül, a folytatást csak elképzelni tudjuk.

Egymásnak estek a magyar és a külföldi rajongók a visszavonuló francia túraautós profilján – az ok természetesen nem más, mint a tegnap esti szezonzáró utolsó köre, amikor Muller elengedte(?) Tiago Monteirót.

Bulawayo szülötte az F1-es dobogó második fokán - nem sokon múlott, hogy a sport múltjának egyik legszebb tündérmeséjét szolgáltassa John Love, aki 1924-ben éppen ezen a napon látta meg a napvilágot.

Még a ’90-es években is megrendezték decemberenként azt a mára már elfeledett különleges, Formula-1-es autók részvételével zajló versenyt, amelynek legsikeresebb csapata a Minardi volt.

Nem hitt a rendőr Ralf Schumachernek, Michaelnek Robbie Williams szólt be, ex-F1-es politikus tesztelte a Ferrarit, Irvine pedig alpárian viselkedett egy szépségversenyen.

A leghosszabb, a legrövidebb, a legpechesebb, a legritkább, a legnemesibb, a legmenőbb: összeszedtünk egy halom érdekességet a Formula–1-es versenyzők neveiről.

Az új vállalat fő célja az volt, hogy olyan órasorozatot készítsen, amelyben megvan mind a modern tervezés, mind a minőség. Így jött létre a litván székhelyű Vostok-Europe.

A napokban elkészült a száguldó cirkusz szezonját feldolgozó, népszerű játék telefonos változata is.

Mármint nem az F1-ben pár éve bevezetett új módszerre gondolunk, hanem a legújabb játékokban látható safety carra: az alábbi balesetválogatásban többször is nekimennek a biztonsági autónak, de…

Olvastad már?