Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. szeptember 26. hétfő

A McLaren-Honda kétszeres világbajnoka a twitteren kérte arra a rajongóit, hogy tegyenek fel neki kérdéseket: a spanyol F1-es pilótának a legkülönbözőbb témakörökből kellett válaszokat adnia.

A háromszoros F1-es világbajnok szerint gyerekkorábban többen is ezzel akarták eltántorítani attól, hogy autóversenyző váljon belőle, ám úgy érzi, ezek a bántalmazások csak még erősebbé tették őt.

Közös ügy mellé állt Görög Zita és feltűnő, pink-magenta színű autójával a BWT AMG Mercedes DTM csapata. Mindannyian hisznek abban, hogy a tiszta víz a legfontosabb erőforrásunk, mindennapjaink része.

Ki-ki máshogy – saját vérmérsékletének megfelelően – tölti a nagydíjak közti szabad hetet. Ezt találtuk közösségi oldalaikon Hamiltonról, Buttonról, Rosbergről és a többiekről.

Annak ellenére, hogy a DTM magyarországi hétvégéje alatt meglehetősen sok az elfoglaltsága, a szombati napot is edzéssel kezdte Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának magyar tagja.

Egy német lap számolt be arról korábban, hogy a síbalesetet szenvedő hétszeres F1-es világbajnok „már tud járni”, ez azonban nem volt igaz – akár 100 ezer euróba is fájhat a lapnak ez a hazugság.

A hétvége folyamán többször is szó esett a Szingapúrban letartóztatott F1-es csapatfőnökről: a „Cigis” épp egy cigi miatt került bajba. A sztorival egyetlen aprócska szépséghiba van csupán...

Az F1 történetében mindössze kétszer fordult elő, hogy olyan versenyző lett világbajnok, aki egyetlen futamot nyert az adott évben – minden idők legőrültebb idényének fináléját elevenítjük most fel.

Mansell tolat a bokszban, majd kizárása után kiüti Sennát, a Minardi először és utoljára vezet versenyben, a pénteki selejtezőből dobogóra ér egy kiscsapat. Őrült F1-es futam szeptember 24-én Portugáliában.

1999. szeptember 26-án rendezték a kilencvenes évek egyik legemlékezetesebb versenyét, mely változó körülményeket, torokszorítóan keserű pillanatokat és egy egészen megdöbbentő dobogót hozott.

2010-ben ezen a napon rendezték az egyik legizgalmasabb Szingapúri Nagydíjat, amely többek között Alonso győzelme, Hamilton és Webber ütközése, valamint Kovalainen égő autójáról marad emlékezetes.

Bő egy hónapja jelent meg a legújabb F1-es játék, amely talán minden eddigi változatnál jobb élményt nyújt. Ahogy azonban az lenni szokott, ez a verzió sem sikerült tökéletesre – finoman szólva sem…

Találtunk egy remek összeállítást a 2016-os év legjobb autós, illetve motoros játékairól: van közte néhány olyan, melyekkel már csapathatjuk, de olyan is, melyre még egy kicsit várni kell.

Az F1 2016 tizenegy autójának végsebességét hasonlítják össze a videóban, a bakui utcai pályán, melyet két kilométeres padlógázas szakasza alkalmassá tesz a célra. Ki tippelte jól a győztest?

Kíváncsi vagy, mi történik egy nagy balesetnél, de nem akarod más emberek sérülését, halálát végignézni? Akkor a BeamNG.drive pontosan neked van kitalálva - a legrealisztikusabb baleseti szimuláció!

Olvastad már?