| |
Hamilton nem hagyja el csapatát a sorozatos hibák miatt
2012.05.15, kedd 11:45

Martin Whitmarsh biztos benne, hogy az utóbbi időkben elkövetett hibák nem fogják befolyásolni a Lewis Hamiltonnal való szerződéskötést.

Rájár a rúd Lewis Hamiltonra, és ami különösen bosszantó lehet számára, a legtöbb kárt a saját csapata okozza neki. Mivel a brit világbajnok szerződése az év végén lejár, megkérdezték Martin Whitmarshtól, nem fél-e attól, hogy Hamilton elhagyja őket az év végén, azt felelte, nem.

„Élvezi a csapat támogatását, jól érzi magát, vezetni akar, és jó formában van. Szeretném, ha hosszú ideig dolgoznánk együtt” – jelentette ki a csapatfőnök, de elismeri, a hétvégi fiaskó valóban sok volt: „Aggódtam, mert ez egy elég durva dolog, ami egy pilótával megtörténhet, de el kell mondanom, olyan nagyságot mutatott, amilyet még nem láttam azelőtt. Mire befejeztük a beszélgetést, ő vígasztalt engem. A kapcsolat Lewis és a csapat között erősebb és jobb, mint valaha, és remélem, hogy sokáig együtt fogunk még dolgozni.”

A csapatfőnök tehát úgy tűnik biztos abban, hogy sikerül meghosszabbítani az év végén lejáró szerződést, és Hamilton 15 év együttműködés után nem hagyja el a McLaren csapatot néhány hiba miatt. A csapat másik pilótájával, Jenson Buttonnal az idén nem kell tárgyalásra fecsérelni az időt, ő tavaly ugyanis hosszú távú egyezséget kötött a csapattal.

 

Hegyi Annamária


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek