Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. május 30. hétfő

A Cannes-i Filmfesztivál után a Hercegség strandján is együtt fotózták le Lewis Hamiltont és a magyar modellt, akik láthatóan jól érzik magukat egymás társaságában – vajon mi van kettőjük között?

Ezt mondja Palvin Barbi a Hamilton-pletykáról

Miután paparazzik ügyesen világgá kürtölték Palvin Barbara és Lewis Hamilton közös cannes-i buliját, felmerült hogy a magyar lány és az F1-es világbajnok újabban egy párt alkot.

Senna inspirálja a brazil olimpikonokat

A háromszoros F1-es bajnok emlékét ápoló intézet Senna egyik legnagyobb hőstettével kíván erőt adni a nyári riói olimpiára készülő versenyzőknek: a brazil emberfeletti küzdelme 1991-ből.

F1-es foci: Alonso csapata 3-1-re győzött

A Monacói Nagydíj előtt jótékonysági meccset rendeztek a Formula-1-es pilóták és az Albert herceg által vezetett All Stars XI között. A pilóták csapata meggyőzően nyerte a mérkőzést.

Mindörökké Jules #17

Elkészült a pontos programja a Jules Bianchi emlékét ápoló, fiatal gokartosokat támogató alapítványnak – olyan tehetségeket szeretnének az F1-ig juttatni, akik rendelkezik Bianchi minden erényével.

Mégis a köztévén tűnhet fel Palik?

Noha több helyen TV2-s szerepvállalásáról írnak, könnyen lehet, hogy barátja, Héder Barna invitálására mégis a közmédiában köt ki az F1-es futamok hajdani kommentátora.

Schumacher kitüntetést kap pénteken

Pályafutásáért, valamint karrierje során mutatott teljesítményéért kapja meg a Nürburgring Díjat Michael Schumacher, amelyet a pálya képviselői május 27-én, pénteken adnak át.

Méltán Elfeledve: Egy motor és más semmi

Évekig a Ferrari mellett az egyetlen F1-es csapat volt, mely magának építette a motorját, ráadásul elsőként adtak lehetőséget magyar pilótának egy királykategóriás autóban.

Retro – Búcsúzik a playboy-bajnok

Emlékezetes futamot, igazi roncsderbit hozott az 1979-es Monacói Nagydíj, mégsem ezért idézzük most fel, hanem azért mert ez volt James Hunt utolsó F1-es futama – rosszul váltott csapatot...

Retro – Akinek a halála is legenda lett

Sokan minden idők egyik legnagyobb F1-es pilótájának tartják a kétszeres bajnok Alberto Ascarit, aki különös, máig vitatott körülmények közt vesztette életét 1955 májusának 26. napján.

A Monacói Nagydíjak közül az esős futamok ragadnak meg legjobban az ember emlékezetében, de a városállamban 1960-ban ezen a napon lezajló káosz már olyannyira a múlt homályába vész, hogy érdemes leporolni.

"A munka folyamatban" - üzeni az F1.com és a Codemasters, a fejlesztőcég ugyanis hamarosan a Formula-1-es szimulátor 2016-os kiadásával is előrukkol. Várjátok?

Félidejénél jár az "A" bizonyos liga

A valódi F1-es szezon szerencsére még csak a negyedénél tart, a magyar virtuális A-liga viszont már féltávhoz érkezett - nézzétek meg, milyen izgalmakat hozott az idény első felvonása!

Érkezik az F1-es Motorsport Manager

Örömteli hír a menedzserjátékok kedvelőinek: az ismert mobilos alkalmazás komolyabb szintre lép, és ősztől már számítógépes platformra is elérhető lesz. Alakítsd a bázist, toborozz személyzetet, építs autót és versenyezz!

Metrózz virtuálisan New Yorkban!

A villamos-, a troli-, a BKV- és a MÁV-szimulátor után egy újabb őrületet mutatunk be, méghozzá a metrószimulátort: az alábbi videóban szereplő játékos New York földalattiját hódítja meg virtuálisan.

Olvastad már?