Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 24. szerda

Túl hosszú idő telt el a síbaleset óta, ezért az F1-es legenda barátjának nehezére esik elhinni, hogy Michael Schumacher valaha újra a régi lesz. Próbál a sérülés előtti világbajnokra emlékezni.

A négyszeres F1-es világbajnok életéről készült játékfilm elkészítését hétfőn jelentik be a Cannes-i Filmfesztiválon.

Órákkal azután, hogy elhódította az Indy 500 első rajtkockáját, a Ganassi versenyzőjére, Scott Dixonra, feleségére, és korábbi versenytársára, Dario Franchittire fegyveresek támadtak rá Indianapolisban.

A Mercedes F1-es pilótája régóta alkot egy párt Emiliával, tavaly nyáron pedig egybe is keltek Helsinkiben - a versenyző elmondta, hogy milyen kihívásokat rejt kettejük kapcsolata.

Joshua Paul évek óta járja az F1-es hétvégéket egy ősrégi fényképezőgéppel - az I. világháború előtti kamera egészen sajátos hangulatot kölcsönöz a művész fotóinak.

A dán pilóta korábbi menedzserével való kapcsolata mérgesedett el olyannyira, hogy jogi ügy kerekedett belőle. A felperes kártérítést követel a Haas versenyzőjétől.

Az egyszeres világbajnok az idény hatodik nagydíján, Monacóban tér vissza az F1 mezőnyébe. Instagram-oldala segítségével bemutatjuk, mivel töltötte idejét az elmúlt két hónapban, a szezonkezdet óta.

Aligha találhatunk jobb példát az F1 történetében második számú pilótákra Rubens Barrichellónál: zsinórban öt konstruktőri címben működött közre, amikor kellett félreállt, amikor lehetett, győzött.

Az egyhangú 2004-es idényben Monaco igazi izgalombombát szolgáltatott. Jarno Trulli egyetlen F1-es győzelmét szerezte, miközben Michael Schumacher leamortizálta a Ferrarit a safety car mögött.

Visszatekintünk az elmúlt 30 évre, amikor is a kevés lóerőt igénylő, trükkös monacói pálya váratlan sikert hozott olyan istállóknak, akik a jó eredmény közelébe sem kerülnének máskor.

Az F1 történetének egyik legfurcsább befutóját szolgáltatta az 1982-ben ezen a napon rendezett Monacói Nagydíj, amelyen a pilóták látszólag mindent elkövettek annak érdekében, hogy ne legyenek elsők.

Második alkalommal tér vissza Londonba a Shell Eco-marathon, amelyet a Make the Future Live fesztivál részeként rendeznek meg május 25-28. között a Queen Elizabeth Olimpiai Parkban.

A 2017-es WRC-autók, az idei pilóták és a mind a 13 világbajnoki futam - ősszel jön a legújabb WRC-játék, itt az első előzetes!

Viktoriánus találmány – 21. századi alkalmazása: a Nissan GB egy csaknem 200 éves technológiát vetett be az új koncepciójában, hogy megoldást találjon a mobiltelefonok figyelemelterelő hatására.

Minden figyelem Indianapolisra szegeződik, ahol a hétvégén már a kvalifikációkat rendezik - a virtuális versenyzés kedvelői ráadásul nem csupán a modern, hanem a klasszikus autókat is meghajthatják.

Olvastad már?