Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. február 13. szombat
TOVÁBBI FORMULA-1-ES HÍREK

Bottast megzavarták a pletykák

A Williams csapatának finn sztárpilótája, Valtteri Bottas egy interjúban elmondta, hogy megnehezítették az életét az átigazolásáról szóló pletykák – de a jövőben talán könnyebben kezeli majd őket.


A 2013-as síbalesete óta a világ elől teljesen elzárt legendát a világhírig vezető Willi Weber hírekre vár Michael Schumacherről: szerinte a rajongók és a barátok is megérdemelnék a tájékoztatást.

Egy F1-es pilóta is dühönghet a közutakon

Felipe Nasr nemcsak a versenyautókat imádja, hanem a közúti járgányokért is rajong – a brazil pilóta kulisszatitkokat árult el szabálytalankodásairól, vezetési stílusáról.

Sainz élvezi a magányt Londonban

Carlos Sainz, a Toro Rosso F1-es pilótája rendkívül élvezi a magányt és az önállóságot Londonban: a fiatal versenyző nemrégiben költözött Angliába, és a nyüzsgő nagyvárosban nagyon nyugodt életet él.

Második gyermeke is volt Fangiónak

Évtizedeken keresztül úgy tudták, az F1 legendás ötszörös bajnokának nincsen leszármazottja. A DNS-tesztek bebizonyították, hogy Ruben Vazquez is az argentin fia.

Zaklatás: Nem könnyű most Magnussennek lenni

Ismét a címlapokon Magnussen, ám ezúttal nem az új F1-es szerződése miatt: a dán pilótát és kedvesét zaklatják az interneten – bár hivatalosan még nem erősítették meg a fenyegetés tényét.

A hét híre: Új arcot kapott Flavio Briatore

Bizonyára minden régi vágású F1-rajongó retinájába beégett Flavio Briatore tekintélyt parancsoló arckifejezése, de most próbáljuk mégis elfelejteni. Minden jel arra utal, hogy az egykori csapatfőnök plasztikai műtéten esett át.

Volt főnöke rossz híreket tud Schumacherről

Ismét megtörte valaki a csendet Michael Schumacher állapotáról. A Ferrari korábbi elnöke, Luca di Montezemolo beszélt a Reutersnek arról, milyen híreket kapott a versenyzőről.

Retro – Az AFM első pilótája

Persze semmilyen közvetlen (vagy közvetett) kapcsolat nincs az Autósport és Formula Magazin és a német csapat közt, akiknek első pilótája tejszállítóként ismerkedett meg a motorzajjal...

Retro - Akinek egyetlen futam hírnév jutott

Egy a rivaldafényből kimaradó brazil, aki Nelson Piquet-vel való szoros barátságának is köszönhette egyetlen F1-es dobogóját, végül azonban Michael Schumacher érkezése mellékvágányra állította karrierjét.

Retro – Megjöttek a kispajtások

A 2010-es előszezon abból a szempontból kétségkívül különleges volt, hogy hosszú idő után először egyszerre három új istálló bukkant fel az F1-ben – az érkezés a legkevésbé sem volt zökkenőmentes.

A 2009-es előszezonban három csapat úgy döntött, hogy nem teszik ki magukat a februári spanyol időjárás szeszélyének, hanem inkább a biztosra utazva vállalják egy sivatagi kiruccanás költségeit...

Az F1-es részvételi rekorder és fia együtt vettek részt egy virtuális versenyen az iRacing szimulátor használatával. Amikor Eduardo üzemanyaga kifogyott, apja úgy döntött, segítő kezet nyújt neki.

F1-es bajnokautók miniben!

Ezúttal egy egészen másfajta „szimulátort” mutatunk be a SimTech-rovatban: a Formula-1 világbajnokait nézhetitek meg „slot car”-változatban Farinától egészen Vettelig.

Ez ám „a” liga: Indul az A-liga

Február 21-én rajtol az rFactor szerelmesei számára talán már jól ismert bajnokság, az A-liga. További részletek a www.a-liga.hu oldalon.

F1 2015: Mennyit számít a grafikai beállítás?

Az alábbi videó a Codemasters legújabb F1-es játékát mutatja be, ezúttal a grafika szemszögéből: a leggyengébb beállítástól a legerősebbig - mit tud nyújtani az F1 2015?

Olvastad már?