Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. május 23. szombat

Ezúttal a brit adóhivatallal mehet bíróságra, akik nem kevesebb mint 1 milliárd fontot akarnak behajtani rajta. Az F1 ura válaszként beperelte a hivatalt, számolt be az Autosport lap.

Hamilton: Rihanna vagy Scherzinger?

Szerdán végre megköttetett a Lewis Hamilton és Mercedes közötti szerződéshosszabbítás, ám a bulvársajtó szerint az F1 világbajnokát egy másik kérdés sokkal jobban foglalkoztatja.

Ecclestone lánya villantott

A cannes-i strandon villantott Tamara Ecclestone, aki a szülés ellenére is bombaformában van – a 2013-ban a Playboy kedvéért is levetkőző modellt ezúttal kislánya segítette hozzá ehhez...

Mit viselnek a pilótabarátnők futamhétvégén?

Nemcsak hírességek figyelnek öltözködésükre a rendezvényeken, hanem a pilóták párjai is rendesen megadják módját annak, ha futamokra látogatnak - ez Barcelonában sem volt másképp.

Eddie Irvine, a modern F1-es kor James Huntja

Az észak-ír pilóta karizmatikus, szókimondó személyiség, aki kora nőfalója volt az F1-ben és azon kívül is. Bőven válogathatott a hölgyek közülük, így szinte csak modellekkel randevúzott.

Kulisszatitkok Christian Horner esküvőjéről

Angliában pénteken szinte mindenki Geri Halliwell és Christian Horner esküvőjére volt kíváncsi. A Mirror internetes lapja például percről percre történő élő közvetítést tartott.

Retro – Az F1 első tömegbalesete

Ma 65 éve rendezték az F1-es világbajnokság történetének második versenyét, az 1950-es Monacói Nagydíjat: hullám okozta tömegbaleset, 53 éves induló, az első Ferrari-dobogó, pontszerző thai herceg.

F1-Archív: Monacóban a megszégyenült elnök

Mosley először mutatkozik nyilvánosan nagy port kavart szexbotránya után, Ecclestone perrel fenyegeti a Ferrarit, Coulthard szerint Schumacher jobban tenné, ha őszinte lenne.

Retro - Az első nagy monacói csillaghullás

Az 1966-os Monacói Nagydíj nem csak az új szabályok miatt volt különleges és zűrzavaros, hiszen egy máig fennálló negatív rekordot is felállított a célban értékelt pilóták számát illetően.

Nagy baleset a rajtnál, meglepetésszerű Schumacher-pole, katasztrofális futam Alonsónak, s a dohányreklámok búcsúja az F1-től – emlékezetesre sikeredett a 20. Magyar Nagydíj 2005-ben.

Megérkezett az első gameplay-teaser a legújabb F1-es játékról - megjelenés július 10-én. Ti mit vártok az F1 2015-től, sikerül valami nagy dobást összehoznia a Codemastersnek?

Nagyon jól néz ki a DiRT Rally

És egy kevés alakítással még a szimulátorok tetszését is elnyerheti. Az alábbiakban Leitner Norbert gameplay videóját láthatjátok. A mi kedvenc részünk az éjszakai szakasz!

Ferrari-kör a Zöld Pokolból

A pálya, melyet nem lehet megunni: a Ferrari F40 a Nordschleifén. Az idő 7 perc 18 másodperc, ami nem is gyenge egy 1987-es technikától. A valóságban a Corvette Z6 ZR1 tud hasonlót manapság.

F1 2014 onboard Monacóból

Az alábbi videóban a Codemasters F1 2014-es játékával látható egy kör. A helyszín a hétvégén megrendezésre kerülő Monte Carlo. Az autó a 2014-es világbajnok Mercedes. Ti milyen időt mentek?

Olvastad már?