Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. június 25. szombat

Az F1-es pilóta augusztusban veszi feleségül gyermeke anyját, Minttu Virtanent. Egy finn pletykalap a menyegző több részletéről lerántotta a leplet. Vettel nem kapott meghívót.

Button partnere megnézte a McLaren partnerét

A wokingi istálló együttműködésre lépett egy divatcéggel, a partnerséget megbélyegző londoni fogadásra pedig Jenson Button egy narancssárga McLarennel érkezett - na meg Brittny Warddal.

Így szurkolnak az F1-esek az Eb-n

Természetesen a Formula-1-es pilótákat sem hagyja hidegen a Franciaországban zajló labdarúgó Európa-bajnokság, aminek sokan Twitter-csatornájukon is hangot adtak.

Szerelmi négyszögben a MotoGP-sztár

Szappanoperába illő történetről számoltak be az olasz bulvárlapok, melynek főszereplője két csinos hölgy mellett egy olasz válogatott labdarúgó és egy MotoGP-pilóta – a helyszín a csodás Ibiza.

Crazy Eddie még mindig csúcsformában!

Már ötven is elmúlt Michael Schumacher egykori csapattársa, az örökifjú észak-ír, de az ezredforduló ügyeletes F1-es fenegyereke még most sem szégyenkezhet félmeztelen fotói miatt.

A hét sztorija: Lindsey Vonn versenyautóban

A Red Bullról köztudott, hogy előszeretettel karol fel nagy tehetségeket, de most olyasvalakit ültettek versenyautóba, akire kevesen számítottak: Lindsey Vonnt, az alpesi síelés koronázott királynőjét.

Chris Brown koncertjével hangoltak Bakuban

A világhírű amerikai énekes péntek este adott koncertet az F1-es Európa Nagydíj helyszínén: a fotók tanúsága szerint ezrek voltak kíváncsiak napjaink egyik legnépszerűbb előadójára.

Retro – A Ferrari utolérhetetlen

Mindössze első évét teljesítette az olasz csapat színeiben, de Niki Lauda számtalanszor megvillantotta képességeit, amelyek később három bajnoki címet értek neki. A Holland Nagydíjon a Ferrari más ligában autózott.

Retro – Senna defekttel együtt is nyert

Napra pontosan 29 évvel ezelőtt, az 1986-os USA Nagydíjon Ayrton Senna sok felejthetetlen győzelme közül is az egyik legnagyobbat szerezte Detroit szűk, utcai pályáján számos előzést bemutatva.

Retro - Schumacher utoljára áll a dobogón

Az Európa Nagydíj 2008-as Valenciába költözése nem bizonyult nagy sikernek az izgalmakat és a népszerűséget illetően, és sajnos az egyetlen igazán emlékezetes futamot is akkor szolgáltatta, amikor már túl késő volt.

Eddig soha nem látott képekkel emlékezünk minden idők egyik legkiválóbb magyar autóversenyzőjére, egy korszak hősére és tinibálványára, Kesjár Csabára.

Nemrég megjelent a Valentino Rossi: The Game című, az olasz MotoGP-sztár karrierjét átfogó számítógépes játék egy újabb látványos reklámvideót kapott.

Az ügyes sofőröket jutalmazza az okostelefon

Alacsonyabb utazási költségekkel jutalmazni az ügyes autóvezetőket – ez az alapötlete a Ford Intelligens Mobilitás új kísérletének, ami hasonló szemlélettel működik, mint a fitness...

A Formula-E beszáll az e-sport-üzletbe

Napjaink legmodernebb autósport-szériája új területre teszi rá a kezét: a virtuális versenyzés terén elért sikereknek köszönhetően külön e-sport eseményt akarnak rendezni Las Vegasban.

Formula Junior: A-liga kezdőként

Ebben a cikkben a történetem mesélem el az A-ligával kapcsolatban, és néhány észrevételt is leírok a ligáról, ahol most teljesítettem első versenyen, az Európa Nagydíjat.

Olvastad már?