Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. október 22. szombat

Szomorkodhatnak a versenyzők, a nézők és a kollégák: elkelt a Hungaroring egyes posztjának vezető sportbírója, Hollósi Györgyi Anett.

A tavalyi év végén Susie Wolff egy határozott indokot hozott fel arra, hogy miért nem folytatja versenyzői karrierjét: mostanra bebizonyosodott, hogy nem a levegőbe beszélt...

Teheneket lasszózott, szalmabálákat kötözött és dobált, és persze autentikus cowboy-öltözéket viselt Daniel Ricciardo egy Austin-közeli farmon – de azért egy 4500 lovas erőgépet is beröffentett.

Magánélete mellett más kérdések is szóba kerültek Lewis Hamilton Ellen DeGeneresnél tett látogatásán, így a háromszoros F1-es bajnok brit arról is beszélt, mi történik, ha egy pilótának pisilnie kell.

Rossz hírünk van azoknak, akik a fent említett közösségi oldalon követik Lewis Hamiltont. A britnek még csak le sincs töltve az alkalmazás, értelemszerűen nem ő tilthatott le a napokban több újságírót.

"Szia Norbi! Biztosan nem emlékszel rá, ilyen lett a ringes ciculi." - Ezt az üzenetet és a mellékelt fotót kapta tegnap este facebookon Kiss Norbi Európa bajnok autóversenyző.

Többek között Kevin Spacey és Sarah Michelle Gellar nyomdokaiba lép Lewis Hamilton azzal, hogy ő is feltűnik majd a népszerű Call of Duty-széria legújabb részében, mely november elején jelenik meg.

Nem csak saját őrületes felzárkózására, hanem Nigel Mansell műszaki hibájára is szüksége volt Niki Laudának ahhoz, hogy 1984-ben ezen a napon behúzza minden idők legkisebb különbséggel megnyert F1-es bajnoki címét.

Két elvesztett cím és megannyi pálya széléről végignézett verseny után Kimi Raikkönen révbe ért: az évadzáró Brazil Nagydíjon a pontverseny harmadik helyéről nyerte meg első világbajnoki címét.

A háromszoros világbajnok osztrák visszaemlékezett a brittel való rivalizálására - szerinte a Mercedes pilótáinak csatája éppen azokat az időket idézi fel előtte.

Nehéz lenne vitatni, hogy e nap világszerte a Vissza a jövőbe-sorozatról szólt, így van ez nálunk is, hiszen úgy tűnik, hogy október 21-ének valami különös jelentősége van az F1 téridő-kontinuumában.

Az akciókamerák terjedésével új műfaj született: a Hot Wheels nevű játék és a GoPro szerelemgyerekeként egészen zseniális videók sora került fel a világhálóra.

Egy kis retro-gyönyör egyenesen a Project CARS-ból.

Kár, hogy csak virtuális... A Koenigsegg One:1 versenyautók ellen az F1-ből, az IndyCarból és a Le Mans-ból - "előadja" a Forza 6.

Az alábbi előzetes videó azt hirdeti, hogy 2017-től érkezik az Eurosport csatornáira a DR1 elnevezésű drónverseny, ami a technikai sportok világának egy teljesen új dimenzióját nyitja meg.

Olvastad már?