Steward
Admin
2018. december 13. csütörtök

Az ötszörös F1-es világbajnok úgy véli, hogy ugyan könnyedén maradhatna a sportban valamilyen másik szerepben is, de szívesebben vágna bele valami teljesen másba, ha eljön az ideje.

Az abroncscég jövő évi naptárának központi témája az álmodozás, a főszerepben négy modellel, köztük Gigi Hadiddal.

Lewis Hamilton nemrég azt nyilatkozta, az az álma, hogy egyszer részt vegyen egy űrutazáson. Mit gondol erről, a metoo kampányról,vagy a Liberty Media eddigi tevékenységéről Sebastian Vettel?

Elejtett egy információmorzsát Jean Todt, az FIA elnöke: azt mondta, hogy a Brazil Nagydíjat Michael Schumacherrel, a súlyos balesete óta a világtól elzárva tartózkodó legendával anézte együtt.

Bár Daniel Ricciardo 2018-as éve a pályán eléggé rosszul alakult, úgy fest, a magánéletben szerencsésebb volt az ausztrál, aki a hírek szerint egy szintén perthi születésű modellel alkot egy párt.

A kérdés, ami a leginkább megosztja a Formula-1 mezőnyét. Egyesek szerint az autóban ülve teljességgel lehetetlen, akik viszont képesek rá, azoknak a forró versenyek és a piros zászlók a legnagyobb ellenségeik.

Giancarlo Fisichella érzelmes szavakat intézett a hétszeres világbajnokhoz. Schumacher szerinte újraírta az F1 történelemkönyvét, és azt kívánja, bárcsak elmondhatná neki, milyen tehetséges fia van.

A Ferrari szokatlan kérést intéz új pilótájához, Verstappen előzési rekordot dönt, Perez első évében világbajnok akar lenni a McLarennel, Liuzzi nem kíván Kliennel osztozkodni: ezek voltak az F1 hírei december 12-én.

Az F1-es csapat ekkor talán még gondolatban sem létezett, de annak későbbi alapítója végleg letette a névjegyét, amikor, bár némi szerencsével, de győzelmet szerzett az 1959-es bajnoki finálén.

Fittipaldi hosszú és sikeres karrierre tekinthet vissza, amelyből még többet is kihozhatott volna, ha egy hazafiasságból meghozott döntés miatt nem vesztegeti el legjobb éveit.

1946-ban ezen a napon született a korábbi F1-es versenyző Renzo Zorzi, akinek a neve legtöbbször egy tragikus baleset mellékszereplőjeként kerül elő. Pedig valószínűleg nem sokon múlott, hogy karrierje teljesen más utat vegyen.

Hosszú várakozás után végre Androidra is elérhetővé vált az új telefonos F1-játék. F1 Mobile Racing néven keressétek a Google Play áruházban a Codemasters újdonságát, mely ingyen szerezhető be.

Érdekes statisztikai adatokat tettek közzé a virtuális F1-es bajnokságról, amelyet 2018-ban több millióan követtek nyomon. Bereznay Dániel több tízezer ellenfélnél bizonyult jobbnak.

A McLaren a mai napon jelentette be, hogy együttműködést kötött a OnePlus kínai mobiltelefon-gyártó céggel. A sikeres vállalat legújabb telefonja a OnePlus 6T McLaren Edition nevet viseli.

Hatalmas léptekkel közeledik a karácsony! Már csak néhány hetünk van, hogy beszerezzük a tökéletes meglepetéseket szeretteink számára. Adunk néhány hasznos tippet.


Olvastad már?