Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. május 4. szerda

Volt idő, amikor a jelenlegi F1-es csapattársak együtt indultak egész napos motoros túrára. Hamilton felidézte, hogyan vált más emberré korábbi legjobb barátja, miközben ő megmaradt a réginek.

Piaggiot kap Kiss Norbiék macskaárvaháza

Jótékonysági akcióval teszi emlékezetessé új, exkluzív szalonjának, bemutatótermének és szerviz központjának megnyitását a legendás Vespa, Moto Guzzi, Aprillia és Piaggio kétkerekűek hazai importőre.

Hamilton nem bokszol Ricciardóval

Az F1-es világbajnok udvariasan, de kihátrált a kihívás elől. Beszélt arról is, hogy felkerült a 100 legbefolyásosabb ember névsorára, és szóba került Prince gitárja is.

A TV2-nél látták Palik Lászlót

Miután a volt F1-es kommentátor kedvese, Marsi Anikó hétfőn először kapott lehetőséget a Tények hírolvasójaként a TV2-n, őt magát is felfedezték a csatorna Róna utcai székházában.

Vajon egy pár a szexi Viki és Alonso?

A lapok továbbra is Viki Odintcova és a kétszeres F1-es bajnok románcáról cikkeznek: az orosz modell, akiről újabb fotókat és egy videót is hoztunk, állítólag a spanyol előző kapcsolatába is bekavart.

Elképesztő sokat keres a Ferrari-elnök

Ha meg szeretnénk tudni, ki keres a legtöbbet az F1-ben, nem a pilóták vagy csapatfőnökök között kell kutakodnunk. Sergio Marchionne, a Ferrari elnöke áll az élen.

A Force India-vezér lemondott

No nem az F1-es csapat vezetéséről, azt egyelőre még megtarthatta Vijay Mallya, aki független képviselőként szolgálta hazáját az indiai parlament felsőházában – egészen mostanáig.

Retro – A tragikus sorsú gróf

Családja eltiltotta a versenyzéstől, cukorbetegséggel és meningitisszel küzdött, végül mégis eljutott az F1-ig – ám végül a világbajnoki cím kapujában több, mint egy tucat nézővel együtt érte a halál.

Retro – Elúszik a Ferrari-örömünnep

Hazai pályán, Imolában Gilles Villeneuve és Didier Pironi első és második pozícióban is álltak a két Ferrarival – mire azonban leintették a futamot, a Scuderiának csupán két pontja maradt.

Retro – A B-csoportos tragédiák

A ralisport történetében május 2-át fekete betűkkel írják: 1985-ben és 1986-ban is ezen a napon történt tragikus baleset a Korzika Ralin, melyek a rövid életű, legendás B-csoport végét jelentették.

Az 1969-es Spanyol Nagydíjon történt balesetek azonnal véget vetettek az F1 magas szárnyú érájának. Jochen Rindt öt nappal később nyílt levelet írt csapatfőnökének a biztonságról és a bizalomról.

Egy a valósághoz megtévesztésig hasonlító videóra bukkantunk rá, melyet a Project CARS-szal készítettek: egy új Mercedes AMG GT3 száguld az angliai Oulton Parkban.

Egerben puffognak a pneumobilok

Negyvenhét levegővel hajtott jármű indulhat a hétvégi IX. Nemzetközi AVENTICS Pneumobil Versenyen. Közel félszáz mérnökcsapat bizonyította bemutatkozó videóval, hogy pneumobiljuk üzemképes.

TOP20: Mit várjunk 2016-ban?

Egy részük már megjelent, egy részük épp most fog, egy részük pedig még a tervezőmonitorokon áll - pontosabban száguld! Az alábbi válogatásban a 2016-os év 20 legjobban várt versenyzős játéka látható.

Véget ért a virtuális magyar F1-es szezon

Egy hosszú,rengeteg előzéssel, drámával, nyertesekkel tűzdelt szezont zár le ezzel a kis összefoglaló videóval az RS Formula. Ezúton is gratulálunk Schneider Kristófnak második RS-bajnoki címéhez!

Olvastad már?