| |
A McLaren nyújt segítséget a Williamsnek
2012.05.15, kedd 10:00

Igazán nagy gesztust tesz riválisa felé a McLaren csapat, ők ajánlották fel elsőként: kölcsönadják a szükséges felszereléseket a Williamsnek, hogy ők is el tudjanak indulni a Monacói Nagydíjon.

A soron következő futam Monte-Carlóban lesz május 27.-én, és szinte biztos, hogy külső segítség nélkül a Williams csapat nem tudna részt venni rajta, olyan sok fontos felszerelésük veszett oda a vasárnapi tűzben, beleértve Bruno Senna autóját és a számítástechnikai berendezéseket.

A McLaren csapatból sokan dolgoztak korábban a Williamsnél, például Paddy Lowe technikai igazgató, Neil Oatley, tervezési és fejlesztési igazgató, Sam Michael sportigazgató, valamint Jenson Button is, így sok kapcsolat van a két brit gárda között. A McLaren csapat szóvivője már meg is erősítette a hírt.

A tűz okát még mindig keresik, de felröppent a hír, hogy egy hanyagul eloltott cigarettacsikk okozta a katasztrófát. Dickie Stanford, a csapat menedzsere ezt azonnal tagadta: „Nem tudjuk az okokat, de a garázsban soha nem megengedett a dohányzás.”

Hegyi Annamária


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek