Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. december 5. hétfő

A tulajdonképpen visszavonuló F1-es világbajnok barátnője, Brittny Ward szereti megmutatni szépségét a közösségi oldalakon, most azonban egy müzli-reklám kedvéért vetkőzött bikinire. Mi megvennénk…

Volt, aki elismerő szavakkal reagált Nico Rosberg visszavonulására, Max Verstappen inkább Twitteren hülyéskedett egy sort a Mercedesszel. Tényleg lesz interjú hétfőn?

Jó esély tűnik arra, hogy az F1-től elbúcsúzó pilóta egy televíziós közvetítésben tűnjön fel jövőre – meglepetésre nem egy brazil, hanem valószínűleg olasz tévének dolgozhat.

Maximálisan megérdemelten engedhette el magát Nico Rosberg az Abu Dhabi Nagydíj után. Képekben mutatjuk be, hogyan ünnepelt a német a pályán és pályán kívül, a folytatást csak elképzelni tudjuk.

Egymásnak estek a magyar és a külföldi rajongók a visszavonuló francia túraautós profilján – az ok természetesen nem más, mint a tegnap esti szezonzáró utolsó köre, amikor Muller elengedte(?) Tiago Monteirót.

A világbajnok apja, Anthony Hamilton szerint fontos váltás zajlik a motorsportban: többé már csak az elit engedheti meg magának, hogy versenyezzen, az alacsonyabb rétegek kiszorulnak.

Egész oldalas hirdetéssel és szegény gyermekek támogatásával akarta (most már ex) szponzora kiengesztelni a mexikói F1-es pilótát, de fordítva sült el a dolog...

206 verseny, 23 győzelem és egy világbajnoki cím után fordít hátat a száguldó cirkusznak a 31 éves Nico Rosberg – most felidézzük 11 éves F1-es pályafutásának legfontosabb állomásait.

Ő lett Bruce McLaren utódja az új-zélandi csapatalapító halálát követően, több rangos versenyen győzni tudott, mégis csak egyetlen dologról ismerjük Peter Gethin nevét. A legszorosabb F1-es befutóról.

2008-ban ezen a napon jelentette be a japán gyártó, hogy a gazdasági válság miatt kiszállnak az F1-ből. Akkor még nem tudhatták, hogy egy későbbi világbajnok csapattól váltak meg éppen.

Egy napfényes nyári napon GP2-es pilóta érkezett a Hungaroringre: F1-es világbajnok apja küldte azért, hogy egy magyar barátja megtanítsa neki a pálya fortélyait első versenye előtt.

Mármint nem az F1-ben pár éve bevezetett új módszerre gondolunk, hanem a legújabb játékokban látható safety carra: az alábbi balesetválogatásban többször is nekimennek a biztonsági autónak, de…

A napokban elkészült a száguldó cirkusz szezonját feldolgozó, népszerű játék telefonos változata is.

Rosberg és Hamilton ütközik, a német hátraesik, és csapattársa lesz a világbajnok ebben az alternatív valóságban – ráadásul a sivatagi versenyt még az eső is felkavarja.

Első meglepetésként a naptárban nem szereplő Szocsiban jártunk. Másik meglepetés, hogy Radványi Richárd, aki eddig hátul szokott lenni, és esni-botlani szokott, tegnap meglepően...

Olvastad már?